dudovec#12834
Shorlex : az a kek dacryl hullam a 20/9/5/5 os lichem fele hp jat leszedi legenden.. Nemazt mondom , hogy olyan kemeny a liche, de legenden a titant meg a 3 puncit leszamitva nemigen szoktak leolni..
A dacryl azert geci , mert miutan lenyomod a szárnyas demon picsat , es lemesz az utolso csoporthoz , ott olyan szuk a folyoso , hogy a spellje teljes szelessegben jon , es nemtudod kikerulni.. A jo megoldas nem az , hogy tavolmaradsz , mert akkor ertelemszeruen loni fog , hanem odaszaladsz es szetbaszod..
Hozzatennek annyit , hogy a conjumat nekemis szopattak rendesen , 1 olyantol osszecsuklott , az mas kerdes , hogy amikor mar kiismertem a palyat , elore dobaltam oda a stunolo volcanic orbot.. amit totalisan beszopnak , hameg lattam h castra emeli a mancsát , akkor meg stoneform.
De a slayerrel , aminek egy deka absorpja sincs , csak 3x% bosskillnel.. Azzal ugy verem agyon ezeket a kek szarzsákokat legenden , még x3 moddal is , h orom nezni.. Ezeket a hullamokat meg sem erzem kb.. Vitality dmg resist kell , meg stun a negyedik actba , aztan kesz.
Ami pedig a manti fujasat illeti , nemtom shorlex.. szerintem egy kicsit tulbecsulod azt a spellt.. Nemmondom h nem kemeny , dehat 6.5k hp , -20% cold/light resistre illetve 35% absorpra fujt ram manti.. Nem is egy , ugyanis felraktam a x3 modot , szal a Slayerrel nekiugrottam 3 manticorenak.. Egyszerre 2 olyan fujast kaptam , es tuleltem.. Lebasztam a 3 mantit kb 10 sec alatt , health reduct nelkul , csak sajna az utolso pillanatban ramlepett az egyik azzal a szarjaval , szal fel masodpercre ra enis meghaltam , miutan osszeestek:D