23078
  • EvilRicky
    Megtudná nekem mondani vki,hogy a kiegben mit változtattak? skillek ilyesmik..
    thx
  • balee4
    Oks, köszi, egy küldöm a címet!
  • Shorlex
    holnap elküldöm este, adj meg egy címet privátban, de előbb nem tom.
  • balee4
    És nem osztanád meg velem? :D
  • Shorlex
    Hát honnan, a winchesteremről :DDDD
  • balee4
    És elárulnád honnan érhető el?
  • balee4
    Van vkinek jó cuccai, egy 36-ös hunter/storm karinak? (a tracker setből már 2 item megvan, bár még nem tudom viselni)
  • the elder
    hali olyat láttatok már hogy kék setes ruhához zöld setes sisak tartozik?
  • virs lee
    Amun-Ra esett már vkinek (játékban)? Merre? Már csak azt hajtom, de sehol nem akar. Logikusan legend egyiptom lenne, de ott se láttam még soha.
  • zsirfecske
    nem de majdnem... 4 oltár van az ajtó előtt, arra kell majd rátenni 4 kavicsot, ami lila bossokból fog később esni. türelem, csak a leges-leges-legvégén, hades gyilok előtt közvetlenül esik az uccsó.
  • zsotesz
    Hi!

A City of lost souls-ban az egyik barlangban van egy ajtó Hades vault. Az előtte álló szellem ad egy mellékküldetést. Annyi hogy meg kell találni a módját a bejutásnak. Ezt hogy kell megcsinálni. Gondolom nem Hades kinyírásával lesz csak elérhető. Vagy igen?
  • zsirfecske
    nem pippan senki? megint mennem kell akkor mire megjöttök...
  • NeoMaN
    Üdv!

Egyiptom végén vagyok az immortalban, de az árusoknál már nagyon régóta nincs eladó íj EGYÁTALÁN SEMMI! (Hunterem van).
    Mitől lehet ez?
    Vissza-vissza kell teleportálgatnom korábbi városokba, ott kapok.
  • Shorlex
    Na szóval az a dream-nature.
    Amit tudnod kell hogy sztem rohadt cuccfüggő a kari, szal neked nincs, akkor valahonnan kérj, mert amit itt leírok azt 100% rec-re fogom írni.
    Illetve nem is írom hanem csinálok neked egy titancalcot.
    Ritualist
    Na hát lvl 75re ennek sztem valahogy így kellene kinéznie.
    most a realitásokban gondolkodva és low levelen is életképessé tenni a karit sztem úgy tudod, ha phantom strike-ot és oakot maxolod. sztem hasznos, ha előbb a nightmare-re teszel, és csak utána a farkasokra, a nymph csak hab a tortára, az legyen az usó pet. szal phantom-oak-nightmare-farkasok sorrend, közben persze mindig egy-egy pontot szépen sorban ellőni a trance-re meg a passzívokra dreamből.
    briar ward igazán epic vége legend elejétől lesz érdekes, de a damage absorpot fejlszd, az idézésre ne pazarolj. Pláne ha esetleg van plusz skilled (mondjuk akár 4...) akkor király vagy. a plague az bossokra fontos igazán.ű
    én a helyedben úgy mennék hogy psionic touch bal klikken, jobbon phantom, bossnál pedig plague jobbon (nem tom lehet e phantomot balra ha igen akkor oda, ha nem akkor weapon swapra vagy kénytelen) és persze a 100% rec. természetesen briar ward az lenne orrvérzésig, abból indulva phantomozás. 6 nmy-t üt egyszerre, akár 200% cast speed is elég hogy 12 nmyt kurj le egy mp alatt ha úgy tetszik.
    és persze mindezt egy betrayer fegyverrel (jó erős dragon mace) és egy bika pajzzsal, ha kell akkor relicelt zölddel.
    sajna az absorpod nem lesz annyi hogy beleállhass mindenbe, de egy jó karibuild, artifactválasztás és cuccok mellett sztem ez egy igen erős kari.
  • zsirfecske
    ha előről megyünk nem kavar semmit szerintem, de epic act4-ben mindkettő a gigarákos küldi után áll közvetlenül, úgyhogy abból sem lehet baj...

szóljatok fórumon ha kezdtek, ha leszek bejoin-olok. max. kibannoltok :)

re: a szmájli nem volt egyértelmű nekem, nem tudtam csak viccelsz-e.
  • Tiger1111
    Lehet hogy ez hulye kérdés a bleeding damage a vágó fegyverekre vonatkozik vagy csak a kardokra
  • Shorlex
    nekem is ilyen 4× a battlemage-em, akkor ebben maradhatunk?
    epic act4, el sem kezdtem a kútnál fogok állni. Remélem a karimenése senkit sem akadályoz abban hogy tisztán kezdjük a pályát, igaz dudovec...?? :DDD
  • dudovec
    En 45 , csak a questelesbe belekavar ha valakinek megvan , ezer mondtam csak , de nekem 8 hogy toljuk:D a 'vicces' dolog nem vilagos;>
  • Tiger1111
    Igen igazad van a pályák tényleg sokal jobbak és részletesebek.De azért a nagy 20-30 perces dungeonok sokat dobnának a játékon.Egyébként egy templaral keztem.Valaki nem tudna mondani egy internet címet ahol meg tudnam nézni milyen artifacktokat lehet találni vagy csinálni!
  • zsirfecske
    mért ti milyen level vagytok? vagy vicceltél csak te vicces?
  • dudovec
    Hat akkor nemtom mivel tudnal jonni epic act4 elejetol:o
    Shorlex nemlattam h irtal volna msn en , de mind1:D
  • zsirfecske
    csak briganddal toltam vlgig kieget, legenden. jó hát ő lev66, az sok ide.

ha lev58 oracle vagy esetleg lev51 assa megfelel, mindketten a bónusz map-es shrine-nál állnak. előbbi amúgy legend egyiptomnál tart, utóbbi most ment át legendre, de inkább az oracle-t tápolnám.
  • Shorlex
    bazzeg vagy 3szor rákérdeztem MSN-nen hoyg vagy e meg mittomén most is ott van a conqnál 3 betrayer erre aszongya én tűnök el...
    de vastag valakinek a valamije... :DDD
    ha kipróbálod a dual spellbreakert akkor én megépítem a nature-dream briar wardból phantomba eltűnős csodabogarat :DD
  • dudovec
    Shorlex meg h en tunok el , te futottal el aztan nem adtal betrayer speart, pedig kene valami zuzos :D
  • dudovec
    van epic a4 re karid?:D
  • zsirfecske
    engem nem hív senki? hol is mentek?
  • dudovec
    meg lehet megprobalok majd 1 dual spellbreakert , bar elegge beuntam a gamet , de arra meg van jopar durva otletem:D
  • dudovec
    Vettem:D
  • Shorlex
    bazzeg ne legyél láma várjál már meg!
    vagy nem tom így mi lesz, de még romoto is jönne, tök jól ellennénk, de akkor epic act 4nél állj meg!
  • dudovec
    marmint a spirittel , nem egymassal.
  • dudovec
    dual meg a takedown latvanyos , ezeket kell kombozni:D MAjd nemsoka feltoltok 1-2 videot youtubera. Shorlex nemtom , mindja vegzek mar orientel is , majd csak lesz valahogy:D
  • dudovec
    SPIRIT DÖ BESZT!
  • Shorlex
    nem rontottad el, csak nincsenek cuccaid, ez így kb azonnal világos számomra.
    na mingyá kapsz egy részletes leírást :D
  • hawkie22
    Akkor egy kis segítséget kérnék a buildben, hogy melyik skilleket fejlesszem, mert akkor valszeg én rontottam el valamit.
  • Shorlex
    ne is mondd, nem tudod elképzelni hogy hányszor... :DDD
    DUAL WIELD RULEZ!
    Fecske, neked mondom hogy a csoda-custom mapemben van 32-32 árus is, de pl. néztem a mace-kat és azon kívül hogy más a desing, tök ugyanazok az ütések, szal jobb fegyó mint az a dragon mace nem lesz már, és gondolom ez igaz a többire is. Elysum (vagy elysium, nem tom sosem jártam ott :D) árusok voltak persze, de minden tök ugyanaz mintha changanban járnánk...
    és küldök neked mindent, de egy priviben írd meg, hogy milyen artifactet akarsz. Ne az alkotóit, meg ilyeneket hanem konkrétan csakis egy (vagy több egymás alatt )nevet
    mondj hogy milyen artifactet akarsz létrehozni és küldöm az alkotóit.

szal dudo, mit akarsz ezzel kérdezni, hogy kezdjünk már megint egy karit, amiben én lennék a dual wielder spellbreaker? :DDD
    mellesleg az epicben benne vagyok, akkor jövök a Trallala nevezetű battlemage-el. bár tudod mit vazze, jövök a conq-al, végül is annak sincsenek meg a questjei epicen :D majd válassz
  • virs lee
    Ezt mindenféle +xp cucc nélkül szedtem össze, legfeljebb felugrik 1-2, megy az tovább is. ~~
  • zsirfecske
    na és akkor itt jön majd az, hogy csalás nélkül max level 66-ig jutsz mint a brigandom.
  • zsirfecske
    igen a leírt receptek kellenének, meg a turtued soul charm, mert normalon nem toltam kieget addig... emil pl, kösz előre.
  • dudovec
    Shorlex: nem gondolkodtal meg spellbreaker dual wielderen?:)
  • dudovec
    Van par karim legend a4 kozepen , a bone charmer epp most ert be epic orientre.. Namost ugyemlexem , Shorlex h valameik karival kb pont epic vegeig toltuk el , es mar nem keztuk el legendet.. talan pont a BM ed volt az .. Namost akkor eltolnam delutanig epic a4 ig, es akkor azt letolhatnank egyutt majd, megnezned h mien , meg kapna bonusokat is a karid:D

Amugy erdekes , mert level 50 en fejeztem be a rangeremmel epicet , legenden rogton felraktam a sacrifical amum (33% exp) es vegigtoltam vele titanig , 50 rol 58 ra leptem fel a 3 act alatt , minden questel , vegig sacrifical amuval.. 2x haltam meg a neander bossnal :o nincs meg stun resem :D Amugy az ijasszal sztem nevetsegesen konnyu amikor mar ki van fejlesztve a scatter meg a puncture meg a volley.. igazabol study nelkul is szarralottem egesz legendet , ugy h 8400 life helyett 4000 el mentem.. 70% rechargeal.. Namost act4 ben legenden 8400hp val meg instant briar wardal megnevetsegesebb a dolog:D egyedul a bossoknal van para , mar ameiknel.. de azokis lefexenek eleg gyorsan:D