Shorlex#11836
Na szóval az a dream-nature.
Amit tudnod kell hogy sztem rohadt cuccfüggő a kari, szal neked nincs, akkor valahonnan kérj, mert amit itt leírok azt 100% rec-re fogom írni.
Illetve nem is írom hanem csinálok neked egy titancalcot. Ritualist
Na hát lvl 75re ennek sztem valahogy így kellene kinéznie.
most a realitásokban gondolkodva és low levelen is életképessé tenni a karit sztem úgy tudod, ha phantom strike-ot és oakot maxolod. sztem hasznos, ha előbb a nightmare-re teszel, és csak utána a farkasokra, a nymph csak hab a tortára, az legyen az usó pet. szal phantom-oak-nightmare-farkasok sorrend, közben persze mindig egy-egy pontot szépen sorban ellőni a trance-re meg a passzívokra dreamből.
briar ward igazán epic vége legend elejétől lesz érdekes, de a damage absorpot fejlszd, az idézésre ne pazarolj. Pláne ha esetleg van plusz skilled (mondjuk akár 4...) akkor király vagy. a plague az bossokra fontos igazán.ű
én a helyedben úgy mennék hogy psionic touch bal klikken, jobbon phantom, bossnál pedig plague jobbon (nem tom lehet e phantomot balra ha igen akkor oda, ha nem akkor weapon swapra vagy kénytelen) és persze a 100% rec. természetesen briar ward az lenne orrvérzésig, abból indulva phantomozás. 6 nmy-t üt egyszerre, akár 200% cast speed is elég hogy 12 nmyt kurj le egy mp alatt ha úgy tetszik.
és persze mindezt egy betrayer fegyverrel (jó erős dragon mace) és egy bika pajzzsal, ha kell akkor relicelt zölddel.
sajna az absorpod nem lesz annyi hogy beleállhass mindenbe, de egy jó karibuild, artifactválasztás és cuccok mellett sztem ez egy igen erős kari.