• Shorlex
    hát ne haragudj de ez nagyon el van cseszve...
    BR passzívjára 12 pontot tenni low levelen, ez elég nagy luxus.
    earth enchantment-et maxolni az elején szintén. lehet hogy ilyen mittomén lvl5-ig tök látványos hogy 20 helyett 50-at sebzel, de könyörgöm, annál tovább nem... meg különben is, van fire-es püfölőd? mert ha igen, és emiatt gyúrsz rá, akkor gondolkodj abban, hogy low levelen ad mondjuk 5-11 fire damage-et, na azt megdobja 20-ra HÚHA.
    ezzel ilyen lvl8-nál is már kevés vagy.
    Meg heat shield maxolva, amikor low levelen egyszerűen képteleség meghalni azt a neanderthalt kivéve, high levelen meg amit elnyel az kb mint halottnak a csók.

Jó tudom hogy könnyen beszélek, mert nekem pl. van low levelre is hihetetlen felszerelésem. De én a helyedben valami ilyesmit csinálnék 30 levelre:

Battlemage

Bal klikk onslaught, jobb klikk war wind (tetszeni fog :D) 1-esre war horn. Eztuán jöhet egy pont healt shield, 1 pont stone form, és akkor jöhetnek az onslaught passzívok (hamstring utoljára), fejleszd a war windet, passzívjára 5 pont, meg a dwellert, aki igazán legenden lesz jó.
    Battle rage CSAK EZEK UTÁN, ha marad elég pont, de akkor is először az alap, utána csak a passzív.