23078
  • dudovec
    :DD Shorlex a zaszlo erossege az ujdonsag, meg az hogy level 75 ig kitudod maxolni a peteket is , es faraghatsz belole egy durva champet.. Pontosan a zaszlo fizikalja az ami miatt az ancik ismet ertelmet nyernek , sot minden peted lenyegesebben kemenyebb lesz. En csak fogtam magam es leirtam reszletesen a szerintem idealis champ buildet , es mindent megindokoltam h miert is van igy, reszletesen levezettem.. Persze ujdonsag nem tul sok volt , de nem vagyok benne biztos , hogy ezt mindenki akar te is kiszamoltad mar magadban , hogy ennel a karinal , ha igy buildezed , akkor mi-merre hany meter.. De ha igen, akkor toled kulon elnezest:P

Ami a szerkot illeti: Molten shield + betrayer fegyo(jelenleg full attack speed relic van , de szetfogom szedni es converted relic lesz attack speed bonussal) , hood , afro amu , alexander armor lesz , csak 1-2 szint kell meg , hogy potoljam a statokat , illetve normal/epic/legenden a statos questek act4 bol.. Ringnek az egyik egy 42int 27% int 12% nrg + 600 life 6% dmg resist relic , a masik ring adroit loop. Ciponek pedig felrakom a shaman cipot amit toled kaptam es kiegben kicsit durvan szarra reliceltem , mindja be is rakom majd a kepet.. Igaz van atomzuzos cipom , gondolkodom is rajta erosen , mert sztem meg az athenanal is jobb.., de a hood + clasp + cipovel van meg a 100% recem.. Alapban +4 skillem van , de mivel allandoan megy a zaszlo , ezert mondhatom h +5 , foleg hogy petet idezek vele igazabol. Ami az artifucktot illeti , most epp az az artifuckt van fenn amit linkeltem , igen pont az attack speed miatt.. De amint osszerakok 1 harcosnak valot , ami szinten attack speedet ad , le fogom cserelni.. Tovabba a farkasok aurajanak 15% total speedje , illetve az oak 10% ja segit elerni a 222%-ot. Szoval ha a fegyoban kicserelem a relicet (47% helyett csak 35% ot fogok kapni) meg ugyis meglesz a 222% a farkasok aurajaval (meg persze onslaught) csak lesz meg tovabbi 12% convertem :D
  • zsirfecske
    húh shorlex ez gáz. ígysincs esély artifact-ek kirakására, hát még ha el is veszted azt is ami eddig volt

majd kirakok néhány jobbat egyszer és adok belőle. hehe
  • Aylon
    Egy elég jó kis armort találtam az előbb:
    125 def
    10% damred
    20% avoid project
    többi cumó nem annyira érdekes rajta, de már lvl 11-től használható és sztem deftől függetlenül relicelve megállja a helyét :) (mellesleg k@rva jól néz ki)
  • Light
    Köszi, megtaláltam:).
  • Shorlex
    ha jól emlékszem nem rhodoszban van hanem a köv. helyen.

Dudo: volt kékhalálom, a gépem már teljesen de még annál is jobban KO, úgyhogy most majd áttérek a laptopra véglegesen amíg stabil nem lesz. Elveszett minden mentésem IT-ből, hála az égnek a korábbi összes mentésem az megmaradt, de a kari amit együtt kezdtünk az kuka, a conq küldijei, a továbbvitt bm, és nem utolsó sorban: az összes artifactem, minden formulám az odavan... hát ember tervez...
    úgyhogy vagy kezdjünk együtt valamit, vagy én csinálok egy új harbingert és te megvársz akkor engem, nem is tom hol voltunk, asszem én 15-ös voltam talán, de a többi nem rémlik. Talán athénig jutottunk? úgy sejlenek fel a dolgok. ma én nem leszek, de holnap talán, addig próbálok valamit alkotni a gépemmel is, meg a karival. De most egy jó ideig a laptopról fogom nyomni, mert ez már egy saga az egyébként jó alkatrészekből álló gépemmel bassza meg
  • Light
    Hali!

Meg tudná nekem vki mondani, h Rodoszban Procne merre található:)? Akkora fasz vagyok, nem emlékszem, h hol beszéltem vele:). Végignéztem a várost, de nem láttam sehol. Sajna így meg nem tudom befejetni a küldetését, amit adott: "An Impossible Task" - a Tome-ot kéne odaadnom neki.

Köszi
    Üdv
  • ROMOTO
    Ja tök magyar leírást...
  • NeoMaN
    Őőő, Te magyar nyelvűt kaptál? Enyém német, de angolul sem értenén.
    :(
  • Shorlex
    ja már sejtem.
    afro amu, deimos pajzs meg fel fogsz venni calypsot-t, vagy azt a másikat nem jut eszembe..
    OK már megvan.
    mondjuk viszont az érdekelne, hogy nyilván a betrayert achillessel reliceled, van passzívod, az archmage is ad speedet (ha azt használod amit adtam akkor ráadásul jó sokat) de az archmage miatt sztem kénytelen vagy felvenni a cipőt is.
    ergo elesel az athenától, az ody-tól, amiben van plusz damage, nincs se myrmidons, se immortal, sapid gondolom hood, úgyhogy ares helm sincs, gyűrűket sztem reliceled az ody-t pótolandó.
    na ezek után nem tudom hogy hogy jön ki a 222% spped, meg a 2200 (még onslaught-tal is)
  • Shorlex
    Dudo, amit most leírtál az tök jó, csak mi benne az újdonság a minusz 50 nrg cost meg a plusz zászló fizikális damage mellett? :D
    egy dolog érdekelne, a plusz 5 skilled a recharge mellett, illetőleg ezek mellett az attack speed-DPS dolog. de gondolom valami artifact van a dologban.
  • ROMOTO
    "...a lényeg mit sem változott... rec-es karik előnyben..., az ancik megint ütősek lettek,...meg asszem álltalában a petek azok lesznek, ..."
    ez volt nekem is az első észrevételem a kieggel kapcsolatban, fölértékelődtek a petek tulajdonságai (a zászló is tulajdonképpen pet :), vagyis inkább feltornázták a spirit szintjére...
  • ROMOTO
    Remélem az origin cd-khez mellékelnek leírást is, mint az előzőben volt, amiből többek között talán kiderül hogy mik ezek a motyók
  • NeoMaN
    OMFG ez mi?:

• dudovec
    Na emberek , asszem itt az ideje ajnározni kicsit a championt:D
    1.20 ban ugyebar szetbombaztak a refresht, panaszkodott is haver , hogy a maxolt refreshje!:D csak 1/4 et tolti vissza az ancik recharge timejanak, muahah:D Nameg a harcosok is gyengebbek lettek.. Szal 1.20 alatt fogtam es atbuildeztem kicsit az asszony champjet, pet nelkul , 100% recre.. csak briarward + zaszlo + onslaught+ oak + plague.. Sztem tokeletesen mukodott bossoknal , mobokra nem volt tul gyors , de tuti volt a dolog , szal nemvolt szukseg petre, es nemis segitett volna rajta sokat , ha most 100 recbol hivogatok ien 150 dmg s anci harcosokat , vagy barmit, amugy sincs tul sok skilled egy natures karinal , zabalja a pontokat...

Nade most kiegben keremszepen, nagyon bedurvult a dolog , az oly neheznek tuno bonus palyat szinte ugy utom be legenden a champel , hogy nem iszok health potit, max 1-2 t ha nagyon elkapnak , de toxeust is ugy csavarja le a kari , hogy meg sem mozdul a lifeom szinte, pedig meg tavol all attol , hogy keszlegyen..

Namost , a karinak van kb 9000 lifeja , zaszlo + briar wardal 68% damage absorb , onslaughtal + dyonysusos ringel van 24% fizikal dmg resistje , aztan a 11 es plague -50% reduced fizikal dmg akin rajta van , a zaszlo langolasa tovabbi -50% fizikal dmg t huz le az ellenfelrol.. -> osszegezve -100% fiz dmg az ellenfeleknek , briar wardban allok , amin keresztul nehezen talalnak el , van 68% absorb 24% fizikal dmg res ,9k life es fennvan egy shield ami 500 fizikal dmg t elnyel , ja es rajtam van a nymphemnek az overgrowtja is:D +3 skilles oak ad resistet , termeszetesen Afro amuval nyomom , ugyanis nemtud szivatni a mind control , mert kurvamagas a szornyek szintje kiegben (pontosan a spirit 100% reces mind controll spellje miatt , igy az afro elveszti a hatranyat).. Szal eleg jok a resistjeim is , a fire foleg ami a lenyeg.. Ennyit a vedelemrol..

A dolog attol lett erdekes, hogy a zaszlo nem csak -50% costot kapott , hanem 166 fizikal dmg t is ad ,legalabbis +3 skillel nalam annyit , lehet ez mar 1.20 ban is ment , nemtudom megmondom oszinten..

Namost a tamadasom az olyan 2200 avarage es olyan 5000 DPS ben , tudom nem egy orias , de tiszta fizikalis , mindez persze 1 betrayerrel , 222% attack speed mellett es meg csak level 4 es a farkasaim auraja.. Ha langol a zaszlo , aminek igazabol bosssoknal van nagy jelentosege (es ott bizony nekiall langolni , foleg a bonus mapon) akkor plague+zaszlo+betrayerrel osszesen 140% fizikal damage resistet szedek le az aldozatrol , igen mehet minusba nekik is nemcsak neked , de gondolom nekik is csak -100% ig , sebaj , ki van az hasznalva...

Es ha mar 100% recharger a kari , es ha mar ugyis +5 skillel fogom tolni (ami jelenleg csak +3) , kifogom neki rakni az ancit is meg a farkasokat is amint lesz ra skillpont, mert ugyan pet nelkul is aratott a kari eddigis , de mar nemlesz mire raknom ami erositene.. Es eddig 1 anci utott 170 et a farkasok auraja nelkul , mostmeg zaszloval ut 330 at +92% a farkasok aurajabol , az ~600 dmg per katona +25% total speedet is kapnak , es ugyebar vannak 5 en.. lifejuk van vagy 14k az oakommal absorp miegymas mellett nem ütik le oket ,hameg igen akkor a 100 rec miatt akkor castolom oket ujra amikor csak jolesik.. Aztan ottvan a 3 farkas meg , fejenkent kb 350 fizikal dmg vel 15% health reductionnal
    + a nymph aminel csak a legfelso skilljet maxolom.. Szal ez a 9 pet legalabb 150% al megfogja dobni a mar amugyis kurvaeros kari tamadasanak a hatekonysagat...:D

Virs lee: ugye nemkersz jogdijat mert castolok ancit is?:DD Mellesleg a baratnom karija is refresh anci moka volt meg joregen es nem en javasoltam neki:D 1.30 ban sztem ujra van ertelme oket hasznalni , de persze csak zaszloval 100% reccel meg covenantal vagy farkasokkal.
  • dudovec
    Hat írni nem fogja, legalabbis addig nem amig fel nem raksz 1 dmg kiiro progit , ami ugytudom kieghez meg nincsen... Igen , rendkivul sajnalatos , hogy 1 casternel nem irja ki a sebzest rendesen , de igazabol ki tudod szamolni egesz pontosan.. Nem csak dmg kiiro progival lett testelve a dolog amugy, hanem egy level 1 es shardot (passivok nelkul) mertem hearth of the frostal , illetve a nelkul.. Ezen a videón látható is a dolog , hogy nimbus nelkul 5 lovesre megy le a 95% lifeja ugyanannak a mobnak , mig nimbussal 3 lovesre megy le ugyanannyi.
  • Shorlex
    na ez engem is érdekelne...
  • Shorlex
    régebben ezt onnan láttuk, hogy odamész egy ilyen kis szarhoz mondjuk spártában, amit lehet ütni (ilyen célzótábla, vagy madárijesztő) és amikor volt ilyen damage kiíró mod, ami mindet kiírta, akkor láttad, hogy mennyit sebez.
    másfelől pvp-ztünk sokat és ott is teszteltük, hogy mennyi életet visz le átlagban, és nem egy nem két lövést eresztettóünk meg úgyhogy az is megbízható info :D
  • Aylon
    Lehet hogy már volt erről szó, de nincs kedvem visszaolvasni...ezek a kis versikék amiket a mobok néha dobnak, mire jók?
  • Eardog
    Dudovec:
    tudom, hogy ha berakok egy 30-50 cold damage-es botot, az nem növeli az Ice Shard erejét, azt én úgy gondoltam, hogy a cold damage% csak a botokra hat, a varázslatra nem! És kben ezt honnan tudjátok? Tapasztalat? Vagy valahol ez írva vagyon? Mert az jó lenne ha beraknék egy cold damage%-os cuccot, akkor a skilltálbába vagy akárhol látnám, hogy az IceShard télleg erősödött:( Azért köszi a megerősítést!:) Ja, még egy kérdés, most jelent meg a titan quest-hez az 1.30-as patch! Ha azt felrakom, akkor az "belejátszik" az immortal Throne-ba is, vagy az reljesen külön megy a kettő?....mondjuk az immortal throne-ba 1.11-es van nekem írva a main screen-en.
  • zsirfecske
    dream és közelharcos :)
  • Shorlex
    Spirit, hogy legyen két peted a bosskillre, meg sokkal több hasznos dolog.
  • virs lee
    Earth, hogy legyen melletted eruption. ~~
  • hawkie22
    Akkor a választás. :)

Igazából a Spirit vagy Nature lenne számomra jó, mert szeretném, ha lennének mellettem segédek. A Spirit a Lich King meg Outsider miatt, a Nature meg a farkas meg a Nimfa miatt lenne jó. Te mit javasolsz ebben az esetben?
  • Shorlex
    1 Dokumentumok\My games\tq, illetve tqit
    2 új dolgokat lehet vele kikódolni hogy a database-ből kiszedhesd (custom map csinálásnál van értelme)
    3 amit akarsz, minden jó mellé, de ne kérdezzetek már mindig ilyet előbb mandd hogy mit akarsz, miben gondolkodsz aztán majd kapod az ötleteket. harcos, vazsi? támpont...
  • dudovec
    grr bugos fos szar kieg.. megolom a skarabeuszt.. es nem tudom felvenni a scroll of invocationt , barmit csinalok nem veszi fel.. ugycsinal mintha felvenne , de kurvara nem csinal semmit es nem nyilik ki a kapu.. basszakmeg ..
  • hawkie22
    Sziasztok srácok!

3 kérdésem van:
    1. Hova menti a játék a karaktereket?
    2. Sikerült kideríteni, mi az az Unlocked Contents?
    3. Stormos karit indítottam, mi lenne a legjobb választás mellé, és milyen skillekre, és attribútumokra érdemes pontokat pakolni?

Köszi a segítséget.
  • virs lee
    Viszont ha már ki van maxolva, akkor a varázslat már nem tud erősödni, vagy igen?
    De tud, az +65 INT = +10% elemental dmg, szal fejleszd az INT-edet! Meg a %-os elemental dmg növelő cuccok is raknak rá.
  • zsirfecske
    ez jócucc :) nekem bezzeg +15% att speed jön ki max...
  • dudovec
    basszameg , nemtom mer , de amikor nem fullscreenes kepet rakok be , akkor valahogy nem akarja benyomni ide.. :\

http://img1.tar.hu/dudovec/size2/28731886.jpg
  • dudovec
    Jo hat marker nelkul csak 6k a dps em:D Nimbusom meg nincs kifejlesztve, de nemsokat szamit amugyse.. szerintem amugy nemis lesz, inkabb csinalok 1 durva whispet vagy valami..

Shorlex: holnap leszek aktivan csak.

Amugy fecske a bow nemolyan nagy szam , betrayer veri eztis sajna , nekem nagyon tetszik a bow ami a brigandodon van , valami olyasmi kene nekemis:D
    Bar hydrat ugy szarralottem mint annak a rendje , es ami az erdekes, hogy legend titan ad 19000 expet, legend hades 38000 et , mig a hydratol 42000 expet kaptam:D fura.. Amugy nagy szuksegem lenne egy olyan betrayer bowra , illetve arra a bowra ami 17% rechargeot ad , egy ilyen lila szar, mert mint lehet latni , lemondtam az instantrol ,mert nemkell , de kene 60% recharge legalabb a callnak , mert ugy csak 20 secet kell varnom kb mire castolhatom ujra , erre eddig 1 cipot hasznaltam , de felraktam a trackert mert kell a max movement speed , illetve kapok meg 100% pierce dmg t is , szal inkabb weapon swaprol calloznek azzal a bowwal.. mashoz meg ugyse kell recharge.. nemtom mi a neve ,majd megnezem a gamebansheen..
    Amugy itt a kep az artifactrol ami fennvan , az attack speed bonus miatt csaptam fel , call nelkul is megvan 200% igy , callal megy fel 222% ra.

• Shorlex
    nemá marker meg call együtt simán
  • zsirfecske
    úhh van egy kis bónusz pierce dmg-ed. ilyen íjat nem találok én soha... artifact is pierce-es tán, vagy elemental vagy milyen? nem hinném, hogy csak a marker miatt ilyen ló a dps.
  • Shorlex
    vagy ma, ember?
  • dudovec
    Na ennyit sikerult egyenlore kihoznom a Sagembol.. meg kicsi , meghat marker :D
  • dudovec
    Huntersec: spirites karinak legalabb 60-70% rechargeot erdemes kirakni, tamadni nemnagyon tudsz ezzel a masteryvel , de arra valasztod a masikat melle, ami tokre rajtad all.. Spiritnel: deatchill+passivjai, dark covenant+passivejai, liche king idezo skillje maxolva.. + passivejaira par pont , ha megvan a 60-70% recharge , akkor erdemes az outsidert is maxolni. Spirit ward is meger par pontot , hogy ne üssenek szet az undeadok.
    Most leirthatnam , hogy a Spellbreakernek illetve a Conjunak mi a lenyege, de ezek a karik 100% rechargeal mukodnek igazan.. Ha ehhez nincs meg a felszerelesed , akkor inkabb csinalj Oraclet , vagy Divinert esetleg Bone Charmert vagy valami mast, de ha megvan hozza a szerko , szivesen leirom a lenyeget a 100% rec Conjunak/Spellbreakernek.

Eardog: csak a %!-os cold damage fogja erositeni a shardot , szal hiaba raksz fel egy botot ami 40-50 cold damage tulajdonsagot ad , az nem fog rajta segiteni semmit , csak ha +25% cold damage , vagy +30% elemental dmg , stb stb.. Ertelemszeruen a storm nimbusnak is csak a 'hearth of the frost' nevu passivja fogja erositeni , maga a nimbus legelso skill nem. Lattam Shorlex is %-ot irt csak , de csak nyomatekositottam , nehogy valami felreertes legyen:D

Sikerult egy extrabrutal championt faragni egy reg elfeledett karibol , majd hamarosan leirom , hogy is nez ki a dolog , de nagyonzsir:D
  • zsirfecske
    recept-ek nekem hades runból vannak epic/legendről, esetleg bónusz pályáról. ami kell még általában, pl. essence/embodiment-ek az új relic-ecből azok meg legegyszerűbben szintén a bónusz majestic-ből jönnek, hiszen az bármivel elérhető rögtön a kieg elején. nomeg végignyomtam normal/epic-en minden karival a világítótornyos küldit, mert ott fixen formula a jutalom.
  • Shorlex
    Akkor te nagyon mázlista lehetsz vagy velem van baj.
    Tegnap mentem egy kicsit a battlemage-el, ez az amit funból kezdtem a dudoval (ugye ő volt a caster brigi) de már úgysem fejezzük be, gondoltam kitekerem vele legendet egyedül, meg gondoltam, hogy ha kell, akkor visszamegyek vele egész normalig, hogyha ott nagyobb esélye van a kis szaros artifacteknek.
    Na most nyomtam vele knossosig, és kettő darab k..va artifactet dobott (mondjuk az egyik az a brutkó, amit mondtam) de semmi több.
    Először ilyen delphoi után jóval esett valami, már gondolkodtam is rajta hogy írok a fórumba, hogy ez az artifact ez szintfüggő vagy mi mert nekem egy darab nem esik, míg a conq-al azért esett szépen, meg a szaros kis harbingerrel is a maga lvl 15-jével, de ezzel a bm-el nem esik semmi...
    na szóval míg itt mindenki összegyűjt mindent az elég hosszadalmas utacska lesz...
  • sopi
    Lehet hülyeséget kérdek de minden szintlépésnél a skillekhez 2 és a spellekhez 3 pontot kapok? Nincs valami fordulópont amikor ezek megnövekednek? :)
  • zsirfecske
    épp ezért szeretnék összerakni egy grant skillest, hogy lássam hogyan is működik...

amúgy meg van 18 lesser artifact-em készen, abból csak 12 különböző. itt már azért lehet rakosgatni nagy kockázat nélkül. pl. a lenti cucchoz szükséges silver heart-ból 2 is van. jó hát a másik reagens az tényleg előfordul másik receptben is, de én azért simán elhasználnám erre :)
  • Shorlex
    fecske én a helyedben várnék még kicsit a formulákkal.
    Tudom nagyon jól hogy nem vagy csíter, de azért kurva bosszantó amikor összeszedsz vért pisálva egy artifactet, majd felhasználod egy jobbhoz, majd találsz egyet ami még annál is jobb és az kellene bele...
    Szal én a helyedben "tárolnám" (khmmm... :D) az új vaultig ezeket még a formulákat is, nemhogy az artifacteket...