Shorlex#12928
nem én javasoltam, te mondtad hogy dual wieldert akarsz, meg leírtam hogy nekem milyen van
dudo eposzi leírásához annyit tennék, hogy nrgre rakni sztem 4-8 pontot megéri, akkor is ha nem reces a kari. Nem rossz az, ha nem kell minden egyes castolás után inni, meg bármilyen hülyén hangzik, az onslaught is fogyaszt egy idő után ám! eskü 2 percenként csak azért inni kell, mert onslaught-ot használsz. :DD
Azzal mondjuk egész picit nem értek egyet, hogy csak akkor érdemes tenni nrg-re ha már amúgy sincs mire, még pedig megmondom miért. Úgy csináltam a mostani 72es brigandot, hogy 32szeres mod, plusz 2 copper seal, szóval ultra csít exp - fejlődtem mint az állat. skillpontokra is alig raktam, nemhogy attribute, azt nem osztottam ki gyakorlatilag. maradt 80 (!!!) el nem osztott pontom. Na, amikor elosztottam, akkor a sebzésem 5-600-al nőtt, nem többel. Kb ennyit számít... persze ha van kurva sok str% cucc, ilyesmi akkor valamivel jobban növell, de a sebzést 99%ban a cucc, meg a fegyver határozza meg, most az hogy 800-al vagy max 1k-val nagyobb a sebzésed 80, azaz 80 eloszott stat pont után... szóval ha ebből a 80-ból beáldozol 8-at, nem hiszem hogy olyan érdeksérelem ami nem érné meg. :D
mondjuk én a BR-t azt ilyen hab a tortára módon szoktam fejleszteni, szal ha már a többi kész van, de egy pontot már az elején teszek az off ability miatt rá.
slayer duql wield sztem mellesleg nem rossz, de sokkal jobbak a spellbreaker, harbinger, de ahogy érzed.
ja meg dexre én sokkal többet szoktam tenni, mint dudo, de ha ilyan hatalmasat akarsz ütni, még a relatíve rozogaság kárára is, akkor csak str, lifera tenni nem érdemes semennyit, mert télleg kurva mindegy, hogy 4500, vagy 4760 az életed...
epic manticore fika, kétségtelen, csak a fecskét akartam hirigelni, hogy másfél ütésből lent van... :D