• dudovec
    Jo hat de nalad a 9 bol volt 4 perc? amin mobokat utottel osszevagott reszekben, herok stb nelkul , mindenfele beasteket stb:D Nalam meg a 8 bol 3.5 percet az tesz ki, hogy lenyomom az olympust meg a hadest poti nelkul , es a maradek idoben meg csak boss kill van.. TEnyleg sok a 8 perc elismerem, de azt az idot amit te "bemelegitessel" toltottel , azt en 2 relative 'nehez' runnal toltottem ki vagas nelkul , ami sztem nem ugyanaz.:D

A karirol meg annyit, hogy lehet nagy pofonokat kapok.. De hidd el , nem utottek le igy , osszeszedtem 10 dragoniant , magamra engedtem oket , es lazan lekalapaltam a bandat.. Komolyan , orinten haltam csak meg a reflect miatt.. Illetve egyszer ugy, ahogy veget er a video, hogy lekurtam a csoportot , es nem swapoltam ra a shieldre es megolt a burning.. de teis tudod nagyonjol , apsorp meg fire resist nelkul mennyiket fuj le egy olyan daemon sarkany rolad, amit ha 4 en csinalnak egyszerre , es a kis flame spritek is utnek kozben , az nem keves..

Igen , ahogy te szoktad mondani , rozoga a kari kicsit , mert nincs vedelme igazabol , de ennek ellenere, hahiszed hanem , kb csak az undead illetve construkt csoportoknal kellett poti utan nyulnom, de aztis ritkan. Olympust is igy tudtam csak poti nelkul lenyomni , hogy az undeadokat osszehuzom a lymosokkal , a construktokat meg osszehuzom a minotaurokkal , es igy tudok gyogyulni , ha egyben utom a csoportokat.

Amugy nemtom konkretan mire gondolsz , hogy hol utottek durvan, de elvileg az elet tolto arra van , hogy hasznald eleg surun , megis ritkan teszem..

A breakeren amugy nagyonsokat ragodtam , foleg mikor elkezdtem legendet , hogy jajj milesz velem , hogy szivok majd eletet.. De hidd el , nemvolt nehez meg igy sem.. Act2 ben megittam kb 10-15 elet toltot, a masik harom actban osszesen ugyanennyit, manat meg nemhasznalok.

De ottvolt igy az az elonyom , ami a brakernel nemlesz.. A study..
    Te valoszinuleg spirit reven hasznalni fogsz valami reductiont, enmeg arra voltam kivancsi , hogy tiszta fizikal dmg vel , %os levetel nelkul mennyire bontja szet a bossokat egy fulldmg kari.. Asszem ez viszont remekul latszik a videon. Pl act1 telkinet , a charmerrel se vertem le ilyen gyorsan. Kb ugyannyi ido alatt verem le a bossokat , mintha a charmerrel mennek , osiris artifact nelkul. Elso hadesnel is megall a dolog , amikor feldobja magara a 100% absorp uvoltest , de amikor meghal , a 2 ik hades kb meg sem tud jelenni, azonnal szetszakad. Toxeust is siman leutottem , %dmg to undead nelkul.

Elismerem , hogy nincs megfelelo vedelme , nem is mondtam soha, hogy lenne , picit ugyeskedni kell.. Nagyonsoxor tancoltam pengeélen , de nagyonkevesszer fordult elo, hogy meghaltam , a reflectes sarkanyokat leszamitva.