Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fumble attack mit jelent? Pl. rogue mandrake skillje. Kezdtem egy illusionist-et. A nature ágból csak a heart of oak-ra meg a farkasokra raknék. Viszont a rogue-nál nem tudom mit lenne érdemes. Valami ötlet?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
de azokban sajna általában nincs plusz damage, egy olyanom van betrayerben ami poison-t ad, de ált. csak res, convert és off ability van benne...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
igen, a sebzés nagyobb, egy jó mace, amilyen nálam van 220-250-et üt, plusz 33% rediced resistance és 28% converted meg 30 off ability, az elég jó és a lykaion is igazodott 120hoz, az is nagyobbat csap.
Apropó dudo, nekem olyan gyûrûm van, hogy 26% str 11% health. nincs esetleg jobb annál? és ha van, nem lenne kedved megosztani egy megfáradt vén TQ fannal? 😄DDDD
Lvl 75re kieggel jó kis kari lesz ez, még jobb mint most, lesz minden aura, passzív, anyámkínja, és még szinte maxos, vagy teljesen maxos ancik is (miért ne alapon) de mittomén lvl 57re mire befejezem kb. így fog kinézni csak:
na nem mûködik a titancalc, majd belinkelem külön. 😄
amúgy mi lenne ha indítanánk egy kompót, legjobb zöld/sárga fegyver kategóriában. kezdetnek pl. lehetne sword, így mindenki megtudná, hogy ami fegyvereket õ talált az milyennek számít a többieké mellett. na?
van egy olyan progi hogy TQ Defiler (ugye, Dudo? 😄DD) és abban néha megnéztem hogy az éppen aktuális exp-bõl mennyi a hent és mennyi a quest és a quest majdnem ugyanannyi volt mint a hent, azaz sztem nem érdemes késõbbre tenni, de te tudod...
Diablókon nõttem fel...
Igaz a sebzés az ien 1300 (de át fogom tenni 1100ra inkább csak relic bonusz speed lesz plusz 25% damage helyett sztem megéri), jó erre még majd jön onslaught (lehet hogy így lvl 49nél nem ártana elkezdeni kifejleszteni 😄) meg a colossus is, de akkor is nagyon fun 😄 Hát, ha még két betrayer lehetne a kezemben...
Shorlex mondtam en neked h a dual wield conq adja a legjobb jatekelmenyt😄
Es epp most latom ,hogy valami veletlen folytan a 10000. hozzaszolas pont az enyem lett a temaban😄 muhahaha
Shorlex: a recharge es energy cost az nem ujkeletu a zaszlonal , mitgondolsz menem ittam 1 deka potit se legenden? Nekem csak 96% volt a reqem , de siman instant voltam zaszlo mellett , a manam meg nem fogyott... A ww t meg azer nemhasznaltam , mer 1.08 alatt nem adja a 300% movementet , es egyhelyben forogni nemolyan nagy fun , mint kaszabolni😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
spirit: hülye kérdés tom, de ugye fent van a peccs? engem 9800pro-val és 1.20 peccsel még egyszer sem dobott ki!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ráadásul ugye lvl 44-tõl van az a relic, a hammurápi incarnation, úgyhogy mielõtt eldöntötem hogy mégis dual wielder leszek a malleussal, addig még újabb 2 lvl-t el..sztam arra a relicre várva... ejjj
pl dodge 108ban csak 6 pont, 120ban 8, de ha visszateszed akkor is megkapod a 8at 😄
megbeszéljük holnap!
amúgy ha sebzés kéne sapiból, van +20% körüli str/int/dex-es zöld champions helm-em, amit asszem lev18-tól lehet hordani. ez azért csak strengthbõl is több mint 75, és az említett heracles relikkel már tényleg dob a dps-en. a +12%xp-s sapid persze elgondolkodtató, de ha csak a +2% xp-t nézem nem éri meg a kavarást, fõleg hogy 40 felett amúgyis jönne a hood és a clasp + odysseus.
juteszembe, recharge szempontból normális hood és clasp kéne, mert hiába ütöttem ki 3-at ill. 4-et belõlük, mindegyik messze a gamebanshee-s átlagértékek alatt van (és én már biztos nem fogok ezekért runolni, végre rájöttem nincs értelme). igen, jól halljátok gyúpra fanyalgok, vége a madárelveimnek, de úgy érzem megérdemlem 😊 kösz
Mondtam hogy azért kipróbálom a dual wieldet, hát kipróbáltam.
kicseréltem a relic bonuszokat hecate-ra, az plusz 240% nrg regen (rallyval az olyan 35-36, egy harcosnak nem rossz) és egy lykaion malleust adtam a másik kézbe. Na ez lesz a végsõ karim, ez fun, mint állat.
Amikor kirakom a zászlót, már nemcsak az van, hogy valamilyen titokzatos dolog folytán recharge-ot ad, de instant war windet tudok vele úgy nyomni, hogy folyamatosan, megállás nélkül bal klikken a kezem, és nem figy az nrg, egyszerûen nem megy le. zászló nélkül ugyanez nincs, de hát ugye csak az elsõ zászló kerül nrgbe a többit én nem tudom hogy mi van, de az nem.
Úgyhogy módosítom a karit, dual wield lesz mégiscsak és még nagyon vacilálok hogy instant war wind vagy onslaught legyen inkább (annak azért elég jó passzívjai vannak, ami ugye WW-nél nincs), de ez eszméletlen ez a dual wielder 100% rec conq... ha nem baszták volna el a high priestet... hú
Viszont fecske van nekem olyan sapim ami 12% exp-et ad és azt meg is relicelheted plusz 27%-os heracles embodimenttel, nem kéne?
Viszont érdekes, hogy azok a gyûrûk ien plusz 26% str-rel ütésben alig maradnak el adroit-tól, épphogy pár pontot, de ilyen 10-20 a különbség. Jó persze adroit statjainak hiánya nagyon fáj, de cserébe megrelicelem a gyûrûket, nem kell annyi intet elcseszni a clasphez, és hát ami a legfontosabb hogy feljöhet az ancile a maga plusz 2 warrior skilljével meg a jó kis plusz damage-el, csak semmi más nincs abban a shieldben (mondjuk resist valami)... nem rossz, sõt jól jön az, remélem a kieghez ígért új cuccok között lesznek olyanok amivel ki lehet akasztani minden meglévõ karit a duplájára 😄. Úgyhogy Romoto, igazad van, a kieg nekem egy tanulmány lesz, újra kell tanulni az új cuccokat plusz lesznek tuti új zöldek is, nagyon kéne. Képzeljétek el, hogy mondjuk azok között a relicféle cuccok között, ami ott az armor alatt lesz mondjuk lehetne 100 recet csinálni úgy hogy a cuccban nem kell hozzá semmi... 😄
Azért én is elég hülye vagyok, lvl45nél egyetlenegy pont nincs onslaughton 😄DD de jó ez így. Majd lesz 😄
Mégegyszer köszi!