-
Shorlex #11550 Hatalmas hiba!!! :D
Rally a játék legnagyobb csítjeinek egyike ha 100% reccel tolod, a létező legjobb skill.
Igen, minden sebzésre vonatkozik, és a leglátványosabb a titán heath elszívásakor, amikoris úg ymegy le az élete, mintha 40k-val ütnéd kb folyamatosan.
Hát egy templar az szép ilyen szempontból, és való igaz hogy plusz 4 skillel sztem elérhető a 150-160%, csak gyet ne felejts el: reflectednek absorppal együtt van értelme, megmondom miért.
A mezei mob az nem fog neked anyit sebezni, hogy akár 160% mellett az segítene hozzá a pályán való irtózatos gyors haladáshoz, magyarul az kuka. Bossnál meg a következő van: itt már érdemi a dolog mert mindegyik sebez elég sokat így a reflected pláne ha 160%os elég szépen odabasz. DE azt ne felejtsd el hogy a reflected fogalmilag előfeltételezi, hogy AMIT KAPSZ azt adod vissza. Ergo, ahhoz hogy vissza tudd adni, túl is kellene élni a támadást. Na most egy mezei no 100% rec defenderrel mondjuk elég egy szaros manticore, és hiába rakod magadra a rallyt, ha nem vagy colossus formban akkor széttép minden spelljével.
Azaz reflectednek igazán boss ellen van értelme, és KIZÁRÓLAG absorppal együtt. Na most plusz 4 skillel ha nem a középső trance van rajtad akkor csak a colossus form absorpja jöhet számításba (vagy esetleg valami új lila cucc, amivel még nem találkoztam hogy absorpos lenne ilyen, vagy egy artifact) ami ilyen 60-65% körül lehet, de az már veszélyes. Szal ahhoz hogy minden szörnyi minden szarját túléld ahhoz ilyen 70-75 egészséges.
Azaz vagy találsz artifactet, vagy a közpső trance-t nyomod be, és megelégszel a rally reflectedjével (sztem ez lenne a jobb megoldás).
A sebzést pedig mint az az eddigiekből kitűnik megkapod, ha nincs absorpod akkor elég szépen...
Ja még valami: reflectednél is hat az ellenfél resistje. Azaz ha sbez rád mittonén 20k piercinget, és te az reflecteled rá, de neki 100% pierce resistje van akkor egy grammot nem fog sebződni. Megoldás: betrayer fegyó, minden esetben.
Most indítottunk amúgy karit dudoval, és eredetileg a defender csít miatt templar akartam lenni, de aztán a dual wield imádatom erőt vett rajtam és harbinger lettem. Ott én egyértelműen a középső trance-t nyomom majd, plusz zászlót, de sztem nem elégséges ez a build a túléléshez... meglátjuk. Remélem van artifact absorpra, mert ha van akkor csakis azt teszem fel, kb minden karimra.