-
dudovec #12636 Jaja Shorlex.. Az a hew krit durva volt.. Hogy 80% absorp meg 6k life melett leolt 1 utesre, nekem meg megmaradt az 50% hp m , a rally ellenere is.. Bar tegyuk hozza h ilyen csak 1x volt, de azert telleg nagy sallerok mentek:D Amint felraktad a shieldet , hirtelen eg es fold lett a dolog. Szerintem az van a dologban , hogy az absrop leszedi a sebzest , es ami bemenne , abbol szed le a pajzs.. Bar erdekes a dolog, elvegre 2 utesbol ha lement 6k life absropal altalaban.. Fennvolt a shield , kb 5-6 utesre ment le a lifed , pedig csak 700 dmg t fog meg , vagy nemistom.. Szal 3k serulest nemtom, hogy redukal le 1k ra egy shield , de ironlorek biztos tudjak..
De ha igy nezzuk akkor viszont elgondolkodtato az, hogy a binderedet mer utik annyira szet legenden , shield es absorp melett? :D
Az instant ranger az meg egy allat szerintem:D Kb 2 kepernyorol lebirod halozni a masikat vele .. Csak alltam a briar wardban , es szortam a halot osszevissza , amikor megjelent a karimon valami reflect cucc, akkor vettem a lapot , hogy eltalaltam a defendert , es elkezdtem szorni abba az iranyba oket megin, utana meg jottek a nyilvesszok, es meg absorp mellett is eleg rendesen szetvitte a conqot, study cast nelkul is. Ami a durva , hogy csak 20% skill distrupt van az artifactomban , de lehet felrakni olyan bowot , ami folyamatosan distruptol.. Magyarul megfog haloval, aztan meg csak lo a bowwal , es ugyan nemvagy stunned a halo miatt.. , de mozogni nemtudsz , castolni meg nem enged a folyamatos skill distrupt.. legalabbis gondolom en..
A tq pvp amugy csunyan elvan baszva , a briar ward kinnmarad valami bug folytan amikor ujat castolsz , es fel perc castolgatas utan , telelesz a palya briar wardal..Shorlex aszondja nala nem latszott , de nalam igen , es tudtam loni a sajat briar wardomat.. Ott durrogott rajta a scatter , olyan szinten , hogy a gepemet leakasztotta , ahogy lottem 1 sorozatot , es 1 fps el durrogott az egesz erdő körülöttem...
Aztan lehaloztam a conqot , Shorlex kirakta maga melle a zaszlot , elkezdte utni a levegot , es 1x csak meghalt.:DD Mert beleutott a sajat zaszlojaba , amin rally volt.. Mondjuk nekem ez kurva erdekes , mert nekem 7k lifem van , 35% absorp , de sztem sebzek vagy 2.5x annyit mint a conq , megse haltam be a rallytol , ha ravagtam kettot Shorlexre.. O meg kevesebbet sebez, tobb a vedelem % ja , megis ugy levitte a lifejat , ahogy eltalalta a sajat zaszlojat , hogy rossz volt nezni:D
A legmokasabb akkoris azvolt , amikor Shorlex beallt full vedelembe , es megallas nelkul castolta a rallyt.. Enmeg odamentem a bone charmerrel , es folyamatosan utottem.. (deatchill nelkul) Nem tudtunk meghalni!:D Lement mind2 onk lifeja , akkor o felgyogyitotta magat , akkor en megin szivtam annyi eletet, hogy felmenjen a lifeom.. Igy utogettem full rally mellett vagy 20 masdopercig , aztan kaptam egy nyakast a conqtol , hogy hagyjam mar abba:D