• virs lee
    Nagy öröm viszont ez a pet agresszivitás állítgatás, a wispnekkifejzetten jót tesz. Eddig az volt vele a baj, hogy hiába a +100% elemental dmg skillje, sose aktiválódik, mert se engem, se őt nem ütik meg. Most van alkalma kapni pár pofont, ha előre küldöm. ~~ Ez valamelyest ellensúlyozza a covenant csökkentett elemental dmg-jét, meg úgy általában is kevesebb bónuszt kap a lightning (pl. artifacton ahol 18% cold + vitality van, ott a light csak 13%).

Jól le is szereltem a shard ágat, eddig is csak titankillre volt, de arra meg 1.20 óta úgyis felesleges, már nem lehet órákat álldogálni mellette, meg dmg reflect is van, jobb ha a petek intézkednek. Inkább kimaxoltam az outsidert, a lich is kapott absorbot, de még van 12 pontom, ki kéne találni mire költsem. ~~ Gondolkodom energy shielden is, felnyomták 700-ra a maxosat, ilyen reflectes önmegsemmisiítés ellen talán jól jöhet. ~~ Vagy nemtom mit maxoljak. Spirit ward se kell, act4-ben egy deka undead nincs, szal minek az. Ahol 1.08-ban jól jött volna (pl. olympus eleje, wusao), ott már úgyse runol az ember, egyszer meg végig lehet rohanni anélkül is, főleg hogy már nem annyira gáz a pierce. Illetve act4-ben azért van elég sok íjász, de az meg nem undead. Eddig ilyenek a skilljeim. Deathchillen csak 1 pont (íjászokat maxolva se éri el, aki közelről üt, az meg az 1 pontos hatótávba is belefér), 1. passzívja maxos, 2. passzívját meg nem látom értelmét maxolni, mert 1. az outsider elementalt sebez, a lich vitalityje meg lófasz (1.08-ban mintha a duplája lett volna), meg különbenis az ellenfél mellett kéne dekkolni hogy hasson rá, na pont ez nem célom. :) Spell breaker akkor kiesik, thunderballhoz kevés a pontom (passzívra nem jut), mire lehetne elkúrni értelmesen 12 pontot?