dudovec#11810
Van par karim legend a4 kozepen , a bone charmer epp most ert be epic orientre.. Namost ugyemlexem , Shorlex h valameik karival kb pont epic vegeig toltuk el , es mar nem keztuk el legendet.. talan pont a BM ed volt az .. Namost akkor eltolnam delutanig epic a4 ig, es akkor azt letolhatnank egyutt majd, megnezned h mien , meg kapna bonusokat is a karid:D
Amugy erdekes , mert level 50 en fejeztem be a rangeremmel epicet , legenden rogton felraktam a sacrifical amum (33% exp) es vegigtoltam vele titanig , 50 rol 58 ra leptem fel a 3 act alatt , minden questel , vegig sacrifical amuval.. 2x haltam meg a neander bossnal :o nincs meg stun resem :D Amugy az ijasszal sztem nevetsegesen konnyu amikor mar ki van fejlesztve a scatter meg a puncture meg a volley.. igazabol study nelkul is szarralottem egesz legendet , ugy h 8400 life helyett 4000 el mentem.. 70% rechargeal.. Namost act4 ben legenden 8400hp val meg instant briar wardal megnevetsegesebb a dolog:D egyedul a bossoknal van para , mar ameiknel.. de azokis lefexenek eleg gyorsan:D