• Shorlex
    jó az, csak attól félek hogy mobokra erős, de bossokra nem tom mennyire. mondjuk ott van a spiritcsít, úgyhogy mindegy :D

Különben most hogy linkelted ezt a fegyót, lehet hogy nem lesz olyan nagy szám, igazából egy thane-nek jönne jól egyik kézbe. Prophetednek sokkal jobb a Te betrayered. Amit találtam az ilyen reckless power fegyó szép cold damage-al, szal alapból plusz 30% damage, str, off ability, meg cold, de azt relicelni kéne anubissal, nincs benne resist, szal nem fogod használni betrayer mellett. De azért majd odaadom.
    Viszont lehet hogy én elkérem a Tiedet, mert az én betrayeremben az a jó, hogy egy egész picit jobbak a statjai, de nem sokkal, viszont az ilyen pöcs poison damage-es... és ha coldom lenne, ami nem ilyen szar DOT, akkor arra hatna az intem is, hatna a covenant passzív is, szal sztem megdobná vagy 2-300-al a sebzésemet, és miért ne? :D
    Úgyhogy fecske, ha ma leszel, akkor este egy kis cserebere ?? (tudod, olyan "csere", amikor mindenki jól jár... :DDDDD)