Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meenem rakja be?:|

Ja, enis gondolkodam regebben ezen az energy costos dolgon, bar en bertem volna -75% al is , es e melle 100% recharge, es igy csinaltam volna meg a colossus form+ lethal strike corsairt.. formos lethal miatt kb leszarhattam volna a dps t:)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
mi a probléma, és erre mi a megoldás?
köszönöm.
No one can stop Death!
Találtam cuccokat, meg már megvoltak és kipróbálok egy conquerort.De nem a hagyományos kari lesz, hanem egy érdekességet megcsinálok vele: -100% nrg cost. elvileg kijön. :D és persze 95% feletti recharge :D
Azaz colossus form és rally ugyanúgy lesz mint a binderben csak ancestralokkal megyek majd és nem outsiderrel. Batter és shield charge, onslaught nem kell. és mindez egyetlenegy nrg-be sem fog kerülni.
na ez lesz az igazi korlátlanság, mert castolás az lesz orrvérzésig ingyen. :D nincs mana gon, felõlem lehet akár 200nrg-m is, elég. :D
bow konkrétan zöld huntmaster ami 148-175 dmg körüli, azaz kb 40 pierce-et ad alapból. relic és a zöld jelzõk miatt még 71 pierce dmg és +25% pierce van rajta. ez már azért 150 körüli pierce dmg alapból, és akkor nem számoltam a marksmanship 63, a scatter 180 körüli pierce dmg-jét, az alap pierce dmg-t dex miatt és a maradék max ~700% pierce dmg bónuszt. ezzel már azért életképes a dolog. 4000 az alap dps, amibõl kb 1000 azért persze fizikális (immortal amu és str), de mivel rogue is vagyok full attack speeddel megyek és osztom a lassítós/összezavarós vesszõket.
ennyi, viszont annyit rizsáltam, hogy megjött a kedvem a játékhoz. grr ha lesz rá idõm folytatgatom biztosan, nekem nagyon bejött a kis utonállója :)
Legend Fayum
Legalábbis én így vettem észre. Normálon csak állok, és alig-alig sebzõdöm. Felsõbb szinteken nemtom mivan, újrakezdtem Hunterral.
csak azért kérdezem, mert nemtom milyen bw van nálad, de végül is csak 25%, vagy egy kcisit több piercing, a többi nem. néztem már más karinál hogy egy dex még íjjal is kevesebbet ad plusz damage-ban, mint egy str. persze nálam. akkor bocs, csak kérdezem.
Egyébként az a legidegesítõbb, hogy amikor végre odamehetnél hozzá, mert nincs égszakadás meg nem fúj kéket (a tûz nem érdekel, ha láttad többször beleálltam - 80%res), akkor jön ezzel az új találmánnyal, a tüskékkel és akkor nem igazán szabad bántani, mert olyan mint egy thorns shrine, csak a rosszabbik fajtából. nem tudom hogy százalékosan kapja-e le az életed, vagy fixre, de több harc után most már azt mondom, hogy kb. egy olyan 80% vitality retaliaton lehet rajta ilyenkor, de az a minimum. szóval nem tartana ez 4 percig még egy pet nélküli egyszerû 2000 ütésû kis champpel sem, de ezek a tüskék... ez nagyon a bögyömben van. :D
Fake karival (ami egyébként elvileg szintén kivitelezhetõ becsületesen is) még ez a titán is fél perc... :D Ranger, de köze nincs az íjhoz... :D
csak azt néztem, hogy van +715% pierce dmg-em cuccból és skillbõl a 61-es briganddal, ha bevágok neki egy max +390%-ot lethalból az már +1105% és akkor ott van még mellé a 702 dex-embõl eredõ +%. mennyi is az kb? csak számolgattam, hangolom magam a kiegre ezzel a karival :)
Ami a 'valaszt' illeti, igen mikor itt elolvastam ezt a legutolsot, enis rajottem , hogy erre mar feleslesleges ... csak igazabol Fecske reakcioja a fura nekem, dehat õ tudja;)
Ámbátor én úgy döntöttem hogy már nem szólok a témához, remélem dudo ezúton is olvasod, és kérlek hogy te sem. elhiszem hogy te vagy a legtökösebb gyerek a világon, nem az lesz az értékmérõd hogy válaszolsz-e neki. és a barátnõd pedig olyan szép, hogy ha nem lenne nekem is, rajta vesznék össze veled. :D csak ne válaszolj, jó?
return az eddigiek amíg meg nem hal.
csak erre mondtam hogy ez olyan szánalmas - ezt a hatósugaron kívüliséget kihasználni. az az igazi férfias sport, amikor bemész és gyaksz :D és nem rohangálsz ki-be. de néha muszáj úgy néz ki.
egyébként elárulom hogy pl. farkasokat nem használtam egyáltalán. Nem is kellenek champnek, csak rontanak a helyzeten. nekem legalábbis. igaz így kicsit csalogatós lett, de amíg voltak farkasok addig voltak bajok nálam. egy alapvetõ feltétel van: converted fegyó. találtam egy olyat ami 30%... azzal gyakom a titánt. 140-170 damage van... képzeljétek el találnék egy ugyanilyet 220-250 damage-ben...
Na még egy kis móka hogy tanuljon minden kezdõ. :D
Ez egy kicsit hosszabb ideig tartott, de hát basszus, egy szaros kis champion... :D Zolika neked mondom, aki baszogatsz mindenkit hogy tápolt cuccokkal vaultozva 4-5 másodperces fõellenségeket csinálunk, hogy:
1) amint látod több mint 4 percig tartott
2) a móka és kacagás kedvéért nem használtam petet (csak egyszer próbálkoztam ancestralokkal, de látni fogjátok mi lett az eredménye...) nehogy megin az legyen hogy én csak azzal tudok írtatni
3) ez a kari nulla% recharge
4) a kezében egy olyan fegyó van, amit lvl30 körül megkaphatsz és használhatsz
Szóval ennyit arról hogy ki hogyan tud csak játszani és ki mire képes. félre ne értsen senki, nem frenkizésbõl tettem fel a videót (az ugyanis nem 4 perces lenne) hanem már a tököm tele volt vele hogy azt hiszik néhányan hogy aki tápos cuccokat használ az csak azért használja mert csak azzal megy neki. (hozzáteszem a kari a fegyón kívül tápolt cuccos, de egyrészrõl, nem a fegyó a lényeg??? másrészrõl zöld cuccaim s vannak közel olyanok mint ami rajtam van relicelve)
Shorlex: ha idegesít, hogy nem látsz elõre a pályán legyél íjász hunter és lõjj be shift-tel folyton vaktában. +200-300% projectile speed-del, scatter és puntcture shottal meglepõdsz, hogy kb 2 képernyõnyire is írtasz. amúgy sztem nyílnál a +proj speed dobhat valamit a távolságon, mert én act3 telkine-t mindigis simán lõdöztem a lépcsõrõl. de ez csak egy gyenge elmélet.
Nemtom igzaabol mi lehet a biztos recept ellene, talan a spellbreakerrel lekapnam elsore, bar nemgarantalom.. 80 fire res meg 6000+ life se tunik elegnek ellene, siman durvabb mint a manticore.:D
es meglett mondva, ha a paholy neked az isten , akkor huzzal oda meglett mondva, erre itt nemkivancsi senki amit nyujtasz.. koszonjuk az ismet rendkivul kulturalt hozzaszolasod. <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Romoto: hogy én ezzel meddig és hogy akarok játszani, nem mindegy, pont ez nem tetszik nektek sem, ha beírom, ti hogy játszatok, akkor mit ugatsz bele? Jó reggelt! A Dio 3 meg 2008 elején jön, ezerszer le lett írva, kár, hogy ehhez sincs lövésetek, ja, nem tudtok angol fórumokat olvasni. sorry.
Egyébként bekaphatja az összes nagyokos, úgyis nullák vagytok, cheat-huszárok, LOL!!! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#beka2>#beka2>
Sosem szerettem a kimegyünk a hatósugarából csatákat, de cak így lehet. meg kell várni míg messze tõled nyom egy ugrást aztán odaengedni, onnantól érdekes módon hozzád sem ér, aztán gyorsan kimész boztonságiból nehogy ugorjon és kezded elõrõl. 8-10 körben kivégezhetõ, de ez nálam nem sportszerû...
alapból rajta van az odysseus, az archmage és a hood.
Lábra ki az a hülye aki nem athenát tesz, és már kész is vannak az egyenkatonák, a klónhadsereg :D
Ami változik és látható az a pajzs meg a fegyó. de pajzsból ugye van koribantes és ancile ami érdemi a többi szar, a fegyó az egyetlen igazán változó. Eszembe jutott a gyûrûk urában a helm szurdoki csata, ahol az orkok egy picit különbözõek voltak, egy picit más fegyó, de 98%-ban ugyanaz. Milyen vicces lenne egy ilyen multi. 4 db fent leírt cuccokban rohanó közelharcos. egy spellbinder, egy spellbreaker, egy warden, egy champion... azonos öltözetben :D
Mert megint elõvettem a championomat (most vettem csak észre hogy jade palacenál hagytam abba a gamát vele... hülye shorlex) hogy befejezzem vele is a gamát, de ember, egyszerûen elképzelésem nincs mit kéne csinálni. Beküldök 8 petet, egy ugrással megöl hatot, marad 2 ancestral, azok leveszik az életét kemény 95%-ra. ez igen... ugye recharge ebben a kariban nincs...
Aztán beküldöm újra a három 20-as farkast, egy ugrás, halotak. 10000 életük van. nekem 8. és nem lehet azt a kurva ugrást kiszámítani. mert ha lehetne mint mantinál a fújást... és olyan nagy a hatósugara hogy nincs idõm ellene menekülni. és saccperkábé sebezhet vagy 50ezret bazmeg ahogy meghal minden pet gondolkodás nélkül. 80% fire resistem van, segít? vagy mi az isten??? el lehet rohanni mellette?
ez latom nekem szol ,de nem egeszem ertem h mire irod. :DD ugye nem azt akarod mondani, hogy Shorlex liche sem gyozott meg, aminel szerintem csak az idezo skill van kifejlesztve, mer akkor kesz.. megeszem a kalapomat mostmar...:D lichnek pont az a lenyege, hogy ot tamadja meg a boss, mert mire leveri, addigra lerekukalja az eletenek tobbmint a felet, addig se ut teged boss. Mert amig sokat tud redukalni, addig sokat sebez (ez legenden tobb 10000 , a %os sebzes miatt) es addig a boss nemfog atvaltani rad, amig az elso celpontja legalabb annyikat sebez ra mint te, ez a kulcs elvilegesen.
De nem lehet hogy egy 3-4 gigás, iszonyú hardware igényû játék ne nyújtson többet mint egy diablo, azt nem hiszem el.
És még petje sincs az úrnak... ejnye... :D
Sokszor van, hogy egy csorda legyakása kisebb "tervezést" igényel, jó megnézni hogy kik is vannak benne, kit gyilkolj elõször, stb. de ha lefelé megyek és ott van egy nagy dragonian csorda és van benne mondjuk két lightningra gyúró kék dragon mágus, én azt nem látom, még nincsenek a képernyõben, jó esetben a hangjukat hallom messzirõl. és én megyek lefelé és egyszer csak tapasztalom hogy pillanatok alatt lelõnek (0% resist... khmmm), mert azt sem tudom hogy ott vannak. ilyen volt az egyik halálom.
1280×800-ban nyomom pedig, christal kijelzõn, a legmesszebbi nézetbõl. hát mit csináljak még??? amióta elkezdtem mondom engem ez az egy bosszant kifejezetten a játékban, de nagyon.