23078
  • ROMOTO
    Ki mondta, hogy nem számít csítnek?! De kérdezzük meg csítszakértőnket fecskét, mi a véleménye róla :)

(mellesleg egy majd egyéves game mondjuk 5.-ik karakterét kigyúrni, ami egynél is kb. 120h játékidő, nemsok mazoalkat fogja úgy, mint tette azt az elsőkkel...:)
  • purblind
    nemértem.100%rec gyürü nem számit csitnek,ami benn van a játékba skill+cucc irtó jók az meg csit?:) elmentek ti a sunyiba:) ez utobbit nem bántolag montam még mielött megsértődne valaki.
  • dudovec
    jo hat ezt 1 ring is megteszi , lasd fecske brigandja:D
  • Shorlex
    dudo nekem nem a 4000 nrg drained grant skil szar kell, hanem ami alapból benne van 45-65, plusz str, int, szal ha bejön a grant akkor bejön, örülünk neki, különben meg leszarom. Ja és van olyanom, aminek a bonusza 33 str, szal az sem jön rosszul, de még majd gyúpolok párat, hátha van jobb bonusz (mondjuk attack speed lenne a legjobb). :D
    Szal nem a grant skillel húztam le a bossokat a conq-al amikor kipróbáltam hanem az alaptulajdonságaival.
  • dudovec
    megy is = meg hat :D
  • dudovec
    grantskill fact sux:D megneztem a vitality dmg artifact nelkul egy hadeskillt , kb tok ugyanaz volt , mint amikor a 100% health reductionossal mentem.. Igaz az elso hades jobban birta a strapat, megy is nemutnem le a hydat egy utesre , csak 4-5 re.. na istenem:) Ha fogok hasznalni artit , biztos csak olyat amiben nincs ien grantskill csit , hanem csak ad valami jo dolgot a karinak , ami nem ien imbalanced dolog.
  • Shorlex
    ja és hát persze lyre of apollo, ezt asszem mondanom sem kell... :D

Harbinger

na ilyen a calc szerint 75-re de ugye ott vannak a questek, szal lesz egy csomó amire télleg nem tudom mire tegyk majd... :D
  • Shorlex
    Nem. fantommal odamegyek, az bal klikken van. jobb klikken zászló. amikor először megcsapja a betrayerrel, akkor az ütés után azonnal zászló ki, és ahogy kitettem megint bal klikk orrvérzésig. Én azt a szar distort vacakot nem használom.
    Azt is lehet hogy mielőtt a fantomot (az elsőt) rányomom, megküldök egy distoration wave-et, hogy még job blegyen a móka, és utána jön az amit leírtam, de ez csak hab a tortára. meg lehet ilyennel színezni hogy ancikkal megyek oda, hogy fantomból kijövet ne én legyek a target, stb...
    de a lényeg, hogy asszem ez a harbinger most nem lesz dual wielder, épp a sok skillpont miatt, meg amit bizonyos pajzsok tudnak adni. megnézem hogy bírom-e nrg-vel ha nem, akkor huo-pelaron lesz a dologból, ha igen, akkor a szokásos triász (csak a változatosság kedvéért... :D) és ez lesz az első olyan kari, hogy KIVÉTEL NÉLKÜL minden skillem maxra ki lesz fejlesztve 75-re amit akarok és amit valaha is használni fogok, még marad is felesleges pont. nagyon állat ez a harbinger.
    aztán ha nem működik a stun kit érdekel, akkor is lenyomok minden bosst, jó az a kari nagyon.
  • ROMOTO
    Akkor hogy is van ez? a phantommal odacsapsz, leraksz egy zászlót, megint phantom a reslevételhez és aztán swap horn - distort orrvérzésig?? szép koreográfia :)
  • Shorlex
    de hornt azt nem használunk mer az csít!!! :DDDDD
  • dudovec
    nemtom , lattad h a distort is stunolt normalon.. az meg cast.. ennyi erovel a horn is stunolhat , de az esetben mar health reductiont is csinal , nemde?:P
  • Shorlex
    próbáld ki! :D
    de mi van akkor ha a fantom ilyen fake?
    mert végül is egy támadással együtt ütöd be, azaz nem csak stunolod hanem ütöd (és az ütés ugye bemegy ha akarja ha nem) és azzal együtt becsúszik a stun is... :D
  • dudovec
    Erted.. Spellbreaker betrayer staffal meg lichekingel + zaszloval akkor mindent stunol.. kicsit gaz lenne:D
  • Shorlex
    Hát nyomok neki zászlót, meg mondjuk felteszem a legfelső trance-et, és megk..rom betrayerrel, az már több mint 100% stun resist levétel, hátha működik.
    De nemcsak ilyen telkine, meg ilyeneket tudtam stunolni, a skorpiókirálytól kezdve a scarabeusig, bika, minden anyámkínja eddig stuniolva volt, pedig semmiféle resistlevételem nincs eddig ugye.
    Mi van akkor ha IT-ben az immune helyett rájuk pakoltak valami szép nagy resistet, ami viszont levehető??? Az lenne a szép, mondom ez a build és instant phantom, ha kell rágyúrok a 300 cast speedre, plusz lyre of apollo, mekkora móka lenne már... :D
    HARBINGER RULEZ!!! :DD
  • dudovec
    Hehe, kizartnak tartom h legend titant kistunolod egy warhornal meg distortal , de persze szurkolok :D
  • ROMOTO
    Hja?! ha igen, akkor meg minek pörcög az ilyen, hogy "állíts össze egy jó templart"...ac2 figyu! akármilyen szar buildel is elmegy... :)
  • zsirfecske
    csítel a srác, te, milyen cooldown? hehe :)
  • ROMOTO
    Biztos arat ha mondod :) a poti energy szerintem biztos fogy a phantom-distort miatt, de azt szerintem nem használod valami sűrűn mert elég lassan tölt gondolom, de különben tök ésszerű 20 szinten ezekre gyúrni mert hatékonyabb a ponteloszlás egyenlőre, a cooldown azért már most elég idegesítő lehet...
  • Shorlex
    gyerekek ez a csítgyűrű elképesztően jó, hihetetlen játékélményt ad...
    féltem azért valamennyire hogy majd annyira csít lesz már hogy nagyon, de egyszerűen csak azt csinálhatom amit lvl 42 után amúgy is csinálni fogok. És a játékélmény sem kisebb, mert ugye azért így is csak 3/2 pontot kapok per level, szal megvan az az élmény is hogy fejlesztem a karit... :D

és eddig egyetlen bossnál (értsd alatta a pirosakat) sem fordult elő hogy ne tudtam volna csont folyamatosan stunolni, úgyhogy ha ez így lesz minden piros bossnál akkor még én is csinálok asszem egy instant phantom kontra lyre of apollo videot... :D
  • lovaszi
    Sziasztok!
    Most kezdek egy diviner karit. szerintetek hogyan osszam el a pontjaimat?
  • AC2
    Ezt meg totálisan nem így csináltam :). Valamiért nem menti a kódokat rendesen, szal inkább leírom a skilleket. 19-es szintű vok (majdnem 20),
    16 van a mastery-n. A trans of convalescene-n 5 van, (így rohadt gyorsan gyógyulok és csak boss-oknál kell potion). A lucid dream-en 5 van (kell a passzív). A summon nightmare-en 1 van ("vészhelyzet" esetére) A phantom strike-on 10 van (ez az alaptámadásom és arat)és a passzívján - dream stealer - 8 van. A distort reality-n 7 van (ez a másodlagos támadásom).
  • AC2
    Ezt sikerült elk*rnom :)
  • zsirfecske
    ez megoldódott :)
  • Light
    Közben megvilágosodtam. Bár nekem nem volt teljesen 1értelmű, h ha Epic-ben indítom a kiegészítőt, akkor a TQ elején találom magam, de lehet, h csak én vagyok túl komplikált.

Mindenesetre köszi!
    Üdv
  • Light
    Hali!

Az lenne a kérdésem, h:
    A minap végigjátszottam az Immortal Throne-t, és így egy 39. szintű Slayer-rel végeztem (1x játszottam még csak a Titan Quest-et a végsőkig). Most a 39. szintű karakterrel szeretném Epic-ben végigjátszani a sima TQ-t. Sajnos nem találtam rá megoldást, h h tudnám betenni az új karakterem a régi TQ-ba; Import gomb ott nincs és a felülmásolás sem segít. Erre tényleg nincs megoldás?

Köszi
    Üdv
  • ROMOTO
    Az elején mindenképp a kari passzív auráit és egyébb nem cooldownos spelljeit érdemes fejleszteni, aztán ha a -100% reces tábort erősíted idővel, akkor pont fordítva .... :) kb így
  • ROMOTO
    Ezmiez? :)
  • dudovec
    alul a 'return' linket copyzd , mer ez kb semmilyen:D
  • AC2
    Most ilyen seer-em van. Össze tudnátok nekem állítani egy jó templart?
  • dudovec
    Na ittvan par kep a chamerrol, ami a videoban volt.. Level 60 as , a spirit ward meg az art of the hunt legelso skillje meg nincs kimaxolva.. Amugy a bleeding dmg ket leszamitva minden ki van fejlesztve, ami magat a karit erositi.. A petjeimen 1 pont van csak , azokat tudnam mar csak kigyurni ha eltoltam 75 ig, eddig csak 1 pontot kaptak , mert nem volt rajuk szukseg. Igazabol ez csak mutatoban van itt , ilyen cuccok nelkul sztem sansztalan bevallalni ezt a buildet..

Kari lap:

A cuccok:

Es a lenyeges skilljeimet igy rakom be , mert +4 el tolom , es a calculator addig nemtudja kiirni , hogy mi mennyi is pontosan..
    De ha nagyonkell , majd leshotolom a két fát, ugy ahogy van, bar a lenyeg ittvan:
  • ikod04
    Ez sajna majdnem 100%-ban igaz. Lvl 51 vagyok. Erősen íjjazok. Spirit kimaxolva + kb 8-10 spellpoint a lich-re összesen. Mondtam, hogy nem biztos, hogy a legjobb ötletet adom ;)
  • ikod04
    Ja, és mégy apróság: megoszlanak valamelyest a vélemények, hogy dex vagy str+dex legyen nyomva, és mennyire. Ha strange-re raksz, akkor azt azonnal látod sebzésként, ha dexre, akkor lesznek láthatatlan értékek is, de az íjak miatt ezt kell erőltetni egy kicsit. (1 v 1 arányt javaslok az induláshoz, majd 3:1 arányt a dexre amint megteheted, kivéve, ha valami jó cucc kerül elő, ami mindig mindent felülír :)
  • dudovec
    Szerintem az ijasszal az a legnagyobb baj.. hogy mire kitapolod a marksmant + passvijait , callt+passiv , study+passive, volley , meg raksz parat az art of the hunt+ passivjaira.. leszel kb level 50.. Egyebkent az ijaszt sokkal inkabb javaslom, mint a kozelharcos huntert , mert talan az ijasznak nemkell olyan atomjo felszereles , messzirol eleg jol takarit , ha mar ki van fejlesztve a scatter.. Hogy level 50 en mi eri meg jobban, spirit a licheking es az aurak miatt , vagy egy nature az oak/briar ward miatt , hat inkabb a nature szerintem, ha nincsenek recharge cuccaid , bar a lichkingnek nemkell olyan szerko , es remekul besegit a bosskilleknel , foleg magasabb fokozaton..
    Igazabol az ijasz is olyan kari , amivel szerintem vegig lehet tekerni a jatekot masodlagos mastery nelkul , bar teny h mar csak a life/str/dex miatt is jo minel elobb kimaxolni valamit melle.. Az mas kerdes , hogy kb akkor fogod elkezdeni legendet, mire kilesz maxolva az ijaszkodasod.
  • hawkie22
    Indulásnak tökéletes, köszönöm a segítséget.
  • ikod04
    És csak a biztonság kedvéért, ne felejts el a "shift"-re ujjat gyúrni :)
  • ikod04
    Biztosan lesznek okosabb ötletek is mint amit most írok: A hunter passzívjai mellé a balklikkre rakható markmbbbbbbbrrrrr izét, amíg csak lehet ezt pakolgasd. Utánna ha elérted, akkor a study is jöhet. A call of huntert felejtsd el, mert túl hosszú a feltöltési ideje, hogy arra támaszkodj.
    Aztán meg már úgyis újra lehet majd gondolni, mit mire cserélgess... Ja és jönnek majd az ennél jobb ötletek is.
  • ikod04
    Nem vagy köteles oda bármit is rakni
  • hawkie22
    Az íjász szimpatikusabb nekem, mint a közelharci, mert azt már próbáltam, és most jó lenne valami újat is kipróbálni. Azt hogy lehet, hogy nem választok második kasztot? 8. szinten mindenképp felajánlja, nem?
  • ikod04
    Pár gondolatban összeszedve a sajátomat: - íjász, vagy közelharcos szeretnél most lenni? Ha íjász, akkor normált szerintem önálló kaszttal vidd végig és epicre elegendő lesz választani mellé a spiritet. Ha közelharcos lennél inkább, akkor a spirit aurái segíthetnek a közelharcban. Úgy gondolom a BC kombinációban először a hunter erősödik és csak azután a spirit. Ha lesznek recharge cuccaid, akkor a "nagyköltségű" spellek is mehetnek, és akkor egészen más irányba kell majd menni, de az szerintem nem normálon lesz.
  • dudovec
    türelem:)