23078
-
#12449 kitartás a 3 végigjátszáshoz, multi és legit +xp-s cuccok az opciók...
amúgy lev40 vagyok normalon, city of lost souls-nál... lev38 óta +31%-os sacrifical amut is hordok athlon mellett, ez kicsit gyorsít. holnap kiderül mit tud az instant phantom a betrayerrel... -
#12448 srácok van attack speed bónuszos chill of tartarus relic? mert nekem nem jött ki. embodiment/incarn kéne, kösz előreis. -
AC2 #12447 Hogy a rákba tudsz összeszedni ennyi xp-t, h lvl 79-es legyél? -
dudovec #12446 shorlex a covenant kell , hogy az instant csit ww d mehessen:D Meg h envagyok a csiter , hahaha:D Slayeren kb csak olyan cucc van amit en talaltam , meg az artifactom is en raktam ossze:) Igaz az egyik alkoto elemet fecsketol kaptam, de ez a cserebere lenyege:D -
dudovec #12445 Olympusrun , felteve ha mindenki 1 utes. -
Kolbaszharisnya #12444 Tudonátok nekem olyan helyeket mondani a gameban,ahol jol lehet fejlödni?Lvl 30 vagyok.Normalon kene! -
Shorlex #12443 Spellbreaker
Hát majd ilyen leszek, de gondolom nem nagy meglepetés -
Shorlex #12442 mér szerinted nekem mire kell a spirit?
lich és outsider lesz az utolsó, amit ki fogok "fejleszteni".
A két aura mellett a covenant kell még, aztán ennyi, a többi hab a tortán.
Fecske, akkor ha hazaértem megyek MSN-re, ott kereslek. -
erendil91 #12441 lehet hogy mindenki hülyének fog nézni de hogy tudok multizni??????
a tq:deluxe verzió van meg 1.20 alapverzióval mikor ráálok hogy update csak tölt és mikor befejezi akkor meg nem csinál semmit.
multinál ugyanez a helyzet -
dudovec #12440 Vanbenne, 100% dmg to daemonsal tolom:D Nemtom igazabol mire utottem , de asszem epicen a bikara :D De marker meg zaszlo meg az auraim nelkul is ilyen 16-18k kat krittelek a daemonokra:D Szal act4 nekem eleg izi ride lesz.
Igen shorlex , jo dolog a ww s rohangalas , de ez nekem mar too easy , recezni meg reductionozni meg minden ilyen overpowered dolgot hasznalni:D
Nekem a spirit csak a 2 allando aura miatt kene , de a miatt nagyon:( mostmar mind1. -
#12439 ez a 42k tiszta markeres stb. dmg? nincs benne pl. relicelt necromancy fegyóval +100% dmg to undead-del lowlevel csontira mért ütés? ha nincs akkor próbálj olyat is, nagyot nyom rajta :) -
#12438 neked átadom bármikor, ugyanis asszem pont a te árus map-eden vettem. ha nem küldöd el nekem, még most is teleportálgatnék ingame a merchant-ek között :) max fél8-ig vagyok este, üzenj. -
Shorlex #12437 egyébként azzal fogok flashelni, hogy kipróbálom, hogy a zászló-deathchill aura kombó plusz skillekkel megadja-e a 100% damage resistet, mert ha igen (és elvileg meg kell adnia), az nagyon vicces videok alapjául szolgálhat :D -
hawkie22 #12436 Shorlex: köszi a választ.
Még egy kérdés: valakinek nincs meg véletlenül a Crystalline Bracers - Armor - Helm - Greaves közül valami? A fegyvert már megtaláltam. :D -
Shorlex #12435 CSALÓ!!!!!
MINDEN KARID FAKE!!!!
MOST LEBUKTÁL!!!!!
:DDDDD -
Shorlex #12434 igaz, csak nekem unalmas a pálya, ha nincs ww, és én ww miatt "áldoztam" be (ami nem is volt áldozat mint alább leírtam) a recet, mert hihetetlenül idegesítenek act4 új, rohangálós szörnyijei (majdnem mind rohangál ahelyett hogy odajönne hogy leb..szal :DDD) meg sztem act4ben jóval több a ranged nmy mint a non-ranged, és azokhoz mind egyesével odamenni idő, idő és idő, nekem meg az uncsi. ehelyett be a tömegbe 300 runnal, 2 ütés és 10en fekszenek :D
a maradék mehet sima onslaught-al, de nekem ez a rohangálunk a mob után hogy leüthessük nem tetszik. -
dudovec #12433 Ja es Djinn rulez! Slayer leven nemlenne petem, de jon mellettem soxor a corpulent djinni.. Pakolgatja ram az aurat , meg neha meg gyogyit is , 3 percig el , es kb annyi ido amig betolt a scroll , szal 40 djinn scroll a ladaba , 20 nalam aztan go:D Persze annyira nem eros , de ertelmesebbnek tartom mint a tobbi scrollt , fogod ledupizod josoxor es lesz 1 allando petje a karidnak.
Amugy mar 42k greatest damagenal jarok onslaught duallal level 56 on , kivancsi vagyok mennyi lesz a vege:D -
Shorlex #12432 nincs portál, ezt amióta játék van nem értem egyébként, hoyg miért kell ezzel szopatni a jónépet. nos igen, egyedül azt tudod csinálni, hogy végigmászol.
Ha meg végigértél egy karival, akkor javaslom, hogy vedd fel az olympus kutat, onnan fogsz újratöltődni, és mindenhol máshol meg úgyis van wp, ráadásul szemre hades palace (ha mégis azt akarod farmolni) rövidebb mint végigszenvedni wusao-t... -
dudovec #12431 Heheh , a breakerben igazabol csak a deatchill meg a spirit ward teccik , ez az egy ami miatt megcsinalnam.. Covenant, lich , rec, meg minden reduction csit nelkul, mermar kicsit uncsi h mindig spirit oli le a bosst:\ Foleg hogy true dual powerrel 3 sec alatt utottem epic titant duallal , reduction nelkul:) -
Shorlex #12430 jó az, csak attól félek hogy mobokra erős, de bossokra nem tom mennyire. mondjuk ott van a spiritcsít, úgyhogy mindegy :D
Különben most hogy linkelted ezt a fegyót, lehet hogy nem lesz olyan nagy szám, igazából egy thane-nek jönne jól egyik kézbe. Prophetednek sokkal jobb a Te betrayered. Amit találtam az ilyen reckless power fegyó szép cold damage-al, szal alapból plusz 30% damage, str, off ability, meg cold, de azt relicelni kéne anubissal, nincs benne resist, szal nem fogod használni betrayer mellett. De azért majd odaadom.
Viszont lehet hogy én elkérem a Tiedet, mert az én betrayeremben az a jó, hogy egy egész picit jobbak a statjai, de nem sokkal, viszont az ilyen pöcs poison damage-es... és ha coldom lenne, ami nem ilyen szar DOT, akkor arra hatna az intem is, hatna a covenant passzív is, szal sztem megdobná vagy 2-300-al a sebzésemet, és miért ne? :D
Úgyhogy fecske, ha ma leszel, akkor este egy kis cserebere ?? (tudod, olyan "csere", amikor mindenki jól jár... :DDDDD) -
#12429 izgi, alig várom :)
amúgy prophet annyira csít lesz már ezzel a betrayer-rel is, relicelve 44% converted és olyan 76% reduced res a trance of wrath-tal együtt + monkey king relic is jöhet akár... buáá -
hawkie22 #12428 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: az Olymposra hol találom a portált? Mert így végig kéne rohannom az uccsó kínai szökőküttül, meg kinyírni a Telkine-t, ha meg akarnám ölni a Titant. Nincs valami portál az Olympuson, hogy ne kelljen megtennem ezt a hosszú utat?
Köszi -
Kolbaszharisnya #12427 Hár ez az elsö valamire valo gyürüm...szerintem nem rosz...de nem tudom milyenek vannak amugy...
-
Shorlex #12426 Van megint új defiler, talán végre működik vele az exp multi mod... -
Shorlex #12425 Nem gáz, ez az egyetlen szörnyi (!!!) aki engem egyáltalán képes megölni, mégpedig azt is csak low levelen. Ugyanis ha nincs stun resisted, akkor rádnyomja azt a szart, akár messziről is, hogy védekezni se tudj ellene, és ahogy rádnyomta a genya, egyből megy az égszakadás, és az egyenes út a halálhoz. Szóval egyáltalán nem gáz, azt sosem fogod túlélni (hacsak nem egy conq-al) ha rádzúdítja.
Megoldás a stun resist, nem is kell olyan rengeteg, csak 50-60% hogy annyival rövidítse a stun idejét, hogy legyen időd kifutni az égszakadásból.
Fecske, olyan fegyót találtam neked... :D -
Kolbaszharisnya #12424 Okok akkor majd szolj,lehet hogy ma még itthon vagyok...akkor esetleg este egy hamat tolhatunk.
Elöre is szolok,hogy nekem most a hama 1.0.1.3.-as verzioja van meg,nem tudom,hogy van e kompatibilitás probléma,ha nektek másik van,remélem nincs. -
#12423 Ö, sajna nincs, mert mindig letörlöm az ilyen 15-20ads karikat, mert máést akarok és zavar h ott van a listába... na mind1, rágyúrok akkor egy kicsit a srácra, azt majd máskor...
rTp -
#12422 háhá, mit találtam a vault-omban, őrület. még az 1.20-as időkből maradt, majdnem elfelejtettem:
-
#12421 ha megy game éppen hamán szóljatok. normal act4-él járok. -
Kolbaszharisnya #12420 Az a neanderhalt nagyon kemény volt...ha nem közelröl toltam akkor alyat rám varázsolt,hogy egböl ott hagytam a fogamat..na de legyaktam...
Az gáz,ha már ez a pöcs is megállitott?Sokkal keményebbek lesznek a vége fele,mert akkor elkezdem tápolni a védö varázslatokat:S! -
Kolbaszharisnya #12419 ok már megvan a jeti,most viszont még valami fatert kell keresnem..!:) -
Shorlex #12418 nem kell fegyvert keresni, csak egy nagy neanderthalt kell megöldni egy barlangban, annak végén levő kinézőben :D
A yetibe meg ha akarod ha nem bele fogsz ütközni, csak türelem. -
Kolbaszharisnya #12417 Sziasztok!
Act 3 ban van egy ilyen quest:Mystery in the Mountains.Három fegyot meg kell találni,miután kipucoltál egy barlangot,a srác aki adja a questet azt mondha,hogy ellopták a fegyokat..!Merre keressem?Ja és e mellett még egy Yetit is meg kellene ölnöm,de nem tudom öüt sem,hogy merre van...:)!
PUNK!
Nekem van kedvem most tolni egy cseppet hamachin.De uj karit nem nagyon van kedvem kezdeni...:),nincs valami másik karid?Ha van,akkor csinálok szervert. -
Shorlex #12416 Hát megint tévedtem, egyszerűen nem bírom megállni a 100 rec-es spellbreakert. :D
DE nemcsak a kényelem miatt! Ugye az volt a szempont hogy minél nagyobbat üssön. Hát leírom hogy mennyire nem fog ez csorbulni.
Acilles helyett ody, ez kb. 10-15% damage plusz veszteséget jelent, ami testvérek között is ilyen 100 damage, vagy azalatt van. Ami veszteség, az a conquerors bracer, az 40%ot jelent. Ez így összesen 50% körül van, viszont ott van a folyamatos plusz skilles covenant, ami ezt bőven visszaadja.
Ares helm hood csere nem jár veszteséggel, ugyanis igaz hogy vesztek damage-et meg plusz skillt, de benne van a lightning damage, amit tápol az intem, és a pályát egy morpheus dreamweb nevű artival fogom nyomni, amiben van plusz lightning damage is, azaz még annál inkább nem vesztség a dolog.
Sőt továbmegyek, az egyik fegyvert (a nagyon nagyot ütőt) lecseréltem betrayerre, már két betrayer van a kezemben, és ezzel az egész átállással együtt kb 800-at, max 1000-ret esett az ütésem úgy hogy nincs covenant, azzal együtt mittomén 200-300-al lesz kevesebbem. Asszem ez elég jó csere.
Ugyanis innentől kezdve van folyamatos war windem, ami két betrayerrel kb az életben maradásomért felelős skil lesz, ugyanis kurva gyorsan tudok odarontani bárkihez, és azonnal szívom az életet. Még csontikból is majdnem úgy szívok a deathchill aura miatt mintha sima mobok lennének. Aztán ott van a folyamatos zászló, ami ad 150 körüli damage-et, és kiteszteltem, és HAT RÁ A STR, azaz nem 150-el növelli meg a sebzést hanem jó 5-600-al, arról nem is beszélve, hogy minusz damage resist, ami a gyakorlatban 1000-ret jelent, és ne feledkezzünk meg a plusz skillről, amit ad, a damage absorpról, meg ilyen apróságokról.
Aztán ott van a battle rage, ami kb a pálya 80%ban rajtam van 100rec-nél, szintén hat rá a str, 100rec nélkül isten tudja mennyi a töltési ideje.
Spirit petek 100reccel asszem szóra sem érdemes...
Úgyhogy bár azzal kezdtem, hogy csinálok egy no rec, nagyot ütő karit, a spellbreaker az, ahol ez a legnagyobb őrültség lenne a földön. Bármilyen hihetetlen, ez a kari 100reccel erősebb lesz jóval mint anélkül lenne, még akkor is ha a no rec tápos cuccok nincsenek rajta.
És a folyamatos ww, nrg ivás nélkül az egy álomjó dolog :D -
#12415 Hali, én mán vagy a 100. karim csinálom, de mindig újra kezdem, most végig akarnám tolni, de még kezdö a karim, szal ha vki csinálna ma reggel 10 küröl egy szervert hamachin, és ide beírná a paramétereket, sztem felmegyek. köcc:
rTp -
AC2 #12414 Ha valaki most fönn van és nyomni akarja hamachival, szóljon.
-
purblind #12413 kyl hamachira nem kell eredeti dvd key. Amugy vedd meg ha annyira kell a key. Nincs olyan marha aki adna neked 1 et free be. -
Ravasak #12412 en nyomnam hamachin de soha nincs senki ott vagy csak az idöpontok nem egyeznek :) -
AC2 #12411 Ha szerzel egy multis serialt, akkor megyek :) -
#12410 :)