• dudovec
    Csak azer mondta, h raraksz par skillt a conqra es megnezed rogton.

100 recem lehetne , de nemkell , csak reces karim van , gondoltam 1 slayer dualos eeletkepes lehet , 2k def abilityvel meg 2000 es armorral meg 170% stun resistel + minden resist maxal. Nemis kell recharge semminek. Studyhoz eleg az alap , zaszlonak kene , de nekem kicsit snassz mar a champ utan , minden csoportnal zaszlozganti.. Callnak kene meg esetleg , de igazabol fennlesz 1 claspom , mert nem kerul kb semmibe , h felrakjam , 47% al megfogja segiteni a callt , meg a zaslot is , amit ugyis csak nagyobb csoportnal fogja megerni lerakni.. Avoid/dodgera nem fogok igazabol gyurni, energyvel sem lesz gondom.. Onslaught + studyra boven eleg , swapon ugysem lesz semmim, szal akkor virslee styleba 2 onager , es amig futok a kov csoportig feltolti..

Hauspexnel meg mukodik a 100% recharge , 100 avoid siman. De teny h nem ad jatekelmenyt.. De mi ad? Nekem a charmer adott , mert odarohanok mindenkihez , nem kell stunolgatni se , csak harcolni , es szivni a nagy uteseidbol az eletet. Most instant phantomnal , lehetsz barmien karival , stunol mindenkit korbe , ameddig nem utsz , addig meg lathatlan vagy.. Jatekelmeny mennyi ebben?:D

Btw gondolod h a charmerem tuleli az ien durva boss spelleket? Igen , meg absorp nelkul is csak par dolog tud leolni ,azaz tudna.. ha lenne a bossnak ideje barmit is castolni;D