Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csatlakozom Romotohoz, egyértelmûen TQ Vault.
Annyi .vault filet hozhatsz létre amennyit csak akarsz, szépen rendbe tudod szedni a dolgaidat, kategorizálni, és soha, egyetlenegyszer sem cseszi el a mantést, hat hónapja egyszer sem.
Arra figyelj, hogy 1) ami a karidon van azt nem látja, tehát ha át akarsz rakni valamit akkor ne legyen a karin, 2) miután cuccoltál, a TQVault monitort kapcsold be mielõtt a gamát elindítod, ennyi.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Hallottam róla, de a diohoz is olyan cuccoló progik voltak hogy idõnként elcseszte a mentést, én inkább nem kockáztatok. fõleg hogy itt a másik gép. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Ez nagyon aranyos volt... totál emlékeztet arra amikor én láttam meg elõször Manticore-t, ugyanez a csatakiáltás és kétségbeesett segélykérés volt 😄
Szóval nem baxtál el csak egy dolgot, nekem a DPS-ed (az egy fake értzék egyébként sokkal többet mond az ütés speed nélkül) valahogy kicsinek tûnik egy lvl39-es karival. Tudom hogy 120ban ugye nincs ilyen hogy lvl 11-en full lilában legyél (olyan 1000-1200-as ütéssel 😄) de azért 120ban is vannak lehetõségek egy nagyon erõs karira. Ha jól emlékszem én mindig úgy csináltam 120at hogy egy somatophylakes armor volt rajtam, az már asszem lvl29tõl elérhetõ, és a minusz 20 requirements-ével elég sokat segít a többi cucc felvételéhez. Így pl. asszem te már viselhetnél athena cipõt, lehetne mondjuk ring of the shang gyûrûd, ami gyakorlatileg apollo elõfutára, és lehetne a kezedben valami nagyon jó übertáp fegyó (én a helyedben ha mást nem erre a csatára lándzsát adnék a rangernek és közelharcba mennék Mantival), ami a lvl szintedet megüti. somatoval úgyis fel tudod venni egy lvl39-es karival. aztán egy warriors bracer is elérhetõ már, ilyen legend pajzsok is (ancile, korybantes) lvl39-en, és a fejedre kell már csak adni valami jó sapeszt (akár egy fasza zöldet megrelicelve olyan epices heracles-el, amiben van plusz 20%damage) és kész a kari, legalább 1000-ret ütsz egy ilyennel, de az a minimum.
Na most, ha nincsenek ilyen tápos cuccaid (mondjuk elsõ kari, stb.), az baj, de akkor sem kell elkeseredni, akkor csupa tápos zölddel felvértezed magad, és úgy nyomod le. Elvileg ilyen 300-as ütéssel is le lehet nyomni, csak kicsit tovább tart mint kellene. Én a helyedben lándzsával nyomnám le, és ha nem vagy elég tapasztalt mert most küzdesz meg vele elõször, akkor egy nagyon jó achillessel relicelt zöld dárdával nyomulnék, amiben a relic bonusz 66% slower attack, vagy vennék olyan dárdát, amiben alapból benne van (csak azok nem ütnek olyan nagyot általában, úgyhogy inkább relicelj). Na most, 66% lassított attacknál bõven van rá idõd, hogy látni fogod mikor készülõdik fújáshoz, vagy lépéshez, és ha közelharcolsz akkor nem fog tüskéket dobni csak fújni, lépni meg a farkával üötni és harapn. Ez utóbbi kettõ ugyan sebez téged, de sztem ennyit be kell vállalni, ugyanis nem sokat sebez, pláne egy oakkal, amitõl félni kell az a belédlépése meg a fújás, de azt megoldod 66% slower-rel. Ha majd többet "gyakorolsz" Mantin, az sem kell, de most így elõször sztem azzal érdemes.
Szóval menj oda, dobj fel neki study-t, térj ki ha messzirõl lõni akar és amikor odaérsz kezdd el ütni, de ne úgy mint az eszelõs, mert a 66% slower csak 3 mp-ig érvényes, úgyhogy ügyesen technikásan 3 mp-ként meg kell ütni, külön gombnyomással, nem pedig folyamatosan nyomvatartott bal klikkel.
Végsõ esetben ha nagyon fosol a közelharctól (én be kell valljam nagyon fostam sokáig), akkor ugyanezt megteheted íjjal is, abba is tehetsz relicet (akár achillest, akár artemis-t, mindkettõnek van ilyen bonusza) vagy vegyél slower attackos íjat, de ha rangelsz, akkor tüskéket is fog dobálni, és az ugyanolyan halálos egy pilanat alatt.

ROMOTO
TQVault bakker...

http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=6#Files

Letöltöd, telepíted a program filés TQ mappába, utána azt megnyitva elindítod a tqvaultmont exét és azon belül lessz egy tároló indító és egy gamé indító gomb.... az összes karidat látja és róluk átpakolhatod a fölös cuccokata vaultba és vissza, ha elfogyott a hely csinálhatsz újjat... A karik mentésérõl (dokumentumok, my games, tq mappa, save data mappáról) különben mindig csinálj egy mentést valahova + ban...
ROMOTO
Bujjék! M ia francc? A TQVault progiról senki sem hallott ?
NeoMaN
Ja de, Manticore az. 😊

Az nem a manticore? Van pár übertáp szörny, akik csak epeic / legenden jelennek meg, ezek leverése elõbb kis tápolást igényel. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

LAN-on cuccolsz. Én pl. notebookkal szoktam besegíteni.

BUÉK mindenkinek!

NeoMaN
Epicen vagyok, 39-es hunter-nature íjjásszal. Most Fayum Oasis melletti barlangban öszefutottam egy sárkánnyal. Egy fújásával megöl. Mi a fakk??
Meg sem tudom sebezni.
DPS-em 335.
Mit baxtam el?

X Revenge
Hogy tudom azt megcsinálni h egyik karaktermtõl átrakok egy cuccot a másikba? És van-e vhol olyan árus akitõl tok venni relic-eket és charm-okat?

[X]

zsirfecske
igazából azért mondtam ezt, mert baromira idegesít, hogy lev62-ig EGYETLEN EGY thorny-t sem találtam, pedig szívesen kipróbáltam volna.
persze én sem kevés titanrunt toltam, fõleg level 50 felett (még 1.20-ban is), olyan 20 milla xp-nyit biztos, aztán mégsem esett ki... nekem a 3 komplett archmage sett ment már az agyamra, a tíz blessing of the gods/myrmidian meg stb.

BÚÉK mindenkinek!
Jószívû vagyok, még neked is virsli! 😄DD

ROMOTO
Ja ja az alábbi észrevételekkel egyetértek, ha végig tolod akár 2 karival 65 szintig simán találhatsz...vagy nem 😊 és ha nem találsz akkor multiban simán trédelhetsz akár egy tucatot... kedves zsirfecske 😊 ráadásul úgy látszik a többes szám itt nem mûkszik 😊 de neked tuti kötelességed figyelmeztetni... a gonosz sosem alszik... 😊 te vagy a mi zsirtotemállatunk... 😊
Hat jah , ha tudtam talalni 10 arch claspot meg immortal amut , akkor 2 thornyt is lehet😛

Miért? Titán runokból összejöhet.

zsirfecske
szerény véleményem szerint 2 thorny-t találni közel 0 valószínûséggel lehet, úgyhogy ez csííít, aztat pedig nem támogatjuk. na lehet nekemesni. mindenkinek bújéék

ROMOTO
meg ugye + 2 skill grátisz a thornyból a rouge-nak
ROMOTO
Nagy kísértés az a két apollo x két thorny pierce...majd elválik hogy mennyire mûkszik... 😊
szal akinek nagy a pierce rese , akarom mondani😊

bar teny, hogy sok helyen nagyon aprit a thorny, szal ha beraksz swapra 2 fulldurva fizikalost , akkor azt lerendezed a piercenelkulit.

hat nemvallalnek be legenden egy 100% piercet study nelkul , de ahogy erzed😊

ROMOTO
Én az assámat a thornyk+apolló gyûrûk re gyúrom, mondjuk lehet hogy az egyik thorny helyett berakok egy furies baltát a bleedeng miatt...
jo hat en a warwindet 08 alatt sem szeretem , pedig instantban utom mindig😊

ROMOTO
Azt a warwindet 1.01 tõl toltam 1.20 ig, már biztos elfelejtettem milyen volt, de most hogy mondod, tényleg szebb emlékeim voltak vele az elején...1.20 ig 😊
Mostmár nem sebez a ww se akkorát, de 1.08-ban 10k alapsebzéssel (szinte 100% pierce) simán. 1.20-ban meg leresistelik.

Az ancienteket 1.20-ban simán lenyomják a mezei szörnyek is, titan runban az 1. csonti brigádnál behalnak. Ugyanúgy elkúrták mint a terniont.

ROMOTO
A war-wind nekem nem jött be, de muszájból használtam, nem volt más sok ellenre ható spellem... tényleg csak a gyengébbjét röpteti... az undead, és mechanikus ellenen meg kicsorbul az a passzív bakker...a Lethalt jellemzõen a swap jobbosba rakom: swappba amúgy is pajzs dárda lessz arra az 1sec-re amíg beviszem a lethalt... amúgy onslaught és az a fránya war wind lessz a prior, a gombkiosztásnál nekem is a sûrûn használt spellek jönnek egymásután a health,energy után 😊
ROMOTO
Ja a "dragonianok" a kedvenceim a flash ezekre tényleg kellhet 😊
marmint az ancit olyanra amien volt.

Jo hat😄 szornytol fugg , hogy mi repked el , act2 es jackalok repulnek legenden is , meg a raptorok is 3 ban.. Ancihoz telleg nemkell sok , kurvajok 1.08 alatt, de egy spellbreaker kezeben mukodnek a legjobban, szal staticolsz meg stunolsz (horn) nekik , es 1 anci 1 utessel nyom 1 mobot😊 Foleg ha 9 el mesz 5 helyett.. Es 1.20 ban is tudsz hornolni , szal ugyanugy irtanak ottis az ancik egy jo horn mellett , a bossoknal gazossabb , dehat arra ott a spirit kaszt v a storm.. De onmagukban persze 1.20 ban telleg kalap szarok, bar ha mar levettek a refresht , akkor meghagyhattak volna nemde?:o

A ternion se volt rossz, de az ancientek sokkal tutibbak voltak, nem kellett 1 helyben állni az íjászok, lerohanósok elõtt, tankoltak is a sebzés mellett. 10k sebzéssel a ww-tõl is volt repkedés rendesen. A br-re írtam is hogy szarabb mint az adrenalin.

A harcosban az a jó hogy nincs mana problémája, 2 onager a kézbe, és máris 44 regen. Amihez a +%-ok, ha van vmelyik cuccon olyan szintén hozzáadódik, nekem pl. életre volt 72 regen.

Romoto: kb egyetertek , de berakod mondjuk 3asra a powdert a mana poti melle, nembiztos hogy lesz idod korbeutni a csapatot mire megolnek, pl neked ront 4 lila dragonian azonnal utnek , egy jol utemezett gombnyomas es kap korulotted mindenki , nincsis annyira surun ra szukseg , hogy kelljen recharge, szoval sztem 1 probat meger..

ROMOTO
Köszönöm mindenkinek az infót 😊 A warfaret amúgy kitoltam a spelbreakeremnél 64. szintig (közelharcos volt) a dualos spelleken kívûl mindet kitapasztaltam benne alaposan...az jó hír hogy összedolgozik a három dual passív és szinte mindig aktív valamelyik...megnyugodtam, szerintem ez a lényeg evvel kapcsolatban...
6500dps es ternionnal nemigen jobb semmi 1.08 alatt a war hornt kiveve, de inkabb hallgatok , nehogy ujra kezdodjon😊

Sztem a ww tol nemrepkednek mar legend kozepetol , meg ha dualozol es foleg ha assa vagy , mint a srac , akkor inkabb mas kene a jobbklikkre. Mondjuk 1 lethal..

Battle raget osztom , bar az adrenaline azer joval jobb mint a battle rage, es eleg surun bejon, foleg ha nincs peted..

Battle rage/adrenalinrol meg annyit akartam epp irni , hogy pl: titan tuzenel nalam azonnal bekapcsolnak , ahogy atfujja rajtam a tuzcsovat , mintha a csova sok kis darabbol allna , es kulon attacknak szamolna a darabjait.. , vagy valami iesmi tortenhet.. mert akarmikor megfuj , rammegy mind2 azonnal..

ROMOTO
Fura nem gondolná az ember, hogy jól bírja a strapát pajzs nélkül, hacsak nem dodge bajnok...
Az assánál a nightshade - mandrake-ra számítok, ha túl sok az ütnivaló...az beosztja, belassítja...😊 szerintem sokkal kénzenfekvõbb a flash powder nél, mivel automatikus és nem kerül manába (csak a fixbe amit levesz ugye az elején) nekem nagyon bejött a másik karimnál ez a két passzívja az evenomnak, különben ez a méreg sebzés tök sux, mivel nincs ideje hatni...sokkal pörgõsebb a gamé annál...
A dual wield oszlop skilljei mind passzívok, mindig mûködnek ha 2 fegyvered van, manaköltségük nincs, így sima onslaughttal is majdnem olyan mintha ww-znél. Egy ellenfelet támadsz, de rendszerint többen kapnak pofont egyszerre.

Romoto amugy a kari extra beteg lett , dehat mar csak ienek jonnek , elfogytak az otletek.. Csak mage cucc van rajta a 2 fegyot kiveve😉

Mélyrepülés az igaz, de nem tûröm hogy két kis pöcs sértegessen. Elnézést a többiektõl.

Sztem ezek kellenek mindenképp. A bal oldali oszlop olyan mint defensenél a jobb oldali, egyik is 10%, másik is 10%, de a sok % egymáshoz adódik, egyszer ez, máskor az jön be, gyakorlatilag valamelyik mindig dolgozik. A zászló mindenképp kell a dmg reduce miatt, onslaught az alap támadás, a passzívjai is értelmes dolgokat adnak, jobb klikkre meg sztem ww, hatása hasonló a diablós ww-hez, repked mindenki mindenfele. Hogy 1 pontnál többet érdemes-e ráadni azt nem tudom. Ha a leírásban szereplõ -dmg az összsebzésbõl vonódik le, akkor nem, ha arra is rájönnek a sebzésnövelõ %-ok (cuccból, skillbõl), akkor igen. A passzívja 5 pontnál már +2 ellenfélre hat, a bleeding dmg érdektelen rajta, viszont a 20 mana költség elgondolkodtató. Ha azonban rendszeresen 4nél többen veszenk körbe, akkor érdemes erre is áldozni. A battle rage oszlop olyan mint def-ben az adrenalin, de sok értelmes dolgot nem ad, és kicsi az esélye is hogy bekövetkezik, sztem nem érdemel pontot, így is elég sokmindenre kell. Ancientek 1.20-ban már nem érdemelnek 1 pontot se, régebbi verziókban refresh-el kombinálva a ternionnál is jobb volt.

ROMOTO
Az onslaught....sokkal több a passzívja, mint a calculated nek ami plusszban hat, már ezért is ütõsebb spell, ha a passzívok is pontozódnak... 😊
Njeroe: en az onslaughtot javaslom mindenkepp..

Ah , ez 1.08 as, de 1.20 ban is mukodhetne , csak akkor kene raknom 4-5 pontot az intre..de cserebe rendesen mukodne a zaszlom , nem ugy mint itt, hogy kell 5 mp mire kifejti a hatasat, addig csak kinnvan , futok 3-4 kort korulotte es megjelenik rajtam az auraja, meghat szornyeken is erzekelem eleg rendesen , hogy mikor hat es mikor nem.

Egyebkent a kari termeszetesen Conq , es valami kibaszottjol nez ki ahogy az a nagy allat egy dragon maceal meg 1 atom axel kalapal mint az orult😊 Csinaltam par videot rola , de most ugy tervezem , hogy csinalok egy hosszabb videot , amibe bekerul az osszes 'speci' karim.. szal lehet csak abban lesz majd.)

Egyebkent az assasin kurva flash lehet , csak en felnek egy olyan karival legenden, bar egy megfelelo rechargeos flash powder megtud menteni, de akkor szetszaladnak es nemmegy olyan jol a dual😊 szal kikell talalni...

Ami a tumultot illeti , hat nalam +3 skill van , eshat eleg random.. mindenesetre nagyon latvanyos , igy porog egyet tole , es soxor beadja 2x is egymasutan , szoval az a 13-4% keves, dehat soxor bejon amikor kell , mondjuk kicsit idegelo amikor beadja bosskillnel..
Persze van melee kari ami jobban ol, de 4 dragonian szurt meg egyszerre az obsidian hallsban, es tuleltem zaszlo nelkul 3k healthel😊 Szal osszegezve a leglatvanyosabb melee harcos , es nagyonbirja a strapat😊

Romoto, én 120-ban nyomom, egy 48-as dualos assával legend közepénél járok, és eddig semmi problémám vele, epic Typhonhoz egy potion sem kellett, csak egyelõre még azt nem tudom eldönteni, hogy calculated strike vagy onslaught legyen a prim.attackom... vélemények?
ROMOTO
Sajnálom, bakker.... ez egy mélyrepülés.... inkább arról írj, ha lehet, hogy a dualos vonalnál melyik fegyverféleség vállt neked be és melyik dualos spell...
ROMOTO
Dudo, úgy vettem ki, hogy 1.20- ban játszol, így van ? grat. a legendhez... Meg, ha nem vagyok indiszkrét mi a dualos kari másik kasztja? 😊 Én is nyomasztom egy dualos-nak szánt assával, még csirke (kb 14-18 asszem) mert ritkán játszom és akkor is keveset... Írhatnál a dual-lal kapcsolatban pl. a Tumult elég sux a kimaxolt 10% esélyével, ha rájön +2skill gondolom használhatóbb...
K. anyád a faszkalap, te buzi! Velem nem fogsz így ugatni... Verted itt a nyálad napokig hogy te milyen jól kitesztelted, és az másképp nem is lehet, mert te aztán jobban tudod mindenkinél... erre csak kiderült hogy nem úgy van. Mostmeg ahelyett hogy szépen beismernéd hogy elkúrtad, anyázol és kötözködsz. De ezt nem velem fogod, kisfiam!

na ez kurvajo😄D megmindig megy a squall papagaly skill , amit nem nekem kene cimezni , de sebaj😊)

mindenesetre nemreg nyomtam le legend olympust dualwielderrel potion nelkul.

részemrõl lezárva a téma, neked többet soha nem írok, remélem vagy annyira gentleman, hogy te sem nekem.

Na idefigyelj te kis exhibicionista faszkalap, én csak annyit mondtam az elején, hogy a pvp alapján a squall egy szar és azt is említettem, hogy egy próbathane-nel skorpiókirályra nem hatott semennyire. Ezek valós tények, megtörtént esetek a valós játékban, bármiféle mod nélkül.
Továbbá azt mondtam, hogy szerintem felesleges és nem jut rá skill egy lvl57 es karinál, és ezt most is tartom. mert számomra kurva mindegy hogy 3 vagy 5 lövésbõl nyírok ki valakit, pláne ha egy cooldown nélküli brutálspellt használok rá, mint a shard 300% cast speed-el. Úgy láccik neked ilyen ócska szar karijaid vannak, hogy ennyire kell neked az a squall, amit annyira istenítesz, hogy már elhiszem bazmeg hogy te voltál az iron lore-nál a squallért felelõs mûszaki vezetõ és gyerekedként imádod azt a szart. Nekem és egy jó karinak nincs rá szüksége, nem áldozok rá pontot, csak ha jut rá, márpedig jutni csak egy lvl60 feletti karinál jut nálam. Te meg baszki maxold az elején, ahogy csak lehet azonnal, ha ennyire tetszik, a gyenge szar karijaiddal, biztos szükségük van rá.

Jó irányt vett volna ha dudovec és idõnként a haverja nem kezdené állandóan újra vmi anyázással, beszólással. Nem is értem mit keresnek itt a topikban, arra senki nem kíváncsi mekkora királynak tartják itt magukat, meg szerintük mindenki más mennyire lúzer hozzájuk képest...