23078
-
virs lee #11809 Letoltam 64-ig a stormcallert, az utolsó 2 szint már nagyon unalmas volt. Maradt 72 elköltetlen skillpontom, ideje felrakni a kieget. ~~ -
#11808 Szerintem a Dio 2 random mapjaiban csak egy valami jó... Hogy randomok... Egyébként még így is rettenetesen ismétlődőek és unalmasak (pl. az Act 3-as jungelben mindíg halálrauntam magam... (na jó, csak a 10. úkrajátszás után )... A Titan Quest mapjai valahogy nem annyira unalmasak (talán csak a barlangok azok). Mellesleg ezt úgy mondom, hogy én is volt Diós vagyok... -
#11807 Én próbáltam tegnap rátok csatlakozni a hamán késő este de valahogy nem sikerült...Nekem is van két legendes karim amivel nem toltam még ki a legend hadest,az a spellbreaker meg a corsair, (az irodában a régebbi mentésű spelbr. errel nyomulgattam)... meg egy assám ami epic-es valami 32 szintkörüli és egyébb normalos osk 10-16 szintig...idáig csak a prophettel toltam ki a legend hadest, de annak a normal és az epic hades nincs meg...szóval csatlakoznék ezzel-azzal majd, hogy többen legyünk... :) -
Shorlex #11806 ja persze nem lehet trade-elni a ...rva életbe... -
Shorlex #11805 fecske, rám lehet számítani e téren, de amiket tudok adni azok bóonusz nélküli dolgok, szal inkább az arcane formulát és a hozzávalókat mondd, hogy mi kell, milyen artifactet akarsz elérni, mert ha te rakod össze alkotórészekből akkor kapod a bonuszt (még akkor is ha az alapul szolgáló artifactekben mondjuk nincs bonusz) nem tom érthető-e.
Dudo: nekem sem tetszik ez a 10 napnyi baszkolódás, de most mit tudsz csinálni? vagy előfizetsz, vagy szívod a faxt. De én aszondom, hogy jól megválasztjuk az időt, regelünk és orrvérzésig nyomjuk, 19esen battle, szedünk cuccokat és odaadjuk valakinek akinek van rendes ganmája, azt majd ha lesz nekünk is visszaadja.
VAGY
tq-zunk de akkor legyen már valami értelmes multi, mert bármilyen hülyén és viccesen hangzik még mindig nem vittem végig act4-et mert mindig "kezdjünk új karit (és akkor ugye szeretett Helosunktól)" vagy ilyenek voltak. most lehet hoyg conq-al kitekerem hoyg legalább azt tudjam milyen questek vannak, azok miket adnak egy karinak, de ha aszondod, hogy legendet el tudjuk együtt kezdeni (és akkor Helostól nem akarok hibrid megoldásokat) akkor kezdjük, én megyek a szerencsétlen BM-el, vagy folytassuk a két dream karit, de csináljunk valamit mán! :D -
#11804 dark core, shroud of eternal night, chaos cube, molten orb, blood gem.
ezek hiányoznak, ha valakinek van szóljon. nomeg egy normal tortured soul is kéne. köszi... -
dudovec #11803 Ja hat energy drain az nagy szopatas:D nemtom baszki , nincskedvem wowozni se:D ha nem trial lenne , akkor eljatszogatnek vele ,de befizetni most nemfogok , nemtudom hogylesz:D -
Tiger1111 #11802 Hello mostanában kezdtem el jatszani a tq-val "Decemberben még el vakult diablo fan voltam".Nagyon bejön a tq bár a random map hiányzik.A gamest templaral vagy egy harbinger-el akkarom elkezdeni.A kérdésem a következő lenne magas szintaen melyik az élet képesebb,és ennek melyik skilljeit fejleszem! előre is kösz a segítséget. -
Shorlex #11801 Nekem mondod...
Nem kezdünk valami wow-ot? :D hajlandó vagyok 3.szor is regelni ha te is.
ma este ha regelünk nagyjából egyidőben akkor lesz idő játszani.
Mellesleg bosskillre a lyre of apollo a legjobb, pályára meg egy másik, majd mondom, ha eszembe jut. egyszerűen zseniális ahogyan a titánról leesik a tüske, azonnal elkezdem ütni, nrg-je lemegy 0-ra, és utána csak ütni tud, castolni semmit, de nagyon brutál vicces hogy áll egy helyben és csak püföl mert meg sem tud mozdulni, nemhogy meteor, meg ilyenek. :D komolyan megéri nézni, ezért nem is gyakom le gyorsan, mert állat bámulni ahogy szerencsétlenül ütöget és 70 absorp mellett alig sebződök a nagy és félelmetes legend titántól :DDD
-
dudovec #11800 Amugy nemtom , kicsit leoltodtam a jatekrol , legalabbis a dream kasztrol tuti , takedownozok , feltolom 45 ig , aztan ott megvarlak v valami. -
dudovec #11799 lol:DD Shorlex , sztem meg kezdj mar egy dream naturet , ne rakja ra semmi cuccot , se recet se semmit es ugorj mar neki 30 ason normal titannak.. Hidd el egy par percet elfogsz szorakozni vele , hameg valaki nemtul gyakorlott , ennyi ido alatt siman benez 1 meteort v valami.. :P -
Shorlex #11798 Ja igen, a harbinger az sztem kurva jó kis kari nem véletlenül kezdtem egyet, de sztem egy dream-nature 100% rec kari, pláne annyi pettel, phantommal, a petek egymást erősítő dolgaival, oak-kal még annál is sokkal jobb, nem létezik hogy azzal gond legyen...
Apropó dudo: most mi van veled? eltűnsz, nem írsz, nem mondod, hogy mi a fax van... valamit csináljunk mán. Ha most mindenárona charmer az isten akkor várj meg legend elején, jövök a battlemage-el! :D -
#11797 jó biztos, az nemis peccs, kb 2 hétig élt :) -
Shorlex #11796 ne már, az egy kurva jó kari, csak nem jó a builded, meg nicnsenek cuccaid de az egy kurva erős kis karinak kell hogy legyen, sok élettel.
valamit te nem csinálsz jól a játékben, de most ne haragudj hoyg ezt mondom, de hidd el az jó kari nagyon. -
virs lee #11795 1.15-ben még lehetett. ~~ -
hawkie22 #11794 Továbbmentem Hádészba, de annyira életképtelen a karim (a Nature/Dream), hogy indítottam egy újat. Most megpróbálom a Warfare-Dream párosítást. :D
Talán összejön. -
#11793 dream feltételezi a kieget, ami meg az 1.30-as peccset. szobrokat utoljára 1.08-ban lehetett szétverni, ez itt már nem opció. 1.20-ban feltápolták titánt annyira, hogy az már szinte már túlzás is, de azért még simán lenyomható. mivel 1.30-ban még könnyítettek is pont a normal titánon, nem hinném hogy gond lehetne, főleg nem dream karival. tényleg szaladgálj, bár az csak a tűz és a meteor ellen megoldás. esetleg próbáld feltápolni a cuccaidat és a sebzésedet kicsit. pl menj vissza egyiptomi telkine-hez és öld le néhányszor, hátha dob valami jót. satöbbi (többiek úgyis kiokítanak) -
#11792 Csak annyit kell tenned, ha jön a zápor, fuss!!! :) És ha van sebzésnövelő képességed akkor azt is használd persze (pl. Odacsapsz Phantom Strike-al, és arrébmész míg újra feltölt). Nem lesz Instant Kill, de egy üdő után megadja magát kedves Typhoon... Ja és úgy tudom a körülötte lévő szobrokat el lehet pusztítani, abból nyeri az képességeit. Én még nem teszteltem, de én magam is csak kevés alkalommal nyírtam ki a Titánt... -
hawkie22 #11791 Vazze, van egy 31-es Dream/Nature karim, és egyszerűen nem bírom megölni a Titant. Van 3200 életem, de egy meteorzápor, azt ott halok meg, az összes segédemmel együtt.
Milyen skilleket kell előnyben részesíteni ennél a két karakterosztálynál, hogy viszonylag jó kari jöjjön ki belőle?
Ráadásul a sebzésem sem valami túl nagy, mindössze 350. -
Shorlex #11790 azt még nem néztem.
amúgy furi, mert nekem meg pont a gyűjtögetés az, amitől a falra mászok. szal én nem akarok már ezzel a játékkal annyit játszani hogy nekem erre időm és türelmem legyen.
úgyhogy kiszedema legjobbakat azt majd kitesztelem hogy melyikkel a legjobb :D -
#11789 amúgy nincs egy jó set, vagy valami táp fegyver, íj az új lilák között? -
#11788 csííter, csííter :)
pont a gyűjtögetés/összerakás a legjobb, még hagy gyupis receptekkel megy is csak. -
Shorlex #11787 hát megnéztem az összes artifactet ami a játékban lehetséges és azt kell mondjam, hogy van egy csomó plusz skilles, kettő olyan is van ami plusz 1 to all skills. Aztán van olyan ami 25 recet ad, és ott vannak azok a brutálok (lyre of apollo és társai).
Összességében sztem olyan 10-15 van ami használható. -
Antrax #11786 Nem muszály hogy külföld legyen. Magyar is megfelel -
Antrax #11785 Külföldi Hamachis szerót mondanátok nekem? -
dudovec #11784 hat sztem cooldownosak , a durva divine skillek sztem eleg erosen.. Sajna a rec nem fog hatni rajuk , mint ahogy a grant skill cuccokra sem hat mar.
De persze kitalaltam egy jokis trukkot mar jo elore :D ha bevalik megosztom;) -
#11783 már hogy adjatok nekem is majd ebből a receptből, több artifact-hez is kell, amit kinéztem. kösz.
amúgy próbált már valaki ezekből a divine-os skillekből valamit? van recharge vagy nincs? pl. on attack skill az minden attackra castol? kipróbálnám de nem vagyok gépemnél grr... -
#11782 abból nekemis, többhöz is kell az a szar. -
dudovec #11781 hol a rakba vagy?:D vasarnap van nem?:D -
Shorlex #11780 majd adok én :DDDDDDD -
dudovec #11779 bazeg 1 lesser recept hianyzik a divinemhez:D mar letoltam v 10 karival a normal formula questet , de baszik adni:D -
huntersec #11778 De ezen is volt, én írtam be először :P (11530) -
virs lee #11777 ne kunyizz, runolj! :P -
dudovec #11776 Phylactery of Shadows t pls valaki!:D -
virs lee #11775 Volt már, csak nem ezen a fórumon. ~~ -
Gelli #11774 ezek béna szetek, de fun a ninjás például :) -
#11773 tényleg, jók ezek a set-ek? még nem próbáltam. egy karival csak egyet lehet unlockolni, vagy mindet, de csak 1x? -
#11772 Bocsi ha már volt néhány unlock content kód.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!373624 "Armament of Gaul" set
437626 "Armament of Germania" set
925678 "Garb of the Great Merchant" set
274267 "Shinobi Shozoku" set
-
7Ryan7 #11771 Hy all! A dreames karinak magusnak vagy inkább harcosnak valo cuccok esnek legendarybol vagy epicböl! Én eddig csak epiceset találtam de az mind mágusnak volt jó! -
dudovec #11770 fecske nincs iened: Phylactery of Shadows mar csak 1 ien lesser szar kell ahhoz h meglegyen mindenem az elso divinehez, csak osszekene oket pakolni:D