• Shorlex
    hát ha újat akarsz kezdeni akkor ha mást nem az újdonság varázsáért kezdd a dream-el, nem veszítesz semmit vele.
    Bár sztem olyan hogy fő mastery nincs, max olyan hogy első mastery. Lehet hogy mittomén egy templar esetében szerencsésebb a defenderrel kezdeni, de lehet egy ilyen újdonságot kihagyni? :D
    Sztem a dream az a mastery, amiben mindent tudsz használni, és szinte minden rohadt jó, elég jól sikerült. Hogy konkrétan mit fogsz használni az nagyban függ a karidtól. Én most pl. egy 100% rec harbingerre gyúrok, így nekem adott a maxolt phantom strike (azt pl nem tom hoyg phatntomozni lehet e vazsival és bottal? többiek majd nyilatkoznak róla), kiválasztod amelyik neked fontos trance (nekem alsó nem kell mert van vonverted a betrayerben, felső nem kell mert van resistlevétel is benne,a középső meg sztem kurva jó de ha neked jobban bejön más, akkor hajrá).
    Meg aztán megintcsak függ egy egész picit attól hogy milyen artifactet tudsz összenyalábolni, mert ha van olyanod ami kvázi egy skillt helyettesít akkor arra minek rakni, stb. De a passzívok maxolása az sztem alap, harcosnál a phantom strike maxolva, distortra én csak egy pontot teszek, de ez csak a 1000% rec miatt lesz így, arra a lassítós szarra kizárólag az alapra egy pont (már az is adja az 50% slowert), sleepre lehet tenni egy opntot miért ne alapon, meg arra a gagyi passzívra is, pláne ha van plusz skilled.
    Szal az alapján döntsd el amilyen karid lesz, de minden jó és használható.