• dudovec
    :DD Shorlex a zaszlo erossege az ujdonsag, meg az hogy level 75 ig kitudod maxolni a peteket is , es faraghatsz belole egy durva champet.. Pontosan a zaszlo fizikalja az ami miatt az ancik ismet ertelmet nyernek , sot minden peted lenyegesebben kemenyebb lesz. En csak fogtam magam es leirtam reszletesen a szerintem idealis champ buildet , es mindent megindokoltam h miert is van igy, reszletesen levezettem.. Persze ujdonsag nem tul sok volt , de nem vagyok benne biztos , hogy ezt mindenki akar te is kiszamoltad mar magadban , hogy ennel a karinal , ha igy buildezed , akkor mi-merre hany meter.. De ha igen, akkor toled kulon elnezest:P

Ami a szerkot illeti: Molten shield + betrayer fegyo(jelenleg full attack speed relic van , de szetfogom szedni es converted relic lesz attack speed bonussal) , hood , afro amu , alexander armor lesz , csak 1-2 szint kell meg , hogy potoljam a statokat , illetve normal/epic/legenden a statos questek act4 bol.. Ringnek az egyik egy 42int 27% int 12% nrg + 600 life 6% dmg resist relic , a masik ring adroit loop. Ciponek pedig felrakom a shaman cipot amit toled kaptam es kiegben kicsit durvan szarra reliceltem , mindja be is rakom majd a kepet.. Igaz van atomzuzos cipom , gondolkodom is rajta erosen , mert sztem meg az athenanal is jobb.., de a hood + clasp + cipovel van meg a 100% recem.. Alapban +4 skillem van , de mivel allandoan megy a zaszlo , ezert mondhatom h +5 , foleg hogy petet idezek vele igazabol. Ami az artifucktot illeti , most epp az az artifuckt van fenn amit linkeltem , igen pont az attack speed miatt.. De amint osszerakok 1 harcosnak valot , ami szinten attack speedet ad , le fogom cserelni.. Tovabba a farkasok aurajanak 15% total speedje , illetve az oak 10% ja segit elerni a 222%-ot. Szoval ha a fegyoban kicserelem a relicet (47% helyett csak 35% ot fogok kapni) meg ugyis meglesz a 222% a farkasok aurajaval (meg persze onslaught) csak lesz meg tovabbi 12% convertem :D