23078
-
virs lee #12049 Arcane Power scrollt hol a túróban találhatok? Már csak ez hiányzik, de az árusok meg jól eldugták. -
dudovec #12048 Nemhat piros bossokra:F
Ja bena a passiveja , cold lightot fog csak refizni , de felfogni felfog valamennyit , szal 1 pontot en tennek ra.
Spirit ward vedelme biztos h mindenre , de a tamadas mar nemtuti sajna.. Amugy a4 be is vannak a barlangokban undeadok ,de igaz , hogy foleg az elso 2-3 waypointon jellemzoek.
Hearth of the frost sztem csak akkor hat ha megutnek , mig a deatchillnel eleg ha csak bizonyos kozelsegbe ernek.. Szal +4 skillel en tennek 1 pontot a frostra , sot meg az energy shield passivejara is , de csak akkor amikor itt tart a kari , mint a tied , hogy nemnagyon van mar mire rakni. -
virs lee #12047 A freezing blast még mindig jó skill disruptra kiegben? -
virs lee #12046 Régen is stunolt az arcane, 1.08-as ternionos oraclemnek ki is volt maxolva. ~~
a passivja sajnos eleg bena , kis esellyel jon be , egy castert nem utnek ennyit
Sztem az csak az energy shield által blokkolt sebzést (cold + light) lövi vissza, x% eséllyel, tehát fizikai, poison és egyébre nem hat. Cold + lighttal meg amúgy is csak mágusok lövöldöznek, azoknak nem kell reflect, anélkül is 1 klikkre halnak, meg különben se sebeznek annyit hogy érdemes lenne reflektálni. Ez csak arra jó hogy ellenem alkalmazzák, mert ln már sebzek annyit hogy ki tudjam nyírni magam. :D
A spirit ward passzívja leírása szerint minden undead ellen hat, mindenféle támadásra (nincs korlátozás hogy csak fizikai lehet), nekem csak az a bajom vele hogy most vagyok lvl65, act3-at, olympust már mind3 szinten letoltam, act4-ben meg 1 deka undead nincs, szal igazából nincs ki ellen alkalmazni. A dracolich ellen jó lehetne, ha megérné runolni, de 1.20 óta a bossok lófaszt nem dobnak, felesleges runolni őket.
A heart of frost movement + attack retaliation lassítását én még sose tapasztaltam, pedig stormcallerrel végig ki volt maxolva. -
dudovec #12045 Na van 1-2 szarul ragozott szo , ahogy olvasom vissza , nembaj mexokhattatok mar, nemvagyok vip tag:| -
dudovec #12044 Fecske en probalgattam a life draint, de eleg gyenge:F foleg , hogy eszmeletlassan castolja , eshat sok lenynek nincsis vitalityje , kiveve ha lehuzod a deatchilell.. Az oke , hogy gyogyit , azt egeszjol csinalja tenyleg, de ha gyorsan olsz akkor nemkell spellbol gyogyulnod, ha gazvan ugyis a potier nyulsz.. healre inkabb regrowt vagy rally, vagy iszonyat convert deatchillel. -
virs lee #12043 Nem értem a kérdést. Természetesen a chain lightning. :) Lich + wisp mindig van, outsider csak ha kell, covenant csak magasabb fokozatokon (epic + legend, normálon anélkül is 1 klikk mindenki). Nameg persze squall is csak magasabb szinten érdemes, normálon felesleges sebzést növelni. -
dudovec #12042 Epp azt akartam mondani:) Hat.. ha masra nemtudsz tenni, akkor az talan meger par pontot, bar ha kovetned a +sok skilles felallast , akkor talan 1-2 pontot kene aldozni csak ra:) Hat asszem 1.5 seces, korbe.. neha hasznalja , de annyira nem nagy szam, vegulis talan megeri..
A lichnek az arcane blastja is stunol.. regen ugyan azt mondtam , hogy nem erdemes ra tenni , mert regen nem stunolt, meg akkor elvileg surubben lovi a soul blightot, vagy ha nemis surubben , de nem arcane blast - spectral boltal fog kezdeni bossnal , hanem nagyobb esellyel fogja loni a blightot az elejen, ami tulajdonkeppen a boss killnek a kulcsa. De ugylatom , hogy sokkal kisebb a timerje az arcane blastnak, messzirol is tudja loni, a whisp thunderclapjaval ellentetben , szoval 1 pontot szerintem meger.. A lichnel amugy a wraith shellt en nem maxolnam, mert most neztem meg , 20/9/5/5 -os lichem van es nemnagyon szedtek szet eddig.. titan meg sztem ha 20/20/20/20 as , akkoris szetfogja apritani , felteve ha van ra ideje;) Szoval akkor mar inkabb death novat fejlesztenek.
A deathchillnek maxolnam az alapjat , mert sokkal tobb total speedet szed le az ellenfelekrol , ami mondjuk hasznos tud lenni , foleg , mivel a deatchillnek kell 1 nagyonkis idő , hogy hasson , szal ha ki van fejlesztve , tutira le lesz szedje a sebzese az ellenfelnek , mire ütőtavba er. A necrosist en sem szoktam kifejleszteni caster kariknal , de a bone charmernek az volt az elso dolog amit maxoltam, ugyanis a health reduction az vitality dmg ha jol tudom , raadasul a life leech resistet is leszedi , ezt vertem vegig a wusaot potion nelkul , mert meg betrayeres reduced resistance nelkul is lazan szivtam eletet a csontikbol.. Igazabol akkor lenne erdemes kifejleszteni ezt egy casternel, ha oda tudnal allni a bossokmelle , es igy jobban tudna redukalni a liche meg az outsider.
Az energy shieldre mindenkeppen tennek 1 pontot a vedelem miatt (foleg ha van + skill) , a passivja sajnos eleg bena , kis esellyel jon be , egy castert nem utnek ennyit, akkor mar inkabb storm surget raknek ien szempontbol , mert stunol , csak annak meg kurvasok a reserved energyje, szoval neked kell tudnod , hogy covenant mellett mennyire erint melyen az , ha elvesztesz 150 manat , vagy 200 at.. nemtom, hogy mennyi pontosan , de eleg sok..
A spirit wardot megmondom oszinten en szeretem , persze a4 ben nincs olyan sok undead, de 1/1 et biztosan meger , foleg mivel a petjeidre is hat.. az mas kerdes , hogy te valoszinuleg nemfogsz olyan kozel allni az outsideredhez, hogy hasson ra.. De ez megin olyan dolog , ha sok a + skilled , akkor 2 skillpontot boven meger az , hogy 30% al kevesebbet serulj az undeadoktol.. Amit egyenlore nemtudok pontosan, az az , hogy a sebzes amit ad ellenuk az minden tamadasra vonatkozik e.. Mert a vedelem az vonatkozik mindenre , amikor ki van emelve , hogy ki ellen adja.. Erre a legjobb pelda Shorlex videoja , amikor felrakott 100% less damage from undeadot , es a dragon liche semelyik spellje nemsebezte , hiaba volt cold fujas stb.. Namost ha ez a tamadasnal is vonatkozik minden dologra, akkor ezis megeri vegulis , mert akkor tobbet csap a CL ed rajuk.. Ha lenne dmg kiirom az IT-hez , meg is neznem , de egyenlore nem tudom..
Lenyeg a lenyeg, a skillkiosztasod szerintem tok jo , egyedul a lich amit en maskepp csinalnek , ha belefer a manaba akkor lenne egy storm surge is , spirit ward is kapna 1-1 pontot.. Amit meg hasznalnek , es jo skillnek tartom , az a vision of death.. Ha nincs olyan eros stunlockod , akkor tok jo tud lenni a 66% fumble - ami gyakorlatilag 66% dodgeot ad neked a szornyel szemben aki megkapta , illetve feart is ad a skill , szal eleg mokas lehet a toled menekulo noob mobokat seggbeCLezni. Az mas kerdes , hogy cl+squall melle csak weapon swapra tudnad tenni , meggondolando.
En egyebkent ittis kihasznalnam a +4 skillt, a squall meg cl miatt biztosan , szal ebben az esetben megerne nekem 1 pontot a hearth of the frost is , igaz csak akkor hat ha megutnek , de a deatchillel egyutt jokis lassitast csinalna azokra akik kozelérnek.
Szal osszefoglalva, nemnagyon tudsz olyat dolgot mar kigyurni ami sokat dobna a karin , de talan a legjobb valasztas az lenne ,ha az Arcane Blast kapna egy pontot , kigyurnad a deatchillt , whispet felraknad 5 osre , es a lichking deathnovajat felraknad, es ha kell akkor mehetne meg a vision of deathre is. Energy shield 1/0. Storm surge 1 pont ha nemgaz a mana. Spirit ward 1/1. Ill a hearth of the frostra is 1 et , bar ennek tenyleg nem sok ertelmet latom , annyira bizonytalan a hatasa. -
virs lee #12041 Mevan, htx. :) A 4 kavicsot a 4 oszlopra kell rakni, kinyílik az ajtó, és van benn pár láda. Normálon semmi értelmeset nem dobott, de ez természetes. Talán legenden. -
AC2 #12040 Érdekes összeállítás., de mi az alaptámadásod? -
#12039 Nekem sem fagy soha a game.
Rángatás megvan ugyanúgy sajna... :(
AMD3800+, 7900GS, 1 giga ram -
#12038 Plains Of Judgmenttől indulj el VISSZAFELÉ. Le a lépcsőn aztán az első utadba eső barlang alján van.
Én nem tudtam kinyitni normálon, majd mesélj mi van benne.
:D -
virs lee #12037 A wisp stun skillje mennyire hatékony? Gyakran nyomja? Asszem vmi 5 pont kéne rá. -
virs lee #12036 Nagy öröm viszont ez a pet agresszivitás állítgatás, a wispnekkifejzetten jót tesz. Eddig az volt vele a baj, hogy hiába a +100% elemental dmg skillje, sose aktiválódik, mert se engem, se őt nem ütik meg. Most van alkalma kapni pár pofont, ha előre küldöm. ~~ Ez valamelyest ellensúlyozza a covenant csökkentett elemental dmg-jét, meg úgy általában is kevesebb bónuszt kap a lightning (pl. artifacton ahol 18% cold + vitality van, ott a light csak 13%).
Jól le is szereltem a shard ágat, eddig is csak titankillre volt, de arra meg 1.20 óta úgyis felesleges, már nem lehet órákat álldogálni mellette, meg dmg reflect is van, jobb ha a petek intézkednek. Inkább kimaxoltam az outsidert, a lich is kapott absorbot, de még van 12 pontom, ki kéne találni mire költsem. ~~ Gondolkodom energy shielden is, felnyomták 700-ra a maxosat, ilyen reflectes önmegsemmisiítés ellen talán jól jöhet. ~~ Vagy nemtom mit maxoljak. Spirit ward se kell, act4-ben egy deka undead nincs, szal minek az. Ahol 1.08-ban jól jött volna (pl. olympus eleje, wusao), ott már úgyse runol az ember, egyszer meg végig lehet rohanni anélkül is, főleg hogy már nem annyira gáz a pierce. Illetve act4-ben azért van elég sok íjász, de az meg nem undead. Eddig ilyenek a skilljeim. Deathchillen csak 1 pont (íjászokat maxolva se éri el, aki közelről üt, az meg az 1 pontos hatótávba is belefér), 1. passzívja maxos, 2. passzívját meg nem látom értelmét maxolni, mert 1. az outsider elementalt sebez, a lich vitalityje meg lófasz (1.08-ban mintha a duplája lett volna), meg különbenis az ellenfél mellett kéne dekkolni hogy hasson rá, na pont ez nem célom. :) Spell breaker akkor kiesik, thunderballhoz kevés a pontom (passzívra nem jut), mire lehetne elkúrni értelmesen 12 pontot? -
virs lee #12035 Arcane power tekercset hol érdemes keresni? Gondolom a zacsis árusoknál, de melyik act / wp-nél a legvalószínűbb? Már csak ez kéne egy artifacthoz. -
#12034 nekem 3 teknős esett, 2 legend hadesből, 1 epicről. így jutott minden karinak egy.
amúgy senki sem gondolt még 100rec-es life leech-es karira? úgy értem aminek ez a base attack-je. kipróbáltam viccből, és annak ellenére, hogy lassú a cast-olás, olyan +300% life leech-el élő szörnyik ellen elég vicces lehet... -
virs lee #12033 Nekem még sose fagyott le. Viszont a kiegben vmi beállítást nagyon felturbózhattak, mert eddig is minden maxon volt, és úgy is folyamatos volt a game, most meg helyenként beszaggat (hades előtt a sok kristály a buzi HDR effektjeivel pl.), meg ahogy haladok előre, mikor új map részletet tölt be, na akkor is megakad kicsit. Ez elég gáz. mert nem egy kifejezett low-end gépem van. ~~ -
virs lee #12032 Ez a haders vault hol a tökömben van? Nem emléxem ilyen oltárokra, pedig minden mellékutcát végigjártam. -
huntersec #12031 A 4 kavics nem a titkos pályához kell, hanem Hades kincseihez. Amúgy az eredeti játék is lefagy teljesen véletlenszerűen, tapasztalat sajnos. :( -
zsotesz #12030 A 4 kavicsot ott kell használni ahol adta a tag a küldetést (hades vault-lower city of lost souls). Ott kell az oltárokra a 4 kavics. A teknőst én sem kaptam meg. -
dudovec #12029 Virs lee:
A deathchill passivejai ertelemszeruen csak akkora korben hatnak , mint maga az aura.
A recharge eddigis olyan volt , ha 80 al elcastoltal egy skillt , es atswapoltal 100% ra attolmeg ugyanannyit toltodott a skill. Bar lehet, hogy 1.08 ban nem , de ugy emlexem , hogy ottis megvolt ez , mivel volt olyan karim, aminek a 100% rec csak petcastingra kellett, es swapoltam mindig outsider meg anci idezes elott.. Amikor elkurtam , es nem swapoltam elotte, akkor hiaba valtottam at 100% recre , ugyanugy toltodott tovabb a dolog..
Az outsider cooldownja elvileg 3.5 - 3 perc.. Namost ha ebbol van -80% od , akkor elvilegesen 144 secondot huz le a 180 bol a 80% recharge , szoval 36 masodpercet kell varnod a kovetkezo castig , amibol ő el 30-at.
A spellbreaker varazslatot elkurtak , valahogy nem akar hatni a 'piros' bossokra (marmint az energy drain , a skill distrupt eddig sem hatott) ,mint ahogy a háló sem , es a freezing blast sem.. Legalabbis nekem egyik sem mukodott, csak 1.20 alatt utoljara.. De erdekes modon az energy drained cuccok, amit pl ring ad , vagy az apollonak a grant skillje, azok mukodnek.. de amit skillbol csinalsz az nem.. hat ez kicsit gaz , dehat ez van.
Igen a covenant megin ad total speedet , lehet csak a calculatort csinaltak meg szarul , mert szerintem 1.20 alatt is ugyanugy adott , a sebzeset meg mar 1.20 alatt is levettek.. Nalam +4 skillel kb ugyanannyit ad, mint 1.08 alatt +skill nelkul:)
Hades legenden is osszefog csuklani a lichetol + outsidertol , raadasul ott a squallod is , ami lehuzza a vitalitydmg resistet a peteknek , szoval szetfogjak kapni kb ugyanugy , nem is erdemes beleszolni a harcba , mert akkor nem tamad be teged a boss , akkor erdemes mar csak loni , amikor keves van neki , vagy kozben a resist leveteles betrayer bottal loni , hogy a petek gyorsabban le tudjak redukalni a lifejat.
Lichemnek amugy level 5 os az apsorpos kepessege(+4) , es legenden 1x sem vertek le act4 ben.. Mondjuk az mas kerdes, hogy eleg rendesen stunolt a volcanic orbom, de bossoknal ugyebar nincs stun, megse tudtak kinyirni azok sem.. Egyedul a 3 caster picsa tudta levenni a healthje 70% at, mert leszivtak az energyet es lement rola a wraith shell. De ha meg le is vernek , idezek egy ujat , recharge nelkul is olyan baromi gyorsan tolt:) Normal-epicen gyenge a lich, legenden meg kb félisten , egyedul az idezo skilljet erdemes maxolni , illetve a death novat , ha nagyon tele vagy pontokkal.. En a death novara is csak egyet tettem , ugyanis a lich altalaban messzirol lovi a bosst, mert az outsider betankol , a lich meg messzirol csak arcane blastot, spectral boltot ,es 'soul blightot' lő , ami a legjobb kepessege. Mivel ezt az idezo skill noveli , meg az eletet is , ezert erdemes ezt kitapolni , a tobbire meg par pont eleg , foleg ha van par + skilled. A deathnovat csak kozelrol fogja nyomatni, kb akkora lehet a rangje , mint 1 maxolt deathchillnek, persze ki tudja hasznalni ezt is , ha beallitod agresszivre , meg bekuldod a boss melle, de sztem eleg az idező skillt kigyurni.
Dreamhez annyit , hogy a phantom strike sokkal jobb mint a ww, mig a war horn sokkal jobb mint a distort.. Ha mar be van valasztva a warfare , akkor tenyleg jobb defendert kérni melle , de szerintem a defense + dream kombo erosebb , mint a warfare+dream. -
virs lee #12028 Az eredeti program nem lép ki. Meg kell venni a boltban. -
#12027 Van egy kis gond a játékkal. Mindig kilép hibát észlelve.Megprobáltam patch-el javitani de azt meg nem lehet felrakni.Nem tudna valaki küldeni valami progit amivel megoldható, vagy akármit ami segithetne.
A címem: [email protected]
Elöre is kösz. -
AC2 #12026 Akkor a psionic touch helyett, használjam a phantom strike-ot? tényleg sokkal jobb, de ehhez kell a 100% rech. Ezt hogy szedjem össze? -
virs lee #12025 Hades után hogy kell unlockolni a gauardian passaget? Van 4 kavicsom, teknősöm meg semmi. -
#12024 próbaként én is belenéztem dream-be, közelharcosként, storm támogatással. valamiért nagyon bejön nekem az elemental sebzéssel kiegészített meele fegyver, így ez a prophet már lev15-ön is nagyon tetszik. nimbussal, psionic touch-hal és 400 körüli dps-sel reptet mindenkit mint a thane anno, de itt van distort reality is ami egyelőre nagyon pusztít. nomeg lesz phantom strike, ami végre az elemental sebzést is növeli. whisp paaszív már csak hab lesz a tortán. szóval van sok lehetőség... -
virs lee #12023 El kell ismerni, a rodoszi dzsungeles pályát leszámítva a kiegben megdolgoztak a grafikusok a látványért, télleg jó. Meg felfedezték a HDR effektet is, le kellett venni a gammát, mert úgy fehérlett a karakterem mint a jézus krisztus.
Hades télleg elég lúzer lett, igaz hogy lvl65-ön nyomtam le normalon, de épphogy csak rátettem 1 squallt már el is tűnt 2 pofontól a petektől. Ezzel szemben a poison sebzések elég durvák, cerberus normálon simán legyakott, mert ráléptem 1 repedésre amin jön fel a szmötyi, poison resem az 0, de akkor is durva hogy 3k élet eltűnik 1 sec alatt. Mi lesz ebből legenden -100 ressel? :) Persze ha nincs poison, nem ellenfél. -
virs lee #12022 Az outsidernek mennyi a recoveryje? Kb. 109%-om van, ha elváltok hekáról (23%) és úgy castolom, akkor baromi lassan akarja újratölteni magát, pedig 80+ így is megvan.
Ehhez kapcsolódik hogy az alapjátékkal ellentétben a kiegben hiába váltok vissza 100% recre, a recharget a már megkezdett sebességgel folytatja, nem gyorsul be a módosult recnek megfelelően. -
virs lee #12021 Wf, dream ugyanazt nyújtja (distort = horn, ww = phantom), inkább defense. Pajzs block, rally, colossus... támadni meg lehet fantommal is, nem kell onslaught. Ja, és 100% rec. -
virs lee #12020 Ahhoz képest hogy ez az underworld, egy deka undeadet nem láttam, ellenben démon az volt, kb 100%. Valahogy nem ilyennek kéne egy túlvilágnak lennie. :) -
AC2 #12019 Mi a véleményetek a kiegről? Sikerült beszereznem és mivel nincsenek meg a karaktereim a formatálás óta, kezdtem egy újat. Dream kaszt és sztem egész jó, battlemage-nek nevelem, de még nem választottam második kasztot. Szerinetetek mi lenne mellé jó? Én warfare-en gondolkozok. -
virs lee #12018 Jaja, ilyen már 1.08-ban is volt. :) -
#12017 azta, level 3 recharge...
-
#12016 én vagyok a madár... -
#12015 miből jön ez most? mitől hihetetlen ez a kari? a szint vagy mi? nekem level 66 a brigandom és abban is csak 3 szint copperelés volt kieg előtt, amúgy mindenben legit. -
Ravasak #12014 Siman lehet ilyen karaktert csinalni csalás nálkül is csak türelem kell hozzá meg idö
-
Ginos #12013 "Hülye azé nem vok"
Figyu kipróbáltam 1-2 progit amivel lehet ám ilyen karit pikk pakk összehozni.
Madárnak ne nézzé má vazze!
Ha 1 hónapig nyomtag akkor meg grat. Bár nem hinném. -
virs lee #12012 Hülye vagy? Ezen 1 gramm editor nem volt, vagy egy hónapig tápoltam mire kész lett. Elég unalmas, dehát a dioban is az volt, mégis... ~~ -
virs lee #12011 Legend act4-ben a spell breaker mennyire hatékony (bossokra természetesen)? Visszafejtettem a shard ágat, kimaxoltam outsidert, lichnek az absorbos passzívot, és maradt még 12 pontom költeni. Gondolkodom spell breakerben, esetleg thunderball (bár ennek meg csak az alapskill 12 pont, a passzívjára még kéne 8), vagy nemtom. -
Ginos #12010 Ritka egy csalt karakter az tuti!!!!