Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROMOTO
Ja én is átpasszolhatok egy-pár másolt dvd-t az originrõl... 😊
Ha lenne rá lehetõséged? Hát tessék rajtam ne múljék:
elküldöm neked az 108-120 patch webcímét ha akarod, vagy nagyon szívesen kölcsönadom a DVD-t is. Nehogy má az legyen hoyg nincs rá lehetõséged. 😄

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

jól vanna, csak összekevertem az elementalist-al. ist, ist, ugyanaz 😄
Vasárnap este megbeszéljük.
Bocs, csak épp romoto bika corsair-ét tesztelgettük 😄 mit ne mondjak elég jó!

amugymeg ha lenne 1.20 ra lehetosegem.. olyan roguet csinalnek, h osszekakilnad magad😛 nagyondurvan felgyurtak , ahogy nezem ezt a calculatort😛

Shorlex az illusionist az szerintem nature+rogue , de lehet felreertettuk egymast.. amugy vagyok msn en enis epp , meg 1 darabig.

romoto, most épp vagyok
inkább máskor, vagy felõlem 1-2 óra mehet most is ha van kedved.

ROMOTO
Thornymaulbuzisablondefenderrõl 😄
bocs most olvasom, mégis nature az egyik. és ha minden igaz mintha rangerrõl szült volna a fáma, méghozzá meele rangerrõl...
nem mondom, az lenne a legjobb nekem, mert akkor jöhetne a thorny... 😄DDDD
Ja azt nem mondtam még, de 100%rec lesz (ha 108ban is megmaradnak a statok), gondoltad volna???? 😄D

kösz cseszd meg, arra számítottam hogy nature lesz az egyik ág...
ugyanis megcsináltam elõzetesen szokás szerint és hát igen kevés az élete. sõt, akár hiszed akár nem, még nrg-re is kell tenni pontot. tudom hogy most röhögsz de ez van.
és nem kell félni, nem thory kari lesz dex-el, hanem egy nagyon extra kis buli fire óriásbuzogányos kari rohadt sok converteddel (30%). bár van egy kis baj: 108ban az íjászok ezerszer durvábbak mint 120ban és a mostani mínusz 20%-os pierce resistem nem biztos hogy elegendõ lenne... 😄
így aztán vagy apollot teszek fel az adroit helyett de akkor thorny, vagy legenden már nem megyek 108ban vele mert minden utcasarkon meghal az íjászok miatt, fõleg a csontik miatt.

Háát, ha nem lenne már ilyene Shorlexnek biztos ezt választaná... 😊, ha soxor, sokáig, sokakkal szeretne játszani valaki, akkor nehezen tudja elkerülni ezt a karit 😄

hogy itt mien karirol is beszelsz , v mi...?😄

ROMOTO
leggagyibb-kurvaszar szerintem ugyanarról beszélünk 😊
ROMOTO
Fecskének válaszoltam 😊 és alatta belehuhogtam a shorlex témába 😊 Melyik a nem érthetõ ??
romoto ??? ezt nemteljesen ertem , na mind1😄 huntert biztos h nem inditok... illusionist az kurvaszar, foleg h rechargom se lesz.. de majd elfunolok shorlex mellett, utogetem majd a dwelleret.. o meg majd csinalja a piszkos melot.. de szvsz, a naturet csak miatta valasztom (oak+plague)

ROMOTO
Ok, majd akkor, amikor ráér mindenki... 😊
ROMOTO
Háát, ha nem lenne már ilyene Shorlexnek biztos ezt választaná... 😊, ha soxor, sokáig, sokakkal szeretne játszani valaki, akkor nehezen tudja elkerülni ezt a karit 😄...mondjuk ki lehetne hegyezni a gammát a leggagyibb kombinációjú karikra is..., tovább tartana és anyázni is lehetne közben, az biztos... 😄
Shorlex: thornymaulbuzi sablondefendered lesz , v valami kreativabb firet hasznalo juggernaut, v mire szamitsak? csakhogy mien kariban gondolkodjak.. bar gondolom a hunting fele study kiegeszites kene, de sztem illusionist vagy valami hasonlo, 'egymagaban rozoga' karit inditok.

zsirfecske
megtiszteltetésnek veszem, hogy gondoltál rám 😊

a helyzet az, hogy az elmúlt 1-2 hónapban nem játszom, mert diplomát írok. persze fórumon azért itt vagyok minden nap... talán jövõ héten végzek, és utána lesz egy kis idõm játszani.

a 61-es brigandomat mindenképp fel akarom nyomni 65-ig, ami single-ben kb 2 év, ergo nagyon is szívesen multiznék vele. ráadásul gyengus is már legend legvégén egyedül, és ugye elég 1x behalni, máris ugrik kb fél óra játéknyi xp. mióta 1.20 fentvan ez 4x sikerült, pedig azóta kb ennyiszer léptem be... amúgy van egy 15-ös oracle-m is kezdõnek, de asszem azt hagyni fogom.

szóval szóljatok mindig ha van valami jövõ héttõl. hali

ROMOTO
Köszönöm a cuccost!!! otthon átböngészem...😊
You've got a new mail in your inbox. 😄

ROMOTO
Ha a kiváncsiság miatt érdekelnek a fake cuccok, átküldhetem õket...,tudom jó helyen lesznek...😄
ROMOTO
nem írtam össze... ennyire még nem mélyedtem bele... 😊 (nálam már így is határeset ez a gyüjtögetõsdi 😊....és -hát sokat kéne körmölnöm 😊, nagyjából a háromnegyede megvan asszem, ha nem gond átpasszolhatnád olyan formában mint én, akkor kiszemezgethetném...😄
na. mondjad, hátha van! komolyan, már csak a lelki békém kedvéért... de asszem a drop sajna cuccfüggõ is, azaz a cuccoknak egyesével is van talán valószínûségük úgyhogy nem sok eséllyel kecsegtet de hadd szóljon, sokmindenem van kék.

ROMOTO
A kékek még hiányosak...😄
Köszönöm... hát már nem tom mit mondjak... egyszer adhatnék én is valamit. de félek úgysem tok... 😄

ROMOTO
Asszem már megérkezett... 😊
hat... igazsag szerint a karijaim jo resze hasznalhatatlan lenne, atkene epiteni, nemis biztos h mukodne sok kozuluk... tobbek kozt az asszony championja is elszarodna, akinek ez az 1 karija van..
Amugymeg az h felrakom meg1x a gepre , szerintem nem megoldhato, raadasul nyaron odaadtam valakinek a dvdt, szoval sztem nemis tudnek felrakni 1 masik verziot se😄
Ami a recharge karikat illeti, egy ideje lemondtam roluk... , ugygondolom h intant nelkul is kell tudjal ervenyesulni, foleg multiban... szal Shorlex, barmienm karit is kezdek veled majd 1.08 ban, az tuti h nem instanter lesz..
Az 1.20 tol meg nemfelek, mert 1 kis kozmetikaval a spellbreakerem ugyanugy mukodne majdnem , meg ugyis, ha nem hasznalok rechargeos relicet, amirol Fecske adott screent. 😄

persze ertem a trefat Shorlex, de akkorse rakok 1.20 at... meg 1 darabig biztos nem..

Romoto, esetleg ilyen signet of hope nevû kék gyûrû? 😄
Össze akarok hozni egy olyan karit amit nem lehet megütni. 😄
eddig 60% less from beastnél járok, ha megvan az a gyûrû akkor 88% from undead, ugyanennyi from demons, felteszek neki egy myrmidons-t, plusz damage-nek sem rossz de fõleg a resistek miatt, és még keresek tovább. lehet hogy nem lesz olyan szép nagy DPS-e, de üssön meg bármelyik nmy... jó még az insectoidok ellen nincs védelem, de mint kaszt, amire sebeznek arra viszont lesz! 😄

ROMOTO
ok! akkor kereslek a hamán 😊 dudo is szerezhetne egy másik gépet... 😄 "sokkal olcsóbb mint egy orig. CD" 8D
Dudo egyébként 108ban nyomja, mert addig akar csítelni amíg csak lehet 😄 úgyhogy õ sajna ebbe a partiba nem száll be. ha azt kérdezed hogy minek kérdezem akkor tõle hogy multizunk-e, hát mert két gépen van TQ, az egyiken 108. 😄
de 120ban nem tud májerkodni. sõt, fél az 120tól, sõt retteg tõle. 😄DDDDDDDDDDDDDDD hol lennének a jó kis 100%recharge karik high priest gyûrû nélkül... 😄DDDDDDD

romoto, ma este 7 után elvileg vagy? ha igen, akkor gyûjtsük az expet 😄

ROMOTO
Shorlex, Dudo, Fecske, Kispocok, Mephi 😊 és akinek még kedve van 1.20 alatt multiban nyomulni! összehozhatnánk pár közös gamét a hamachin (ha másképp nem megy 😊 Szívesen becsatlakozom az esti órákban 7-12 között 😊...motto: minél többen-annál jobban...😊az új kari indítást inkább hanyagolnám az expre gyúrmáznék legenden, de a többség dönt, hogy új kari vagy expharács...
ROMOTO
Kedves pepita.... milyen játékkal is nyomod tulajdonképpen? lehet hogy elnézted a fórumot? 😄
Amit leírtam a GCW-n az van. miután seikrül peccselned (remélem sikerül valahogy) menj oda, töltsd le a megfelelõ fixed exe-t és menni fog, nem buzerál hogy nem eredeti és nem fagy ki soha.

SCREENSHOTTT!!!!!!!!! <#wow1> 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

sziasztok!!örülök,hogy ennyien foglalkoztok velem,nagyon rendesek vagytok.tehát elmondom újból.bár lehet hogy egy nagy baromságot vetettem fel.tehát ,amikor rá klikkeltem az árusra,kiadja milyen fegyverek vannak nálad.ezen belül ha rémégy a te fegyvereidre akkor ad ki két árat .két keretben.na most ne haragudjatok ,hogy ezt szajkozom,csak most már nem értem ,hogy nektek mért nem jön le ilyen símán?
azt amire gondolsz speciell nem neked, de benne vagyok, csak szerintem vasárnap lesz belõle. mindegy, nem azon múlik. vasi elõtt nem jó nekem az tuti, de akkor aztán... 😄 majd jelentkezem, mert ha te szombaton már vagy, akkor asszem nekem illdomos. 😄 addig is azé idõnként csak idejársz. majd üzenek, meg üzenj te is ha van valami.

ja hogy erre gondol...
bazz...
persze azt azért írja ki mert a másik az az ami nálad van. gondolom az a célja hogy össze tudd hasonlítani a kettõt mielõtt megveszed, de tényleg oda van írva hogy az egyik a merchanté a másik meg equipped, ami nálad van. ennyi az egész, csak egy kis segítség, semmi funkciója nincs csak könnyítés.

ha neked esetleg nincs meg ez a file nekem megvan, el tudom küldeni neked.

Shorlex , nemtom nekem irtad e, de lehet , hogy szombaton akkor indithatnank 1 karit, de majd a reszleteket msn en megbeszeljuk.

pepita: kiirja a nalad levo fegyvereket... pl amikor venni akarsz valamit, kirakja 1 mellete levo ablakban, hogy te mivel rendelkezel...
ha dual wielder karival mesz, azaz 2 fegyver van a kezebe, akkor 3 ablakot fogsz latni , nem meglepo modon😊 ebbol 2 lesz az ami neked van fenn.. es ki is lesz irva a cuccra: 'merchant' -> ez amit õ kinal , vagy 'equipped' -> ez amivel te rendelkezel.

Még valamit találtam:

I ran into an issue where the updater would stop at MapCompiler.exe and give a generic error "Titan Quest Updater has encountered an error." I have not modified any files (other than skins and I restored the backup copy of that). The problem ended up being, this machine did not have a MapCompiler.exe or a ModelCompiler.exe. Luckily, I purchased a second copy to run on a server, so I was able to copy those files over.

If anyone else encounters this problem, move the error box (before clicking OK) and make sure you have the file it's looking for.

Cyclone Jack

pepita, nem tudsz nyomni egy print screent és valahova feltenni, mert télleg elképzelésem sincs párszáz óra játék után...

amikor az árushoz ráklikkelsz,és rá mégy az eladandó fegyverre,akkor van olyan ,amikor kettõ ablakot jelenít meg.az egyikben kevesebb összeg van , amásikban több.
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=8195

ezt olvasd el, 17-12ig visszafelé. ott valakinek ugyanez volt a baja, és sajna egy windóz reinstallt nyomott de állítólag az sp2 nélkül. nemtom, nekem sp2 van és semmi baj vele.
de gyanús hogy nem mûködik úgyhogy tuti hogy szokás szerint a microsoftnál van a gebasz.
na keresgélek még egy picit neked guglin, de ha beírod a keresõbe amit nekem hibaüzenetet, látod te is hogy mi a pálya.

Újratettem ahogy mondtad de ugyenaz mint az elõbb, amúgy tényleg nincs hozzá crack, ha simán az ikonnal indítom azt mondja h nem eredeti ezért indítom securom loaderen keresztül így legalább megy, meg amúgy nagyon sokszor kifagy a játék erre nincs vmi crack, mini image, stb?
egyébként már dudovec is írta neked asszem hogy itt nincs identify, hihetsz neki, nagymester. Igaz??? 😄

Még egy dolog lehet, hgy ilyen nagy különbségek vannak: felvettél véletlenül egy ilyen halványszürke cuccot, amit nem is dob ki neked mondjuk az alt sem. na az csak véletlen, azok használhatatlan fake cuccok, dobd el, semmire nem jók.

nincs.
de nem értem a kereteket...
bal oldalon az árus cuccai vannak amiket vehetsz, nálad meg a sajátjaid, azt eladhatod.
az árus tõled mindig asszem tizedáron fogja megvenni a cuccot mint amennyiért õ adja, vagy adná ugyanazt ezért lehet hogy tök ugyanolyan fegyóknak "más" áruk van de még mindig nem tom mire gondolsz... 😄

szia shorlex!amikor eladom a fegyvereket,két keret jelenik meg.a bal oldali keretben 10000van írva ,a jobb oldali keretben 25.azért gondoltam,hogy ha ugyan úgy ,mint a diablóban nincs azonosítva akkor olcsóbb,ha azonosítva van akkor drágább.szóval ezt nem értettem
a lényeg az akkor,hogy itt nincs identify??köszönöm pepita
egyébként nem tudlak valahogy elérni neten?? chat,skype,mns???
chaten ezen a néven megtalálsz!!
szia shorlex!amikor eladom a fegyvereket,két keret jelenik meg.a bal oldali keretben 10000van írva ,a jobb oldali keretben 25.azért gondoltam,hogy ha ugyan úgy ,mint a diablóban nincs azonosítva akkor olcsóbb,ha azonosítva van akkor drágább.szóval ezt nem értettem
a lényeg az akkor,hogy itt nincs identify??köszönöm pepita
vercetti már egyszer írtad mindenki látta.
nem tudom pontosan mi a baj, meg nem értem azt hogy nem krekkes de securom loaderrel kell indítani. most eredetid van, mert ha igen akkor minek a loader ha meg nem akkor meg hogyhogy nem krekkes?
vagy ha arra gondolsz hogy nem az exe-t cserélted ki hanem ezzel a mini image-es, hideres, secorumos dologgal bajlódsz akkor meg azé nem értem mert nincs kicserélve az eredeti exe így fel kénr ismerje.
Azt ajánlom hogy ments el minden adatot (kari, vault) jegyezd meg milyen kóddal telepítetted a gamát, szedd le, telepítsd újra, és mielõtt hozzányúlnál bármit is, úgy peccseld fel. Utána a gamecopyworldrõl töltsd le az 120hoz való fixed exe-t. én is azzal nyomom és elõtte én is a securom cipõben jártam, de hülyeség, ami GCW-n van az télleg fixed, egyszer sem fog kilépni, soha.