23078
  • Kolbaszharisnya
    nem tudom miért nem láttad,mert zsirfecskével játszottam,meg még volt egy másik ssrác is fent.Este kb. 10-11 fele lesz megint nyitva a realm,ha van kedved akkor gyere te is,egyenlöre 33-as szinten vagyok act 4-ben!

Hamachi verziom:1.0.1.3

Szerintem ezt töltsd le és akkor fogod látni!
  • Sir Huba
    Kicsit szeretném a tárgyak potyogását meggyorsítani... Ez a TQ demeter vagy a TQ Hades megy 1.30-on? Vagy ne is próbáljam őket?
    Vagy valami mást kellene izzítanom?
    Unom már, hogy nyomom ősidők óta az 55-os assámmal és nem potyog egy darab használható cuccos sem...
  • AC2
    Én még megnéztem h fönn vagy-e fél 5 körül, de azt írta ki a hama h nincs válasz. Pedig én nyomtam volna...
  • Kolbaszharisnya
    Hát ugy látom senkinek nincs kedve...:(...mindegy!

Amugy Shorlex..most elkezdtem nyomni a covenantot...:)...nem is rosz:D!
  • Kolbaszharisnya
    Normon vagyok act 4et most kezdem 31-es oracleval!
  • Kolbaszharisnya
    Na sziasztok!

Most csinálok egy szobát hamán,aki akar jöjjön!

Name:Kolbasztitan
    Jelszo:quest
  • zsirfecske
    ok. amúgy a +xp cuccokról meg annyit, hogy abszolút korrekt a képlet ami alapján növelnek. miattad néztem meg, mert régen szidtad őket és kíváncsi voltam, miel mindig is használtam őket. két ugyanolyan szörnyin számolva sacrifical amuval és anélkül pontosan kijött az xp difi. talán nem vételen az epic athén, level 47...
  • Shorlex
    nem, egyértelműen piercing damage kovertáló.
    ezt onnan lehet látni, hogy már nem emlékszem pontosan, de egyszer teszteltem azt, hogy egy kardot tettem a kezembe. Na most annak a sebzése ugye csak 10% piercing, tehát az ilyen százalékos piercing cuccok sokat nem dobnak a sebzésen, és ez így is volt. Csak a akard volt a kezemben, feltettem két apollot, és nem sokat változott az ütés.
    Utána levettem az apollokat, és benyomtam a blade honingot, és a sebzésem gyakorlatilag nem változott. Ám amikor megint feltettem a két apollot, akkor valami brutálisan megugrott a sebzés, sokkal jobban mint honing nélkül.
    Szal a honing az piercing konvertló, és nem piercing plusz damage.
    Ha ez a teszt nem tetszik, akkor teszteld le úgy, hogy bemész changan palotába, egy dárdával, plusz 2 skillel, az 100% piercing. A dárda ne legyen betrayer. Nos, meg sem fogod tudni ütni őket. aztán vedd le honingot, és üsd őket "sima" 30% piercinggel. Látni fogod a különbséget.
    másik meggyőző dolog, hogy nem azt írja, hogy plusz XY% piercing damage, hanem hogy plusz Z% piercing. az nem ugyanaz.
    harmadik érv, hogy az a mindentudó marcus gyerek is, meg az a fórum ahol erről beszéltek az is egyértelműen mondta hogy ez így van (én ezért kezdtem el kitesztelni)
  • zsirfecske
    akkor 2 rogue kari után rá kell jönnöm, hogy végig igaza volt :) viszont akkor tényleg fék.
  • virs lee
    A leírásában %piercing szerepel, nem % pierce dmg.
  • zsirfecske
    shorlex nemtom honnan vetted ezt a pierce konvertálást. simán ad %-os pierce dmg-t és kész. nem?
  • virs lee
    Az hagyján, de ha lándzsa van a kezedben, a blade honing még a csapdákra is hat. ^^
  • Shorlex
    Ez a blade honing egy mekkora fake...
    plusz 1 skillel is már 94% piercing a sebzésem (szal ilyen régi thorny style :D), és kurva látványos, hogy így az íjászaura és a call 6k ütésre 208 speedre, 12000 DPS-em lesz vele, csak éppen egy akkora fake, mint a ház.
    már epic act4ben vagyok de már itt is olyan pierce resistek vannak, hogy ha leveszem a honingot, akkor egy-egy adott mobra csak egyet kell ütni, míg honinggal, amivel vagy 1500al nagyobb a sebzésem kettőt. Na ennyit a piercingről. Jó hozzáteszem nem használok study-t mert nekem arra nincs türelmem, de akkor is... bossra meg szerintem nagyon nagy hülyeség a honing, mert kurva nagy resistjük van, és 1) a lethal strike sima fizikális sebzésre többet ad 2) a sebzést a study fizikálisra is ugyanúgy leveszi úgyhogy blade honing arra jó hogy visszamenj normalra, és egy szatíron csinálj egy hatalmas ütést hogy legyen mit mutogatni greatestnek (most 64k ütés nekem a greatest...)
  • zsirfecske
    ehhez egy kis epic videó, csak úgy menet közben a kari. semmi extra, semmi okosság, csak gyors és kész:
    instant phantom
  • Ravasak
    Custom mappokrol jut eszembe elkeztem ujra palyat csinalgatni es amikor össze akkarom linkelni a bejaratokat akkor nekem ezt a hiba üzenetett irja ki "invalid region reference"

pedig mindent jol csinalok meg ujra el is olvastam hogy kell mert mar rég csinaltam
  • virs lee
    Nem akarok csalni ezután se, ha nem esik, nem lesz. De azon vagyok hogy essen. :)
  • ROMOTO
    Ajánlom a custom mapokat innen :)
  • tekphos
    Halika!

Hades treasury-hez nem tudjátok merre van a flame stone?Azt az egyet nem találom egyszerűen.
    köszke!
  • virs lee
    Én egy sima fools artifacttal nyomom, lvl15, semmit nem tud, csak 30% cast. ~~ De még nincs jobb, mindegyikhez vmi hihetetlenül fiktív másik artifact kéne, asse tom honnan szedjem össze. :D
  • ROMOTO
    Nna a prophetem is feltámadt hamvaiból, ugyanis anno a hadest artifact nélkül toltam, most fecske videói után kedvet kaptam hozzá megen, adtam neki egy sima ethereal veilt a próba kedvéért +25% dmg bónudszost, hát mitmondjak egész kellemes... :)
  • Ravasak
    vitality resist és akkor minden könnyebb :)
    bar mondjuk a conqueroromnak nulla ha jol emlekszem es megis ledaralta ezeket siman legenden :)
  • ROMOTO
    Én azt a három ribancot a kapuból squalloztam le a prophettel, kb 3 perc alatt mert már untam állandóan visszarohangálni a sírkövemhez a polaris ellenére, mert azt volt rajta :), ellenben a spellbreaker ledarálta a petekkel úgy-hogy hozzájuk sem értem, mondjuk tán egy war horn-al :), és a corsair-t sem hatották meg nagyon azok a ribis vitality-k, tán egyszer haltam le vele csupán náluk, de lehet hogy rosszul enlékszem és simán vittem...
  • virs lee
    Megnéztem: polaris 19 + crystal tear 50, ebből van 69%.
  • virs lee
    Oracleval 0 vit res, 0 absorb, 3k élet, és 2 találatot mindig túlélek abból a piros szarból amit rámlőnek. Egyedül bleeding resem van (nemtom melyik cuccom adja :D), lehet az a megoldás.
  • zsirfecske
    azok a rákok nagyon kemények ám...
    boszik ellen tegyetek fel vmi vitality res cuccot, vannak simán 90-100%-ot adóak ugye. ha meg úgysem jó, akkor télleg bug.
  • virs lee
    De jó látni hogy nem csak én szívok vele. :D
  • Shorlex
    Figyelj akkor mondok még egy érdekeset.
    Van egy 100 rec spellbinderem. Annak elvileg easy fokozat szempontjából az 1) helyen kellene lennie (defender csít meg spirit csít).
    Erre mondom, csak kipróbálom hogy mit tud legenden.
    Elkezdek vele menni act4-ben, jönnek a kis rákok, á mondom öröm lesz nézni, azt nagy bánat lett belőle: iszonyú szaporán nyomkodtam a rallyt, különben kanyi. 4,5k élettel, COLOSSUSBAN, pajzzsal a kezemben, deathchill aurával. És vertek de nagyon keményen. A rákok... most erre mit mondjak? Megfejthetetlen. A conq-hoz, akinek nincs pajzsa, max egy zászlóval van több neki, meg hozzá sem érnek. Na fejtse meg valaki. De az a három ribanc az nagyon ver...
  • virs lee
    1 >> 0, 1 rest nem ad semmi. :)
  • virs lee
    De akkor a mágusom 1 vit ressel, fele annyi élettel, 0 absorbbal hogy él túl belőle 2 sebzést is, míg a conq 75% absorbbal, 6k élettel 1től behal? De már ott tartok hogy fogom a notebookot, aztán lanon áthúzom mágussal a conqot a 3 ringyón. ~~
  • Shorlex
    Hallod nem tudom, de az én híres conq-omat, az absorpkirályt azt úgy verik, hogy csak pislogok... nekem is ugyanez van. rátehénkedek a rallyra és úgy élem túl vele.
    Eszméletlen sebzésük van, sztem vitality
  • zsirfecske
    majestic felejtős, tök ritkán dob bármit. hades, titán, telkine sztem az opciók.

romoto: ez a lethal phantom mellé érdekes, sztem vagy-vagy, de te tudod.
  • virs lee
    A 3 mocsári kurva 1 szemmel (act4) mivel sebez? Conqeroromat lebasszák legenden 1 lövéssel, hiába colossus + zászló + 6k élet. Res az nem nagyon van, de mágusomnak se, az meg 3k élettel nem hal be, pedig 0 absorb, -res, egyedül bleeding van 69%.
  • ROMOTO
    Nna akkor jól gondoltam a phantom-lethalra mint megoldásra pvp-ben, a taktika kb. annyi hogy a megfelelő trance-ot válassza az ember a különböző ellenfelekhez a phantom mellé, és kihegyezzen egy brutál lethalt hozzá...nem kell bajlódni a kari befogással, nem sebződsz phantom közben vagyis sebződhetsz asszem... mindenesetre megkönnyíti a lethal bevitelét
  • kHares
    Aha, köszi. Tehát ha valami alacsonyabb szintű set-et akarnék kiegészíteni nem is éri meg magasszintű monstereknek nekiugrani? Csak ugorjak rá a legközelebbi majestic ládára és minden más tök mindegy?
    Azért kicsit farmolom még a 3. telkint mielőtt továbbmegyek.
  • zsirfecske
    reflected-et felejtsd el, az pvp-ben tilos, akkora csít. amúgy felteszem a két kék reflect gyűrűt és trance-ból máris van 120% reflectedem folyamatosan, tehát conq is visszakapja. jó hát zászlóm az tényleg nincs...
  • Shorlex
    Ez mekkora körbecsít...
    Conq ellen nemhogy esélyed nem lenne, hanem meghalnál a saját ütésedtől.
    Conqnak nem lenne a ranger ellen esélye, rangernek meg a prophet ellen :DDD
    Hát ezért nagy ez a TQ pvp.. :D
  • zsirfecske
    a láthatatlan ember kergeti a kis kószát:
    phantom chase pvp

mai pvp dudo-val, lev45 prophet vs lev58 ranger. a stun az már tényleg kicsit csít a phantom strike-on... (persze azért ki lehet játszani ezt is, a kolléga megmutatta párszor)
  • SchweepeS
    Valaki összedobna nekem egy battlemage-t titancalcon mire lenne érdemes fejleszteni? meg mire mennyi pontot tegyek kb? int str dex ...
  • zsirfecske
    drop tök random, persze a szar cuccokat mindig kettesével dobja meg gyakrabban :) elvileg ellenfél szintje és te szinted átlaga adja meg a cucc szintjét, nomeg a nehézségi szint, azaz legend titánból nem fog kék cucc esni. sztem menj tovább és runold hades-t majd.
  • kHares
    Srácok, lootoláshoz tudnátok valami tanácsot adni? A kiegészítő megjelenése után fordítottam több időt rá, előtte mindig meguntam már a görög résznél. Viszont most egy warfare/dream kombó egészin a szívemhez nőtt, az előbb nyomtam le a titán gyereket.
    Kérdésem a következő lenne: hova/mely szörnyhöz érdemes menni lootért? Mik a szabályok? Gondolom meg van adva hogy mi hány százalékban eshet, talán szinthez/szörnyhöz/ládához kötve. Vannak alacsonyszintű set-jeim 1-2 darab mindenhez. Na ezeket próbálom kiegészíteni, pl. egyiptomi telkin-t már legalább 2 tucatszor bedaráltam de nem nagyon akarja a tutit. Custom mapon megvenni meg kicsit cheatnek érződik számomra, ott még nem tartok. Egyedül a tqvaultot használom, na az nagy ötlet.
    Vagy csak szerencse és kész?