• dudovec
    Na emberek , asszem itt az ideje ajnározni kicsit a championt:D
    1.20 ban ugyebar szetbombaztak a refresht, panaszkodott is haver , hogy a maxolt refreshje!:D csak 1/4 et tolti vissza az ancik recharge timejanak, muahah:D Nameg a harcosok is gyengebbek lettek.. Szal 1.20 alatt fogtam es atbuildeztem kicsit az asszony champjet, pet nelkul , 100% recre.. csak briarward + zaszlo + onslaught+ oak + plague.. Sztem tokeletesen mukodott bossoknal , mobokra nem volt tul gyors , de tuti volt a dolog , szal nemvolt szukseg petre, es nemis segitett volna rajta sokat , ha most 100 recbol hivogatok ien 150 dmg s anci harcosokat , vagy barmit, amugy sincs tul sok skilled egy natures karinal , zabalja a pontokat...

Nade most kiegben keremszepen, nagyon bedurvult a dolog , az oly neheznek tuno bonus palyat szinte ugy utom be legenden a champel , hogy nem iszok health potit, max 1-2 t ha nagyon elkapnak , de toxeust is ugy csavarja le a kari , hogy meg sem mozdul a lifeom szinte, pedig meg tavol all attol , hogy keszlegyen..

Namost , a karinak van kb 9000 lifeja , zaszlo + briar wardal 68% damage absorb , onslaughtal + dyonysusos ringel van 24% fizikal dmg resistje , aztan a 11 es plague -50% reduced fizikal dmg akin rajta van , a zaszlo langolasa tovabbi -50% fizikal dmg t huz le az ellenfelrol.. -> osszegezve -100% fiz dmg az ellenfeleknek , briar wardban allok , amin keresztul nehezen talalnak el , van 68% absorb 24% fizikal dmg res ,9k life es fennvan egy shield ami 500 fizikal dmg t elnyel , ja es rajtam van a nymphemnek az overgrowtja is:D +3 skilles oak ad resistet , termeszetesen Afro amuval nyomom , ugyanis nemtud szivatni a mind control , mert kurvamagas a szornyek szintje kiegben (pontosan a spirit 100% reces mind controll spellje miatt , igy az afro elveszti a hatranyat).. Szal eleg jok a resistjeim is , a fire foleg ami a lenyeg.. Ennyit a vedelemrol..

A dolog attol lett erdekes, hogy a zaszlo nem csak -50% costot kapott , hanem 166 fizikal dmg t is ad ,legalabbis +3 skillel nalam annyit , lehet ez mar 1.20 ban is ment , nemtudom megmondom oszinten..

Namost a tamadasom az olyan 2200 avarage es olyan 5000 DPS ben , tudom nem egy orias , de tiszta fizikalis , mindez persze 1 betrayerrel , 222% attack speed mellett es meg csak level 4 es a farkasaim auraja.. Ha langol a zaszlo , aminek igazabol bosssoknal van nagy jelentosege (es ott bizony nekiall langolni , foleg a bonus mapon) akkor plague+zaszlo+betrayerrel osszesen 140% fizikal damage resistet szedek le az aldozatrol , igen mehet minusba nekik is nemcsak neked , de gondolom nekik is csak -100% ig , sebaj , ki van az hasznalva...

Es ha mar 100% recharger a kari , es ha mar ugyis +5 skillel fogom tolni (ami jelenleg csak +3) , kifogom neki rakni az ancit is meg a farkasokat is amint lesz ra skillpont, mert ugyan pet nelkul is aratott a kari eddigis , de mar nemlesz mire raknom ami erositene.. Es eddig 1 anci utott 170 et a farkasok auraja nelkul , mostmeg zaszloval ut 330 at +92% a farkasok aurajabol , az ~600 dmg per katona +25% total speedet is kapnak , es ugyebar vannak 5 en.. lifejuk van vagy 14k az oakommal absorp miegymas mellett nem ütik le oket ,hameg igen akkor a 100 rec miatt akkor castolom oket ujra amikor csak jolesik.. Aztan ottvan a 3 farkas meg , fejenkent kb 350 fizikal dmg vel 15% health reductionnal
    + a nymph aminel csak a legfelso skilljet maxolom.. Szal ez a 9 pet legalabb 150% al megfogja dobni a mar amugyis kurvaeros kari tamadasanak a hatekonysagat...:D

Virs lee: ugye nemkersz jogdijat mert castolok ancit is?:DD Mellesleg a baratnom karija is refresh anci moka volt meg joregen es nem en javasoltam neki:D 1.30 ban sztem ujra van ertelme oket hasznalni , de persze csak zaszloval 100% reccel meg covenantal vagy farkasokkal.