23078
-
#12129 Pont azt írom, hogy sok a dex szerintem.
Nem tudom melyik bottal toljad, mert amikor én Stormcallert csináltam, végig ice sharddal mentem.... -
#12128 Jó hát nem tudtam mi számít jónak:D Jobb fegyverem nincsnek és ebből a válaszból nem tudtam meg melyikkkel toljam:S
Dexterity minek sokkal több?:S Inteligencian alapul a sebzésem nem? -
#12127 Hát ezek siralmasak. Meg a 92-es dexterity is. És miért vágtál bele egy relicet 8-as szinten egy trágya botba?
-
#12126 A kiegészítő vége felé a first domainben vagyok. Találtam egy zárt ajtót amire ráklikkelni sem lehet (tehát valószinűleg magától nyílik majd ki), ami mögött van egy jófajta ládika. A szinten (az előzőeken is) mindenki halott. Hogyan lehet ide bejutni?
-
#12125 Na szóval megint én. :S Lenne egy kérdésem, mert nem birom eldönteni hogy melyik a jobb bot :D
Na szóval, melyiket használjam a 4 közül?:S
kép1
kép2
kép3
Egy ami fent és a 3 lenti lenne az. -
dudovec #12124 Egyedul azt nem ertem, hogy a leredukalt eletet hogy a francba utom le 300 as avarage dmg vel , mikor regen az utolso centit is pufoltem v 5 masodpercig egy 1500 uteses karival...:D -
dudovec #12123 Hat ottvan rajtam az osiris , de nelkule is ilyen a dolog , mert amikor bejon az Osirisem akkor sokkal csunyabban nez ki a dolog;) Shorlex aszonta h szar az Apollohoz kepest, mert gondolom nemtudta elegge lehuzni a vitality dmg resistjet a bossnak , amit en kb 150% al huzok le.. De igy se jon be mindig a dolog.. pl a videon ahol epic titan 2 utestol szetesik , ott pont beadta a 2 ik hitemre.. Elvileg 100% health reductiont csinal , dehat gondolhatod h legend bossoknak van apsorp, resist, anyamfasza szal ha felraksz 1 ilyet egy nem spirites karinak , valoszinuleg nemfogod ugy leutni titant ahogy nekem sikerult. Hydra killnel nem kapcsolt be a dolog , egy +4 skilles necrosis meg +4 skilles takedown (45%) meg a dark covenant oldotta meg a dolgot ugy hiszem.. A 11-20 as spearrel kb 400 a DPS em , ha rajtam van az osszes auram.
Toxeust amugy 2 utessel utottem epicen ezzel a karival, akkor meg artifact nelkul, az elso utesem altalaban a 95% hp jat levette. Nemtom hogy lehet igazabol :) , de valami durvasag van ennel a charmernel. -
#12122 Na én töltöm addig is nyomtam kicsit, hát 1,5-2óra után most dobott ki elég érdekes. -
#12121 töltsétek már le azt a rohadt kiegészítőt és minden oké lesz... -
Ravasak #12120 Athen elötti mocsarban van de csak legendary fokozaton van kedve megjelenni :) -
#12119 Hydra merre van? Meg akarom ölni!!!
:DD
Komolyan, hol lelem? Manticora meg Csontsárkány megvolt de ezt nem találom... -
virs lee #12118 Bár egy 100% védelem undead ellen talán bejöhet. -
#12117 1.30ra valamerre van már crack? (Bocsi ha ez warez téma de eddig sehol se találtam.) -
#12116 -
virs lee #12115 Ez a toxious the cigány nagyon durva. Rálövök egyet, és meghaltam, maxos energy shield mellett. Csak petekkel szép lassan sikerült kicsinálni, de anélkül el nem tudom képzelni hogy lehetne. -
virs lee #12114 Mennyi %reduce van rajtad? Mert hogy nem a 11-20 dmg öli meg az tuti. ~~ -
virs lee #12113 Ezt megcsinálhatod cl-el vagy eruptionnal is. Csak a shiftet kell nyomni. ~~ -
virs lee #12112 Crackelt exe-re nem megy fel a patch. Ez szinte minden játékra elmondható. -
Ravasak #12111 Látom te is nyomod rendesen :) -
dudovec #12110 Na egesz jol halad a bone charmerem , mar 56 os legend kozepen , eddig megallithatatlan , remelem igy is marad:)) Veszem fel kozben a bossokat mindig amikor utamba akad 1-2, gondoltam szorakozok kicsit a nagy hydraval, ami rendkivul szivos dög hireben all , hat nemtom..:)
Vettem egy speart normal helosban , 11-20 ig sebez , ez volt a legkisebb amit lattam a boltban.. felraktam a charmernek , aztan nekiugrottam a hydranak.. , teny , hogy fennvan egy osiris artifact bosskillnel , de igazabol nelkule is kb igy nezett ki a dolog.. , itt a link:
Hydra kill 11-20dmg spearrel:) -
#12109 Az meglehet. Tele van mindenféle progival.
Köszi az összes segitséget. -
AC2 #12108 Akkor vmi program kavar be vagy vmi gond van a winnel. -
#12107 Na ez a lol nekem ugyan azzal a patch-el ugyan onann ugyan azzal a crack-kel nekem megy neki ujraindul, még az sincs hogy a gépe rosszabb mert hasonló az enyémhez. ezt végleg nem értem. -
#12106 Lehet az lesz, de azért töltöm a kieget is hátha az is jó. Valahogy ezzel a geforce fx 5200al nem túl jó nyomni minden lowon 800x600, ha a játék nem tetszene már rég töröltem volna. De pénz nem nagyon úgyhogy valami olcsóbbat használtan mint pl 9800SE-t kéne beszerezni mert ez a VGA már nagyon nem jó manapság. -
#12105 ha csak azt még lekéne töltenem valamikor.
abban reménykedek hogy 1.15 menjen ugy ahogy eddig mert az nekem jól ment. -
AC2 #12104 A leg1szerűbb megoldás az lenne ha hagynád a rákba és fölraknád a kiegészítőt és azzal nyomnád. -
#12103 az lehet. szerez hozzá crackket és ird meg hogy müxik-e mert lehet hogy nekem is az kéne. -
#12102 1.30, nem eredeti de simán fel patchelte magát és nem panaszkodott crackért se (lehet ez a baj hogy nincs?) -
#12101 Akkor egy cipőben jársz a heverommal.1.15-ös a patch? -
#12100 Hali!
Olyan problémám lenne hogy a patchelt alapjáték egy idő után mindig automatikusan kilép, és így nem igen lehet játszani...
VGA drivert most frissítettem, a konfigom az aláírásomban.
Valaki tud valami orvoslást? :S
Lehet másnak is volt ilyen problémája csak a kereső nem igen akar segiteni. (A lap nem jelenithető meg...) -
#12099 teljesen nem megy egyik patch sem. egyedül az 1.15 megy és annak van is crack je csak havernak azzal nem megy. és ere még az 1.20 se megy fel.
ugyan azt csinálja. -
#12098 letölteni letudtam csak ez is azt csinálja mint a többi(ez kb a 4. 1.20-as) rámegyek hogy igen rakja és semmi ennyi. kilép belőle.
Lehet hogy nem is a patch-ek rosszak hanem a gama maga(nálam és havernál) -
#12097 #12093, huntersec -
#12096 nemáár, íjásszal legegyszerűbb, lásd:
telkine distance kill
amúgy 180-196 a legnagyobb alap dmg íjban. -
#12095 Gúgliiiiiiiiiiiiiii!
1.01-1.20 peccsvazzzeg -
#12094 na most ott tartok hogy:1.08-as patch nem irki semmit szöveg az nincs patch nem megy fel
1.11 patch elinditom és elkezdés előtt kilép és nem tesz semmit.
1.01-ről 1.20-ra szintem nem csinál semmit.
-
huntersec #12093 Hmm, vazz, én még sosem láttam 194-es sebzésű íjat. Igaz, legenden még Titánt nem tudtam leölni, a Telkinnél kész vagyok mindig. Valamit rosszul csinálhatok talán, pedig 63-as a rangerem. Jó, nem buherált, sima single játék, semmi kapott, dupe-olt dolog. Megpróbálom holnap ezt, amit mondtok. Kösz. -
#12092 Aha mindjá megprobállom csak lehet hogy keresni kell egy normális 1.20 patcg-et is mert az mindig valami accauntos dolgot ir ki vagy mit.
De mindjárt megprobálom egy másik 1.20 ról
Köszi a segitséget. -
AC2 #12091 Elvileg igen
Én a helyedbe a következőket csinálnám:
1. kimenteném a mentéseidet (már ha vannak)
2. újratelepíteném a gammát
3.egy vagy többlépésben felpatchelném 1.20-ra
4. keresnék egy 1.20-as crack-et
így müködnie kell -
#12090 és ha nem crack elem fel az elején se az alap játékot se az 1.15-őt akkor menne patch?
És akkor ügye nem is retartolna a gép?