• Shorlex
    Nem. fantommal odamegyek, az bal klikken van. jobb klikken zászló. amikor először megcsapja a betrayerrel, akkor az ütés után azonnal zászló ki, és ahogy kitettem megint bal klikk orrvérzésig. Én azt a szar distort vacakot nem használom.
    Azt is lehet hogy mielőtt a fantomot (az elsőt) rányomom, megküldök egy distoration wave-et, hogy még job blegyen a móka, és utána jön az amit leírtam, de ez csak hab a tortára. meg lehet ilyennel színezni hogy ancikkal megyek oda, hogy fantomból kijövet ne én legyek a target, stb...
    de a lényeg, hogy asszem ez a harbinger most nem lesz dual wielder, épp a sok skillpont miatt, meg amit bizonyos pajzsok tudnak adni. megnézem hogy bírom-e nrg-vel ha nem, akkor huo-pelaron lesz a dologból, ha igen, akkor a szokásos triász (csak a változatosság kedvéért... :D) és ez lesz az első olyan kari, hogy KIVÉTEL NÉLKÜL minden skillem maxra ki lesz fejlesztve 75-re amit akarok és amit valaha is használni fogok, még marad is felesleges pont. nagyon állat ez a harbinger.
    aztán ha nem működik a stun kit érdekel, akkor is lenyomok minden bosst, jó az a kari nagyon.