dudovec#12573
Na befejeztem a Slayerrel a legendet is vegre.. 53k greatestel zartam , bar lehet, hogy kibirnek ien 65-70k t hozni belole..
Sikerult osszeszedni jopar halalt.. Boss nemtudott leolni egyik sem , de az orientes sarkanyoknal allandoan lehaltam , legalabbis amig nem tapasztaltam ki , hogy a lila sarkanyok mikor reflectaljak vissza a sebzest.. Merthat hiaba a 7ezer elet , annak ellenere , hogy 1 pontot sem tettem ra , ha rabaszok egy ilyen sarkanyra , akkor 1 utesemtol meghalok..(8-12k t krittelek atlagban , call of the hunt mellett siman ramennek 14 ezrek is a sarkanyokra , amit jellemzoen 2 fegyoval utok , szal ha csak 100% reflectje van olyankor , akkoris 28000-et serulok vissza egy ilyen esetben kb:( ) Aztan amikor nagyon untam a dolgot , odamentem weapon swappal , mert ha van shieldem , akkor ertelemszeruen nemtudok dualt utni , es a corrupted fegyoval ket utessel lenyomtam mindig a lilát, ha volt refi tuleltem , aztan gyorsan swap dualra es letakaritani a masik ötöt amelyik a nyakamban van kozben es kalapal:) Azt figyeltem meg , hogy megjelenik egy ilyen "heat shield" szeru cucc a sarkanyon es olyankor van a reflect , de sajnos egy pillanat alatt castolja , szal latod h nincs rajta , ranyomsz h usse , abban a pillanatban magara castolja kb ahogy eltalod , es esik is ossze a karakter a sarkannyal egyutt , eleg szivas:D
Act4 , meg a tobbi resz amugy mar-mar rohejesen konnyu volt , pedig nemvolt recharge , se stun, absorp sem, csak egy keves eletszivas meg egy brutalis sebzes..
A kari amugy a damage reflected lehalasokat leszamitva nemtudott meghalni, bar hozzateszem , hogy a nagyobb undead csoportoknal azert kellett nyomni 1 potiont , de amugy nemigen.
Mindenesetre orulok , hogy sikerult egy eletkepes dualwieldert fabrikalni mindenfele fiaszfasz overpowered dolog nekul:)