23078
  • dudovec
    Na nyomattam egy egesz durvat most ebben az x3 modban:D A game szerint a dragon lich a legerosebb boss legenden , ezzel persze vitatkoznek.. Hades/titan sokkal erosebbek peldaul..
    De ha megis igy gondoljak ironlorek , akkor beintek nekik ezzel a viddel:)

Slayer vs 3 Legend Dragon Liche
  • dudovec
    Hat de mikor nyomom az elet toltot? Amikor ramlep a vegen 1 millimeter lifeal.. Az volt a mak , nemaz h hulyere vertem oket;D Btw mi az atlagos kari? Aminek se life se absorp sesemmi? Nemertem.. Egy tok kezdo arcnak , ha conqja van , akkoris van formja meg zaszloja amig harcol vele.. Ha champje , akkor 3000 el tobb lifeja mint nekem es jobb resistje..
    Persze 1 maggel ne akard mar tulelni az iesmit , de azzal nem is allsz oda baszakodni:D
  • Shorlex
    Harisnya: ha sok az off ability-d akkor gyakran (sztem egy bizonyos mennyiség felett mindig) ütsz critical damage-et. ezt legkönyebben warriorral tudod elérni, átlagban elérhető vele jó cuccokban 1400-1500 off ability (persze lehet több is, de ennyi szinte mindig), battle rage-el meg 2000. 2000 off abilityvel mindenkire criticalt ütsz.
    Def meg az ellenkezője, nem kapod be azokat. ha választani kell, offra menj, olyan gigantikusan nagyot senki se üt, hogy ne ellensúlyozza a sok critical.
  • Shorlex
    most mi van én már ki is próbáltam a szettet. Vicces, de elég jó resistjei vannak, csak lassan és kicsit üt :DDD
  • Shorlex
    jaj bazzeg, túléled, de valami kurva nagy isteni mákkal pont akkor ütötted meg őket amikor a két fújás között lehettek, és rögtön töltötted magad fel.
    De akkor is aszondom, hogy azt nem lehet egy átlagos karival túlélni.
  • dudovec
    Ja a link lemaradt...
    Kamikaze Slayer vs 3 Manticore :D
  • dudovec
    Na tettem fel neked egy videot Shorlex , csak hogy analizalgasd.. -20% resistjeim vannak , nezdmeg , hogy a vegen fogok csak potit inni , amikor ramtaposnak.. Sajna nemvolt nalam az ainios , nemlett volna ertelme swapolni, es a poti ellenere is leol az az utolso pillanatos lepes.. Azt figyeld inkabb , hogy mien gyorsan halnak , es hogy a 2 lightning fujast tulelem , pedig tudod h milyen 'rozoga' a kari:P A lepes dolgot , meg conqal is asszem 3 rallyval healeltem ki , szal...
  • Kolbaszharisnya
    Hát basszus ki az az elmebajos aki ilyen setet kitalál?

Alias Télapó!!!:D
  • dudovec
    Amugy vicces.. Bementem a conjuval legend hades runra.. ezeket a kek dacrylokat szarra fearelem a vision of deathel.. Igaz a jobb oldali kis bossra nemhat , de az nemis az a veszelyes fajta:D
  • zsirfecske
    ha undead/magical/deamon a srác, akkor természetesen adott %-ban csökken az általa okozott összes dmg.
  • Kolbaszharisnya
    Ezt én ilyen nem teljesen értem...Mi az,hogy minél több,annál jobb???:)
    Valami értelme csak van...
  • dudovec
    jaj bocs a capser , szal vonatkozik a magical dmg % levetel ra.
  • dudovec
    IGEN.
  • Kolbaszharisnya
    Oké,ha esetleg holnap ráérnél,olyan d.u. 2-3 fele,akkor hamán adhatnál egyet:)!Bármilyen számodra felesleges cuccot szivesen magamhoz veszek megörzés gyanánt:D!
  • ikod04
    Még 1.20 alatt találkoztam vele és nagyon hasonlít a wispre. PVP-zni nem tudok. Majd a z editorban keresek valami hasonló figurát. Ja és level1 volt a szintje. Epicen nem találkoztam ott vele és azóta sem.

A lich (5/2/3/2) első hullámát 95%-ban benyelte, az outsider (1) csak legyezgetett. Confuse volt rajta, ami a fegyóból jött, de az sem segített. 5% chance stunos cuccom van csak. nem hiszem hogy az segített volna, de Dudo megírta, amire kíváncsi voltam.

Furcsa az volt, hogy úgy sérült a nyilaktól, mint egy boss, vagyis millimétereket esett az életcsíkja bármit csináltam, míg éltem.
    Van egy nyakékem, amiben benne van a undead/deamon/magical-os támadások %-os csökkentése, ez erre is vonatkozna?
  • Shorlex
    nem becsülöm túl, ugyanis nem mindenkinek vannak olyan szerkói mint neked, akinek vannak az sem veszi fel minden karijához, és igenis szarrá fúj, ha beleállsz. De ha gondolod, egyszer slayerrel (dual wieldről átcsináltam aioniosra megnézni milyen resistjeim vannak - lightning kivételével full :D) nekifutok 80 cold resisttel, 5k élet, elvileg annak is túl kell élnie (és persze maxos zászló). de nem fogja.
  • dudovec
    Shorlex : az a kek dacryl hullam a 20/9/5/5 os lichem fele hp jat leszedi legenden.. Nemazt mondom , hogy olyan kemeny a liche, de legenden a titant meg a 3 puncit leszamitva nemigen szoktak leolni..

A dacryl azert geci , mert miutan lenyomod a szárnyas demon picsat , es lemesz az utolso csoporthoz , ott olyan szuk a folyoso , hogy a spellje teljes szelessegben jon , es nemtudod kikerulni.. A jo megoldas nem az , hogy tavolmaradsz , mert akkor ertelemszeruen loni fog , hanem odaszaladsz es szetbaszod..

Hozzatennek annyit , hogy a conjumat nekemis szopattak rendesen , 1 olyantol osszecsuklott , az mas kerdes , hogy amikor mar kiismertem a palyat , elore dobaltam oda a stunolo volcanic orbot.. amit totalisan beszopnak , hameg lattam h castra emeli a mancsát , akkor meg stoneform.
    De a slayerrel , aminek egy deka absorpja sincs , csak 3x% bosskillnel.. Azzal ugy verem agyon ezeket a kek szarzsákokat legenden , még x3 moddal is , h orom nezni.. Ezeket a hullamokat meg sem erzem kb.. Vitality dmg resist kell , meg stun a negyedik actba , aztan kesz.

Ami pedig a manti fujasat illeti , nemtom shorlex.. szerintem egy kicsit tulbecsulod azt a spellt.. Nemmondom h nem kemeny , dehat 6.5k hp , -20% cold/light resistre illetve 35% absorpra fujt ram manti.. Nem is egy , ugyanis felraktam a x3 modot , szal a Slayerrel nekiugrottam 3 manticorenak.. Egyszerre 2 olyan fujast kaptam , es tuleltem.. Lebasztam a 3 mantit kb 10 sec alatt , health reduct nelkul , csak sajna az utolso pillanatban ramlepett az egyik azzal a szarjaval , szal fel masodpercre ra enis meghaltam , miutan osszeestek:D
  • Shorlex
    "Volt még normálon egy kis szem a Nílusi krokók mellett, amit nem tudtam kinyírni, akármit csináltam, persze az is csak csípni tudott (...)"

???

ez meg micsoda volt? nem lehet, hogy pvp-ztél valakivel és egy wisppel volt dolgod, vagy egy nightmare-el? :DD ilyet még nem hallottam...
    Mondjuk hogy bone charmer vagy, ezt még kevésbé értem, de mindegy... ott van a lich meg az outsider, amik gyakorlatilag úgy nyírják ki ahogy akarod, de te tudod. Nem létezik, hogy akár egy kicsit elcsalogatva ne lehessen úgy megütni, vagy stunolni folyamatosan, hogy lehaljon tőle, pláne a két spirit csítpet mellett.
  • ikod04
    Most már én is azt teszem.....
  • ikod04
    Egy manti elől el tudok szaladni ha kell, illetve sokkal lasabban castol, mint a tegnap esti (elszaladni mellette nem lehetett, mert mire kifutott a hullám, már jött is a következő - szóval gyakorlatilag folyamatos volt a castja. Ja és közben gyorsan is szalad...Energy drainem nincs, így ezt nem tudtam elszedni tőle...). bele meg nem akartam állni, csak épp türelmetlen voltam, és nem mindig elégedtem meg az egylövés+futás kombinációval (főleg, hogy előtte 10* észre sem vettem, hogy akadájt jelenthet). Most valahogy valami furmány került mellé, vagy nem tudom mi.

Volt még normálon egy kis szem a Nílusi krokók mellett, amit nem tudtam kinyírni, akármit csináltam, persze az is csak csípni tudott, csakhát eltalálni nem lehetett semmivel sem. azt hagytam idáig életben bármerre is jártam.

BC karim van, és inkább csak arra lettem volna kíváncsi, hogy akadhatnak-e ekkora szórások egy-egy típuson belül egy run alkalmával, amit már elméletileg soxor végigjártál, tehát ismered a szintjét és azt, hogy mennyire kell aggóni tőle.
  • Shorlex
    fecske, 100 rec, weapon swap dárdára, lethal passzívval - stunolva ameddig meg nem hal...
  • zsirfecske
    ez valami bug sztem, vagy csít skill náluk. brigandommal mikor legenden runoltam hades-t összesen vagy 15x ölt le közben ilyen nagy kék magical gólem. egyszerűen hiába lőttem, hiába study-ztam nem találtam el, illetve nagyon minimálisan sebeztem. ilyenkor inkább ki kell lépni...
  • Shorlex
    nem a racherge - nem hat a recharge :DD
  • Shorlex
    figyelj, ha beleállsz valami nagyba, akkor ne csodálkozz azon sem ha meghalsz. Állj bele egyszer a Manti fújásába, próbáld ki, hogy túléled-e vagy mire pislogtál egyet már tölti a géped a karit... :DD
    a potion-re nem a racherge, szóval ötletnek nem rossz, de 100recnél sem tudsz inni folyamatosab, mindig van rajtuk global cooldown.
    de ha megírod milyen karival nyomod, lehet rá megoldást találni (az íjász az OK, de a másik mastery?)
    legenden minden csak hatványozottabban erősebb lesz.
  • ikod04
    Van egy kérdésem, lehet-e válasz is rá?

epic Hades szaladgálás. Hades megvan 1 perc alatt, mégis akadt egy alkalom, hogy az utolsó kék magical bizbaszt nem tudtam átlépni (6* akadtam fel rajta egymás után, úgyhogy kiléptem). Eddig 3-4 lövésből kinyiffantak mind, ez észre sem vette akármit nyomtam rá (study, call), valamint küldött egy földhullámot, vagy mit és eltünt 3,5k élet, így nem mertem közelébe menni, csak amíg lőtávolra húztam. Idő nem maradt a reagálásra. rezisztjeim jók, mi az istent küldözgethetett? Legenden sok ilyen futkos?

Még egy kérdés: A potikra hat a cast speed, vagy a recharge?
  • purblind
    Tq kilépés: Gondolom sima alapgame nem a tq immortal throne. Ha alap akkor keressen hozzá patch-et és ha nem eredeti akkor törést is hozzá.1,8ast vagy 1.20 at. De eredeti exere tegye fel a patch-et ne tört-re mert nem fog müködni.
  • zsotesz
    nekem normalon dobta.
  • ROMOTO
    No akkó legelő lessz szalmabábuval a közepén ? legalább egy gémeskutat nyomathatnál mellé... :)
  • ROMOTO
    A botok ritkábban esnek, az off-deff ability-ről számszerűen nemigen lehet pontos képet kapni szerintem, nyílván minnél több-annál jobb...
  • ROMOTO
    Hát a ha a recharge-s cumók érdekelnek, itt az összes ilyen kék, lila
  • Ravasak
    polarist tudok adni ha kell :)
    a többi nem nagyon van feleslegben
  • Ravasak
    nyaklanc polaris
    sapka hesione golden veil vagy mi a fene vagy tracker hood
    gyürüböl asszem nincs ilyen regen olt de azt mar kivettek
    kesztyu az arcmagus clasp asszem
  • Ravasak
    rendezettek versenyt ki tudja messzebb ütni a Level 1 es satirt :)
  • Kolbaszharisnya
    Ja és még egy kérdés:

Ez a bot nagyon ritka:Fingerbone of Boreas ???

Nem e tudnátok nekem valami jo kis recharge cumot mondani?
  • Kolbaszharisnya
    Amugy lenne egy elég láma kérdésem már megint:

Az Offensive abbility és a defensive ability mit modosit,mire szolgál?Csak azért nem teljesen világos,mert ugy láttam,hogy itt enm irja ki,hogy hány százalék az esélye annaik,hogy eltaláljon az enemy,meg azt sem,hogy anna mennyi az esélye,hogy én eltaláljam mint a Diablo 2-ben..:S
  • Kolbaszharisnya
    Nekem még anno a 6600GT-nél csinálta ezt!De szerintem az a baj,hogy a virtuális memoria kicsi és elöbb utobb megtaliti a game..!
    Mivel nem tudom a pontos configot még ezer dolog miatt lehet...lehet,hogy kevesli a ramot a gépben,vagy a videokarin nincs számára elég ram,ugy tudom azon a karin 64 vagy 128 mb ram van,lehet hogy ez a baja.
    Minden esetre probálja meg mövelni a virtüális memoria méretét,használjon vanami memo cleanert,patchelje a játékot(ha tudja:).
    Én ennyit tudok ajánlani.
  • Shorlex
    Ok akkor beteszek egy olyan szalmabábut, hogy ne haljon meg :D
  • Shorlex
    peccseled, meg minden? vagy sima 1.01 titan quest?
  • zsirfecske
    halott a tqvault.ign, úgyhogy nemtom megnézni. boss sztem ne legyen csak valami kis csonti vagy level1 szatír, hogy lehessen ütést tesztelni.
  • Frigetrus
    plíz valaki válaszoljon!! --> 12795 thx!