Slayer build
Valahogy igy nez ki a dolog , bar az art of the hunt legelso skillje , illetve a zaszlo passivja nincs kimaxolva , mert csak 65 os, meg igazabol a zaszlo langolasa mire bekapcsol , altalaban halott a boss , szoval eddig nem fejlesztettem ki..Igazabol ezeken kivul mar masra nem is lenne ertelme raknom , csak a battle rage legfelso passivjara , de az eleg kaki.
Amugy singleben toltam vegig , bevallom oszinten ,200% incrased expel toltam le normalt meg epicet , ugy lettem 60 as mire elkezdtem legendet. Legend veget 65 oson fejeztem be , itt mar nem hasznaltam exp novelo szarsagot , max neha amikor felvettem a side quest rewardokat.. Asszem 28 ora jatekidovel fejeztem be , de megalltam runolgatni jopar helyen. Szal sztem pont 24 ora lett volna a jatekido a 3 fokozaton, de teny , hogy elegge rohantam.
Amugy javaslom a karit mindenkinek , akinek nincs recharge cucca, bar ha abbol indulunk ki , hogy alig hasznalok hunting skillt , szerintem egy champion biztosabb kari lehet kezdoknek, ha a dual wieldereket nezzuk.
En igazabol csak a study prey miatt valasztottam a huntingot, es ezt is csak bosskillnel hasznalom, mashova felesleges.. Az mondjuk teny , hogy a legjobb harcos cuccokat pakoltam ra ,es az elemental resistjeim nagyon szarok , de megfelelo eletszivas mellett nem okoz nagy problemat..
Titan meteorja is minusos fire resistre erkezik ,majdnem be is halok, direkt kilassitottam, de aztan bemegy neki 2 akkora pofon , hogy felmegy a lifeom maxra..
Hozzateszem meg , hogy 15 halallal vegeztem, dehat a vedelemre nem gyurtam semmit, csak a tamadasra , es ebbol legalabb 10 halal volt olyan , hogy egyet rautottem egy ilyen lila sarkanyra , es meghaltunk mind2en.