23078
-
Amoroso #12610 Köszi Huntersec nagyon jó lett mar tudok 2k-is sebezni.
Megszereztem Hades-től a kisteknőst, hogyan kel azt használni? -
Shorlex #12609 Tegnap pvp-ztünk kicsit dudoval, hát nagyon érdekes volt, és tanulságos.
Egyrészről megnéztük a slayerét, ami mit ne mondjak, tényleg hatalmasat vág oda. Conq ellen persze olyan értelemben nincs esélye, hogy csak álltam, zászló rally és form, szal nem csináltam semmit, de bizony előfordult, hogy akkorát vágott rám, hogy form és zászló mellett meghaltam (sztünk egy hew crit volt) és olyan is volt hogy ő nem.
Viszont ami hihetetlenül szembetűnő volt, az a pajzs használata. Ahogy felraktam egy pajzsot, fele-harmada olyanokat tudott csak ütni, pedig nem volt 100% blokkom, sőt egy pajzsos skill sem volt fejlesztve, csak ami alapból a pajzsban van, annyi volt. Olyan szinten szembetűnő volt a pajzs jótékony hatása a védelemre, hogy az hihetetlen. Persze tudtam hogy jobb leszek, de nagyságrendekkel lett jobb a védelmem, szóval ennyi játék után magam sem gondoltam volna, hogy ilyen rengeteget számít a pajzs.
A másik érdekes dolog pvp-re a huntercsít. Ugye azt mondtam, hogy storm ág ellen pvp-nek nincs értelme. Na hát hunter ellen sincs. Bejött dudo egy rangerrel, és gyakorlatilag szétalázott :D Ugyanis 100rec-es kari volt, és elkezdte rám dobálni a hálót. Ugyanolyan bugos-csítes mint a freeze. Alapból volt 185% reduced entrapment duration-öm (hood és aura) és így is simán hosszú 10mp-ekig trappelt. amikor abbahagyta még vagy 15 mp-ig nem tudtam belőle kijönni. DE ami még viccesebb hogy van egy ilyen artifact, aminek a grant skillje eza halhatatlanná tevés, na abban van többek között 300% reduced entrapment duration. Azaz összesen 485% volt rajtam, amikor kipróbáltuk, és láss csodát: szarik rá a háló, ugyanúgy fogvatartott vagy 10 mp-ig még a dobálás után. 485 reduced duration-el... :DDD LOL
Szóval újabb bizonyítéka annak, hogy TQ pvp egy nagy ramaty szarkalap. -
Shorlex #12608 mert modoltad a korábbi tq-t
eredeti file-okat update-el csak. -
Viktor01 #12607 Hi!
nekem az volna a kérdésem h most szereztem meg a játék kiegészítőjét szépen fel is pakolom minden pöpecül megy, el is indítom de mikor minden video szépen végigér kiböki nekem h az eredeti Titan Quest fájlokat updatelni kell (még itt is minden rendben) és ugye akkor kidob az asztalra h na akkor meg is csinálja, mikor megkérdezi h akarom e updatelni a fájlokat rákattolok h igen és kidob egy hibaüzit h bocs öreg nem. Esetleg valaki tudja h ez miért lehet? Előre is köszi! -
huntersec #12606 Nekem is kellene kis segítség, aki ért valamit a TQDefiler-hez. Elfogyott a helyem, akartam használni, legfrisebb verzió. Felrakom, karakterem nevét látja, betölti, aztán valami hiba és "No IT character detected", amikor a vaultot akarom nézni. A mentés útvonal is stimmel, ötlet, miért nem látja?! -
Amoroso #12605 Köszi
Hajnalban ki is próbálom.
Majd írok, hogy milyen lett. -
huntersec #12604 Hát, ami mindenképp rossz sztem, hogy nem maxoltad a Study Prey-t, legenden kelleni fog. Aztán sztem a Nymph gyengébb, mint a 2 farkas, ha plusz pontokat szerzel, még 3 farkasod is lehet egy pet helyett. ÉS 29 pont helyett 16, nem mindegy. Az Art of The Hunt-ot, A Call of The Hunt-ot, Herbal Remedy-t is maxolnám a farkasok mellett, mindez így 56-os szintű karit tesz ki. ÉS ezek után még simán jut pont az Exploit-re, Trail Blazingre (speed fontos!!!), vagy a Puncture-re. De ez csak az én véleményem. Nekem 67-es a karim, de egy Call of The Hunt-tal simán 4000 körüli a sebzésem. Esetleg a farkasok Maul-jára is mehet 3-4 pont. -
dudovec #12603 Bocs h itt spamolok:D Felre ertes ne essek: abban igazad adok neked tesó , hogy a breaker 'jobb'.. Azaz sokkal jobban ajanlom valakinek a spellbreaker dual wieldert , vagy egy champet , vagy egy conqot ,vagy egy harbringert, mint a slayert! Bar, bosskillre mindenkeppen a slayer/spellbreaker lesz leggyorsabb..
A slayer az egy picit rozoga gyilkologep aminek fullos cucc kell , meg egy keves rutin is. A spellbreaker kevesebbet ut , de sokkal szivosabb , es sokkal tobbet gyogyul az uteseitol, kb szorny etnikumtol fuggetlenul.. Bosskillre van petje , meg sok segitsege.. jobban ajanlom. -
dudovec #12602 Meg ha tok oszinten osszeveted 1 conqal , ami kb a palya nagyreszen attol elonyosebb, hogy baromi gyorsan rohangal a form miatt , mindenhol ottvan pikpak , meg atom vedelve van.. Szerintem meg ugyis tobbet rallyzol azert , hogy healelj , mint ahany potit iszok a slayyel;) Titannal latszik szerintem eleg faszan , hogy mennyire jol szivok eletet 1 betrayerrel is..
Pontosan az oriasi dmg az, ami eletben tud tartani. -
dudovec #12601 *körbeáll -
dudovec #12600 Gondolhatod , hogy minek varnam meg , mig koorben 4 olyan flame sarkany , mikor mindet kb 1-2 utessel letudnam csapni 2esevel.. Testelgettem , mennyire rozoga.. hat lenyomtam oket , de az utolso lehelletevel lefektetett az egyik , pedig meg benyomtam asszem 1 potit is , igaz rosszkor, elvegre akkor meg boven volt mibol eletet szivni, vegen joljott volna.. -
dudovec #12599 Jo hat de nalad a 9 bol volt 4 perc? amin mobokat utottel osszevagott reszekben, herok stb nelkul , mindenfele beasteket stb:D Nalam meg a 8 bol 3.5 percet az tesz ki, hogy lenyomom az olympust meg a hadest poti nelkul , es a maradek idoben meg csak boss kill van.. TEnyleg sok a 8 perc elismerem, de azt az idot amit te "bemelegitessel" toltottel , azt en 2 relative 'nehez' runnal toltottem ki vagas nelkul , ami sztem nem ugyanaz.:D
A karirol meg annyit, hogy lehet nagy pofonokat kapok.. De hidd el , nem utottek le igy , osszeszedtem 10 dragoniant , magamra engedtem oket , es lazan lekalapaltam a bandat.. Komolyan , orinten haltam csak meg a reflect miatt.. Illetve egyszer ugy, ahogy veget er a video, hogy lekurtam a csoportot , es nem swapoltam ra a shieldre es megolt a burning.. de teis tudod nagyonjol , apsorp meg fire resist nelkul mennyiket fuj le egy olyan daemon sarkany rolad, amit ha 4 en csinalnak egyszerre , es a kis flame spritek is utnek kozben , az nem keves..
Igen , ahogy te szoktad mondani , rozoga a kari kicsit , mert nincs vedelme igazabol , de ennek ellenere, hahiszed hanem , kb csak az undead illetve construkt csoportoknal kellett poti utan nyulnom, de aztis ritkan. Olympust is igy tudtam csak poti nelkul lenyomni , hogy az undeadokat osszehuzom a lymosokkal , a construktokat meg osszehuzom a minotaurokkal , es igy tudok gyogyulni , ha egyben utom a csoportokat.
Amugy nemtom konkretan mire gondolsz , hogy hol utottek durvan, de elvileg az elet tolto arra van , hogy hasznald eleg surun , megis ritkan teszem..
A breakeren amugy nagyonsokat ragodtam , foleg mikor elkezdtem legendet , hogy jajj milesz velem , hogy szivok majd eletet.. De hidd el , nemvolt nehez meg igy sem.. Act2 ben megittam kb 10-15 elet toltot, a masik harom actban osszesen ugyanennyit, manat meg nemhasznalok.
De ottvolt igy az az elonyom , ami a brakernel nemlesz.. A study..
Te valoszinuleg spirit reven hasznalni fogsz valami reductiont, enmeg arra voltam kivancsi , hogy tiszta fizikal dmg vel , %os levetel nelkul mennyire bontja szet a bossokat egy fulldmg kari.. Asszem ez viszont remekul latszik a videon. Pl act1 telkinet , a charmerrel se vertem le ilyen gyorsan. Kb ugyannyi ido alatt verem le a bossokat , mintha a charmerrel mennek , osiris artifact nelkul. Elso hadesnel is megall a dolog , amikor feldobja magara a 100% absorp uvoltest , de amikor meghal , a 2 ik hades kb meg sem tud jelenni, azonnal szetszakad. Toxeust is siman leutottem , %dmg to undead nelkul.
Elismerem , hogy nincs megfelelo vedelme , nem is mondtam soha, hogy lenne , picit ugyeskedni kell.. Nagyonsoxor tancoltam pengeélen , de nagyonkevesszer fordult elo, hogy meghaltam , a reflectes sarkanyokat leszamitva. -
Shorlex #12598 Izé, alapból szokott annyi lenni... kérem kérem, nem lebecsülni azt a karit, hej... :D
Az az igazság, hogy amikor végignéztem a videot, két doog jutott eszembe:
1) 8 perces, és valaki olyan szinten alázott engem anno hogy miért csinálok olyan hosszút, amikor 3 perc után már unalmas, hát változnak az idők, nyugadtabbak leszenk az emberek lelkei, vagy nemtom. :D
2) olyan szinten kapod a pofonokat hogy azt rossz nézni. Jó hát nagyon nagyokat ütsz ez kétségtelen, de apám, egyszer véletlenül szarul jön ki a lépés, akkor csókolom, de nem rossz a kari, ezt el kell ismerni. Sztem még jobb lennél két betrayerrel, az én breakerem is vesztett az ütésből, de jobb lett tőle, láttad hogy nem olyan nagyon rossz, de még vannak fenntartásaim legendre, majd meglátjuk.
Aki viszont jó dual wieldert akar csinálni,az spellbreakert csináljon, nem kell felbuzdulni ezen a videon, a breaker még jobb ennél is, dudo is mondta, hogy nem a slay lett volna az igazi választás, ezt tartom. Breaker, vagy harbinger. (sztem breaker a legerősebb) -
dudovec #12597 :DD Kosz
Slayer build
Valahogy igy nez ki a dolog , bar az art of the hunt legelso skillje , illetve a zaszlo passivja nincs kimaxolva , mert csak 65 os, meg igazabol a zaszlo langolasa mire bekapcsol , altalaban halott a boss , szoval eddig nem fejlesztettem ki..Igazabol ezeken kivul mar masra nem is lenne ertelme raknom , csak a battle rage legfelso passivjara , de az eleg kaki.
Amugy singleben toltam vegig , bevallom oszinten ,200% incrased expel toltam le normalt meg epicet , ugy lettem 60 as mire elkezdtem legendet. Legend veget 65 oson fejeztem be , itt mar nem hasznaltam exp novelo szarsagot , max neha amikor felvettem a side quest rewardokat.. Asszem 28 ora jatekidovel fejeztem be , de megalltam runolgatni jopar helyen. Szal sztem pont 24 ora lett volna a jatekido a 3 fokozaton, de teny , hogy elegge rohantam.
Amugy javaslom a karit mindenkinek , akinek nincs recharge cucca, bar ha abbol indulunk ki , hogy alig hasznalok hunting skillt , szerintem egy champion biztosabb kari lehet kezdoknek, ha a dual wieldereket nezzuk.
En igazabol csak a study prey miatt valasztottam a huntingot, es ezt is csak bosskillnel hasznalom, mashova felesleges.. Az mondjuk teny , hogy a legjobb harcos cuccokat pakoltam ra ,es az elemental resistjeim nagyon szarok , de megfelelo eletszivas mellett nem okoz nagy problemat..
Titan meteorja is minusos fire resistre erkezik ,majdnem be is halok, direkt kilassitottam, de aztan bemegy neki 2 akkora pofon , hogy felmegy a lifeom maxra..
Hozzateszem meg , hogy 15 halallal vegeztem, dehat a vedelemre nem gyurtam semmit, csak a tamadasra , es ebbol legalabb 10 halal volt olyan , hogy egyet rautottem egy ilyen lila sarkanyra , es meghaltunk mind2en. -
Amoroso #12596 Nahh ilyen a ranger-öm.
Segítsetek hogyan lehetne jobban elosztani.
Előre is köszi Ranger -
Kolbaszharisnya #12595 Ez nagyon nagyon durva kari lett...Gratulálok!!!!!:)
Linkelnél rola egy TitanCalc-ot?:)Hogy pontosan hogyan is kell egy ilyne karit kigyurni?
Mennyi idödbe telt?Ezt single-ben nyomtad,vagy neten? -
Oraculus #12594 Köszönöm -
Amoroso #12593 Nahh hamachiról valaki? -
Amoroso #12592 Jahh azt hittem hogy ezt mar valaki kigyüjtötte, és úgy van feltöltve. -
dudovec #12591 Shorlex nemhitte el csak , merthat 75% absorp mellett nem erzed.. Meghat nem annyira jellemzo, csak amikor bekapcsolja akkor lehalsz:F
Szal erted , a conqnak van 75% absorp , 5k life meg 4-5k kritikal dmg.
En meg 7k lifeal absorp nelkul utok 10k t egy sarkanyra, hameg dual akkor 20 at.. sansztalan h tuleljem.. De mondom , weapon swappal 3-4k s utessel tultudtam elni , csak picit korulmenyes volt minden egyes lila sarkanynal valtogatni:D -
virs lee #12590 Na ugye hogy van iron maiden sárkányokon is. Amikor én mondtam 1.20-ban, senki nem hitte el. ~~ -
Soldar #12589 áhh osiris artifact épp ezen szenvedek hogy össze rakjam már csak 2 formula kell bazz de kész vok már... -
dudovec #12588 Amoroso: ezzel az artifactal nyomtam a bone a charmert..Btw kicsit ciki h bonusnelkul toltottek fel a screenshotot , magyarul kivettek a custommaprol az artifactot es kesz:D
Fecske: volt az 2-3 hit is , igaz nemvolt ideje megfordulni.. Vagy te utotted le egy utesre?:) -
Amoroso #12587 Mi erről a véleményetek?
Sztem jónak tünik.
Arcane -
Shorlex #12586 Hajrá -
Amoroso #12585 Az valami segédprogi lenne? -
Oraculus #12584 tq defiler ??????? -
Amoroso #12583 Hú, nem vágom ezeket a kifejezeseket, gondolom nem csak egyedül vagy így ezzel. Kifejtenéd bővebben a jelentésüket.
Köszi -
#12582 A cuccolás szempontjából tök mimndeggy, valszeg ezért kellet neki...
A 300 ban a batter mellet nem a take down, hanem a lethal-ra hajaz a szúrás, mert nem nekifutásból szúr a phalanx sor, hanem helyből...corsair rulez :) -
Amoroso #12581 Zsírfecske vágod a hamachi-t?
-
Amoroso #12580 Az szép :D -
#12579 act1 telkine 1 ütésből :)
300 frank miller képregényadaptáció, és az idei év leglátványosabb filmje. -
Amoroso #12578 Valki leírja nekem hogyan lehet hamachit szerezni és felrakni.
Feltéve ha megy eredeti cd-key nélkül. -
Amoroso #12577 Igen az egy uj film, történelmi.
Link -
purblind #12576 Mi az a 300? Valami film? -
Amoroso #12575 Jó reggelt Gamerek.
Act4 ben hányadik teleportnál találom Cerberust?
Előre is köszi a választ. -
dudovec #12574 Csinaltam egy hosszabb jellegu videot , mert mikozben haladtam a jatekban , felvettem jopar reszt. Igaz , lett volna anyag egy ketszer ilyen hosszuhoz is , de mar igyis sokallom picit a 8 percet , de kb minden benne van.. Tolok rajta egy Olyampus runt, aztan egy Hades runt , utana meg a durvabb bossokat leutom , meg a bonus map utolso reszet is. Termeszetesen legenden keszult minden, ahhoz kepest h dual, szerintem elegge buntet:)
Level 65 Slayer durvulás:D -
dudovec #12573 Na befejeztem a Slayerrel a legendet is vegre.. 53k greatestel zartam , bar lehet, hogy kibirnek ien 65-70k t hozni belole..
Sikerult osszeszedni jopar halalt.. Boss nemtudott leolni egyik sem , de az orientes sarkanyoknal allandoan lehaltam , legalabbis amig nem tapasztaltam ki , hogy a lila sarkanyok mikor reflectaljak vissza a sebzest.. Merthat hiaba a 7ezer elet , annak ellenere , hogy 1 pontot sem tettem ra , ha rabaszok egy ilyen sarkanyra , akkor 1 utesemtol meghalok..(8-12k t krittelek atlagban , call of the hunt mellett siman ramennek 14 ezrek is a sarkanyokra , amit jellemzoen 2 fegyoval utok , szal ha csak 100% reflectje van olyankor , akkoris 28000-et serulok vissza egy ilyen esetben kb:( ) Aztan amikor nagyon untam a dolgot , odamentem weapon swappal , mert ha van shieldem , akkor ertelemszeruen nemtudok dualt utni , es a corrupted fegyoval ket utessel lenyomtam mindig a lilát, ha volt refi tuleltem , aztan gyorsan swap dualra es letakaritani a masik ötöt amelyik a nyakamban van kozben es kalapal:) Azt figyeltem meg , hogy megjelenik egy ilyen "heat shield" szeru cucc a sarkanyon es olyankor van a reflect , de sajnos egy pillanat alatt castolja , szal latod h nincs rajta , ranyomsz h usse , abban a pillanatban magara castolja kb ahogy eltalod , es esik is ossze a karakter a sarkannyal egyutt , eleg szivas:D
Act4 , meg a tobbi resz amugy mar-mar rohejesen konnyu volt , pedig nemvolt recharge , se stun, absorp sem, csak egy keves eletszivas meg egy brutalis sebzes..
A kari amugy a damage reflected lehalasokat leszamitva nemtudott meghalni, bar hozzateszem , hogy a nagyobb undead csoportoknal azert kellett nyomni 1 potiont , de amugy nemigen.
Mindenesetre orulok , hogy sikerult egy eletkepes dualwieldert fabrikalni mindenfele fiaszfasz overpowered dolog nekul:) -
#12572 ácsi, én ezt tök másra írtam. így csak a custom kari inventory-t lehet láttatni a vault-tal...
off: megnéztem 300-at végre, őrület. tényleg van batter sok, meg jó sok takedown :) mindenkinek csak ajánlani tudom! -
huntersec #12571 Bocs, de nem jól látod, csak a formuláknál van ott, pedig logikusabb lenne, ha az artifact-nél írnák, ott viszont nincs, meg hát elég körülményes állandóan külön-külön kattintgatni egyesével.
Jut eszembe, lenne valaki aki csere-berélne velem relic-eket meg charmokat? Csomó van főleg epi és legend, nekem meg normal kéne, francnak van kedve 67-esként normalon rohangálni értük. Formulák is érdekelnek. Valaki?