• Shorlex
    Tegnap pvp-ztünk kicsit dudoval, hát nagyon érdekes volt, és tanulságos.
    Egyrészről megnéztük a slayerét, ami mit ne mondjak, tényleg hatalmasat vág oda. Conq ellen persze olyan értelemben nincs esélye, hogy csak álltam, zászló rally és form, szal nem csináltam semmit, de bizony előfordult, hogy akkorát vágott rám, hogy form és zászló mellett meghaltam (sztünk egy hew crit volt) és olyan is volt hogy ő nem.
    Viszont ami hihetetlenül szembetűnő volt, az a pajzs használata. Ahogy felraktam egy pajzsot, fele-harmada olyanokat tudott csak ütni, pedig nem volt 100% blokkom, sőt egy pajzsos skill sem volt fejlesztve, csak ami alapból a pajzsban van, annyi volt. Olyan szinten szembetűnő volt a pajzs jótékony hatása a védelemre, hogy az hihetetlen. Persze tudtam hogy jobb leszek, de nagyságrendekkel lett jobb a védelmem, szóval ennyi játék után magam sem gondoltam volna, hogy ilyen rengeteget számít a pajzs.
    A másik érdekes dolog pvp-re a huntercsít. Ugye azt mondtam, hogy storm ág ellen pvp-nek nincs értelme. Na hát hunter ellen sincs. Bejött dudo egy rangerrel, és gyakorlatilag szétalázott :D Ugyanis 100rec-es kari volt, és elkezdte rám dobálni a hálót. Ugyanolyan bugos-csítes mint a freeze. Alapból volt 185% reduced entrapment duration-öm (hood és aura) és így is simán hosszú 10mp-ekig trappelt. amikor abbahagyta még vagy 15 mp-ig nem tudtam belőle kijönni. DE ami még viccesebb hogy van egy ilyen artifact, aminek a grant skillje eza halhatatlanná tevés, na abban van többek között 300% reduced entrapment duration. Azaz összesen 485% volt rajtam, amikor kipróbáltuk, és láss csodát: szarik rá a háló, ugyanúgy fogvatartott vagy 10 mp-ig még a dobálás után. 485 reduced duration-el... :DDD LOL

Szóval újabb bizonyítéka annak, hogy TQ pvp egy nagy ramaty szarkalap.