Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A fumble attack mit jelent? Pl. rogue mandrake skillje. Kezdtem egy illusionist-et. A nature ágból csak a heart of oak-ra meg a farkasokra raknék. Viszont a rogue-nál nem tudom mit lenne érdemes. Valami ötlet?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ROMOTO
Szívesen megosztom, ha kell valakinek és van rá ideje hogy átböngéssze (pajzs, dárda, páncél, íjj, egyébb fegyók stb.) csak a durvábbakat gyûjtögettem bele... 😊
ROMOTO
Nem néztem, de egy ideje gyûjtögetem a zöldeket is... már 3 vault tele van velük...a sabertooth-ból is van kb. egy tucat...
kéne találni egy brutál jó betrayer kardot, az lenne az igazi... 😄
de azokban sajna általában nincs plusz damage, egy olyanom van betrayerben ami poison-t ad, de ált. csak res, convert és off ability van benne...

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

nekem is valahogy úgy de 75re aztán télleg brutál lesz, még ancik is lennének, jó nem mintha kellene, de érted miért ne, pláne egy betrayerrel ha szépen megnyitom nekik a sebzés útját 😄
igen, a sebzés nagyobb, egy jó mace, amilyen nálam van 220-250-et üt, plusz 33% rediced resistance és 28% converted meg 30 off ability, az elég jó és a lykaion is igazodott 120hoz, az is nagyobbat csap.
Apropó dudo, nekem olyan gyûrûm van, hogy 26% str 11% health. nincs esetleg jobb annál? és ha van, nem lenne kedved megosztani egy megfáradt vén TQ fannal? 😄DDDD

Shorlex nekem pont 65 re lenne meg minden ami kell😊 Gondolom 1.20 alatt nemcsak az eleted hanem a sebzesed is nagyobb.. Nezem pl itt ezeket a kardokat amit fecske dobott be , es hat 30 al nagyobb az alapsebzesuk mint 1.08 alatt😊

zsirfecske
kezdeném a kedvenc sabertooth-ommal:

és a kis rogue-os liuyedao-mmal:

ROMOTO
Ok, köszi 😊
romoto, elküldöm inkább az emiledre

ROMOTO
Dobjatok légyszi egy linket a dmg. kiíró progiról

Elõre is kösz
csak az a baj, hogy annyi skill megy el másra hogy eddig lvl49-nél nem jutottam el odáig, hogy nekikezdjek onslaught-nak (egyszerûen nem hiányzik...) nemhogy adrenalin meg battle rage... És hát mire befejezem a játékot, kb. szifónnál fogok eljutni oda, hogy lesz egy remélhetõleg kimaxolt onslaught, az összes dual wield, colossus, rally minden passzívjával, meg az aurából ami kell, de sztem már befejezem a játékot mire elkezdeném adrenalint, és mire azt is befejezem, jöhetne battle rage, na de az ien lvl 64nél kezdõdne.
Lvl 75re kieggel jó kis kari lesz ez, még jobb mint most, lesz minden aura, passzív, anyámkínja, és még szinte maxos, vagy teljesen maxos ancik is (miért ne alapon) de mittomén lvl 57re mire befejezem kb. így fog kinézni csak:
na nem mûködik a titancalc, majd belinkelem külön. 😄

zsirfecske
hogy lehet, hogy én még nem találtam betrayer fegyvert? pedig már jóideje 1.20-szal nyomom...

amúgy mi lenne ha indítanánk egy kompót, legjobb zöld/sárga fegyver kategóriában. kezdetnek pl. lehetne sword, így mindenki megtudná, hogy ami fegyvereket õ talált az milyennek számít a többieké mellett. na?

ne becsüld le a questek értékét
van egy olyan progi hogy TQ Defiler (ugye, Dudo? 😄DD) és abban néha megnéztem hogy az éppen aktuális exp-bõl mennyi a hent és mennyi a quest és a quest majdnem ugyanannyi volt mint a hent, azaz sztem nem érdemes késõbbre tenni, de te tudod...

Na leszedtem a patch-et, és láss csodát, megy...1.08-al semmi változás nem volt,ezért nem bíztam benne,de 1.2-vel már tökéletes. Már 12. szinten vagyok, rohanok,mint állat,hogy legyen szint.Majd késõbb visszamegyek questelni😄
Diablókon nõttem fel...
colossus onslaught meg a battle rage + adrenalin majdnem meg 3x ozta nalam azt ami volt😄 form ugye van vegig , a masik 2 meg eleg surun bejon , mivel folyamatosan utnek kb, de ebbol alig sebzodsz az absorb miatt.. + ott a reflected , szal ja eleg jo kari😊

100% rec dual wield conq a legnagyobb fun esküszöm idáig, igaz hogy ez a malleus kicsit elbassza az életem (sebzés, sebesség) de adja a recharge-ot is meg a costot is, és így betehetem a két hecates relicet a gyûrûkbe, végül is nem rossz így.
Igaz a sebzés az ien 1300 (de át fogom tenni 1100ra inkább csak relic bonusz speed lesz plusz 25% damage helyett sztem megéri), jó erre még majd jön onslaught (lehet hogy így lvl 49nél nem ártana elkezdeni kifejleszteni 😄) meg a colossus is, de akkor is nagyon fun 😄 Hát, ha még két betrayer lehetne a kezemben...

mé egy melee sooth az nem jó kari pl. vagy mi? 😄DDDDDDD

bármit.. bar 1.20 alatt spiritet sztem ne..

hy natur mellé mit válasszak???

btw irhattak volna valami erteteket ebbe a spellgyujtemenybe , mert igy nemmondanak tul sokat , de azer remeljuk jo lesz;D

Mondjuk 1.20 alatt ugy csinalnam , hogy bal klikk onslaught , jobb klikk ww , es mivel van meg par gomb az egeren , kiraknam ra a zaszlot meg a rallyt is , aztan csokolom😄 Amugy 100% rechargeos warfare karibol csak funkarival erdemes tolni , mert ha nem funolsz akkor kirakod a warhorn-t neki es akkor tokmind1 mennyit sebzel , lebaszol mindenkit 1 utessel😄

Shorlex mondtam en neked h a dual wield conq adja a legjobb jatekelmenyt😄

hat nemvoltam most par napig , de latom nemsokat termeltetek😄
Es epp most latom ,hogy valami veletlen folytan a 10000. hozzaszolas pont az enyem lett a temaban😄 muhahaha

Shorlex: a recharge es energy cost az nem ujkeletu a zaszlonal , mitgondolsz menem ittam 1 deka potit se legenden? Nekem csak 96% volt a reqem , de siman instant voltam zaszlo mellett , a manam meg nem fogyott... A ww t meg azer nemhasznaltam , mer 1.08 alatt nem adja a 300% movementet , es egyhelyben forogni nemolyan nagy fun , mint kaszabolni😄

zsirfecske
1.01 to 1.20 patch + www.gamecopyworld.com-ról az 1.20 fixed exe

Azt tudom hogy megmarad, mert nekem is van 2, ezért lepõdtem meg.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Jah, és nincs fennt patch.Melyik kellene, és hol találok crack-et hozzá?😄 Securom loader-rel indítom, lehet,hogy az a baj?Akkor a régi karimmal miért ment?
Na most feltelepítettem újra, és az agyonhúzott 7600-omnak köszönhetõen(vmoddal 731/1680) 1280-ban max-on, 16x AF-el 50fps-em van..vagyis lenne, ha nem lépne ki😞 Segítsetek please!
zsirfecske
nem lehet, de az 1.08-ból áthozott relic-nél megmarad a recharge érintetlenül és használható is (lásd galériámban 1.20-as kép). érdekes, ugyanez nem vonatkozik pl. a herakles embodimentre, ami 1.08-ban +31% dmg-t ad, 1.20-ba áttérve azonban huszonvalahány százalékra csökken vissza a bónusza.

spirit: hülye kérdés tom, de ugye fent van a peccs? engem 9800pro-val és 1.20 peccsel még egyszer sem dobott ki!

1.20-ban már nem lehet relic bónusz a -recharge?

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Sziasztok. Tudom,hogy az engine a szar,de nincs arra valamilyen megoldás,hogy bizonyos vga-kal összeakad a game, és pár percenként hibaüzi nélkül kilép a játék? Amikor megjelent még egy 6600gt-m volt, jó 2 napot játszottam hiba nélkül,majd megvettem a 7600gt-t, azóta nem tudtam 3 percnél többet játszani egyszerre.
zsirfecske
1.08-ban relic is, 1.20-ban már csak cucc (de a gyûrûkbõl kivették):

recharge cuccok

Lehet, hogy láma a kérdés, de a rec. csökkentés azt cucc adja vagy valamelyik relic. Én még nem találtam ilyen cuccot soha. Lehet, hogy azért mert 1.08-cal tolom?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zsirfecske
%str-es gyûrûkbe kéne a hamurabbi incarn a clasp intreq miatt? én asszem simán fogok két horus ringet, így az odysseus armorral pont kijön a 284 int (req-30%) a 122-re fejlesztett alap int-re 😊 a sebzés meg letojva, nrg cost és elemental res is kell, nomeg dodge, minden nem lehet egyszerre...

Hát fecske nekem is az a bajom, hogy lvl 42 a kari, amíg kész lesz 120ban, szinte mindegyik, legalábbis ami közelharcos és 100% rec. ezt gyûlölöm, de most mit csináljak?
ráadásul ugye lvl 44-tõl van az a relic, a hammurápi incarnation, úgyhogy mielõtt eldöntötem hogy mégis dual wielder leszek a malleussal, addig még újabb 2 lvl-t el..sztam arra a relicre várva... ejjj

azok is mûködnek 108ban
pl dodge 108ban csak 6 pont, 120ban 8, de ha visszateszed akkor is megkapod a 8at 😄

Mondjuk azt nemtom mi van azokkal a skillpontokkal, aminek a max értéke változott. Van vmi tábla arról melyik mennyivel változott? Leellenõrizném.

Ha valakit érdekel, mennek az 1.20-as mentések 1.08 alatt is, simán vissza lehet állni. Ez 1 pluszpont a fejlesztõknek, nem erõszakolják rám a szart. 😊

fecske, kapsz tõlem 47%os claspet, iszonyú jó statokkal (47% attack speed, 117% casting 😄) és 40%os hoodot 😄
megbeszéljük holnap!

zsirfecske
shorli én xp-re mentem eddig, ugyanis biztos nem lesz már idõm/türelmem továbbvinni nagyon a karit. így viszont instant lethal (lev40) és 50% körüli dodge-ig (lev42) még talán eljuthatok 😊 azt nagyon kipróbálnám, lethal már most is nagyon oda..sz +425% dmg-en jobbklikken.

amúgy ha sebzés kéne sapiból, van +20% körüli str/int/dex-es zöld champions helm-em, amit asszem lev18-tól lehet hordani. ez azért csak strengthbõl is több mint 75, és az említett heracles relikkel már tényleg dob a dps-en. a +12%xp-s sapid persze elgondolkodtató, de ha csak a +2% xp-t nézem nem éri meg a kavarást, fõleg hogy 40 felett amúgyis jönne a hood és a clasp + odysseus.

juteszembe, recharge szempontból normális hood és clasp kéne, mert hiába ütöttem ki 3-at ill. 4-et belõlük, mindegyik messze a gamebanshee-s átlagértékek alatt van (és én már biztos nem fogok ezekért runolni, végre rájöttem nincs értelme). igen, jól halljátok gyúpra fanyalgok, vége a madárelveimnek, de úgy érzem megérdemlem 😊 kösz

ROMOTO
Háát annyira nem nélkülözhetetlen az a fordítás, ha annyira érdekel a görög mitológia ajánlom könyv formájában, sokkal tartalmasabb... 😊
ROMOTO
Az azéé van mert megvan neked már a küldije és olyankor utána nem mindig adja a majestic-eket, sõt minél többször nyomod, annál ritkábban...a végén ár egyáltalán nem, csak akkor, ha multiban nyomod...
Ombika
HAt ez nagyon szomoru,mert erre varok "1" eve! 😞

Az mér van hogy mostanában a skorpiógecinél 1 db majestic láda nincs?

Úristen emberek, mit találtam már megint...
Mondtam hogy azért kipróbálom a dual wieldet, hát kipróbáltam.
kicseréltem a relic bonuszokat hecate-ra, az plusz 240% nrg regen (rallyval az olyan 35-36, egy harcosnak nem rossz) és egy lykaion malleust adtam a másik kézbe. Na ez lesz a végsõ karim, ez fun, mint állat.
Amikor kirakom a zászlót, már nemcsak az van, hogy valamilyen titokzatos dolog folytán recharge-ot ad, de instant war windet tudok vele úgy nyomni, hogy folyamatosan, megállás nélkül bal klikken a kezem, és nem figy az nrg, egyszerûen nem megy le. zászló nélkül ugyanez nincs, de hát ugye csak az elsõ zászló kerül nrgbe a többit én nem tudom hogy mi van, de az nem.
Úgyhogy módosítom a karit, dual wield lesz mégiscsak és még nagyon vacilálok hogy instant war wind vagy onslaught legyen inkább (annak azért elég jó passzívjai vannak, ami ugye WW-nél nincs), de ez eszméletlen ez a dual wielder 100% rec conq... ha nem baszták volna el a high priestet... hú

hát nem akarlak buzerálni de athlon nélkül sem lesz olyan hû de eszméletlenül sokkal több az ütésed, mert abban a kis vacakban azért igen tisztességesen van str.. de csak látatlanban pofázok nemtom mire épül a karid.
Viszont fecske van nekem olyan sapim ami 12% exp-et ad és azt meg is relicelheted plusz 27%-os heracles embodimenttel, nem kéne?

Jaj basszus le kellett tennem a pelaron megoldásról... basszus pedig adott volna nrg-t arra nem kellett volna raknom, most meg muszáj vazze, meg még 11% nrg costot, 11% attack speedet, de egyszerûen olyan kicsi vele az ütés (ien 1000) hogy az nem jó. Igaz hogy ez colossus nélkül van, de colossusban csak ritkán leszek csak ha kell.
Viszont érdekes, hogy azok a gyûrûk ien plusz 26% str-rel ütésben alig maradnak el adroit-tól, épphogy pár pontot, de ilyen 10-20 a különbség. Jó persze adroit statjainak hiánya nagyon fáj, de cserébe megrelicelem a gyûrûket, nem kell annyi intet elcseszni a clasphez, és hát ami a legfontosabb hogy feljöhet az ancile a maga plusz 2 warrior skilljével meg a jó kis plusz damage-el, csak semmi más nincs abban a shieldben (mondjuk resist valami)... nem rossz, sõt jól jön az, remélem a kieghez ígért új cuccok között lesznek olyanok amivel ki lehet akasztani minden meglévõ karit a duplájára 😄. Úgyhogy Romoto, igazad van, a kieg nekem egy tanulmány lesz, újra kell tanulni az új cuccokat plusz lesznek tuti új zöldek is, nagyon kéne. Képzeljétek el, hogy mondjuk azok között a relicféle cuccok között, ami ott az armor alatt lesz mondjuk lehetne 100 recet csinálni úgy hogy a cuccban nem kell hozzá semmi... 😄
Azért én is elég hülye vagyok, lvl45nél egyetlenegy pont nincs onslaughton 😄DD de jó ez így. Majd lesz 😄

Amuban van még +45% is, úgy már jobb. ~~

zsirfecske
bocsi, elírás. 20%(prokopios és athlon). hehe

320% increased exp-re gondolsz? Hmmm, az elég lazának tûnik, szabad érdeklõdnöm hogy az hogyan jön össze azok nélkül a csítgyûrûk nélkül?

zsirfecske
lev35-ön végeztem normalt assassin-nal, obsidian gyerekjáték volt, még a 320% xp miatti alacsony 1300 dps-sel is. 3 halál a hegyiembertõl, ez a mérleg. normál szinten baromi jó kis kari, pörög mint a gép. késõbb lehet gázos, bár amint instantolja a lethalt és összeszed nagyobb doge-ot szerintem azért életképes.

Köszi, meg is van müxik a game, KIRÁLY!!!!!!!!

Mégegyszer köszi!