Shorlex#12265
azért mert a conqnak nincs stunja :D egy gramm semmi nincs a hornon :D de ki lehet próbálni majd egyszer, nem tom.
a fantrom nincs 400% múltkor elnéztrem, de ilyen 200-250 megvan, plusz rájön a passzív ütése. Na azt nem tudom, hogy a passzívban szereplő ütés esetében hat-e a str plusz damage-je? szal úgy működik a dolog, mintha a kezemben lenne egy 400-as fegyó, vagy az mindig csak 400at csesz oda. nekem az az érzésem, hogy hat rá, viszont akkor az olyat b..sz oda, hogy a lethal strike elbújhat mellette kisinasnak... meglátjuk. ilyenkor sajnálom hogy nincs pvp... egy helosi késsel ki lehetne tesztelni.
Haruspexről meg annyit, hogy télleg jó kis kari, de hidd el a 100 avoid nem ad játékélményt, pláne ha társul jó nagy (esetleg 100) dodge-el. szal mész, soha senki nem talál el, ez így nem játék. Viszont bossokra nem feltétlen jó, spellekre mint láttátok a videoban nem hat (emlékszel volt bajom, hogy a telkine megfingat...).
szal 100 rec nélkül az életnek csak az árnyas oldalát látod :DDD
és a slayer hátránya még hogy ha ilyen hatalmas avoid dodge csítet akarsz akkor nincs cuccod, ami nrg-t ad, szal kb minden egy skillhasználat után inni kell, vagy pakolod nrg-re a pontokat... tudom, ismerem a slayt elég jól :D