Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=12413
Amúgy azonnali szintlépés,összes skill max,lényeknek zéro élet és hasonló nyalánkságok...
kb 2 perc alatt leszel 65-ös szintû.
A többit képzeld hozzá...
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
csak picit gaz azer , hogy nem 3d be van rakva, es meg igyis szar az optimize.. gondolj bele ha ezt a grafikat berakjak full3d be , egy elegjonak mondhato gep siman osszeesne alatta..
Azok a fenyevek... jo ezen megin nemfogunk osszeveszni😊 es nem is akarom itt promozni azt a droid jatekot😄 nemtom probaltad e, de ien gamevideokon nekemis csunyanak tunt meg mittomen.. de igy h jatszottam vele , elegedett vagyok a grafikaval , nincs 'hianyerzetem' meg fel ev tq utan sem..
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Amugy nagyon szerettem a tq t es jo jatek is , csak ez a par nap ezzel a masik gameval , visszahozta kicsit azt a feelinget , amit anno a battle net diablo adott.. Tq az ien single playerben hentelos mindenkit megolos szarratapolos orulet , ahol a tapolasi hatarok kicsit tul lettek love.. De pl amikor jatszol 3-4 honapot egyedul , es bemesz multizni, akkor sem ad olyan nagy elmenyt , mert tudod h egyedul is lenyirnal mindenkit a francba pillanatok alatt.. Ami meg a pvp reszt illeti, hat az teljesen ertelmetlen tq ban , a stunok meg az ien dolgok miatt... nemveletlen hagytak ki alapban sztem:|
Sokat segít bár a játékélményt teszi tönkre.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Holnap estefelé vagy?
Mega Trainer
Nem kell ecsetelnem mit tud ugye?...
most nem akarok itt wowwal peldalozni egy tq topicban , de 2 eves jatek , van olyan grafikaja mint tq nak , megse szaggat ,es 120-150 fps em van vegig.. tq ban ez altalaban 40-60 kozt megy , es bizonyos helyeken meg 2-3fps , foleg akt3 ban.. 2gb ram van, 6600 256mb, meg a64
Amúgy kicsit gyengus már a gépem, ezen a gamen már látszik. 512MB RAM kevés, meg videokártyát is kéne már cserélnem.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
De örülök hogy megoldódott a gond, remélem már nagyban játszol 😄
Köszi a helpet, és bocsi.. 😊
120as patch, felrak, mennie kell.
GCW 120 fixed exe bemásol, játszik 😄DD
Nemtom a midrage ad e pierce rest amugy, de igazabol mind1 , targyakon csak nem veszunk ossze😄 sztem calypso/overlord a legjobb , a conquererem overlordal ment lvl 5x ig , aztan kapott 1 calypsot..😄
Recharge nélkül a dual wield nem ér semmit, pikpak szétütik (oakkal is, az már 1.08-ban se ért semmit), a pajzsos tud haladni anélkül is. Sõt, én zászlót se használtam legenden se, elég volt a pajzs védekezésnek, meg a passzív pajzsos skillek tömegoszlatásra.
Én inkább azt mondom tegye fel a peccseket, majd a gamecopyworldrõl szedje le a legújabb törést. Azzal sem lép ki. És talán egyszerûbb.
😊
Ennyi, nekem ezzel a módszerrel nem dobál ki
Tudom elég sokszor ismételt kérdés, és télleg sokszor válaszolhattatok már, de most nem nagyon van idõm, és amúgy sem nagyon szeretek itt keresgélni.. 😞 :S
Szal az a gondom, hogy játék röpke fél óránként kidobál, windows hibával. Teljesen alap verzio van most tettem fel megint csak multkor még nem volt megoldás mikor feltettem. Valaki légyszi másolja be vagy linkeljen be egyet vagy írja le pls... Remélem em túl nagy kérés...csak szeretnék már normálisan játszani végre.