• Shorlex
    Hát megint tévedtem, egyszerűen nem bírom megállni a 100 rec-es spellbreakert. :D
    DE nemcsak a kényelem miatt! Ugye az volt a szempont hogy minél nagyobbat üssön. Hát leírom hogy mennyire nem fog ez csorbulni.
    Acilles helyett ody, ez kb. 10-15% damage plusz veszteséget jelent, ami testvérek között is ilyen 100 damage, vagy azalatt van. Ami veszteség, az a conquerors bracer, az 40%ot jelent. Ez így összesen 50% körül van, viszont ott van a folyamatos plusz skilles covenant, ami ezt bőven visszaadja.
    Ares helm hood csere nem jár veszteséggel, ugyanis igaz hogy vesztek damage-et meg plusz skillt, de benne van a lightning damage, amit tápol az intem, és a pályát egy morpheus dreamweb nevű artival fogom nyomni, amiben van plusz lightning damage is, azaz még annál inkább nem vesztség a dolog.
    Sőt továbmegyek, az egyik fegyvert (a nagyon nagyot ütőt) lecseréltem betrayerre, már két betrayer van a kezemben, és ezzel az egész átállással együtt kb 800-at, max 1000-ret esett az ütésem úgy hogy nincs covenant, azzal együtt mittomén 200-300-al lesz kevesebbem. Asszem ez elég jó csere.
    Ugyanis innentől kezdve van folyamatos war windem, ami két betrayerrel kb az életben maradásomért felelős skil lesz, ugyanis kurva gyorsan tudok odarontani bárkihez, és azonnal szívom az életet. Még csontikból is majdnem úgy szívok a deathchill aura miatt mintha sima mobok lennének. Aztán ott van a folyamatos zászló, ami ad 150 körüli damage-et, és kiteszteltem, és HAT RÁ A STR, azaz nem 150-el növelli meg a sebzést hanem jó 5-600-al, arról nem is beszélve, hogy minusz damage resist, ami a gyakorlatban 1000-ret jelent, és ne feledkezzünk meg a plusz skillről, amit ad, a damage absorpról, meg ilyen apróságokról.
    Aztán ott van a battle rage, ami kb a pálya 80%ban rajtam van 100rec-nél, szintén hat rá a str, 100rec nélkül isten tudja mennyi a töltési ideje.
    Spirit petek 100reccel asszem szóra sem érdemes...
    Úgyhogy bár azzal kezdtem, hogy csinálok egy no rec, nagyot ütő karit, a spellbreaker az, ahol ez a legnagyobb őrültség lenne a földön. Bármilyen hihetetlen, ez a kari 100reccel erősebb lesz jóval mint anélkül lenne, még akkor is ha a no rec tápos cuccok nincsenek rajta.
    És a folyamatos ww, nrg ivás nélkül az egy álomjó dolog :D