• dudovec
    Hat ottvan rajtam az osiris , de nelkule is ilyen a dolog , mert amikor bejon az Osirisem akkor sokkal csunyabban nez ki a dolog;) Shorlex aszonta h szar az Apollohoz kepest, mert gondolom nemtudta elegge lehuzni a vitality dmg resistjet a bossnak , amit en kb 150% al huzok le.. De igy se jon be mindig a dolog.. pl a videon ahol epic titan 2 utestol szetesik , ott pont beadta a 2 ik hitemre.. Elvileg 100% health reductiont csinal , dehat gondolhatod h legend bossoknak van apsorp, resist, anyamfasza szal ha felraksz 1 ilyet egy nem spirites karinak , valoszinuleg nemfogod ugy leutni titant ahogy nekem sikerult. Hydra killnel nem kapcsolt be a dolog , egy +4 skilles necrosis meg +4 skilles takedown (45%) meg a dark covenant oldotta meg a dolgot ugy hiszem.. A 11-20 as spearrel kb 400 a DPS em , ha rajtam van az osszes auram.

Toxeust amugy 2 utessel utottem epicen ezzel a karival, akkor meg artifact nelkul, az elso utesem altalaban a 95% hp jat levette. Nemtom hogy lehet igazabol :) , de valami durvasag van ennel a charmernel.