• dudovec
    Jo hat marker nelkul csak 6k a dps em:D Nimbusom meg nincs kifejlesztve, de nemsokat szamit amugyse.. szerintem amugy nemis lesz, inkabb csinalok 1 durva whispet vagy valami..

Shorlex: holnap leszek aktivan csak.

Amugy fecske a bow nemolyan nagy szam , betrayer veri eztis sajna , nekem nagyon tetszik a bow ami a brigandodon van , valami olyasmi kene nekemis:D
    Bar hydrat ugy szarralottem mint annak a rendje , es ami az erdekes, hogy legend titan ad 19000 expet, legend hades 38000 et , mig a hydratol 42000 expet kaptam:D fura.. Amugy nagy szuksegem lenne egy olyan betrayer bowra , illetve arra a bowra ami 17% rechargeot ad , egy ilyen lila szar, mert mint lehet latni , lemondtam az instantrol ,mert nemkell , de kene 60% recharge legalabb a callnak , mert ugy csak 20 secet kell varnom kb mire castolhatom ujra , erre eddig 1 cipot hasznaltam , de felraktam a trackert mert kell a max movement speed , illetve kapok meg 100% pierce dmg t is , szal inkabb weapon swaprol calloznek azzal a bowwal.. mashoz meg ugyse kell recharge.. nemtom mi a neve ,majd megnezem a gamebansheen..
    Amugy itt a kep az artifactrol ami fennvan , az attack speed bonus miatt csaptam fel , call nelkul is megvan 200% igy , callal megy fel 222% ra.