Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom, de ne ilyen példákat mondjatok, hanem azt hogy akkor miért van az, hogy két kari - és talán épphogy nem is túlzok - ugyanannál a hülye kis múmiánál lesz ugyanolyan szintû, amikor pedig az egyik több ideig, több exp-el ment. És tényleg az is szükségszerû premissza, hogy NEM GYAKÁLTAM VELE KEVESEBBET!!! de ha esetleg igen, akkor is, max mittomén kimaradt másfél barlang értitek... de nem több.

Mellesleg amikor multiztunk nem használtam a copper gyûrûket 😄DD tényleg! csak singleben csak lvl65 miatt 😄DDD

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Shorlex emlekezned kene arra a keves alkalomra amikor multiztunk , es level 1x korul meg kb 2 szintel nagyobb voltam , de level 30 kornyeken mar te voltal nagyobb 2 vel es csak ilyen 20% al volt tobbed.. Emlexel meg ra is kerdeztem , hogy mitcsitelsz te itt , hogy tulfejlodtel😛

ROMOTO
Lehet, hogy mégis csak kimaradt egy-két barlang annál a figyelmetlen Wardennél ? 😊
ROMOTO
Ne vedd magadra, nem vagyok ilyen kekec, de ezt a kérdést szinte mindenki, aki beregel felteszi egyszer... 😊 peace
ROMOTO
A coppert kb. 50. edik szint körül próbáltam az elsõ karimon (minden csítes cuccot kipróbáltam a kiváncsiság miatt, ez szerintem tök természetes), kb. 4-5 szintet gyakáltam vele és azóta csak a trade-ban használtam 😊, namost azok a szintek is multiban történtek, egy haverommal nyomtuk párban, amíg õ 2 szintet lépett én 4-et, meg is kérdezte, hogy a francba csinálom hogy ilyen gyorsan lép a szintem, pesze megmutattam neki a coppert...igy-hát haláltuti számít az az x% increased exp...ezt tök egyszerûen lemérheted ha multizol valakivel a copper sealllal, nagyjából azonos szintû karikkal...

Gondoltam, hogy Szkítia számíthat rád TQ exe ügyben, mivel nagyon segítõkész vagy (és ez az infó csak te hozzászólásaidban vagy félszásszor megvan... 😊
Köszönöm Shorlex!
:-)
Na de Romoto barátom, akkor hogyan magyarázod azt hogy két különbözõ karival már-már ien a hónap csodáiba illõ azonossággal érem el a lvl 42-t, pont ugyanott, de hallod, nem az van hogy közel ugyanott, vagy valami, hanem szinte a szörnyi is azonos akinek a legykásával megléptem a 42-t, érted, ennyire azonosság van??? Szal ilyen nincs, ráadásul a második karival jóval hoszabb ideig aránylag jóval magasabb expet gyûjtögettem, valahol rhakotis környékén kellett volna vagy még elõbb szintet lépnem józan emberi számítás szerint, de miért nem léptem??? relatíve sokkal több increased exp-el miért nem léptem meg a pályán elõbb ugyanazt a szintet??? pedig ugyanazokon a pályaszakaszokon mentem végig, ugyanazzal a monoton "gyakási protokollal", nem mentem be sehova ahova korábban és nem hagytam ki semmit amit korábban????
Ami a copper sealt illeti: gondolom ha használtad valaha akkor sem játékban hanem a 65 eléréséhez. na igen, de akkor már végigvitted a pályát, mindent, lehet hogy a gép olyankor már nem modify-zik, de hogy alapban nyomja az exp modify-t az tuti, ha meg mégsem akkor magyarázd meg amit kérdeztem fent... 😄DD

Szkítia: 1.20 patch, sztem 10308 felében sincs olyan info ami a kérdésedre válasz, úgyhogy most leírom. patchet azt találsz nagyon sok helyen, rakd a TQ könyvtárba és futtasd mielõtt bármit csinálnál telepítés után (jáccani ha jáccottál az nem baj de ha ien modokat felraktál az már nem a legfaxább), és utána a www.gamecopyworld.com-ról szedd le az 120hpz való fixed exe-t, csere és stabil lesz 😄

Romoto, ebben teljesen igazad van.
Csak mire kihalászom a 10308 felébõl, lemegy a nap, így azt gondoltam, h aki már csinálta annak viszont csak két sor, vagy egy hivatkozás.
Üdv
ROMOTO
A 10308 hozzászólás kb. több mint fele errõl szól...
ROMOTO
Háát nem egészen így van...lemérheted az exp-et copper seal-lal "pfujjj csít!" ami +100% increased ugye, összehasonlíthatalanul gyorsabb a szintlépés vele, kb. fele annyi idõ, monsztagyak alatt lépsz szinteket...tehát hatnia kell annak a +X% exp-nek...
Üdv Emberek!
Egyszerû de annál fontosabb kérdésem lenne:
Felraktam a játékot(nem eredeti),persze kilépeget /mondjuk ez a dolga/, patchelni szeretném /a karim most indulna/.
Mivel ?, melyiket érdemes? /1.08,1.11,1.20?/, és ami a legfontosabb lenne h honnan szedjek hozzá olan TQ.exe-t amivel a patch indul is?
Elõre is kösz!
Hát emberek, ez a TQ nagyon nagy csítjáték, de még a játék készítõi részérõl is.
Ilyen véletlen vagy nemtom minek nevezzem nincs még egy, és ilyen nagy átverés sem. Mi is történt?
A conquerorommal anno (mint minden 120as karival) el kellett érnem a bûvös lvl42-t a 100% rec-hez. Na most, ezt úgy értem el, hogy lvl15tõl kezdõdõen folyamatosan azzal a sapimmal mentem, ami plusz 12% increased expet ad. Egészen lvl 35ig használtam csak azt, utána bejött a prokopios is a képbe. A lvl 42-t végül a szfinxben értem el, épphogy a közepén lévõ fountaint elhagytam.
Na most, viccbõl kezdtem egy wardent, mondom megnézem mit tud a 100% rec take down betrayer lándzsával bossok ellen. Ugyanúgy felteszem neki a sapit lvl15-nél, igen ám, de okos voltam már és eszembe jutott a lode stone, amit rögtön lvl27tõl felvettem, így 8 levellel elõbb voltam plusz 22 increased expen. Ezen kívül, menetelésem közepette dobott a gép egy Reizar F'nai cuirass nevû cuccot, amit lvl35-36 körül vettem fel. azaz lvl 36tól plusz 32% increased expem volt. (és ugye addig is az a 8 lvlnyi különbség plusz 10%-kal)
ÉS LÁSS CSODÁT: hol lettem lvl42? a szfinxben, épphogy elhagytam a közepén lévõ kutat...
HÁT NEM FURA???????????
Tekintettel arra hogy a játékstílusom jottányit sem változott (legyakált szörnyik mennyisége, benézõs barlangok mennyisége, stb) így számomra egyértelmû, hogy iron lore szarik rá az increased exp-re, mert elhiszem én hogy megadják a plusz 32%-ot, csak éppen cucc nélkül mittomén egy szatír leölése 130 exp pontot ad, míg cuccal különös módon csak 100at, és hoppá ugyanott tartunk.
Kurva iron lore, ilyen csalást, nem is hiszem el, ezek után nem szégyellek az égvilágon semmit csalni én sem ebben a játékban pedig csak a cuccokkal machináltam eddig, de most ami belefér! rohadtak...

Amikor single playerben vagy akkor nem csinálja ezt?
Mert nekem nagyon gyanús az hogy csak a netre kapcsolódás után vagy szarban. Ez nekem olyan vírus, vagy valami csúnya spyware gyanús dolog.
Sztem futtass le valami állat vírusírtót a gépeden (NOD32, valami) akár csökkentett üzemmódban, meg spyware elleni cuccot is jó lenne (superantispyware pro, cracket is találsz hozzá) de ez a gyanús hogy amúgy megy csak net miatt nem.
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061227141934AAxkTlS
itt van egy link remélem Nálad nem ez van, meg a szimptómák sem éppen azonosak, de hátha segít.

ROMOTO
Szerintem itt nézz körül...ha itt sem találsz választ, akkor sehol...
Srácok! Senki sem tud valami értelmeset mondani a #10260-as multis kérdésemre?
Magamba szaladgálni már nagyon unok...
Légyszíves valaki...
ROMOTO
Nna meg az is anyázós helyzet volt, hogy lefagyott ugye az irodai gépemen a gamé a múltkoriban, lebontottam a burkát és feltünt valami a gép alján... egy venti... a videokarim leolvadt ventije...Palit Geeforce 6600, egyszerûen leolvasztotta magáról a gyári hûtõt bazz...azóta van egy buhera prockóhûtõ rajta... és a gamé is mûkszik megen 😊
ROMOTO
Ja az elég geckó luk, meg a Théba feletti Telkines is, a legelsõ alkalommal, nyitásnál valamiért az ott lévõ ládákból minden a lukakba eset kapásból...az is egy anyázós pillanat volt... 😊
zsirfecske
na igen, jócucc ez. egyszer vettem fel ilyet gorgonoknál (név alapján tudom), de tele volt a backpack ezért visszadobtam a földre, persze beesett a lyukba 😞 legenden ráadásul. kicsit ideges lettem.

Bocsi srácok ezsem cipõ hanem karvédõ de 2 allskiles
ROMOTO
A pierce dmg ami a csapdában van a dext-tõl nõ, meg persze a méregtõl is...
ROMOTO
Esetleg kígyófarokvért + 3 all skill ? 😊
ROMOTO
Bakker mondassz valamit... 😊
Grusalak
+3 to all skill karvédõt már nekem is dobott, meg pajzsban láttam, ami a defense-t nyomja, de lábbelinél még én sem találkoztam vele...
érdekes, minden nap van vmi kis meglepi :-)

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

zsirfecske
purblind tegyél be képet róla 😊
nekem ilyen van, nem all skill és karvédõ ugyan, de +3:

Megint összeraktam egy -8-as hamuropit. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

sztem olyan nincs hogy gorgo lábvért... sztem ahogy kinéznek fogalmilag tartom kizártnak 😄DD

Szeribtem dextol , felteve ha nõ tõle.. Ha a dex ugy muxik , hogy %osan adja a pierce dmg-t , akkor nyilvanvaloan az.. Intnek nemsok koze van a piercehez.

A csapda sebzése INT vagy DEX-tõl nõ?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

ROMOTO
Lefogadnám hogy a Gorgo-k nyomják, azoknál van ilyesmi +3all skilles karvért is....
en nemtok rola hogy lenne +2 all skilles cipo , de persze soha nemlehet tudni , zoldbe generalna iet?😄

Purblind, nem mondod, hogy Neked van plusz 2 all skilles lábszárvédõd?
Hú az nekem nagyon kéne, mit szeretnél cserébe, vagy küldök amit akarsz, nem tom Te hajlandó vagy e arra amirõl nem szabad itt legálisan írni... 😄DDD de az nekem télleg nagyon elkelne...

ROMOTO
Köszi... én is elolvastam mit jelent a Rapid Construction...nem túlzottan kétértelmû a neve 😄
Ja Virs lee , ternionost lebasszak ha atkell szaladni vele , nyugi enis anyaztam rendesen amikor mas bossokhoz mentem.. De a defenderrel egy elmeny , annyira gyorsan fut colossus formban , pillanatok alatt ottvagy barhol.. Es a legnagyobb csel 1.08 alatt , ha nem raksz shieldet a defendernek , akkor colossus formban nemtalalnak el a nyilvesszok , sem az ien csonti magusok lovesei😄D Amint felrakod a shieldet , a pajzs leblokkolja a loveseket , ami ugye kurvakeveset fog fel es leserulsz tole.. Mig colosussban , nemhogy sokkal gyorsabb vagy , de van 60% koruli absorbod , ami megfelel +120% lifenak es ha nincs shielded akkor rangedbe nem talalnak el , ezert is volt jo a conqueror , mert annak rakhattal igy dualt😉

Romoto: a lay trap passivja rechargeot ad , szoval cucc nelkul is eleg jol lehet szorni a trapokat , foleg ha megkombozod mondjuk egy thunderballal , es az allo monstereket szetszedi a trap😄 Bar a thunderballhoz es az egyeb finomsagokhoz mar kell a recharge..

ROMOTO
Ha O az érték akkor azokat a cuccokat használd amiket mondtam, a legjobban a Thorny-s dmg.-n fogsz meglepõdni... a csapdák szerintem is felejtõsek -rec. nélkül, a battle standard+passz., mandrake-t pedig maxold okvetlen 😊
ROMOTO
Egyszer volt szerencsém egy magician al is multizni legenden, na az csak Lay trapozott, meg throwingozott -100% rec es lehetett...kb. 5-6 csapdát rakott le/1-2 sec. mire ledobta az utolsót, annak már nem volt mire lõnie...(persze a többiek is gyakáltak), de valahogy ez a kari söpört a legtöbbett... úgy-hogy nem volt annyira mazo, inkább szado... 😊
1.08-ban a pajzs is szar, ilyen 200-as sebzsésfelfogásuk van, 1.20-ban ugyanezek 700 körül védenek, és az épp hogy elég, gondolhatod mire elég a 200-as... Ezért választottam warfare mellé naturet, legalább oak +100% life, de az se segít a 3k körüli ütések ellen. Arra viszont épp elég hogy futás közben 1 ütést garantáltan túlélsz, mert olyan 6k körüli a lifeod. Ternionosnak meg 2k, 1 ütés és vége. Ha meg leállsz mindenkit lelõni, akkor meg több idõt vesztesz, mint championnal kisebb ütésekkel ugyan, de csak tájfuntlenyomni. Az is sebez 10k-t, meg az ancientek is besegítenek, nem sokkal lassabb mint ternionnal. Viszont garantáltan nincs halál, én ezért runolok ezzel.

Hu köszi a sok jó tanácsot. Amugy van 3 plussz skillem. az 1 skiles sapka +valami lábszárvédõ 2 allskillel. recarge az nálam kereken 0. Kiprobáltam a csabdás skilleket is. De az elég szadomazo skill szerintem.
Szoval szerintem vannak olyan cuccok , amit egyik karinak dob minden 20 adik dropra , mig egy masiknak minden 50 edikre , bar tok hulyeseg a dolog , megis azt tapasztalom , hogy olyan cuccokat talalok pik-pak egy 'friss' karival titanrunnal , amiket meg soha nemdobott nagyonsok run utan sem , a masik karimnal.

Nemtom , szerintem titanrunon nemhalsz be a ternionnal, azmeg elvileg dobhat mindent... Dobott eleg sok cuccot , de vannak dolgok amiket tök sûrûn dob eppen az aktualis karakternek , tehat erdemes tobb fele karival is runolni , a szintkulombsegek miatt is. Ternionerrel nemtudsz vegigszaladni sajnos , ha mas speci bossokhoz mesz el , bar ha van kello rechargeod meg valami resisted , akkor vision of deathal aranylag jol letudod kabitani a rad ronto embereket, vagy egyeb jo storm spellel.

Itemfindolni , hogy elrohansz minden bosshoz es a hatekonysagot nezed, ugy hogy ne halj be, akkor mindenkepp valami colossusos kari a nyero ; mondjuk megtamogatva 2 jo spirit pettel, meg 1-2 fincsi auraval.

1.08 ban az a szar , hogy aranytalanul eroset lonek nyillal , es kb 20% koruli pierce resistet hozol ki a magenek , 1-2 lovesre megolnek , soxor mire lekabitanad oket , mar keso....
1.20 alatt tobb a lifed , es joval kevesebbet is sebeznek a nyilak , igy gondnelkul kitudsz akasztani minden szornyet (stun , freeze , fear).. a +600 life meg eleg jo tud lenni 😊 de teny , hogy nem az az afro amu fo erenye..

Elõször ternionos oracleval próbáltam runolni, de minden 2. körben leütik útközben, mert a pórnéppel nem állok le harcolni, de ha elfutok mellettük, elég 1 ütés a 2k életének. Ezzel szemben az ancientes champion igaz nem sebez akkorát mint a ternion, viszont 6k élettel egy véletlen brutál csapást is túlél, meg amígy is az ancientek elvonják a figyelmet, 100% garantált run, nincs para hogy mikor hal be. Nameg ha hozzászámolom azt az idõt amíg a ternionos halál miatt, vagy ha biztosra megy, és a csicskákkal harcolva elveszteget, akkor ugyanannyi (vagy kevesebb) idõ alatt végez a champion is, és nincs para. 😊

Mágusnak pl. tökmindegy hogy 1000 vagy 2000 élettel ütik szét 1 ütésbõl. 😄 De jóltápolt harcosnak is, ha sok a +életed, akkor alig érzed meg, mert az amu csak az alapéletedbõl von le, a bónuszokból nem.

Most 3 feng sui zakó esett tájfunból, megérte beüzemelni az ancientes championomat. 😄 De amun-ra nem igazán akar, lehet ahhoz egyiptomban kéne runolni?

Virs lee: ja az kiraly amu😄 csak 1.08 alatt amikor szetlonek az ijaszok legenden , meg life -50% nelkul is , akkor kinyilik a bicska a zsebedben😊 Bar ezis karitol fugg...

Igen , az a fogatlan kurva😄

Ez a fogatlan kurvás, ami az indexen is volt? (Nekem nem nyílik meg.)

Tudjátok mi jó még life regenre? A sacrificial amu (-50-60% hp, -20 regen, +40-50% xp). Elég gyorsan szívja az életet, egész addig amíg bele nem rax egy ankh of isist, ami legend verzióban +195%. Namost ezt úgy számolja ki, hogy ha -20 life regen van az amun, akkor 20*2 lesz a regen belõle, ebbõl lejön az amun levõ alap -20, tehát pont annyit fog gyígyítani, mint amennyit leszívna relic nélkül. 😄

ja ez a monika show kicsit olckul😄 kivulrol fujom maaaa
'szopdkiagecitpitbullgeci...' 😄DD komoly szintje van a csajnak nagyon.

Hát ez tényleg fantasztikus, simán csak bezárja az explorert errorral... 😛

Legjobb TQ-n kívüli video 😄DDD

Na ha már ilyeneknél tartunk, azért ezt nem veri asszem szintes semmi. Ez a total K.O. esete, akinek ideje van rá érdemes megnézni... 😄DDD

Ja , annyira nem eros , de poennak jo.. Marksman passivejai persze h alazzak tomeg irtasban , de mondjuk egy corsairnak vagy egy warlocknak nincs marksmanja😄

zsirfecske
íjjal lethal gagyi instantban, persze bossok ellen zsír, de amúgy marksmanship passzívjai alázzák hatékonyságban. próbáltam, tutira.