Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Plíz segítsetek!
Golden shield of pelaron barátomra miért nem gondoltam eddig baszki nem is értem..
Igaz hogy csak 98% rec lesz vele, de elég az. Ugyanis batterre bõven jó (a továbbiakban leírandó bug-csít-nemtommmi nélkül is mittomén 0.03 mp a töltési ideje) rallyra is bõven elég, és colossus formra is.
Na most, az a bizonyos bug, vagy csít vagy nemtomén mi az az, hogy 98% rec mellett kiteszek egy zászlót, és ha szépen megvárom a hatását, ami olyan 0.2 mp 120ban, akkor valahogy máris 100% rec leszek. El nem tudom képzelni hogy miért és hogy mi ez, de ez van. 98% reccel, battle standard alatt 100% rec vagyok :DDDDD
Innentõl kezdve felvehetem a 2 adroitot, felvehetem myrmidons-t és az achilles relic bonuszom is lehet plusz 25% damage attack speed helyett, ugyanis alapból van 155, hozzájön még oinslaught passzívja, így lesz 180 felett, és a pálya 90%át nem colossusban, csak zászló hatálya alatt nyomom majd, azaz marad a 180 speed. resistjeim elmennek, egyedül pierce szar, de épphogy minuszban van, le nem szarom.
Na dudo, ahogy Nálad a colossus non shield volt a bug, nálam ez a 98 helyett 100% rec :DDDDD
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
100 rec meg alap , szal targytalan:P
amugymeg maradnek a betrayernel , mert a zaszlo mire elkezd langolni a moboknal , leirtod az egesz bandat.. es az csak dmg resistet vesz le , life leechet nem, ami nem egy utolso dolog.. Mondjuk ha shieldezel , akkor nem ut annyit a fegyoval , szal akkor mar lehet cserelni a betrayelt...
A 2 ringet meg bealdoznam , 27% str 1x% health + jo stat + hammurabbi reliccel , mert adna 2x 36? intet is a claspnak.. de ahogy erzed..
Az a baj, hogy naon kéne az nrg cost, akár csak 1% is de nemtom mibõl lenne a jó, mert nagyon nagy áldozatokkal kéne járjon... hood helyett mondjuk huo, na de van köztük 17% rec, amit honnan a jó frászból pótolok? 2 ringet én ezért be nem áldozok relicelni, a másik megoldás egy polaris, na de az hol van egy myrmidonstól közelharcosnak??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mindegy akkor marad anicle vagy zeno + lethal balklikken. mondjuk úgysem tolom el odáig, hehe.
Úgy döntöttem hogy xarok a dual wieldre, ugyanis gyakorlatilag a fele játékot anélkül csináltam meg, most már aztán marha sok értelme lesz epic közepén átváltani... persze szép lett volna egy betrayer és egy thorny, na de ez nagyon láma dolog hogy a fele játékban ilyen a kari a felében meg más... persze lehet hogy majd egy mysticnél kipróbálom a kétkezest, de alapvetõen inkább a hagyományos közelharcos lesz.
Arról nem is beszélek, hogy amióta ezt a fegyót találtam (egyszer belinkelem má túl sokat beszélek róla) azóta a betrayer sem biztos hogy nagyon kéne nekem, elég ha megrelicelem attack speedes converteddel mivel ugye fizikális fegyver, a rá vonatkozó megfelelõ resistance-et a zászló is leszedi, sõt azt sokkal nagyobb százalékban, úgyhogy még szarul is járnék egy betrayerrel ha van instant zászlóm. betrayer a thornynak kellett volna mer ugye nincs studym, de fizikálisnak felesleges.
aztán arról nem is beszélek hogy milyen jótékony hatásai vannak a pajzsnak a 2. fegyverrel szemben, pláne ha adok neki egy kori-t vagy egy ancile-t, meglátjuk. Szal ez is 85% absorp lesz, 100% rec, ebben hasonlít, de a resistjeim meglesznek, minimum pozitívan, úgyhogy még az sem lesz baj. Próbakarinál kipróbáltam Manti fújását -95% cold és lightning resist mellett, nem halok be tõle, pláne ez nem lesz olyan :D és letettem a 900 health rege/secrõl, annyira szánalmasan alacsony a DPS és az ütés, meg attack speed, szal szar.
Egyszerû sprõd közelharcos, de a legjobb fajtából, az lesz végül úgy döntöttem :D
Valamelyik fórunban elemzik ezt a dualos kérdést, és állítólag nem mindeggy melyik kézben mi van, mert a gép ezt is figyelembe veszi...
lode stone-nak mennyi a level req-je vajh 1.20-ban? netán < 33? mer prokopiost lejjebb vitték azt tom.
amúgy nem tudna valaki 'somatophylakes plate'-et adni nékem? legjobb kék armor harcosnak. ezúttal nem érdekel hogyan mivel kari crash miatt elveszett anno. ugyanígy warrior set is jöhetne. köszi
én meg paráztam, hogy athlonig/prokopios-ig (lev33) nem lesz +xp-m. kicsit kevéssé bérgyilkos kinézetû így a gyerek, de ezt a sapit nem tudtam kihagyni...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
a videó érdekes
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
a videó érdekes
Masolj csak , de legfokebb csitelj..:D
Romoto: meglepo , de mukodik a dolog , 1.08 alatt tuti.. Anno valaki az alke-t hasznalta ugy, hogy 2 t felrakott belole a bonus miatt.. Children of aresnal is muxik , ha 2 kardot raksz fel , a shield + kard helyett..
Szal az van, hogy egyelõre nem untam be, csak éppen köze nincs a karinak a késõbbi önmagához, de hát ez van. A nem beunás nálam azt jelenti, már rájöttem, hogy normalon és epicen egy nmy egy ütés lehet (maximum :D) aztán legenden lejjeb adok ebbõl az igénybõl. És az az igazság, hogy 120ban is lehet ezt lvl8tól produkálni.
Lvl8nál tele vagyok minusz req-es cuccokkal, és egy olyan fehéret adok magamnak relicelve amit ezek a req-ek épp visznek, azzal volt ien 250 körüli damage-em lvl8nál. aztánaz bõven elég jó hosszú ideig, jönnek ilyen ringek idõközben felkúszol 300-320ig, és eljön lvl18 nálam, a pillanatok pillanata, amikor a játék során általam tapasztalt legbrutálisabb mace-t felvehetem (nem a betrayer az, de örömteli hír számomra hogy 30tól az is elérhetõ, ez ilyen plusz 50 feletti damage, jó sok plusz str, alapból 240 ütésstat, meg még más bonuszok, szal nagyon durva) és felkúszik az ütés 800ra, aztán jön lvl 21, már 900, lvl 27nél 1400 és így tovább.
A lényeg hogy revidiálnom kell magam a tekintetben hogy milyen vontatott lett 120, nem az de tény hogy rengeteg hozott cuccot igényel ha ilyet akarsz produkálni. 108ban megvolt az 1k ütés lvl11nél egy harcossal (full lilában...), itt ugyanez nekem lvl21 után jön csak el 8az is egy ien brutál, de csak lvl18at igénylõ mace-vel). mindegy mert egy ilyen ütés epicre is elég...
viszont ami szomorú, hogy a conqueror amit dual wieldre csinálnék igényelné a 100%rec-et, na de erre 120ban lvl 42ig esélyed nincs, azaz most szépen majdnemhogy pure defenderrel fogom nyomni batterrela megszokot módon és jó ha lvl 42nél megcsinálhatopm azt a karit amit szeretnék... 120 meg a lvl req-jei, menjen a francba
Sztem a legjobb : egy oriasi dmg's fegyo , amin van attack speed + slower attack (66% os eleg jo) es beleraksz egy attack dmg converted to healthes relicet , amin attack speed bonus van.. illetve az a betray fegyo amit Shorlex emleget... en ezt a 2 t tennem fel dualnal..
Kardbol van egy lila ameik jo , valami Z betus asszem , gamebansheen az utolso a listaban.. na az tud talan minden 4 ik utesre health reductiont , sziv eletet is talan, sot meg gyors is.. Illetve meg ami meg poen tudna lenni , 2 kydomos dual wieldbe + phobos nevu kesztyu , mert igy a 3 reszes chieldren of ares setnel megvan a 3 item (2 kard + gloves a kard+pajzs+gloves helyett..) es kiadja a fullset bonust...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX