• Shorlex
    nem, egyértelműen piercing damage kovertáló.
    ezt onnan lehet látni, hogy már nem emlékszem pontosan, de egyszer teszteltem azt, hogy egy kardot tettem a kezembe. Na most annak a sebzése ugye csak 10% piercing, tehát az ilyen százalékos piercing cuccok sokat nem dobnak a sebzésen, és ez így is volt. Csak a akard volt a kezemben, feltettem két apollot, és nem sokat változott az ütés.
    Utána levettem az apollokat, és benyomtam a blade honingot, és a sebzésem gyakorlatilag nem változott. Ám amikor megint feltettem a két apollot, akkor valami brutálisan megugrott a sebzés, sokkal jobban mint honing nélkül.
    Szal a honing az piercing konvertló, és nem piercing plusz damage.
    Ha ez a teszt nem tetszik, akkor teszteld le úgy, hogy bemész changan palotába, egy dárdával, plusz 2 skillel, az 100% piercing. A dárda ne legyen betrayer. Nos, meg sem fogod tudni ütni őket. aztán vedd le honingot, és üsd őket "sima" 30% piercinggel. Látni fogod a különbséget.
    másik meggyőző dolog, hogy nem azt írja, hogy plusz XY% piercing damage, hanem hogy plusz Z% piercing. az nem ugyanaz.
    harmadik érv, hogy az a mindentudó marcus gyerek is, meg az a fórum ahol erről beszéltek az is egyértelműen mondta hogy ez így van (én ezért kezdtem el kitesztelni)