• dudovec
    Epp azt akartam mondani:) Hat.. ha masra nemtudsz tenni, akkor az talan meger par pontot, bar ha kovetned a +sok skilles felallast , akkor talan 1-2 pontot kene aldozni csak ra:) Hat asszem 1.5 seces, korbe.. neha hasznalja , de annyira nem nagy szam, vegulis talan megeri..

A lichnek az arcane blastja is stunol.. regen ugyan azt mondtam , hogy nem erdemes ra tenni , mert regen nem stunolt, meg akkor elvileg surubben lovi a soul blightot, vagy ha nemis surubben , de nem arcane blast - spectral boltal fog kezdeni bossnal , hanem nagyobb esellyel fogja loni a blightot az elejen, ami tulajdonkeppen a boss killnek a kulcsa. De ugylatom , hogy sokkal kisebb a timerje az arcane blastnak, messzirol is tudja loni, a whisp thunderclapjaval ellentetben , szoval 1 pontot szerintem meger.. A lichnel amugy a wraith shellt en nem maxolnam, mert most neztem meg , 20/9/5/5 -os lichem van es nemnagyon szedtek szet eddig.. titan meg sztem ha 20/20/20/20 as , akkoris szetfogja apritani , felteve ha van ra ideje;) Szoval akkor mar inkabb death novat fejlesztenek.

A deathchillnek maxolnam az alapjat , mert sokkal tobb total speedet szed le az ellenfelekrol , ami mondjuk hasznos tud lenni , foleg , mivel a deatchillnek kell 1 nagyonkis idő , hogy hasson , szal ha ki van fejlesztve , tutira le lesz szedje a sebzese az ellenfelnek , mire ütőtavba er. A necrosist en sem szoktam kifejleszteni caster kariknal , de a bone charmernek az volt az elso dolog amit maxoltam, ugyanis a health reduction az vitality dmg ha jol tudom , raadasul a life leech resistet is leszedi , ezt vertem vegig a wusaot potion nelkul , mert meg betrayeres reduced resistance nelkul is lazan szivtam eletet a csontikbol.. Igazabol akkor lenne erdemes kifejleszteni ezt egy casternel, ha oda tudnal allni a bossokmelle , es igy jobban tudna redukalni a liche meg az outsider.

Az energy shieldre mindenkeppen tennek 1 pontot a vedelem miatt (foleg ha van + skill) , a passivja sajnos eleg bena , kis esellyel jon be , egy castert nem utnek ennyit, akkor mar inkabb storm surget raknek ien szempontbol , mert stunol , csak annak meg kurvasok a reserved energyje, szoval neked kell tudnod , hogy covenant mellett mennyire erint melyen az , ha elvesztesz 150 manat , vagy 200 at.. nemtom, hogy mennyi pontosan , de eleg sok..

A spirit wardot megmondom oszinten en szeretem , persze a4 ben nincs olyan sok undead, de 1/1 et biztosan meger , foleg mivel a petjeidre is hat.. az mas kerdes , hogy te valoszinuleg nemfogsz olyan kozel allni az outsideredhez, hogy hasson ra.. De ez megin olyan dolog , ha sok a + skilled , akkor 2 skillpontot boven meger az , hogy 30% al kevesebbet serulj az undeadoktol.. Amit egyenlore nemtudok pontosan, az az , hogy a sebzes amit ad ellenuk az minden tamadasra vonatkozik e.. Mert a vedelem az vonatkozik mindenre , amikor ki van emelve , hogy ki ellen adja.. Erre a legjobb pelda Shorlex videoja , amikor felrakott 100% less damage from undeadot , es a dragon liche semelyik spellje nemsebezte , hiaba volt cold fujas stb.. Namost ha ez a tamadasnal is vonatkozik minden dologra, akkor ezis megeri vegulis , mert akkor tobbet csap a CL ed rajuk.. Ha lenne dmg kiirom az IT-hez , meg is neznem , de egyenlore nem tudom..

Lenyeg a lenyeg, a skillkiosztasod szerintem tok jo , egyedul a lich amit en maskepp csinalnek , ha belefer a manaba akkor lenne egy storm surge is , spirit ward is kapna 1-1 pontot.. Amit meg hasznalnek , es jo skillnek tartom , az a vision of death.. Ha nincs olyan eros stunlockod , akkor tok jo tud lenni a 66% fumble - ami gyakorlatilag 66% dodgeot ad neked a szornyel szemben aki megkapta , illetve feart is ad a skill , szal eleg mokas lehet a toled menekulo noob mobokat seggbeCLezni. Az mas kerdes , hogy cl+squall melle csak weapon swapra tudnad tenni , meggondolando.
    En egyebkent ittis kihasznalnam a +4 skillt, a squall meg cl miatt biztosan , szal ebben az esetben megerne nekem 1 pontot a hearth of the frost is , igaz csak akkor hat ha megutnek , de a deatchillel egyutt jokis lassitast csinalna azokra akik kozelérnek.

Szal osszefoglalva, nemnagyon tudsz olyat dolgot mar kigyurni ami sokat dobna a karin , de talan a legjobb valasztas az lenne ,ha az Arcane Blast kapna egy pontot , kigyurnad a deatchillt , whispet felraknad 5 osre , es a lichking deathnovajat felraknad, es ha kell akkor mehetne meg a vision of deathre is. Energy shield 1/0. Storm surge 1 pont ha nemgaz a mana. Spirit ward 1/1. Ill a hearth of the frostra is 1 et , bar ennek tenyleg nem sok ertelmet latom , annyira bizonytalan a hatasa.