Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na csinaltam 1 hosszabb videt az utso karimbol a kiegig , ami elvileg szarnak indult, de vegul egeszjo lett... direkt beleallok minden halalos spellbe, ami el is talal , es itt-ott nehezen , de tultudom elni..:)
conquerer vs bosses
Tegnap elõvettem a régi spelbreakeremet és gondoltam kipróbálom a 100% recharge-s módit, beöltöztem hozzá ahogy kell(és ballba war horn, jobba battle standard meg ugye ancestral+outsider a drk covenant mellett stb.).... na szóval 3 becsatlakozott gamébõl háromszor bannoltak :), a legtovább kb. 15 percig bírták :) mert lekenyereztem az elején lila cuccokkal a hostos mukit, de õ is kivágott egy idõ után szó nélkül...(azt látnotok kellett volna, ahogy 3-4 en püfölték a warhorn felhõben álló és ancestraloktól alig látszó ellent a zászlóerdõben :) szóval ha multizni is szokott valaki kétszer is gondolja meg, hogy folyamatos brutálkombókkal nyomuló 100%rec.-es karit épít... :)
tetsuo: Íme
Demeter, sztem így, de attól függ hogy 108as (szal 120 elõtti) vagy e vagy 120as.
Valahogy így, de most nagyon nehéz megmondani, hogy mit is akarsz igazán, így lehet hogy neked rögtön az elején kéne farkas, nemtom. EZ is csak egy hülye tipp, lehet rajta millió dolgot változtatni de sztem nem lesz bajod egy ien sooth-al. Esetleg ha gondolod plague helyett lehet deathchill aura, az segít a lichnek meg az outsidernek és ilyen lvl35 az vagy normal vége vagy epic eleje, ott még annyira nem fontos a resistvlevétel. Mondom, ahogy érzed.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Ugyhogy fogalmam sincs hogy csinálok belöle ultrasebzésü karit :)
marczi sajna nemtok segíteni :( ilyen probléma közelében sem voltam még..
A karakter fejlesztésérõl (mit érdemes), az értékek számolásáról tud vki egy leírást??
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Skacok nem tudna vki segíteni egy Soothsayer-t? Értem ezalatt, hogy miképp is alakítsam a skill ágakat úgy lvl35-n?
Elõre is thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Az elinditással volna egy kis problémám, amiben segitséget kérnék. Felinstalláltam DVD-rõl, de a szokásos tegye be az eredeti lemezt hibaüzi jön. Feltettem erre egy crack-et, azzal viszont "couldn't initialize graphics engine" hibaüzit ad. Mit tudok tenni?
Köszi
olyan kérdésem lenne, hogy régebben még -patchek elõtt- játszottunk haverokkal multiba vele, de sajna annyira könnyû volt a játék hogy végigorhantunk az egészen. .egészen pontosan 3-an vittük végig.. úgy tûnt, mintha komoly nehézség megjelölés problémával küzdene a játék, túl könnyû volt..
namost látom 1.20 is van.. van valakinek tapasztalata, hogy történt-e változás ezen a téren?
amúgy nekem is ácsorgott 5 perceket a patcher néhol.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
amúgy a videód nagyon király, maga a vágás is, nomeg a tartalom is. látszik, hogy tudsz pár dolgot a játékról :) grat.
Masfelol a pajzs szerintem nem blokkol teljesen , hanem akkora sebzest fog fel az utesbol , amennyi a pajzsra van irva.. vegulis ez tunik logikusnak , es ezt is tapasztaltam.. Merthat minek lenne kiirva , hogy mennyi dmg t blokkol , hogyha blokk eseten egyaltalan nem serulnel? Ha blokkol a pajzs, levon annyit a sebzesbol... szerintem igy mukodik.
Viszont 100% ellenére is meg tudnak ütni - igaz sokkal ritkábban - , az is lehet hogy mégiscsak van egy pl. 75% limit (aminél ugyanúgy nem áll meg a számláló mint 100%-nál), vagy pedig akkorát ütnek hogy abból a 670 dmg-t leszedve is marad még. Most epic act1-ben vagyok, pont határeset, nemtom melyik verzió helyes, elvileg bármelyik reális lehet.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[X]
[X]
Na dudo asszem én is csinálok ilyen funvidejót egyszer, naná hogy más skillekkel :D
Revenge: a manticorenal egy instant spellbreakerrel lottem le a 90% ot , de meglottem elotte egy squallal , mivel a reduced resistance az minden resistet csokkent, ha jol tudom... es amikor leszivod a manajat , %ban sebez ra vissza mindenbizonyara vitality dmg t, mivel amikor nemsqualloztam , akkoris eltudtam szivni az osszes manajat , igaz egy picit tovabb tartott (mivel a squall az energy leech resistancet is leveszi elvileg) , de lenyegesen kevesebbet serult tole (kb 60%) , pedig ugyannyi manaja van , ezert ugyannyit kene serulnie tole, ha tobb castra veszem le akkoris.. , de megis tobbet serult tole a squall miatt.
A conquerornal: kiis irtam mielott nekem jon a 4 dragonian , hogy amikor megutnek pont nemfog hatni a zaszlo , ha sas szemed van latod , hogy pont amikor jonnek az utesek akkor nemvagyok a tavolabbi zaszlo hatosugaraban, es eltunik az aurak kozul az ikonja.. , a kozelebbi meg meg nem hat ram , mivel 1.08 ban bugos , es kell neki 1 kis ido (4-5 masodperc), hogy elkezdjen hatni.... Na ott kapok par sulyos pofont, kb lemegyek 1000 lifera. Na akkor nyomok el egy 'rallyt' ami itt csak 800 eletet gyogyit rajtam (1.20 alatt kb 2000et gyogyit).. Kb abban a pillanatban , amikor elnyomom a rallyt (felmegyek olyan 70% eletre) , bekapcsol vegre a kozelebbi zaszlo es szemmel lathatoan alig serulok, pedig akkoris negyen utnek... kb a felen lehet az eletem amikor elkezdem sorozni oket , ami ezutan siman felmegy maxra , mert 27% attack damage converted to health van az egyik fegyverben , a masikban meg 12% , szoval megfelelo damage absorbal (ami a zaszlo + colossus form) siman szivok annyi eletet utesenkent , hogy nem serulok , hanem gyogyulok 4 ien dragonian , vagy 1 csapat olympusos minotaur eseten.. amik talan a legdurvabb kozelharcosok a jatekban.
[X]
Titan quest ownage skills
A Slower attack az egy jo otlet , de vannak , es lesznek olyan bossok , amik egy jol felszerelt ijasszal is nehezek lesznek , meg trukkokhoz kell majd folyamodni.. Pl lathato fecske videojan , hogy mennyire jol sebzi a telkint , de ha lemenne hozza, akkor megizzadna vele rendesen, sot sztem attol a spelljetol ami ilyen lifedrain szeruseget nyom be is halna , es az elol nemnagyon lehet elszaladni:D Manticoret asszem vissza lehet csalni a bejaratig (bar nemprobaltam soha, de anno valaki irta , hogy igy tudta csak leolni) beallsz oda es lovod , meg pakolod be neki a farkast.. :)
Szóval igazad van, amit mondasz, csak nézd meg, hogy mennyit játszottál. Egy újonc, vagy kezdõ, aki viszont pl azt sem tudja hogy vannak különbözõ relic bonuszok, az azt hiszi hogy nincsenek (végül is így logikus), és beletörõdik. És mondjuk egy heracles embodiment, ami ad mittomén 10% pierce resistanc-et az persze nagyon jó (már akinek), de egy olyan, amiben van plusz 20% damage, az enyhén szólva kicsit veri. :D
Én amikor elõször elkezdtem játszani meg relicelni, akkor aszittem hogy ezek állandóak. Aztán egyszer észrevettem hogy van két különbözõ, onnan jöttem rá hogy nem, na de mennyi játék után... :D
A gyúpolás meg olyan hogy persze nem a legtisztességesebb dolog, na de érted, felfogom úgy hogy már egyszer megszereztem azt a dolgot, és most odamegyek mittomén Termerushoz hogy készítse el nekem a másolatát :DDDDDDDDDD
Revenge:
Vaultban szét lehet szedni az itemet meg a relicet (de az összegyûjtött relic triászt, vagy pentászt :D nem) ami rajta van. Na most, ha van egy nem tetszõ relic bonusod, akkor szerzel még egy olyan relicet, egy darabot és azt az egyet beletsezd amibe belevaló. Amikor ez megvan, akkor fogod a komplett reliceket és azt ilyen módon teszed bele abba acuccba, amiben benne van az az egy darab, amit az elõbb beletettél. Ez végül is az egyetlen módja annak hogy "szétszedj" egy komplett relicet. Aztán imádkozol meg rágod a körmöd hogy más relic bonuszt adjon :DDD
A másik megoldás a gyúpolás (dupe) de azt nem írom le. :D Legyen itt csak annyi, hogya vault is valami.vault file-okban tárolja a dolgokat...
amúgy én nem dupiztam sose, mindig rendes trade-re törekedtem, nem csaltam relic-ekkel és mégis megvan minden ami fontos a karimnak. sõt, ígyis kigyûjtöttem a lila itemek nagy részét, sõt két -8 rec code of hamurabbim is van (ami 1.20 alatt is él) tehát nem érzem, hogy nagyon hátrányban lennék a szabályokat kicsit lazábban vevõkkel szemben.