Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hehehe csak nem tudok megtörni gyúpilag, ezek nem huntmasterek :) pedig egy jelenleginél jobbért (galériában lévõt használom) lehet menne.
asszem majd veszek magamnak, chang'an-ban majdnem mindig van minimum egy zöld az árusnál, csakhát nagyon ritka a tényleg jó. 2010-re biztos besorsol vmi piercing huntmaster bow of the falcon szerûséget...
asszem majd veszek magamnak, chang'an-ban majdnem mindig van minimum egy zöld az árusnál, csakhát nagyon ritka a tényleg jó. 2010-re biztos besorsol vmi piercing huntmaster bow of the falcon szerûséget...
tehát akkor nem tudok vele semmit csinálni??
nem tudsz vmi megoldást??
nem tudsz vmi megoldást??
mármint ugy szedtem le hogy letöltöttem
szerezz be egy rendes 'példányt' a játékból, 1.01 a retail, azaz a kereskedelmi forgalomba bocsájtott verziószám. azzal menni fog.
romoto: este vsz nekem nem jó, legközelebb akkor...
romoto: este vsz nekem nem jó, legközelebb akkor...
Hali
újra itt vok mert ba game nem megy leszedtem a patchet(v1.21) és fixed.exe(v1.20)-is de az a baj hogy a patchet nem tudom felrakni mert a patch csak 1.01 verziótól mükõdik és nekem pedig v1.00 van mit tehetek ez ügyben.
kösszi a választ elõre is
újra itt vok mert ba game nem megy leszedtem a patchet(v1.21) és fixed.exe(v1.20)-is de az a baj hogy a patchet nem tudom felrakni mert a patch csak 1.01 verziótól mükõdik és nekem pedig v1.00 van mit tehetek ez ügyben.
kösszi a választ elõre is
Sajna otthon van a karim... ( az irodában egy régebbi mentés van :) megnézted az íjjakat ?
Hmmm. most akkor a nagy antigyúp fecske is beállt a sorba??? :D
látod látod, nem is olyan rossz dolog ez... :D
látod látod, nem is olyan rossz dolog ez... :D
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
rájöttem mi kell nekem nagyon. egy jó íj! meglepõ...
hat lát valaki piercing elõtagú zöld huntmaster íjat minél jobb utótaggal szóljon légyszi! vagy csak simán vmi táp zöldet... na mára ennyit
hat lát valaki piercing elõtagú zöld huntmaster íjat minél jobb utótaggal szóljon légyszi! vagy csak simán vmi táp zöldet... na mára ennyit
Úgy vettem észre, hogy registry nem érdekes. Szemre minden jó, a program az indítóképernyõn jó verziót ír ki, a programban pedig látszanak az egyértelmû másságok (tárgyak leírásai, szintkövetelménye más, skillek itt-ott mások, Typhon gyakása ég és föld, stb.). Én csak az 1.15 és az 1.2 között próbáltam, ezek között egyszerû másolással gond nélkül elvoltam.
Na most már reagáltam :D
hát nemtom fecske... Te épp offline vagy. :D
Oz, ez engem is érdekelne.
Szóval annyi az egész hogy egy alacsonyabb verziójú gamát úgy ahogy van a komplett program files\THQ\titan quest mappával (szóval ahova telepítve van), annak teljes tartalmával átteszel valahova, illetve átmásolsz, utána felpeccseled és ha ezt a peccsel is megcsinálod és utána visszateszed az alacsonyabb verziót, akkor mûködni fog a dolog? Ennyi? Registry nem érdekes ilyenkor, az nem játszik be?
Ha ez így van akkor végre leszállhatok a laptopomról, az kurva jó lenne, me így hamar tönkremegy. :D
Szóval annyi az egész hogy egy alacsonyabb verziójú gamát úgy ahogy van a komplett program files\THQ\titan quest mappával (szóval ahova telepítve van), annak teljes tartalmával átteszel valahova, illetve átmásolsz, utána felpeccseled és ha ezt a peccsel is megcsinálod és utána visszateszed az alacsonyabb verziót, akkor mûködni fog a dolog? Ennyi? Registry nem érdekes ilyenkor, az nem játszik be?
Ha ez így van akkor végre leszállhatok a laptopomról, az kurva jó lenne, me így hamar tönkremegy. :D
és milyen szobákat éri meg nézni? mert pl. fansiteos 1.20 legend szobában én még sosem láttam senkit. adjatok pár címet légyszi.
pl. most pár órát játszanék énis ha lenne vki. kettesben is akár, legenden.
pl. most pár órát játszanék énis ha lenne vki. kettesben is akár, legenden.
Én belefutottam Shorlexbe most az imént a hamán, hát Dudo ha te akarsz gamézni vele, akkor én (1.20 ugye) a sima neten nyomasztom...:)
hat jol eltuntel shorlex.. lehet mehetne ma a kari, de meg kiderul . msn en mindenesetre leszek
nyista ember a hamachin... hmmm
Sziasztok, egy 47-es Conquerer vagy egy 52-es Oracle is szívesen beszállna egy multira, nem egy agyontápolt valamik, és még nem is multiztam TQ-val, de próba szerencse...
Nekem mûkszik a másolt is (eredetit telepítve) minden további nélül...kérd kölcsön az eredetit, telepítsd, add vissza és a másoltal játsz...
Csá Mindenki!!
Kéne egy kis Segítség!
Eredeti DVD-rõl másolt lemezel nyomom, és nyomnám neten is csak nem sikrül sehova se belépni(minden elvárásnak megfelelek).
És állandóan Érvénytelen CD-key-be futok vagy hogy a szerver nem elérhetõ.
lehet ezzel kezdni valamit?
Kéne egy kis Segítség!
Eredeti DVD-rõl másolt lemezel nyomom, és nyomnám neten is csak nem sikrül sehova se belépni(minden elvárásnak megfelelek).
És állandóan Érvénytelen CD-key-be futok vagy hogy a szerver nem elérhetõ.
lehet ezzel kezdni valamit?
Megpróbálom a haverokat is átrángatni a hamára, ha elérem õket (sajna tényleg egyre ritkábban jön meg az embereknek a kedve hozzá, magamat is beleértve...)akkor idõben szólok
Shorlex is back :D
Shorlex is benne van egy multiban ma. Hmmm, este? Hát jó!
Dudo: ha vagy végre és elkezdenéd azt a karit, akkor 108-azok veled. Úgy döntöttem hogy nem lesz 100%rec-es a juggernaut. csak hogy ne legyen minden karim 100%rec :D
Shorlex is benne van egy multiban ma. Hmmm, este? Hát jó!
Dudo: ha vagy végre és elkezdenéd azt a karit, akkor 108-azok veled. Úgy döntöttem hogy nem lesz 100%rec-es a juggernaut. csak hogy ne legyen minden karim 100%rec :D
jaja, de ma még vsz nem oké, mert most fekszem le és a gépem is kicsit meg kell lökdösni mert vmiért akadozik rajta tq nagyon.
de már várom...
de már várom...
Én is benne vagyok az esti órákban bármikor (jó lenne, ha még többen lennénk),... amúgy már össze-is ütötted a dipószakdogát? :)
Szerintem ha crack-elt a program a patch nem mismeri fel a játék verzióját. Szóval ha patch-elni akarod akkor kell az eredeti exe.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Milyen verziójú most a TQ-d? És milyen peccset töltöttél le? Mert külön van peccs 1.01->1.2, 1.15->1.2, satöbbi. Valószínûleg egy másik peccset kell letöltened.
Nálam kiválóan mûködik az 1.15 és az 1.2-es verziójú TQ úgy, hogy az 1.15-ös verziójú programot elementettem egy könyvtárba, majd rányomtam az 1.2-es peccset. Ha az 1-15-el akarok játszani, akkor az 1.2-est elmúvolom egy másik könyvtárba, az 1.15-ös mentést benyomom a helyére, és kész. Aztán vissza.
Nekem ne,óm telepíti fel a patch-t ezt írja ki:This patch cannot be applied to this version of TQ. Patch requires version :v1.01
Current version is:UNKNOWN
??? mi a hiba ???
Current version is:UNKNOWN
??? mi a hiba ???
Hy Én már egyszer végig mentem rajta csak most felrakom már hisz mindjárt jön a kiegészítõ
Ha van v.mi patch magyarosítás vagy v.mi akkor írrjátok már le hogy honnan bírom leszedni
köszi
Ha van v.mi patch magyarosítás vagy v.mi akkor írrjátok már le hogy honnan bírom leszedni
köszi
ja, és lécci mondjatok hamachi szervert, akár privibe, köszi!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ja, mostmár müxik köszi<#vigyor4>#vigyor4>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
hi, hogyan nyomjátok a multit hamachival? nincs olyan menüpont, amivel IP címre lehet kapcsolódni. Lanon meg nem látja a haverom a szervert.
PLS help!
PLS help!
LOL
tegyél fel egy wmvare-t, csinálj egy virtuális gépet, rakj rá egy wint és arra tedd fel 1.20-at. kb 1 óra alatt megvan. így a fizikai rendszeren 1.08-cal, virtuálison meg 1.20-szal játszhatsz ha bírja a géped :)
sztem vilagosan elmondtam mernem rakom fel:P ha lehetne 2 tq a gepemen, raknek egy 1.20 as verziot is. na szivjatok a verem, 1.20 prok:DD