Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg amikor multiztunk nem használtam a copper gyûrûket 😄DD tényleg! csak singleben csak lvl65 miatt 😄DDD
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Gondoltam, hogy Szkítia számíthat rád TQ exe ügyben, mivel nagyon segítõkész vagy (és ez az infó csak te hozzászólásaidban vagy félszásszor megvan... 😊
:-)
Ami a copper sealt illeti: gondolom ha használtad valaha akkor sem játékban hanem a 65 eléréséhez. na igen, de akkor már végigvitted a pályát, mindent, lehet hogy a gép olyankor már nem modify-zik, de hogy alapban nyomja az exp modify-t az tuti, ha meg mégsem akkor magyarázd meg amit kérdeztem fent... 😄DD
Szkítia: 1.20 patch, sztem 10308 felében sincs olyan info ami a kérdésedre válasz, úgyhogy most leírom. patchet azt találsz nagyon sok helyen, rakd a TQ könyvtárba és futtasd mielõtt bármit csinálnál telepítés után (jáccani ha jáccottál az nem baj de ha ien modokat felraktál az már nem a legfaxább), és utána a www.gamecopyworld.com-ról szedd le az 120hpz való fixed exe-t, csere és stabil lesz 😄
Csak mire kihalászom a 10308 felébõl, lemegy a nap, így azt gondoltam, h aki már csinálta annak viszont csak két sor, vagy egy hivatkozás.
Üdv
Egyszerû de annál fontosabb kérdésem lenne:
Felraktam a játékot(nem eredeti),persze kilépeget /mondjuk ez a dolga/, patchelni szeretném /a karim most indulna/.
Mivel ?, melyiket érdemes? /1.08,1.11,1.20?/, és ami a legfontosabb lenne h honnan szedjek hozzá olan TQ.exe-t amivel a patch indul is?
Elõre is kösz!
Ilyen véletlen vagy nemtom minek nevezzem nincs még egy, és ilyen nagy átverés sem. Mi is történt?
A conquerorommal anno (mint minden 120as karival) el kellett érnem a bûvös lvl42-t a 100% rec-hez. Na most, ezt úgy értem el, hogy lvl15tõl kezdõdõen folyamatosan azzal a sapimmal mentem, ami plusz 12% increased expet ad. Egészen lvl 35ig használtam csak azt, utána bejött a prokopios is a képbe. A lvl 42-t végül a szfinxben értem el, épphogy a közepén lévõ fountaint elhagytam.
Na most, viccbõl kezdtem egy wardent, mondom megnézem mit tud a 100% rec take down betrayer lándzsával bossok ellen. Ugyanúgy felteszem neki a sapit lvl15-nél, igen ám, de okos voltam már és eszembe jutott a lode stone, amit rögtön lvl27tõl felvettem, így 8 levellel elõbb voltam plusz 22 increased expen. Ezen kívül, menetelésem közepette dobott a gép egy Reizar F'nai cuirass nevû cuccot, amit lvl35-36 körül vettem fel. azaz lvl 36tól plusz 32% increased expem volt. (és ugye addig is az a 8 lvlnyi különbség plusz 10%-kal)
ÉS LÁSS CSODÁT: hol lettem lvl42? a szfinxben, épphogy elhagytam a közepén lévõ kutat...
HÁT NEM FURA???????????
Tekintettel arra hogy a játékstílusom jottányit sem változott (legyakált szörnyik mennyisége, benézõs barlangok mennyisége, stb) így számomra egyértelmû, hogy iron lore szarik rá az increased exp-re, mert elhiszem én hogy megadják a plusz 32%-ot, csak éppen cucc nélkül mittomén egy szatír leölése 130 exp pontot ad, míg cuccal különös módon csak 100at, és hoppá ugyanott tartunk.
Kurva iron lore, ilyen csalást, nem is hiszem el, ezek után nem szégyellek az égvilágon semmit csalni én sem ebben a játékban pedig csak a cuccokkal machináltam eddig, de most ami belefér! rohadtak...
Mert nekem nagyon gyanús az hogy csak a netre kapcsolódás után vagy szarban. Ez nekem olyan vírus, vagy valami csúnya spyware gyanús dolog.
Sztem futtass le valami állat vírusírtót a gépeden (NOD32, valami) akár csökkentett üzemmódban, meg spyware elleni cuccot is jó lenne (superantispyware pro, cracket is találsz hozzá) de ez a gyanús hogy amúgy megy csak net miatt nem.
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061227141934AAxkTlS
itt van egy link remélem Nálad nem ez van, meg a szimptómák sem éppen azonosak, de hátha segít.
Magamba szaladgálni már nagyon unok...
Légyszíves valaki...
érdekes, minden nap van vmi kis meglepi :-)
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Hú az nekem nagyon kéne, mit szeretnél cserébe, vagy küldök amit akarsz, nem tom Te hajlandó vagy e arra amirõl nem szabad itt legálisan írni... 😄DDD de az nekem télleg nagyon elkelne...
Romoto: a lay trap passivja rechargeot ad , szoval cucc nelkul is eleg jol lehet szorni a trapokat , foleg ha megkombozod mondjuk egy thunderballal , es az allo monstereket szetszedi a trap😄 Bar a thunderballhoz es az egyeb finomsagokhoz mar kell a recharge..
Itemfindolni , hogy elrohansz minden bosshoz es a hatekonysagot nezed, ugy hogy ne halj be, akkor mindenkepp valami colossusos kari a nyero ; mondjuk megtamogatva 2 jo spirit pettel, meg 1-2 fincsi auraval.
1.08 ban az a szar , hogy aranytalanul eroset lonek nyillal , es kb 20% koruli pierce resistet hozol ki a magenek , 1-2 lovesre megolnek , soxor mire lekabitanad oket , mar keso....
1.20 alatt tobb a lifed , es joval kevesebbet is sebeznek a nyilak , igy gondnelkul kitudsz akasztani minden szornyet (stun , freeze , fear).. a +600 life meg eleg jo tud lenni 😊 de teny , hogy nem az az afro amu fo erenye..
Most 3 feng sui zakó esett tájfunból, megérte beüzemelni az ancientes championomat. 😄 De amun-ra nem igazán akar, lehet ahhoz egyiptomban kéne runolni?
Igen , az a fogatlan kurva😄
'szopdkiagecitpitbullgeci...' 😄DD komoly szintje van a csajnak nagyon.
Na ha már ilyeneknél tartunk, azért ezt nem veri asszem szintes semmi. Ez a total K.O. esete, akinek ideje van rá érdemes megnézni... 😄DDD