23078
  • Shorlex
    nem a recharge-ot kell kiváltani, mert nem az a lényeg, hanem az nrg cost, azt meg nem tudja az a vacak, azonkívül lyre of apollot akarok bossra, mert akkor aztán nem spellezik az semmit nekem... :D
    bár nem ismerem legenden azokat a gólemeket, sztem azért nem lesz velük gond, mert a fantom az olyan hogy messziről alábuksz és mire feljössz és ütsz, addigra meg ugye stunolva vannak, meg ott van a damage absorp is végső esetre. nem tom majd meglátjuk.
    de ez a nightmare engem is foglalkoztatott, mert tényleg olyan kis pöcs, én is azt hittem hogy magasabb szinten szebb lesz, mert az a gyűrűk ura szem az jól néz ki de ez a nyúlvány ez télleg gáz :D
    és ah mégis lehalnék (ami sikerült normalon kétszetr is, értitek, azért ez tehetség még ha félig meddig lag is volt mindkettő, de félig nem... :DDDD), akkor majd megyek a conq-al és megbosszulom, mert azt nem üti le semmi :DD
  • ROMOTO
    Squallal huzigálom magamra... :)
  • ROMOTO
    Ha odamész ütni akkor az 5-t "gigantos dacryl" ből lestunolsz kb 3-4 et és a boss meg egy másik aki kimaradt a szórásból leszed 0,5 sec alatt...1-2 esével ok, de 5 körül nem szoktam "odamenni ütni", inkább magamra húzom egyesével, és pár bossnak mindeggy a phantom-distort, mert belegázol és leüt szimplán közben... :)
  • dudovec
    Ha rogton odamesz a gigantos dacrylokhoz es utod , akkor nemnyomja a spelljet , foleg , hogy stunolhatoak is stb.. Nekem nemvolt stun, de nemnyomtak le a charmit soha , pedig a conju soxor lefekudt toluk.. Egyedul amikor van az a madar ijasz boss , befutok takedownal ra , es egyszerre ramchargeol a 4 sarga korbe + ramnyomja azt a szurke energy meg eletszivo spelljet , akkor szoktam becsokizni.D
  • ROMOTO
    Az a nigtmare ocsmándok végig olyan-amilyen :)
  • ROMOTO
    Szerintem megfelelő arifacttal pl. Talisman of the Jade Emperor, kiváltható a Pelaron meg a Lykaion Malleus (ezekkel toltam a phantom-distort-ot, swapba pedig a squall-hoz egy Fingerbone of Boreas-t használtam) és akkor lehet valami húzósabb cuccokat pakolni neki, pl betrayert Aionios-al...de ha a lykaion-pelaron-fingerbone kevés volt hozzá még fullos+4 skilles spellekkel: storm nimbus, stb. ( mert próbáltam 2 copperrel is) ?, hát nemtom...
  • zsirfecske
    hát ez simán lehet probléma, a nagy gólemek a végén engem is rendszeresen szopattak a briganddal, pedig azzal aztán tényleg lehet messziről lődözni. ha egyszer benyomják a spellt, akkor ott vége bárkinek...

én kb str/int 1:1 arányban nyomom, csakis light-os fegyver+zeus relic-kel, szerintem azért az instant phantom elviszi majd a hátán. amúgy life-ra 200-at tettem csak pluszba, így most 4000 körül van, persze % bónuszok miatt. meglátjuk.

amúgy a nightmare marad ilyen buta kinézetű (mint a búnusz map első lénye), vagy felsőbb szinteken olyan lesz mint a trailer-ben? netán rosszul emlékszem, és az a nagy szem más volt? hehe

• Shorlex
    dehogynem, emlékszel hogy ájuldoztam a WOW-ról (és fenntartom, csak nem fizetek érte egyelőre) pedig annak még ilyen sincs a grafikája. :D

egyébként lehet hoyg nekem is csak a szám nagy, normalon mentem csak végig a harbingerrel, de mindenki 4-5 mp volt. aztán lehet hoyg lesz ez még így se, de akkor nyomom majd neki az ancikat, hogy legyen target, amíg odasunyiskodok a fantommal :D
  • ROMOTO
    Szerintem nincs az kurvajó játékmenet ami egy ilyen gagyarák grafikát feledtetni tudna :)
  • ROMOTO
    Hát tudod a puding próbája az evés... a phantom stunjára és a pertyfijra immunis a hades végefelé pár boss, és egy kósza ütéstől megfeküdtem rögtön, monjuk jó szar res. ekkel toltam...
  • Shorlex
    ne már romoto...
    sztem egy pure dream kari is simán legyakálja az egész mindenséget a fantommal, meg a distoration wave-el. mondjuk lehet hogy neked mágusod van, azt nem tom, de dream sztem igazán közelharcosnak jó. és egy prophet squallal, folyamatos, 250 cast speed fantommal nemhogy már ne csesszel le mindenkit 10 mp alatt.

mellesleg ez a játék amit linkeltél nem biztos hogy olyan rossz, mert ha ötvözi a TQ és a WOW jó dolgait, és sztem a fejlesztők erre törekednek, akkor k..va jó kis játék válhat belőle.
  • ROMOTO
    Mondjuk az őr az egyik ilyen kör kapu mögötti porondon volt aminek a közepén az a szétverhető kristály basz van, tiszta cirkuszi élmény volt...máskor meg a porond előtti folyósó kapuja előtt futottam bele, de akkor nem nyomatta azt a durva spelljét és viszonylag könnyen ki is tudtam fingatni a spealbreakerrel :)
  • ROMOTO
    Nemtom fecske de nekem a prophet nagy szívás volt legend hades végén, kb majdnem minden boss elfektetett legalább egyszer (artifact nélkül) squallal swap phantom-distort al, 100 rec el, hades előtt az őr kurva soxor ( azt úgy tudtam csak megfingatni hogy körberohangátam vagy 50 szer míg a két gagyin sebző petem felőrölte :S , mondjuk mázli hogy a nightmare confusion hatott rá, mert akkor megálhattam egy pár squall erejéig, de a lökéshullám szerű spellje ha elkapott elfektetett tehát nagyon kellett köröznöm) ,meg a hades is párszor ...le is áltam vele egyenlőre a 64 szintnél, ...remélem jobbat hozol ki belőle mint én...mondjuk a stormcaller miatt fölösbe volt már rajta némi int meg energy aminek inkább a streng-health ra kellett volna mennie...ja a health ra figyelj mert a végén nagyon csirke lehet az a 2500 life ha nem pakolászol hozzá, nekem az tett be tán a leginkább, valszeg gyúrok rá majd még, meg artifactolom, hátha....:)
  • ROMOTO
    Mit szóltok mekkora lol koppintás ? :)
  • Shorlex
    Köszi az infot :D
    De hogy így elcseszni valamit, hogy mindet külön külön kelljen megnyitni mint egy hülyegyerek...
    Egyébként nagyon tetszenek az új side questek, végre vannak köztük értelmes adalékok. ez a plusz str/int/dex/health meg a total damage és plusz skill asszem mindenkinek elég jól jön.
    Azt nem tudja valaki, hogy a sipny shellben lévő 50 damage az csak akkor jó ha pajzzsal ütsz (magyarul csak defendernek) vagy hat sima ütésre is?
  • dudovec
    gamebansheen kinn vannak az uj cuccok.
  • dudovec
    ja.
  • Shorlex
    Dudo, képzeld életemben előszöt végigmentem act4-ben :DDDD
    Csak azt nem tudom hogy a bonusz pályára hogyan lehet bemenni? sealed by guardian, tudom hogy már kérdezték, meg mintha valami kulcs kellene, de azt hol kapok? vagy ad hades vagy nem alapon megy?
  • Soldar
    Ahha szal csak viccből hát loool én meg itt forgatom magam vagy 2 napja hogy wtf ra jó az a tekercsxD
  • dudovec
    ja az arc:D nightie poen;>
    lehet erre a reflectre alapozni , csakhat tul kene elni legenden:)
    En azzal szorakoztam , hogy olympuson bealltam 6 ien kis minotaur koze.. Legenden is olyan kicsiket kaptam toluk, hogy mire lement a lifem annyira, hogy utnom kelljen az eletbe maradasert , addigra korulottem mindegyiknek ien 10% elete lehetett , a deathcilltol:) Alig birtam visszaleechelni az eletet ugymar;>
  • zsirfecske
    prophetem akkor csali lesz, instant fantomot és distort-ot akarok tolni vele.

amúgy ez a trance of empathy is csít, level 30-on felvettem 2 reflect gyűrűt, 1 pont van a trance-en és ígyis 65% reflected-em van folyamatosan. kb 150%-ig ezt simán el lehet vinni cuccal (és akkor prophet-nél ott van még az energy shield 100% körüli reflect esélye). pvp-ben ezzel meg stunos phantommal, freezing blasttal stb egész jó lenne.

szóval móka, tetszik a kari. beállok egy tömegbe, elkezdenek ütni, erre reflectelek %-ban, jön a stormból a nimbus retaliation és a storm surge 5 méteres sugarú villámlása. oszt meghalnak :)

amúgy meg a nightmare a legkirályabb, legostobábban kinéző pet, imádom...
  • Harkat 89
    Hello. Az a problémám hogy nagyon szeretnék már jácani a játékal de nem tom felinstalálni. Odáig elmegy hogy hova instalálja de ott nem rak be magátol semit , és amit meg én adok meg nem jó. Valaki pls help.
  • dudovec
    Najo def ability sajna nemlesz 2k:( kocsog modon van megcsinalva a wood lore.. Merthat gondolnad , ha nincs speared ,akkor nemkapod meg ra az attackspeedet, de a def ability % ot sem adja meg , ha nemhasznalsz speart , igy az 50% ot amit kapnek belole elbukom:\ Nembaj , lesz 1300..
  • dudovec
    Csak azer mondta, h raraksz par skillt a conqra es megnezed rogton.

100 recem lehetne , de nemkell , csak reces karim van , gondoltam 1 slayer dualos eeletkepes lehet , 2k def abilityvel meg 2000 es armorral meg 170% stun resistel + minden resist maxal. Nemis kell recharge semminek. Studyhoz eleg az alap , zaszlonak kene , de nekem kicsit snassz mar a champ utan , minden csoportnal zaszlozganti.. Callnak kene meg esetleg , de igazabol fennlesz 1 claspom , mert nem kerul kb semmibe , h felrakjam , 47% al megfogja segiteni a callt , meg a zaslot is , amit ugyis csak nagyobb csoportnal fogja megerni lerakni.. Avoid/dodgera nem fogok igazabol gyurni, energyvel sem lesz gondom.. Onslaught + studyra boven eleg , swapon ugysem lesz semmim, szal akkor virslee styleba 2 onager , es amig futok a kov csoportig feltolti..

Hauspexnel meg mukodik a 100% recharge , 100 avoid siman. De teny h nem ad jatekelmenyt.. De mi ad? Nekem a charmer adott , mert odarohanok mindenkihez , nem kell stunolgatni se , csak harcolni , es szivni a nagy uteseidbol az eletet. Most instant phantomnal , lehetsz barmien karival , stunol mindenkit korbe , ameddig nem utsz , addig meg lathatlan vagy.. Jatekelmeny mennyi ebben?:D

Btw gondolod h a charmerem tuleli az ien durva boss spelleket? Igen , meg absorp nelkul is csak par dolog tud leolni ,azaz tudna.. ha lenne a bossnak ideje barmit is castolni;D
  • Shorlex
    azért mert a conqnak nincs stunja :D egy gramm semmi nincs a hornon :D de ki lehet próbálni majd egyszer, nem tom.
    a fantrom nincs 400% múltkor elnéztrem, de ilyen 200-250 megvan, plusz rájön a passzív ütése. Na azt nem tudom, hogy a passzívban szereplő ütés esetében hat-e a str plusz damage-je? szal úgy működik a dolog, mintha a kezemben lenne egy 400-as fegyó, vagy az mindig csak 400at csesz oda. nekem az az érzésem, hogy hat rá, viszont akkor az olyat b..sz oda, hogy a lethal strike elbújhat mellette kisinasnak... meglátjuk. ilyenkor sajnálom hogy nincs pvp... egy helosi késsel ki lehetne tesztelni.
    Haruspexről meg annyit, hogy télleg jó kis kari, de hidd el a 100 avoid nem ad játékélményt, pláne ha társul jó nagy (esetleg 100) dodge-el. szal mész, soha senki nem talál el, ez így nem játék. Viszont bossokra nem feltétlen jó, spellekre mint láttátok a videoban nem hat (emlékszel volt bajom, hogy a telkine megfingat...).
    szal 100 rec nélkül az életnek csak az árnyas oldalát látod :DDD
    és a slayer hátránya még hogy ha ilyen hatalmas avoid dodge csítet akarsz akkor nincs cuccod, ami nrg-t ad, szal kb minden egy skillhasználat után inni kell, vagy pakolod nrg-re a pontokat... tudom, ismerem a slayt elég jól :D
  • zsirfecske
    erre a cowboy kalapra befizetek :)
  • dudovec
    Menem mesz be a conqoddal es nezed meg legenden?..

Btw, ennyi erovel akkor mar a hauspex jobb , elvegre a 400% os phantomot kb duplazza a study mar elso utesnel is.. fullos avoid , def ability stb.
    Bosst meg utod takedownal betrayerspearrel..

En nem hazudtolom meg magam.) dualozgatok majd , instant skillek nelkul egy slayerrel.. Cowboy kalapban tolom majd megienek , fun lesz:)
  • Shorlex
    Hát az van, hogy lemondok róla nagyobb cél érdekében :D
    Mondjuk nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy ha már úgyse dualozok akkor miért pont warfare? Mert akkor már inkább egy templar a defender csíttel. De rájöttem hogy nem ilyen egyszerű a dolog.
    És egy van, amit a warriort tuningolja nálam most: a zászló. Semmi más, csak a zászló miatt maradtam ennél. Ugyanis:
    1) 50 nrg costot ad, ami instant fantomnál asszem nem mindegy...
    2) damage absorp
    3) bonusz damage a peteknek (ancijaim lesznek majd)
    4) resistlevételek elég szépen

És továbbra is minden pirosat stunolok. Már act 3ban vagyok, stunoltam chimerat, neander főnököt, nagy yetit, peng májert, szal mindenkit... igaz hogy már most érzem a nagy resistet ugyanis van 3 mp-nyi stunom amiből már most ilyen fél lesz, na de a lényeg, hogy látom hogy nincs immune!!! majd szifónra vagyok kíváncsi, de eddig kivétel nélkül minden boss instant stun alatt döglött meg :DDDD
  • Ravasak
    ezek a tekercsek (mivel több is van) csak vicc kedvéért vanak a játékban

semmire nem jok csak a helyet foglaljak
  • Soldar
    hello all
    Epicben 4.actban egy Nightstalker boss kidobott egy kék szinű tekercset aminek Ode of the night a neve az mire jó? Az van odaírva hogy quest item de mégis mien quest?
  • dudovec
    Shorlex es hol marad a dual? :F
  • dudovec
    Bazeg probaltam tolni legend hades runt a charmerrel.. Ugy , hogy felraktam egy 10-20 dmgs helosi speart.. Hat hadesig eljutottam , mondjuk kellett inni vagy 4-5 health potit , mert 11% convertel kicsit nehezebb mint 50 el:) Hadest viszont nemtudtam lecsavarni , mert 0 a vitality dmg resistem az artifact nelkul.. eshat ugy probaltam, hogy nincs fenn 1 artifact sem, szal igy convert se volt.. A piros spelljet epphogy tulelem, de ha nincs maxon a lifem , akkor behalok tole resist nelkul:D Nembaj , aze probalkozom meg..:)
  • ikod04
    A magam részéről csak a mapot próbáltam ki, de rá kellett jönnöm, hogy a gaméban azt is nagyon szeretem, hogy cuccok véletlenül pottyannnak, így nem hoztam át semmit, bármennyire is tetszett az egyik IT íj. (Ja, és a kezem is rááll az ALT gombra.....)
  • zsirfecske
    (elég, ha csináltok egy új karit vagy egy másolatot az egyik kari könyvtárról a Main-ben más néven, és annak a Player.chr file-ját felülírjátok a User-es kari azonos file-jával és a vault látni fogja az inventory-ban lévő cuccokat. de ne csaljatok! hehe )
  • zsirfecske
    nade kééérem :)
  • ikod04
    Ahol a karaktereid vannak az IT könyvtárba kell egy "CustomMaps" könyvtárat létrehozni és oda kell bemásolni elméletileg, valamint kell egy progi (#12200), amivel a cuccokat majd át tudod menteni a normál gaméba.
  • balee4
    te Shorlex amit küldtél emailen pályát azt hova kell pontosan bemásolni hogy müködjön?
  • dudovec
    hat stun meg freeze nelkul lenne csak ertelme pvp zni , az tuti..
  • ROMOTO
    A cucc+irtó jó skillek-hez meg annyit, hogy pvp ben az ilyesmi (pl. skill) egyes kariknál behozhatatlan előny-hátrányt jelent, tehát csítnek számít elvileg a használatuk, mert nem lehet ellene védekezni...
  • zsirfecske
    100%rec gyűrű megacsít, ezen nincs mit magyarázni :)

shorlex: jaja 45% energy drain nem nagy szám, az alja egy gyűrűből megvan. amúgy leszoktam a drain-ről, megy anélkülis. bár drain-nel energy potit nem kellett inni, csak ha nagyon nem volt iq-s ellenfél egy darabig.