• Shorlex
    Sorban.
    Steweee: a dex az off-def abilityt meg pierce sebzést ad. Magyarul jó sok off ability esetén nyomod a criticalokat, jó sok def esetén meg nam kapod azokat. (van egy battlemage-em, alapból van neki 1400 of ability-je, és mivel format c után nyomtam fel újra a gamét nem lehet azt mondani hogy a régi modok még működnének. azaz nem működik az sem ami MINDEN sebzést kiír, ennek ellenére nekem minden sebzésemet kiírja (show critical bekapcsolva) - ergo minden ütésre criticalt ütök :D)
    Pierce sebzésnövellé ssztem fake, 60-40% str dexet mondok továbbra is.

Eardog: természetesen a storm nimbus passzívja a coldra az max, maxos skillt tovább lehet húzni ha van plusz skilles cuccod, akkor még jobb leszel (pl fingerbone of boreas sztem egy ice shardos kari nyerő cucca), wisp passzívja max, meg minden olyan cucc ami plusz cold damage%-ot ad az növellni fog. használd a squallt (maxolva, leginkább a passzíja).

Deicide: az immortal kódja nem azonos az alappal. az a lényeg hogy az alapot ugyanazzal telepítsd mint korábban, mielőtt formatoltál. a kiegben pont az a jó hogy megadsz neki egy kódot, és nem kell crackelt exe a továbbiakban.