Shorlex#11805
fecske, rám lehet számítani e téren, de amiket tudok adni azok bóonusz nélküli dolgok, szal inkább az arcane formulát és a hozzávalókat mondd, hogy mi kell, milyen artifactet akarsz elérni, mert ha te rakod össze alkotórészekből akkor kapod a bonuszt (még akkor is ha az alapul szolgáló artifactekben mondjuk nincs bonusz) nem tom érthető-e.
Dudo: nekem sem tetszik ez a 10 napnyi baszkolódás, de most mit tudsz csinálni? vagy előfizetsz, vagy szívod a faxt. De én aszondom, hogy jól megválasztjuk az időt, regelünk és orrvérzésig nyomjuk, 19esen battle, szedünk cuccokat és odaadjuk valakinek akinek van rendes ganmája, azt majd ha lesz nekünk is visszaadja.
VAGY
tq-zunk de akkor legyen már valami értelmes multi, mert bármilyen hülyén és viccesen hangzik még mindig nem vittem végig act4-et mert mindig "kezdjünk új karit (és akkor ugye szeretett Helosunktól)" vagy ilyenek voltak. most lehet hoyg conq-al kitekerem hoyg legalább azt tudjam milyen questek vannak, azok miket adnak egy karinak, de ha aszondod, hogy legendet el tudjuk együtt kezdeni (és akkor Helostól nem akarok hibrid megoldásokat) akkor kezdjük, én megyek a szerencsétlen BM-el, vagy folytassuk a két dream karit, de csináljunk valamit mán! :D