Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fecske du. 1-2 órára jó vagyok de többet nem tok, de annyit igen 😄
Rajta vagyok hamán, jelezzél ha neked is jó
Rajta vagyok hamán, jelezzél ha neked is jó
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ááá, ugyan, ez nem is Off...elég elképesztõ egy fecskeféle (valami átmenet lehet a madár és a denevér között 😊...nem is gondoltam volna, hogy valóban létezik...madárnepper vóná' mellesleg, vagy honnan a téma? 😄
naa, ne offoljuk már szét a listát! hehe:
"A zsírfecske vagy szuszók (Steatornis caripensis) óriási lappantyúra
emlékeztetõ, de nagy és horgas csõrû faj. Mind a négy lábujja elõre irányul. Dél-Amerika barlangjaiban telepesen fészkel, növényevõ; gyümölcsökkel és bogyókkal táplálkozik. A barlangokban a kibocsátott ultrahang visszhangjai alapján tájékozódik."
ja és tudsz post-ot editelni, ez nemér! vip
"A zsírfecske vagy szuszók (Steatornis caripensis) óriási lappantyúra
emlékeztetõ, de nagy és horgas csõrû faj. Mind a négy lábujja elõre irányul. Dél-Amerika barlangjaiban telepesen fészkel, növényevõ; gyümölcsökkel és bogyókkal táplálkozik. A barlangokban a kibocsátott ultrahang visszhangjai alapján tájékozódik."
ja és tudsz post-ot editelni, ez nemér! vip
11:26 még nem az 😊 ja! hogy fordítva írtam volna? akkor bocsesz tehát: animus n volcur i fem volurcis lennél? 😊
Nem, tudtommal recharge-hoz nem nyúl...
Tehát staffnál ill. olyan varázslatnál mûxik, ahol nincs recharge. Az iceshard is ilyen.
Tehát staffnál ill. olyan varázslatnál mûxik, ahol nincs recharge. Az iceshard is ilyen.
neoman az kafa lenne , de a cartouche ring eleve +117% cast speed-et ad 😊, úgy-hogy dudo közelebb jár az igazsághoz talán a +300% cast speed max. al,
hát gothicot nyomtam 1 hétig kb, nagyon bejött, de államvizsgák közbeszóltak. most van pár hét pihim még, és valahogy nincs kedvem a g3-at folytatni (túl nagy falat). inkább a brigandomat tápolnám kicsit a kiegre 😊 du leszek gépnél, majd biztos vinnyogok is vmi multiért.
amúgy huntmasterbõl csak pre+suffixes zöld érdekel elvileg, abból is pierce alapú (azaz piercing prefix és falcon/eagle suffix), mert azok dobnának igazán a dps-emen. azért persze köszi a jelzést!
jóccak.
amúgy huntmasterbõl csak pre+suffixes zöld érdekel elvileg, abból is pierce alapú (azaz piercing prefix és falcon/eagle suffix), mert azok dobnának igazán a dps-emen. azért persze köszi a jelzést!
jóccak.
virs lee ajánlatát követve 24. szinten járok storm karival, iceshardot és passzívját maxoltam, elég táp, storm nimbusra 1et raktam, passzivját maxoltam, wispre ugyancsak 1et raktam, passzivját maxoltam, valóban jó build eddig
Hello !!!
Ha Storm karakter-t akarok csinalni akkor meik skill-ket kell fejlesztenem ??
Ha Storm karakter-t akarok csinalni akkor meik skill-ket kell fejlesztenem ??
??
+50% cast speed
1 másodperc alatt monnyuk nem 2x castolod az iceblastot, hanem 4x.
Varázslónak fasza.
+50% cast speed
1 másodperc alatt monnyuk nem 2x castolod az iceblastot, hanem 4x.
Varázslónak fasza.
annyit hogy 300 ig upolhato , es 300 castnal elvileg 3x losz shardot masodpercenkent.. de pl colossusnak is jol esik , mer gyorsabban castolja a rallyt , es amikor utolso pillanatban nyomod , lehet epp az a fel mpn fog mulni😄 bar 200% nal nemnagyon szokott tobb lenni a harcos jellegu rechargereknek , de az a 200 kell is.D
Ki tudja, hogy a cast speed pontosan mit csinál? azon kívûl hogy nekem úgy tetszik, mintha befolyásolná a spellek töltési idejét azaz olyan mint a %rec. csak kissebb mértékben...
és ezt nem lehet valahogy megoldani?
hehe 😊
most lett kis idõm megint, gyúrni kéne brigandot lev65 felé. 8 milla xp kell 63-ig most... vki multit holnap v. hétvégén? olyan tápolósat direkt...
nomeg piercing huntmaster bow of the eagle/falcon kéne, persze legjobb statos még mindig. hehe
most lett kis idõm megint, gyúrni kéne brigandot lev65 felé. 8 milla xp kell 63-ig most... vki multit holnap v. hétvégén? olyan tápolósat direkt...
nomeg piercing huntmaster bow of the eagle/falcon kéne, persze legjobb statos még mindig. hehe
Csá!Nem tudja valaki,hogy miért dob ki a játékból,azzal a hibaüzenettel, hogy az .exe file hibás?Azért lehet,mert a játék nem eredeti?
shorlex vagy? gyere msn re ha leszel v akarzs😄
azért passzív mert te nem tudod irányítani. Az egy nagyon jó passzív egyébként, ha mágussal nyomulsz fõleg, de egy elementális sebzést adó közelharcosnál is érdemes maxolni. az úgy mûködik, hogy idõnként amikor a wisp úgy gondolja hogy méltóztatik bekapcsolni akkor arra az idõre, amíg hat, hatni fog rád is és arra az idõre jócskán növelli az elementális sebzést, úgyhogy nagyon jó skill, gyakran be is jön, szal nincs az hogy fél évente egyszer aktiválódik és aránylag normális ideig hat. gyakorlatilag ha jól játszol, a pálya 80%-át végigmeheted a passzív hatálya alatt, wisp általában aktiválni fogja, mint a farkasok a maguk auráját.
sziasztok, a wisp passzív skilljéhez az van írva hogy vmi ability és hogy x másodpercig tart, meg x hatótávja van? hogy mûködik ez a képessége, hogy tudom használni ha egyszer passzív?
Kár ezen rágódni amíg van torrent vagy ingyenes klón... 😊 és ha valami nagyon bejön hosszútávon, még mindig meg lehet venni az eredetit (akkor szerintem nem is sok érte az a 10 rugó, ha fél évig, vagy tovább elszórakoztat) mivel a szórakozást egyébként sehol sem adják ingyen 😊 sõt...amúgy meg semmi sem tökéletes... 😊
Ha lesz 1.08 szolj 😄
hatja.:\ nem olcsok a jatekok...
ameiknel fizetni kell havonta azt olcsobban adjak amugy.., csak az amcsik hatarozzak meg az arat es ahogy mondod is nem a magyar penztarcahoz viszonyitanak..
ameiknel fizetni kell havonta azt olcsobban adjak amugy.., csak az amcsik hatarozzak meg az arat es ahogy mondod is nem a magyar penztarcahoz viszonyitanak..
meg hogy 1-2e forin, igen annyit én is áldoznék rá, csak tudod nem annyiba kerülne sajna van egy ilyen érzésem. POnt ugyanaz a dolog mint a DVD-kel meg CD-kel, ilyesmi. A legtoprongyosabb sztárocska is ilyen 3-4 e forintért adja a CD-jét és csodálkozik a hanglemezipar hogy nem fogy a lemez. Hallod, én a jövõt ilyesmiben a legális és olcsó letöltésben látom azaz pl. egy jó filmet (Mátrix 😄) le lehetne tölteni mittomén 3-400 forintért, na legyen 500, hidd el én sem mennék tékába másolgatni, hogy aztán baszogasson a szoftvernínó, hanem letölteném. De nem, mert okosok inkább 5e-ért adják, mert abból több pénzük van hogy lemásolom meg letöltöm non-fizetõsrõl...
ugyanez van az ilyen játékoknál. ha nem 10e lenne a szoftver (pl. TQ) megvenném (mittomén 2-4e max) és igen, havi 1000 fronyákot áldoznék rá. De hogy 10-15e egy játék és még havi 4-5e hozáférés, ez röhejes. tudom hogy nekünk csóró fasz magyaroknak sok ez a pénz mert egy német árja zsebbõl kifizeti, hát el kell gondolkodni regionális szervereken 😄DDD
ugyanez van az ilyen játékoknál. ha nem 10e lenne a szoftver (pl. TQ) megvenném (mittomén 2-4e max) és igen, havi 1000 fronyákot áldoznék rá. De hogy 10-15e egy játék és még havi 4-5e hozáférés, ez röhejes. tudom hogy nekünk csóró fasz magyaroknak sok ez a pénz mert egy német árja zsebbõl kifizeti, hát el kell gondolkodni regionális szervereken 😄DDD
dudo tolhatjuk még
ugyanis leszedem 120at a laptopról és oda meg felteszem 108-at 😄DDDD
De csak akkor ha aszondod hajlandó vagy tolni különben nem baszakszok még egyszer telepítéssel... Nincs valami patchleszedõ progi? 😄
Ja meg még valami, el kell fogadnod hogy csítelni fogok (mondjuk ezt már megszoktad, ugyebár... 😄D) ami jelen esetben abból fog állni, hogy ugye 108ban csak 6 pont van a dodge-ra 120ban meg 8. na most kimaxolva 120as karit ha átteszel 108ba, akkor nem az van hogy 6 és 2 skillpont szabad, vagy elveszik, vagy valami, hanem ott is 8 pont van rá 😄DDD sztem kb. ez pont ugyanaz mint a recharge relic 108ból 120ba áthozva. 😄
ugyanis leszedem 120at a laptopról és oda meg felteszem 108-at 😄DDDD
De csak akkor ha aszondod hajlandó vagy tolni különben nem baszakszok még egyszer telepítéssel... Nincs valami patchleszedõ progi? 😄
Ja meg még valami, el kell fogadnod hogy csítelni fogok (mondjuk ezt már megszoktad, ugyebár... 😄D) ami jelen esetben abból fog állni, hogy ugye 108ban csak 6 pont van a dodge-ra 120ban meg 8. na most kimaxolva 120as karit ha átteszel 108ba, akkor nem az van hogy 6 és 2 skillpont szabad, vagy elveszik, vagy valami, hanem ott is 8 pont van rá 😄DDD sztem kb. ez pont ugyanaz mint a recharge relic 108ból 120ba áthozva. 😄
Shorlex amugy kar h only 1.20 lettel , mert tolhattunk volna par 'bucsu duelt' a conq vs slayer felallasban😊
jo hat ki mit szeret😄 nekem a dio1 volt az elso ilyen tipusu jatek amit sokat nyomtam , aztis bneten.. A tq is kifejezetten tetszett, mert szeretem a görög mitologiat es teny h nagyonszepre megcsinaltak.. Csak gaz h belekakiltak a multiba , meg a closed serverbe meg az ehhez hasonlo dolgokba , ami manapsag alap , amit 6 evvel ezelott megcsinalt a blizzard es bankot robbantott vele..
De pl ottvan az everquest2 is , aminek az elso resze volt a wow 'elodje' valahol , ha jol tudom.. Epp most vette meg a 2-t az egyik baratom , majd valameik nap megnezem nala , hogy milyen..
Shorlex te amugyse vagy az a total multi felfogasu arc , de hidd el , leulnel nyomni par hetet akar egy eq2-t , vagy wowot , vagy valami hasonlo jatekot es raereznel a feelingre, hogy telleg bennvagy 1 vilagban ahol te alakitasz 1 karaktert , akkor lehet picit maskepp velekednel a dolgokrol , bar fene tudja😄
Pvp meg igy , hogy open kari van csak , kb ertelmetlen , closed server kene , teljesen megvaltoztatni a skilleket , recharge tiltas stb.. kb atkene irni az egesz skillstrukturat , meg mindent ugy ahogy van , hogy mukodhessen.. ez rengeteg penz , ido stb stb lenne es nembiztos , hogy megerne nekik ezeket a servereket uzemeltetni stb.. szal valoszinuleg ittis fizetos jatek lenne a vege , ha rendes jatekelmenyt akarnal , meg azt , hogy ne csiterek ellen kelljen vergodnod pvp-ben..
De hozzateszem , ha mindez meglenne ugy csinalva ahogy mondtam most, es mondjuk havi 1-2 ezer forintba, en aldoznek ra...
De pl ottvan az everquest2 is , aminek az elso resze volt a wow 'elodje' valahol , ha jol tudom.. Epp most vette meg a 2-t az egyik baratom , majd valameik nap megnezem nala , hogy milyen..
Shorlex te amugyse vagy az a total multi felfogasu arc , de hidd el , leulnel nyomni par hetet akar egy eq2-t , vagy wowot , vagy valami hasonlo jatekot es raereznel a feelingre, hogy telleg bennvagy 1 vilagban ahol te alakitasz 1 karaktert , akkor lehet picit maskepp velekednel a dolgokrol , bar fene tudja😄
Pvp meg igy , hogy open kari van csak , kb ertelmetlen , closed server kene , teljesen megvaltoztatni a skilleket , recharge tiltas stb.. kb atkene irni az egesz skillstrukturat , meg mindent ugy ahogy van , hogy mukodhessen.. ez rengeteg penz , ido stb stb lenne es nembiztos , hogy megerne nekik ezeket a servereket uzemeltetni stb.. szal valoszinuleg ittis fizetos jatek lenne a vege , ha rendes jatekelmenyt akarnal , meg azt , hogy ne csiterek ellen kelljen vergodnod pvp-ben..
De hozzateszem , ha mindez meglenne ugy csinalva ahogy mondtam most, es mondjuk havi 1-2 ezer forintba, en aldoznek ra...
Ez pl. egy kellemes kis hiperrealista James Del Grosso képecske...😊
látod dudo, amikor mondtam hogy én azzal sosem fogok jáccani, akkor pl. az is benne van, hogy nekem is azért jön be ilyen "vonzalomszerûen" a TQ mert gyönyörû, de pl. a videjó amit átküldtél wowról nem tetszik. Nem szeretem azt a világot, nekem bejön ez a humanoid típusú, néminemû történelmi-kulturális gyökereket figyelembe vevõ játék. Megjegyzem, hogy már egyszer valaki említette és csatlakozom, hogy a görög mitológiát, annak elemeit nagyon szépen adaptálja és elég jók a storytellerek hitelessége, szal nagyon nagyon szép munkát végeztek az iron lorenál e téren is, le a kalappal. Na ezért jön ez be nekem annyira és ezért nem wow 😄
Való igaz hogy hibája a gaménak a multi szarsága, meg az hogy hogyan tudnak játékélményt adni azoknak akik végigjátszották már (erre mondtam anno hogy pl. adhatnának MINDEN esetben legalább jó és hasznûálható zöldet a bossok, stb.), illetve a pvp is lehetne jobb és ilyen dio szer szervert itt is lehetne nyomatni ahol lehetnének akár csapatok is, stb csak akkor meg valóban ki kell találni hogy ilyen stun és társait, ahol nincs esélye a másiknak hogyan kéne kiiktatni...
Való igaz hogy hibája a gaménak a multi szarsága, meg az hogy hogyan tudnak játékélményt adni azoknak akik végigjátszották már (erre mondtam anno hogy pl. adhatnának MINDEN esetben legalább jó és hasznûálható zöldet a bossok, stb.), illetve a pvp is lehetne jobb és ilyen dio szer szervert itt is lehetne nyomatni ahol lehetnének akár csapatok is, stb csak akkor meg valóban ki kell találni hogy ilyen stun és társait, ahol nincs esélye a másiknak hogyan kéne kiiktatni...
Én sem momdom, hogy csak a hiperrealizmust szeretem (azt csak kortárs képzõmûvészetben birom pl. O. K. Harris galériájában van pár), sõt a Tron is nagyon bejött anno az uv fényeivel még a gaméban is... a science fiction gyerekkorom óta kedvenc...és vannak jól eltalált elemek a wow-ban is, meg minden, csak esztétikailag rohadt giccses némely szcéna és elbaltázott részletekkel van tele az egész, de persze élvezhetõ, mert létezik játékmenet is természetesen...különben mivel fórumba dumálok, néha szeretek sarkítani... 😊
Romoto: nemtom , az a kerek lehet ott suxor , de nagyonsok dolog faszan kivan dolgozva... megmondom oszinten nekem tetszik mind2.. a titan az ien 'humanosabb' , es teny hogy szebb is.. A wownak meg a hangulatat pont ez adja szerintem , ez a meseszeru vilag , ahogy Shorlex mondta: olyan heroikus😊 en egy 'dark' nevu jatekkal kezdtem anno, aztan diablo1 , heroes sorozatok , dio2 , sacred, tq , wow... nekem mindegyik bejott es igenis bejon ez a fantasy style is😊 nemvagyunk egyformak😉
"ezt ki mondta neked hogy nem 3d-s???"
ez gondolom nekem szolt... hat ha neked par lepcso , meg 1-2 lejto a 3d manapsag az ien jatekoknal akkor háromdés..😄
ez gondolom nekem szolt... hat ha neked par lepcso , meg 1-2 lejto a 3d manapsag az ien jatekoknal akkor háromdés..😄
"The game is entirely 3D and buzzword-compliant. They're still deciding on camera movement, though. It was static for the presentation, but they're considering full zoom and rotation. It looked great, though. Real-time lighting looked great, with multiple character shadows, gloomy spaces, and torches."
de nem full 3d-s azért...
de nem full 3d-s azért...