Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videokártyám az ugyanez volt, csak alap+proci+ram lett cserélve. Nemtom miért, mert a core2 eléggé veri az a64-et, szal ezzel nem lehet baj.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

NeoMaN
Ja, meg azokban a katakombákban, ami teli van undeadekkel és szarkofágokkal....

NeoMaN
Hát egen, furcsa. Nekem 7600GT-n sosem szaggatott, 7900GS-en meg jópárszor megteszi. Valami a textúrakezeléssel lehet, mert ott e legdúrvább, ahol szépen ki van kövezve a város utcája. Tökmind1 ilyenkor, hogy a szûrõket kikapcsolom avagy sem...

zsirfecske
kicsit matattam és rájöttem, hogy azért nem semmi táplásokat enged a game. az én átlagos nemcsalt cuccaimmal a brigandom 138 int-jét két gyûrû és egy amu felvételével felnyomtam 696-ra... 5x-ös szorzó, ez milyenmár?

plusz kipróbáltam recharge-ot (103% = 2x8 relicelt gyûrû, polaris, hood, archmage kesztyû) és baromira tetszik. ez a lethal strike simán a legjobb nem elementál támadó skill! mondjuk íjhoz nmy ellen jobb a marksmanship, de bossok ellen odatesz azért. értem már miért mondtátok közelharcos rugót -100% rec-kel oly jónak...

huh, na megyek kajálni, aztán még egy kicsit várok hátha jön vki...

Képes, de nemtom miért, a régi proci + alaplapommal (3500+, k8n diamond) sosem csinálta, most meg idõnként nagyobb részletességû helyeken (pl. olympos) megteszi. Igaz nem vészes, de akkor se folyamatos.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

NeoMaN
7950 GX2-õn is képes néha beszaggatni? <20FPS?

zsirfecske
isen (vagy bárki):
TQHU-LEGEND-1.20
TQHU

vagyok mostantól hamán, legend host fut, gyere ha.

Nincs mit kiszedni, azt akarok szerezni, de 1.20-ban lófasz nem esik, bossból meg pláne. Visszatérnék 1.08-ra.

hat ha a mentes nemis , de vaultal kitudod szedni az 1.20 as karibol..

1.20-as mentések mûködnek 1.08 alatt is? Nincs 10000000 évem mire kipottyan valahonnan egy amun-ra.

Vagy inkább te, mikor iron maidennel visszakapod az egész sebzésedet, és instantban meghalsz. 😄

amugy 1.20 hoz kell vmi extra h menjen? mert olvasgattam még itt réges régen h kell,de én is felejtek(senki sem 1.08 zik😊 ).

amugy az volt a poén,h a dárda dps az nem idöszakos volt..... 😄 az folyamatosan😊,kérdezd fecskét vagy duvot 😉 a kis lófarknyi 2500 élettel a legnagyobb tömegekbe ment be ilyen 1300as defensive abilityvel 😊
szép idök voltak😊
(még tgvaultot is elö kell szednem....) fecske ha fentlesz szolok 😊
zsirfecske
bocsesz elfelejtettem rányomni a gombra, válasz akart lenni #9899-ra

zsirfecske
sõt nagyobb is lehet simán, hunter-nél ugyanis néhány skill dmg nõtt, nomeg a sima fegyverek sebzésén is emeltek.

titánt itt nem fogod leszedni 2 lövésbõl az tuti 😊
sõt, meglepõdnék ha nem szopiznál be pár halált eleinte, hehe.

amúgy multizhatnánk hétvégén, egy level 62 brigand és egy level 63 avenger odatesz, ezeknél gyorsabban nem igen lehet irtani.

kiegrõl lásd. #9139 és #9140

ROMOTO
És lessz persze egy új kaszt is...
ROMOTO
Nna akkor bekopizom:
Némi infó a kiegészítõrõl:
''Mike Verrette producer bemutatja a Titan Quest: Immortal Throne kiegészítõt a legújabb múviban! Teljesen új helyzeteket és harcokat élhetünk át a küldetéslemezben, hisz rengeteg friss tartalom került be. Játékosok által kért fícsõröket beépítették. Ezúttal az Underworldben harcolunk. 75. lett az új szintplafon. Történelmi Rodosz és Epirusz szigetekre látogatunk el. Átkelünk a misztikus Styx folyón. Kalandozunk a Plains of Judgmenten és a híres Elysium csatamezõin próbáljuk ki kardunk élét a fekete hadsereg tábornokain. 30 küldetés és 15 óra játékidõ vár.

Immortal Throne múvi
dizájner bemutatja a világot

Élvezetesebbé vált a kincsgyûjtés, mert 400 felszerelési tárgyat adtak a játékhoz a fejlesztõk. Fegyverekre új csatolmányok aggathatóak: soha nem látott relikviákat és charmokat találhatunk. Megszerzésükhöz 20-féle friss monsztert hentelünk apróra. Nagyobb városok között immár gyakoriak a karavánok, ezekben tárolhatjuk a fölös cuccainkat. Segítségükkel tárgyakat csereberélhetünk karaktereink között.

Enchanter NPC:
Képes leszedni a relikviákat az itemekrõl, miután választhatunk, melyik maradjon meg, mert a kettõt nem éli túl a procedúrát. Minél ritkább a tárgy, annál magasabb árat kérnek a szétválasztásért. Arcane formulák megszerzése után az Enchanterrel készíttethetünk durva artifaktokat. Egyre ritkább hozzávalókból készíttetünk velük felszerelést. Végül a legdurvább szinten már gyengébb artifaktokból kovácsoltatunk velük póverdurva artifaktokat, melyek tápos bónuszokat adnak és turbózzák képességeinket.

Kereskedõktõl scrollokat vásárolhatunk és berakhatjuk õket a hot-slot barba, miután csatában bármikor ellõhetõk. Dream-mastery skilltab került be, amellyel közelharcos és távolról lövöldözõ karakterek tápolhatók tovább. Közvetlen sebzés, tömegkontroll és buff típusú skillek széles skáláját kínálja.

Inventory auto-rendezõ gomb került be, a második hotslot bar mellett. Kedvenceink viselkedését - gépi intelligencia rutinjait - finomították. Átépítették a multiplayer lobbyt. Állásmentés rendszert újraírták és javítottak az általános sebességen. ''
ROMOTO
dps-ed lehet 1.20 alatt is ennyi simán, ha az a cél és beöltözöl hozzá... 😊
hát igen,azért azt az avengeres 1.08 as 15900 as dárda dps-t és a 11000res ij dps(igaz h az markerrel😊) egy örök emlék marad,mikor study preyyel egy lövésbõl leteritette normal typhont 😊
és az a gólem..... a kis tank(bár nem õt hivják Hentelionnak😊 )

amugy a kiegben mi lesz?
isen 😄D ha 1.20 at raksz akkor sztem csodalkozol majd😊) bar ha ien lepcsorol lovod , akkor mind1 mien peccs van..

azért fiuk az avengerem még mindig lvl 63 as és él és virul, mostmár felrakom a tq-t<#vigyor4>,egy kis retrozásra,megnézem ájfun mennyit tanult(gyanitom semmit,és 2 lövés után mostis megpurcan😄)

ROMOTO
Én meg tegnap azért nem zargattam Shorlexet mert azt hittem multiztok... 😊
ja de msn en nemvagy soha , csak sunyiskodsz shorlex😄

ROMOTO
Nna nekem kifagyott a rendesen multiban is, megnéztem és persze túl meleg a procim is meg a videokarim, lehet portalanítani a gépet... 2 év után nem is csoda
ROMOTO
Mindjárt megnézem a "rendes" multival
ROMOTO
Ja nem vágom, nekem szokta innen is engedni a gamét az irodai géprõl...most háromszor fagyott ki egymásután....
zsirfecske
két gépen vagyok a másikra nem néztem rá már egy ideje. az a zsirfecske2, azon tudok multizni mert ott van tq.

jó mondjuk már másodszor a multi néminemû beszélgetésbõl állt (olyan 10 sor 😄), azután kibaszott a szerver minket de az is valami 😄DDDDDd

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

fecske én most tökéletesen látlak pingelni is itudlak csak cseszel nekem válaszolni 😄 romotoval elõbb kicsit multiztunk nem hiszem hogy a hama a rossz, fene tudja...

zsirfecske
sztem hama központi szerver vagy vmi döglõdik. bocsesz, mára ezzel én buktam a tq-t 😞

ROMOTO
Vagy másik szobával
ROMOTO
próbáljátok epicen szerintem
ROMOTO
Lehet, hogy telítõdött ez a hamás cím?
ja most épp nem ugyanis lekapcsolódtam hátha viszajövök jobb lesz, de nem enged fel. fecske nekem is sárga, de most pl. nem enged fel hamára. sztem egyikünknél sincs hiba, ez valami belsõ hama betegség lesz nem velünk van baj.

ROMOTO
Most nézem, hogy nem is vagy fenn...
ROMOTO
Te fecske, a zöld helyett sárgán villogsz,, ilyet sem láttam...
ROMOTO
én nem vagyok fenn...pár perc

te romoto veled sem tudok ám beszélni... lehet hogy velem van a baj?

zsirfecske
ezt nem értem énse. grr

ROMOTO
A hogy lehetett, hogy még az elején sikerült chat-elni veled, aztán meg nem?
zsirfecske
basszus mostmár ott tartok hogy egyik géprõl sem megy a hama ping/chat.

nemtom miaszar, aszondja hama "failed to connect to mediation server". minden tûzfal kilõve, legújabb hama, újraindítottam routert is gépet is és semmi.

ROMOTO
Ja, valami ilyesmi fogalmazódott bennem is... 😊
fecske te mi a frászt csinálsz?
pingelni nem tudlak, chatet nem kezdeményezhetek... romoto én folyamatosan fennvagyok most már...

ROMOTO
Hogy hamáztatok? egyfolytában írogattam oda bakker...
zsirfecske
hali isen épp tegnap töröltelek msn-rõl mert nem voltál sosem már fórumon.
okos

ROMOTO
Csinálhattak volna egy kicsit jobb kutyust...elég nyomi...ellenben az új kaszt úgy látszik kétkezesben használ botot és fegyót is,vagy legalább is dárdát és fegyót?! ha itt is következetes az ábra, mint az elsõ borítón...
ROMOTO
Köszi a választ, nekem a casting speed a carthus-nál bejött epicen arra az idõre amíg nem tudtam jobbat használni...szerintem benne lehet még egy kikönnyített rec. élmény a kissebb szintû kariknak...asszem csak ilyen kék , zöld, sárga cuccokban van...
zorrobomber
ha az elmult 4 honapra bezartad magad, akkor a kiegrol keveset tudhatsz
http://www.gamespot.com/pc/rpg/titanquestexpansion/news.html?sid=6163249&mode=previews

TEny hogy a casting speednek akkor veszed a legnagyobb hasznat , ha 100% recharge vagy, vagy olyan skillt hasznalsz , pl a shard aminek nincs cooldown-ja. De minden dolognak a castolasat is segiti, es pl nem mind1 soxor , amikor benyomod a rallyt hogy gyogyitson , akkor 0.3-0.6 seccel elobb, vagy kesobb kapod meg a lifeot belole.. Vagy idoben elcastolja e a thunderballt , vagy barmit ami epp kihuzhat a szarbol.. De teny , hogy nem er annyit a dolog , hogy felrakjal egy cartouche ringet egy harcosra csak ezert.. Ha megoldod neki , hogy feltudjon venni egy Archmage claspot , ami a legjobb gloves kb , barmien karit csinalsz , akkor az ad 100% ot , es 200% korul mar eleg egy non casternek is..

ROMOTO
Áá, csak pár ezer hozzászólás mindössze... 😊
na hello emberek,de rég jártam erre 😊

buék minden lekes TQ fannak!

történt vmi érdekes dolog tq ügyben az elmult 4 hónapban(patch,kieg stb..) ??