• ikod04
    Egy manti elől el tudok szaladni ha kell, illetve sokkal lasabban castol, mint a tegnap esti (elszaladni mellette nem lehetett, mert mire kifutott a hullám, már jött is a következő - szóval gyakorlatilag folyamatos volt a castja. Ja és közben gyorsan is szalad...Energy drainem nincs, így ezt nem tudtam elszedni tőle...). bele meg nem akartam állni, csak épp türelmetlen voltam, és nem mindig elégedtem meg az egylövés+futás kombinációval (főleg, hogy előtte 10* észre sem vettem, hogy akadájt jelenthet). Most valahogy valami furmány került mellé, vagy nem tudom mi.

Volt még normálon egy kis szem a Nílusi krokók mellett, amit nem tudtam kinyírni, akármit csináltam, persze az is csak csípni tudott, csakhát eltalálni nem lehetett semmivel sem. azt hagytam idáig életben bármerre is jártam.

BC karim van, és inkább csak arra lettem volna kíváncsi, hogy akadhatnak-e ekkora szórások egy-egy típuson belül egy run alkalmával, amit már elméletileg soxor végigjártál, tehát ismered a szintjét és azt, hogy mennyire kell aggóni tőle.