• dudovec
    Shorlex: Vagyok ma..

Kolbasz: Hat azer nem apritottak le annyira.. Shield/resist/absorp nelkul ez teljesen normalis , hogy ilyen szinten szedik szet a lifem, foleg h nemtettem ra 1 pontot sem, sőt a dexre sem. En ezt totalisan megszoktam , es tudtam , ha nem undead/construkt az ellenfel akkor nemkell tolto, mert olyan gyorsan irtok/szivom az eletet , hogy tudom ellensulyozni.. Es annak ellenere h vegig pengeélen tancolok , telleg nagyon keveset haltam, bar ehhez hozzatartozik azis, h nyar ota aktivan jatszom TQ t, szal igy nemnehez felmérni , hogy mi fér bele..

Harcosnal ertelemszeruen vegigmaxolod a dual wield fat , az onslaughtal egyutt. A zaszlot es a passivejat is kimaxolod, bossoknal jol fog jonni. Persze moboknal is hasznalhatod , de kb 40 sec lehet a toltesi ideje , szal nemfog jutni minden csoportra ugysem , foleg amikor olyan mobokat olsz , akik lovoldoznek meg rohangalnak, akkor kb hasztalan kirakni, mert 3 masodperc mulva kb a hatosugaran kivul leszel es akkor most kiraktad 4-5 utesre.. Szerintem nincs is ra szukseg. A nagyobb csoportoknal , ahol tudod h betamadnak majd rendesen , ott erdemes kirakni, meg bossnal, amugy boldogulnod kell nelkule is.

Aztan ottvan a battle rage , amire akkor erdemes gyurni , ha mar a dual/zaszlo kivan tapolva a weapon trainingel es az onslaughtal egyutt.. A rage , ha aktivan harcolsz , akkor kb 25 masodpercbol 10 et rajtad lesz , meg recharge cuccok nelkul is.. Ezt is erdemes maxolni , kiveve a legfelso passivot , az a retaliation cucc kb forintot nem er , szal ne rakj ra.

En a war windet nem nagyon alkalmaztam , ugyanis az art of the hunt elvette a 300 manam felet , szal nyomtam 1 ww t es eltunt a manam , meg nekem bal klikken onslaught volt , jobb klikken meg study pray. Akkor javasolnam csak dual melle (ami ugyis tobb ellenfelet ut eleg surun) , ha spellbreaker , vagy champion vagy , aminek nem 300 base manaja van. Illetve akkor , ha nemzavar , hogy minden ww utan benyomsz 1 mana toltot kb egy slayernel vagy egy conqnal.. Mert ha normalis harcos cuccot aggatsz magadra , akkor abbol nemigen lesz manad..

Shorlex szokta mondani , hogy erdemes rakni energyre nehany karinal.. En ezt csak olyan karinal tamogatom , ahol egy ido utan ugyis csak lifera raknal , mert a buildjebol adodoan , az int/str/dex nemfog akkorat dobni a kari irtasan , mint egy atlagos karinal.. (az ilyenek pl , a caster brigand , vagy vitality dmg vel operalo diviner , stb,..) Aminel energyre kell pakolnod , annal igyis ugyis innod kell majd , es bealdozhatsz te nagyonsok energy pontot , valahol meg meg is erheti , de egy non instant warwindert en nem tennek energyre... Akkor mar inkabb tegyel weapon swapra 2 onagert ahogy virsli mondana , bar en oda inkabb egy bika shieldet raktam , ha gazos lenne a szitu akkor megmentsen , bar utolag gondolva nemsok hasznat vettem.. kb 3x lett volna ertelme atvaltanom ra , akkoris elfelejtettem.. Arra volt csak jo , hogy a 'reflectedes' act3 as lila sarkanyoknak azzal ugrottam neki , mert igy nemvolt dual wieldem , es nemtudtam akkorat utni , hogy behaljak a reflecttol.

A dodge attackot amugy feltetlen maxold a harcosnal meg.

Ha slayer vagy , akkor ertelemszeruen az art of the hunt passivejai , es a study pray maxolasa az alap.. Call of the huntnak az alapskilljet maxold csak. Pierce dmg d ugyse nagyon lesz , amier megerne a passive , ugyanez igaz a bleedingre , ami egyebkent is szar, nemis ertem mert szoktak egyaltalan figyelembe venni a WW bleeding sebzeset.. lehet 1k/sec bleeding dmg d is akar , az sem fog 1 forintot sem erni, legalabbis szerintem:D De a call of the hunt elso skillje adhat 33% attack speedet bossoknal , illetve 33% total dmg to beast/beastman , ami mondjuk chagan utani reszeken kibaszott jol tud jonni. Igaz kb 1 percig tart a hatasa ,es recharge nelkul kb 3 perc amig betolt , de slayernel egy ido utan ugysem tudsz mire tenni , szoval megeri felpakolni a kesobbiekben.
    Skillekrol kb ennyit , remelem nem hagytam ki semmit.. Ha neked kell , meg rakhatsz az ancestral warriorokra is , amit kb 3 percenkent megidezhetsz 20 mp re.. Nemtul megeros , bossnal jo tud lenni , hogy lekotik par secre amig leveri oket , addig te meg megsorozod hatulrol , bar ezt szerintem titan killnel el is felejtheted:D

Cuccokrol kb annyit: attack speed, str% / health% , offensive ability es attack damage converted to health mindenek felett. Illetve rendkivul hasznos tud lenni , ha van egy cipod amin jo sok futas van.. Mert ugy az art of the hunttal elerhetsz egy 160 koruli movement speedet , ami nagyonfontos egy kozelharcosnak, felteve ha nem colossus formban rohangal vegig. Resistjeid eleg benak lesznek.. en beleszartam az osszes resistbe a vitality dmg-t es a stunt kiveve, es csak a sebzesre fekudtem ra, de a karim arra keszult , hogy rekord ido alatt olje a bossokat health reduction nelkul , nemarra hogy be legyen vedve mindentol.

Statoknal ertelemszeruen csak streght , illetve rakj dexre is , ha nemvagy tele atom cuccokkal , mert kell a crit chance nagyon.. Szal mehet mondjuk 3str 1dex 4 attribute pontbol.. Perrsze rakhatsz lifera is ha akarsz , en nem szoktam , csak akkor ha nemtom erdemben novelni a sebzesem a tobbi stattal.. Nemhiszem , hogy 1k lifeon fog mulni , hogy eletkepes e a karid vagy sem , es 1k life az mar vagy 40 stat pont , ha nincs % health cucc rajtad , eshat 40 stat elvetele a sebzesedbol , az mar kicsit sok.. A lifeot inkabb cuccokkal/reliceccel probald megoldani , de persze olyanokkal amik a sebzesed is erositik.

Ha nincs betrayer fegyvered , akkor probalj meg felrakni 2 durva buzoganyt , 17% koruli converteddel , es szinten convertes relicet tenni mind2 be , lehetoleg attack speed bonussal.

Na kb ennyit a slayrol , ha Spellbreakert csinalsz , akkoris hasonlo a recept , csak akkor a spiritnel a deatchill + passivejai , spirit ward+ passivejai , + a liche king kitapolasa a celszeru, ill dark covenant.

Hameg nature vagy , akkor ertelemszeruen , hearth of the oak + plague alap , ha van meg skilled , akkor a 2 farkas legalabb , es a legfelso passivjukat maxolni.