23078
-
Shorlex #11609 hát nem rossz, de megintcsak azt mondom hogy túl kell élni hozzá, hogy a reflectednek legyen értelme, a mobok ellen meg alig használ.
viszont én találtam egy olyat majd belinkelem, hogy plusz 20% damage, meg plusz 20% lightning damage, electric burn damage, meg ilyenek, és a grants skillje az meg olyan hogy ütésnél 80% chance to confusion, meg fear (szal ilyen rugo szerű dolog).
na ez már ultrabrutál, mert megütnek és azonnal elfutnak a faszba, ráadásulo van banna 7,5 mp sleep, ami nem százalékos, szal megütnek egyszer és alszanak :D
Csak egy dolog nem világos nekem.
Ezekre van recharge idő? mert azt tudom hogy a grant skilekre nem hat a rec cuccban, de arficactekben? egyáltalán van rec ezekben? vagy minden egyes szörnyinél, aki 0,2 mp-el utána üt meg mint az előző mondjuk működik amit mondtam? -
#11608 na ez a csít, pedig csak greater:
és csak a phylactery of shadows cucc hiányzik hozzá :( -
Shorlex #11607 hát ha újat akarsz kezdeni akkor ha mást nem az újdonság varázsáért kezdd a dream-el, nem veszítesz semmit vele.
Bár sztem olyan hogy fő mastery nincs, max olyan hogy első mastery. Lehet hogy mittomén egy templar esetében szerencsésebb a defenderrel kezdeni, de lehet egy ilyen újdonságot kihagyni? :D
Sztem a dream az a mastery, amiben mindent tudsz használni, és szinte minden rohadt jó, elég jól sikerült. Hogy konkrétan mit fogsz használni az nagyban függ a karidtól. Én most pl. egy 100% rec harbingerre gyúrok, így nekem adott a maxolt phantom strike (azt pl nem tom hoyg phatntomozni lehet e vazsival és bottal? többiek majd nyilatkoznak róla), kiválasztod amelyik neked fontos trance (nekem alsó nem kell mert van vonverted a betrayerben, felső nem kell mert van resistlevétel is benne,a középső meg sztem kurva jó de ha neked jobban bejön más, akkor hajrá).
Meg aztán megintcsak függ egy egész picit attól hogy milyen artifactet tudsz összenyalábolni, mert ha van olyanod ami kvázi egy skillt helyettesít akkor arra minek rakni, stb. De a passzívok maxolása az sztem alap, harcosnál a phantom strike maxolva, distortra én csak egy pontot teszek, de ez csak a 1000% rec miatt lesz így, arra a lassítós szarra kizárólag az alapra egy pont (már az is adja az 50% slowert), sleepre lehet tenni egy opntot miért ne alapon, meg arra a gagyi passzívra is, pláne ha van plusz skilled.
Szal az alapján döntsd el amilyen karid lesz, de minden jó és használható. -
huntersec #11606 dudovec: láttam, szereted a spirit ágat, én viszont csak most kezdtem el egy ilyen karit, nagy kérés lenne, ha leírnád, mire tettél pontokat a Spellbreaker és a Conjurer-nél? Köszi! -
Eardog #11605 Shorlex:
Köszi szépen. Azt nem tudtam, hogy a cold damage%-os cuccokat a varázslat erejét is növelik, azt hittem hogy csak a fegyverekét meg botokét, tehát pl.olyan bot ami cold damage-t ad....tehát akkor most is tanultam valamit:D Köszi az infót. Még egy kérdés. Most tettem fel az Immortal Thronet-t és egész jónak tűnik a 9.mastery....azt érdemes fő mastery-nek berakni? És ebben a MAsteryben mit érdemes használni? Persze én is megtapasztalom majd, már ha lesz kedvem vele is elkezdeni...most a Stormos karimmal akarom végigtolni a 3 neházségi szintet. -
Shorlex #11604 Sorban.
Steweee: a dex az off-def abilityt meg pierce sebzést ad. Magyarul jó sok off ability esetén nyomod a criticalokat, jó sok def esetén meg nam kapod azokat. (van egy battlemage-em, alapból van neki 1400 of ability-je, és mivel format c után nyomtam fel újra a gamét nem lehet azt mondani hogy a régi modok még működnének. azaz nem működik az sem ami MINDEN sebzést kiír, ennek ellenére nekem minden sebzésemet kiírja (show critical bekapcsolva) - ergo minden ütésre criticalt ütök :D)
Pierce sebzésnövellé ssztem fake, 60-40% str dexet mondok továbbra is.
Eardog: természetesen a storm nimbus passzívja a coldra az max, maxos skillt tovább lehet húzni ha van plusz skilles cuccod, akkor még jobb leszel (pl fingerbone of boreas sztem egy ice shardos kari nyerő cucca), wisp passzívja max, meg minden olyan cucc ami plusz cold damage%-ot ad az növellni fog. használd a squallt (maxolva, leginkább a passzíja).
Deicide: az immortal kódja nem azonos az alappal. az a lényeg hogy az alapot ugyanazzal telepítsd mint korábban, mielőtt formatoltál. a kiegben pont az a jó hogy megadsz neki egy kódot, és nem kell crackelt exe a továbbiakban. -
#11603 Anno áthoztam a törtről az TQ orig. ba a mentéseket kód nélkül... -
deicide #11602 Tehát a Titánban és az Immortálban is azonosnak kell leni a kódnak...??
megudom nézni vlaahol pl. regeditben hogy pontosan melyiket telpítettem fel...?? -
purblind #11601 Lehet énis szívni fogok mert megrendeltem az eredetit és nembiztos hogy visszakapom a kariaimat:( -
purblind #11600 Mikor feltelepítetted a gamét bemásolod a C:\Documents and Settings\...\Dokumentumok\My Games-be vissza és kész. Ha joltudom csak akkor müxik ha ugyanaz a telepítési kódod. -
deicide #11599 Üdv..
Hamarosan úja kell telepítenem a Winfost..!
Viszont szeretném tovább folytatni a játékot vagy is nem szeretném ha elveszne a karcsikám!
Ha kiszedem a mentést a C:\Documents and Settings\...\Dokumentumok\My Games és újra telepítem a játékot akkor azután mit és hogy kell csinálni hogy tudjam folytatni...????? -
Eardog #11598 Üdv, mindenkinek! Lenne egy hozzászólásom, vagyis kérdésem. Nekem most van egy 43-as Storm-os karakterem. Sokan írtak ötleteket, hogy milyne jól lehet aprítani a szörnyeket bizonyos varázslatokkal...sztem az Ice Shard is nagyon pazar, persze maxra fejlesztve az egész oszlopt, most a cast speedem 250% körüli(ha akarnám lehetne 290% is, de felesleges), és mivel nem töltődős varázslatról beszélünk, ezért csak rá kell feküdni a klikkre, és csak úgy záporoznak 5-sével a jégcsapok...ezt se lehet nagyon túlélni:D (ha esetleg korábban ezt már írtátok, akkor bocsi, nem volt kedvem átnyálazni a 150oldalt:D) Viszont ha már ki van maxolva, akkor a varázslat már nem tud erősödni, vagy igen? Epicben is nagyon jó még, csak most már többet kell egy szörnybe lőni vele....van valami skill, vagy cucc, vagy akármi amivel lehet a varázslat erősségét növelni? Ha valakinek van ötlete örömmel veszeném, ha megosztaná. Köszi! -
virs lee #11597 Igen. x% esélyed van rá hogy levonjon y-t a sebzésből. De ki tudod rakni a 100% esélyt, és egy jobb pajzson 700 körüli dmg block van, szal minden fizikai sebzésből (kard, nyíl) levon 700-at, ez gyakorlatilag egy dmg absorbnak felel meg. Nagyon hasznos, legenden is be lehet ugrani a húzós brigádok (sárkányok, csonti íjászok) közé. -
steweee #11596 a pajzs úgy működik hogy pl: ha van 10% esély rá hogy megfogjon 40 damagét, akkor átl. minden tizedik ütésnél ami mondjuk 50et sebezne csak 10-et fog? és ha kevesebb lenne a sebzés mint a max amit megfog akkor nulla a sebzés, gondolom
ami nem tetszik a kétkezes fegyverhasználatba hogy mi az hogy csak 20% hogy használja a secondary weapont? kimaxolva persze. akkor átl. minden ötödik ütésnél sebez kb dupla annyit? -
steweee #11595 a dexterity milyen módosítót ad alapban? az addig ok hogy bizonyos fegyverekhez bizonyos str/dex/int kell, de a strenght a sebzést növeli. a dex a védelmet?
ha van pl tűzenchant a fegyveremen, akkor a pajzs attól még minek kapja meg?
a mellvért alatt a bal oldalon alul van egy üres hely, oda milyen ruhadarab kerülhet?
ha defender az alap skillosztályom, de rájöttem hogy nagyon gagyin sebez kivéve a pajzzsal (már az elején a minotaur lordot alig tudtam lenyomni) és az előtte lévő warfare-s karimmal agyonvágtam pillanatok alatt, akkor jó megoldás e hogy második skillosztálynak felveszem az attackot, és a balta ikon (nem jut eszembe a skill) kifejlezstem maxra és azt teszem be az alap attack helyett?
légyszi segítsetek, nagyon amatőr vagyok benne -
dudovec #11594 ja es a zaszlot kurvarafelturboztak.. ad fizikal dmg t, maxolva vagy 150 et:D atomdurva , foleg ha van 6 peted melle.. champ roxx:D -
dudovec #11593 Hat nem annyira kemeny ez a bonus map mint hittem... championnal ugy szetkaptam az egeszet legenden is , hogy kicsit kiabrandito volt:D -
steweee #11592 az egymás alatt lévő skillek azonos ágon összeadódnak? mármint mondjuk a sebzésben meg ilyesmiben? -
dudovec #11591 Ja , Ravasak leirta egeszjol 1 oldallal lejebb , egy kis keresgeles utan megtalaltam:D
Amugy aki szemfules, vagy jo a szeme:D latszik a videon amikor jon az utolso csonti 'nate' es betamad , formolok mint a hulye es pont amikor kijovok belole ramcsap egy 11200 as kritikalt:D mak h kb 0.5 secig hat ram az absorp ahogy veget er a form, igaz akkor meg mozogni sot castolni sem tudok, erdekes 'bug' :D -
#11590 overlord nevű kis teknős figura esik néha hades bácsiból azzal rhodesnél bemész az overlord feliratú lezárt kapun rögtön az első külső shrine mellett balra fent.
adok ebony globe, ethernal veil, maiden's kiss artifactokat bármi gagyibb receptért ami nincs mög. naa -
7Ryan7 #11589 Hy! Valaki meg tudná nekem mondani hogy tudok erre a bonusz pályára eljutni? -
dudovec #11588 Na valahogy igy nez ki a conjummal a bonus map legenden.. youtubera 9 edikeig nem rakok , de innen letölthető 14 mega xvid. -
dudovec #11587 Jo hat warhornal sztem nevetseges lehet a map.
Romoto: csak healthre rakok vele, odatelezek fantommal es kozelrol distort meg deathchill.. Bossoknal lesz a gaz , mert hiaba lesz mondjuk 10k lifem level 65 re meg 20% absorp.. szerintem nemfogok tudni melletuk castolgatni..
Bar vegulis sztem mind1 , a conjum eddig mindenhol verhetetlen:D szal azzal mehetek kb akarhova runolni vagy expelni vagy barmit csinalni.. Hadest mar ugy olom , hogy nemhasznalok semmi tamado skillt , igy nem huzom at magamra a bosst , szal uti a lichkinget amit nemtud lebaszni.. Egy sima betrayer bottal lovogetem messzirol normal attackal a reduced res miatt.. az egesz hades kill megvan kb 15-20 sec alatt legenden, ugy h meg stone formolnom se kell.. -
Shorlex #11586 Megjegyzem hogy toxeus nevű csonti van egy custom mapen is.
Olyat sebez azon a custom map-en hogy bexarsz, már epicen is nehéz vele bírni, de legenden majdnem lehetetlen.
két kari bírta ellene a gyűrődést simán: a conq, mondanom sem kell asszem, meg a slayer :D
De ez a toxeous aki ismeri a custom mapeket már régi történet... -
#11585 Most, hogy mondod emlékszem is, bocs szkleroz. vagyok kissé, akkor ezek szerint a diviner is caster-mage szerű lessz? csak mert a deathchill meg a distort nem túl nagy rádiuszban hat... -
#11584 jó ez a lutrázás. mindkettőnknek 2-vel több féle cuccunk lett :) -
dudovec #11583 Hat az utso mapot kicsit elszurtak , marmint a bonus palyat.. mert nem piros foellensegeket tettek be , hanem lila herokat.. szal bemesz 1 spellbreakerrel , es kirohogod a war hornal.. Sajna sztem gaz h lehet stunolni a herokat.. Mondjuk nekem a war horn kb 2 szintig adott jatekelmenyt , amig tudatosult , h eselytelen lehalni azzal a karival , aminek 7 petje van , mass stunja , es csak lifera raksz vele.. Szal azzal a karival valszeg too easy lesz a bonus map legenden , de a tobbi karival azert lesz izzadas a jobb elso szobaban..
Romoto: volt par melee karim: az egyik a warlock amivel funolgattam sokat, masik a guardian amivel baszott uncsi.. es az egyetlen amire 'buszke' lehetek az a dual wield conq volt.. igaz azt csak 1.08 alatt toltam es mondogattam mindig h 1.20 alatt joval erosebb lenne , hat Shorlex megcsinalta 1.20 ala es igy is lett.. -
Ravasak #11582 probalgatom de nem latja a jatekot :( -
#11581 hát akkor azonnal hama :) -
Ravasak #11580 fury of ages van felesleg :) -
Ravasak #11579 Hella
Toxeus legenden nekem petek nelkül is megy igaz nagyon nehezen s körülményesen :) (warfare + natural)
De petek nelkul sokkal konnyeb de mindig ugyanazokat dobja a ladabol mar van egy raklap santas pajzsom meg detektiv kabatom :) -
#11578 na jöjjön a lutra album...
receptből van felesleges:
-divine: lyre of apollo (2x), star of isthar (1x)
-greater: hand of gaia (2x), crimson viper (1x)
-lesser: ebony globe (1x)
recept kéne: blood gem, fury of the ages, jade idol, tome of transmutation, raven's shadow, shroud of ethernal might, skyfire pedant, dark core
ha van bármelyik szóljatok, még esetleg maiden's kiss/effigy of the panther artifactet vagy receptet (egyszerre csak egyiket), és ethereal veil artifact-et tudok felajánlani cserébe :) -
virs lee #11577 Meg van vmi gyűrű is undead ellen, asszem a hope. -
#11576 Hát gondolom a spirit ward ot fogod még turbózni hozzá, az sokat dob az ilyen csontik ellen..., szerintem a hades pálya a spiritnek egész jól fekszik, meg a dreamnek is :)... és ha jól gondolom meele karid lessz a változatosság kedvéért? olyat nem is láttam még tőled asszem :) -
virs lee #11575 Viszont az is elektromos, mehet rá a nimbus 2. passzívja, cl-el jól párban van. :) -
#11574 toxeus-t most epicen assassin halál nélkül letolta instant ancikkal. oracle 1x befeküdt, de ő is győzött. legenden teljesen esélytelen, pet nélkül legalábbis tutira. főleg, hogy briganddal megint lehaltam 3x sima hades runon, néha a kék gólemek valahogy nem sebződnek. most is ez volt, erre menekülés közben belefutottam még 2-be... -
virs lee #11573 Stormot squall + chain light miatt. Vagy defenset colossus + rally miatt. -
#11572 Bocs lehet hogy már ezer ember megkérdezte (vagy nem),de nektek szokott játék közben ugrálni az egér? Csak mert elég ciki főleg warrior foglalkozással hogy elkezd ugrálni az egér harc közben -
dudovec #11571 Ja es 'Nate' nek hivjak azt a csontit akirol beszeltem , a masikat meg 'Toxeus the Murderernek'.. sztem az a ketrec lesz az uj viszonyitasi alap legenden , nem az utso map..:D -
dudovec #11570 nemleszek ma Shorlex , es asszem holnap se. Sorry:P Majd conqolsz..
Romoto: enis distort realityre kezdtem most karit , csak en spiritet raktam melle mert sztem azt a spellt az erositi a legjobban + osszekombozik a deathchill + lichking + nightmare.:D