• dudovec
    Virs lee:
    A deathchill passivejai ertelemszeruen csak akkora korben hatnak , mint maga az aura.
    A recharge eddigis olyan volt , ha 80 al elcastoltal egy skillt , es atswapoltal 100% ra attolmeg ugyanannyit toltodott a skill. Bar lehet, hogy 1.08 ban nem , de ugy emlexem , hogy ottis megvolt ez , mivel volt olyan karim, aminek a 100% rec csak petcastingra kellett, es swapoltam mindig outsider meg anci idezes elott.. Amikor elkurtam , es nem swapoltam elotte, akkor hiaba valtottam at 100% recre , ugyanugy toltodott tovabb a dolog..
    Az outsider cooldownja elvileg 3.5 - 3 perc.. Namost ha ebbol van -80% od , akkor elvilegesen 144 secondot huz le a 180 bol a 80% recharge , szoval 36 masodpercet kell varnod a kovetkezo castig , amibol ő el 30-at.

A spellbreaker varazslatot elkurtak , valahogy nem akar hatni a 'piros' bossokra (marmint az energy drain , a skill distrupt eddig sem hatott) ,mint ahogy a háló sem , es a freezing blast sem.. Legalabbis nekem egyik sem mukodott, csak 1.20 alatt utoljara.. De erdekes modon az energy drained cuccok, amit pl ring ad , vagy az apollonak a grant skillje, azok mukodnek.. de amit skillbol csinalsz az nem.. hat ez kicsit gaz , dehat ez van.

Igen a covenant megin ad total speedet , lehet csak a calculatort csinaltak meg szarul , mert szerintem 1.20 alatt is ugyanugy adott , a sebzeset meg mar 1.20 alatt is levettek.. Nalam +4 skillel kb ugyanannyit ad, mint 1.08 alatt +skill nelkul:)

Hades legenden is osszefog csuklani a lichetol + outsidertol , raadasul ott a squallod is , ami lehuzza a vitalitydmg resistet a peteknek , szoval szetfogjak kapni kb ugyanugy , nem is erdemes beleszolni a harcba , mert akkor nem tamad be teged a boss , akkor erdemes mar csak loni , amikor keves van neki , vagy kozben a resist leveteles betrayer bottal loni , hogy a petek gyorsabban le tudjak redukalni a lifejat.

Lichemnek amugy level 5 os az apsorpos kepessege(+4) , es legenden 1x sem vertek le act4 ben.. Mondjuk az mas kerdes, hogy eleg rendesen stunolt a volcanic orbom, de bossoknal ugyebar nincs stun, megse tudtak kinyirni azok sem.. Egyedul a 3 caster picsa tudta levenni a healthje 70% at, mert leszivtak az energyet es lement rola a wraith shell. De ha meg le is vernek , idezek egy ujat , recharge nelkul is olyan baromi gyorsan tolt:) Normal-epicen gyenge a lich, legenden meg kb félisten , egyedul az idezo skilljet erdemes maxolni , illetve a death novat , ha nagyon tele vagy pontokkal.. En a death novara is csak egyet tettem , ugyanis a lich altalaban messzirol lovi a bosst, mert az outsider betankol , a lich meg messzirol csak arcane blastot, spectral boltot ,es 'soul blightot' lő , ami a legjobb kepessege. Mivel ezt az idezo skill noveli , meg az eletet is , ezert erdemes ezt kitapolni , a tobbire meg par pont eleg , foleg ha van par + skilled. A deathnovat csak kozelrol fogja nyomatni, kb akkora lehet a rangje , mint 1 maxolt deathchillnek, persze ki tudja hasznalni ezt is , ha beallitod agresszivre , meg bekuldod a boss melle, de sztem eleg az idező skillt kigyurni.

Dreamhez annyit , hogy a phantom strike sokkal jobb mint a ww, mig a war horn sokkal jobb mint a distort.. Ha mar be van valasztva a warfare , akkor tenyleg jobb defendert kérni melle , de szerintem a defense + dream kombo erosebb , mint a warfare+dream.