23078
-
Shorlex #11569 Dudo, nem tom leszel-e fél 7 haza, utána dolog, utána vagyok kb 7-fél8. -
#11568 Heh, újrakezdtem az alapot Immortal alól. Elképesztő mennyiségben dobál zöldet-kéket.
Tetszik!
:D -
Sheol #11567 Kösz Shorlex.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Seer&master1=9&master2=0&m1=32-0-1-3-0-8-0-1-13-1-0-3-0-1-0-1-6-12-0-0-12-0&m2=0
Így néz ki most a kis karim, eddig brutál durva ez a dream mastery.
Most vagyok az új pálya elején, nagyon könnyen halad eddig, majd biztos nehezebb lesz később.
Szerintetek érdemes lenne most már egy másik mastery-t választanom mellé, vagy még tuningoljam a dream-et tovább?
Ha új mastery, akkor mit ajánlotok mellé, és milyen skillekkel?
Csak casterben gondolkodjunk, ne melee-ben. :) -
Shorlex #11566 hát mittomén egy warrior megcsesz onslaught passzívjával és máris lassabban mozogsz vagy 50%-kal. Vagy egy batter megcsesz és mindened lassú lesz (mozgás, támadás, stb.) vagy total speed levételnél még a cast speed-ed is lemegy.
na ezt védi ki, de hogy hogyan azt meg ne kérdezd. nyilván kevesebbet vesz le resist esetén mint amennyit amúgy levenne -
Sheol #11565 Hi!
Mit jelent az x%Slow Resistance? -
#11564 Az attól függ mage vagy meele, amúgy jellemzően mage az earth.... itt nézelődj -
#11563 Hi all
Valaki meg tudná mondani hogy a FÖld cast mellé mit ajánlatos? :)
+nem tudtok valami oylan odlalt ahol végignézhetném a casttok képességeit? :)
THX -
#11562 a distort ban inkább az a jó hogy leblokkol, a dmg-ja csak hab a tortán :) -
#11561 A prophetem 60 szinten nyomasztja és mit mondjak ezzel a phantom-distort-al nyomom szinte végig..., meg hozzájön némi squall+trance wrath, meg a storm nimbus+lucid dream és a wisp+nightmare -
Shorlex #11560 na de neekm egy idő óta a dual wield az életem szerelme :D
Nem kezdek karit anélkül már. És mivel kellett ugye értelemszerűen a dream így adott volt a harbinger.
Azt nem tettem hozzá hogy valószínűleg plusz 4 skilles lesz szal ahol 1 van az valójában 5 :D
distort nem sebez eléggé és ami jó benne, az a stun nmeg hogy területre nyomja, na de a phantom is odacsesz 6nak egyszerre, 200% cast speed-el mp-ként 12 nmyt fogok egy ütéssel leölni, és ha ez sem elég (mármint a mpként 12) akkor én vagyok nagyon béna... szóval nem kell a distort nekem, bár tudom hogy sokak hasznosnak tartják de pont a 100% rec miatt.
Mellesleg megjegyzem hogy nincs benne a calcban de a játékban már benne van hogy a zászló az minusz 50% nrg costtal jár. nem tudom tudtátok-e... -
#11559 Én ha 100rec es lennék a helyedben elfelejteném a dualt meg az onslaughtot és a distort reality-t baszkurálnám maxra: jobb clicc phantom-bal clicc distort... és a nigmare- ben a hipnotic passzívot maxolnám, mivel az a legértékesebb spellje neki szerintem, legalábbis nekem az... az egész sokkal kevesebb pont és legalább olyan hatékony...:) -
#11558 :D gyors vagy ... visszaszívtam amint látod :) -
#11557 Bocsi, akkor félreértettem... -
Shorlex #11556 hát én ilyenre nem emlékszem de ahogy érzed.
Talos a lightning szarjával ilyen fél centit vagy annyit sem ha sebez rajtam...
ami veszélyes a conq-nál az az nrg drain más nemnagyon. -
Shorlex #11555 ja ez még a 78as változat a 80asban annyi a változás hogy a battle rage utsó paszívja is maxos :D -
Shorlex #11553 Romoto, ha beleállsz úgyértem, de a kontextusból ez sztem kiderül...
Harbinger
Ez egy jó kis lvl 75-ös, 100 recre tervezett harbinger. tudom hogy 80ra van csinálva de questek is vannak a világon, így kijön. -
#11552 "Na most egy mezei no 100% rec defenderrel mondjuk elég egy szaros manticore, és hiába rakod magadra a rallyt, ha nem vagy colossus formban akkor széttép minden spelljével." - ez enyhe túlzás, nemhogy a manti, de az összes boss (pl. hydra, thalos) kivéve typhont (hadest nem próbáltam még) simán szétesett a "sima" corsámnál- no colossus form..., typhonnál is csak a meteor kerülgetése okoz némi szarakodást...ezt te is tapasztalhattad, amikor végigmentünk rajtuk... :) -
steweee #11551 tényleg, kétkezes fegyverek nincsenek benne? -
Shorlex #11550 Hatalmas hiba!!! :D
Rally a játék legnagyobb csítjeinek egyike ha 100% reccel tolod, a létező legjobb skill.
Igen, minden sebzésre vonatkozik, és a leglátványosabb a titán heath elszívásakor, amikoris úg ymegy le az élete, mintha 40k-val ütnéd kb folyamatosan.
Hát egy templar az szép ilyen szempontból, és való igaz hogy plusz 4 skillel sztem elérhető a 150-160%, csak gyet ne felejts el: reflectednek absorppal együtt van értelme, megmondom miért.
A mezei mob az nem fog neked anyit sebezni, hogy akár 160% mellett az segítene hozzá a pályán való irtózatos gyors haladáshoz, magyarul az kuka. Bossnál meg a következő van: itt már érdemi a dolog mert mindegyik sebez elég sokat így a reflected pláne ha 160%os elég szépen odabasz. DE azt ne felejtsd el hogy a reflected fogalmilag előfeltételezi, hogy AMIT KAPSZ azt adod vissza. Ergo, ahhoz hogy vissza tudd adni, túl is kellene élni a támadást. Na most egy mezei no 100% rec defenderrel mondjuk elég egy szaros manticore, és hiába rakod magadra a rallyt, ha nem vagy colossus formban akkor széttép minden spelljével.
Azaz reflectednek igazán boss ellen van értelme, és KIZÁRÓLAG absorppal együtt. Na most plusz 4 skillel ha nem a középső trance van rajtad akkor csak a colossus form absorpja jöhet számításba (vagy esetleg valami új lila cucc, amivel még nem találkoztam hogy absorpos lenne ilyen, vagy egy artifact) ami ilyen 60-65% körül lehet, de az már veszélyes. Szal ahhoz hogy minden szörnyi minden szarját túléld ahhoz ilyen 70-75 egészséges.
Azaz vagy találsz artifactet, vagy a közpső trance-t nyomod be, és megelégszel a rally reflectedjével (sztem ez lenne a jobb megoldás).
A sebzést pedig mint az az eddigiekből kitűnik megkapod, ha nincs absorpod akkor elég szépen...
Ja még valami: reflectednél is hat az ellenfél resistje. Azaz ha sbez rád mittonén 20k piercinget, és te az reflecteled rá, de neki 100% pierce resistje van akkor egy grammot nem fog sebződni. Megoldás: betrayer fegyó, minden esetben.
Most indítottunk amúgy karit dudoval, és eredetileg a defender csít miatt templar akartam lenni, de aztán a dual wield imádatom erőt vett rajtam és harbinger lettem. Ott én egyértelműen a középső trance-t nyomom majd, plusz zászlót, de sztem nem elégséges ez a build a túléléshez... meglátjuk. Remélem van artifact absorpra, mert ha van akkor csakis azt teszem fel, kb minden karimra. -
#11549 epicen van esélyed minden lövés után inni, legenden egyértelmű a halál. amúgy is csak study-val sanszos, mert úgy őt még sebzi annyira, hogy ne regenelje vissza az életét rögtön mint legenden.
ravasak: nekünk megy simán a kieges hama, egyszer megpróbálhatnánk. privizz rám. -
#11548 Dudo, Shorlex: Ti már eléggé kiteszteltétek a reflectedet ha jól emlékszem... Ha vki templart indítana és ott Trance of Empathy 60% alapból, Rally-Defiance 60% és mindkettő alap, tehát plusz skillekkel kb a 180-200% reflect is simán összejöhet...
Ez minden sebzésre vonatkozik? Úgy vettem észre, hogy igen, talán a transznál van, hogy csak akkor érvényesül, ha közel vagy...
A másik: Ilyen esetben azt a sebzést, amit visszatükrözöl, azt te absz nem kapod meg?
(Őszintén bevallom, hogy bár conq-om van, a rallyt nem szoktam használni...) -
dudovec #11547 A bonus map legenden azert eleg vicces:D En megcsinalom a conjuval , de beletelik vagy 5 percbe csak az a kis resz , igaz a petjeim nem csinalnak semmit.. Altalaban egy 'dave' nevu csonti huzza legtovabb.. amit gondoltam 1x bevallalok ugy, hogy kinyitom az ajtot.. Namost kijott , eruption form.. eshat ha rendes damaget nem is , de a kritikalokat kiirja , amit form alatt is kapok.. 12000 es kriteket üt a csonti:DD ien mezei sima act1 style skeleton.. vicces.. sztem a mapot valami orult nagy absorpos conqal vagy guardal meglehet csinalni reflectel meg instant rallyval , esetleg olyan sunyi modon ahogy a conjuval tolom, de amugy sztem kb eselytelen legenden massal:D Ijasszal meg talan , ha atlosz a racsok kozt , bar fecske aszonta h megolte a reflect.. bar gondolom ha minden egyes loves utan iszol, ugy megy , de akkor 20percig tart 1 run:D -
steweee #11546 a kiegészítő lemez mit csinál pontosan? az alapjátékhoz képest további helyszínek és elérhető szintek vannak? még nem jutottam el csak az oracléig. gondolom az még csak a játék kb fele lehet.
egyébként le vagyok nyűgözve. nemcsak hogy hihetetlen a grafikája, az árnyékokat és a tükröződéseket külön kiemelném, hanem az ai intelligenciája is kiemelkedően jó. itt már végre van hogy natúr kószálnak a vadállatok, nem mindegyik egyforma vehemenciával támad, vmelyik ha nagyon lesebződik menekül, van hogy csalogatnak egy nagyobb kelepcébe, láttam olyat hogy egy vaddisznó a kerítésen! átugratva támadott meg stb.
végre a vadállatok nem longswordokat és aranyat potyogtatnak mint más játékokban, minden fajra jellemző tárgydobálás van, és ez nagyszerű, nincs az az érzése az embernek hogy pl madarak nehézvérben és mana potionokkal repkednek a világban
lehet diablós, de már abban is nagy ötletek voltak, kár lett volna csak ezért kihagyni belőle mert már másütt is volt. igazából nem tudok olyat mondani ami hiányozna a játékból, mert minden létezőt beletettek. talán egy olyan trainer kellene csak , amivel a skillpontokat fel lehet tuningolni, mert annyiféle fejlesztési lehetőség van még egy skillosztályon belül is, hogy nem érek rá annyi karaktert fejleszteni hogy lássam mindet -
7Ryan7 #11545 Hy all! Valaki tudna mondani olyan adatbázist ahol már az új cuccok is benne vannak?? Mert kiváncsi vagyok:D -
Ravasak #11544 zsirfecske nekem van vagy 40-50 receptem de hamachin valahogy meg haverral sem tudunk jaccani a kieggel ugyhogy valoszinu nalam vana gond mert volna mit cserélgetnem :) -
#11543 sikerült szifon bátyot végre a legmagasabb szinten leölnöm :)
Jó volt elővenni újra ezt a játékot is. Ha lesz időm, akkor a kiegészítőt is letöltöm, és játszom majd vele.
Ja és csak egyszer haltam meg szifonnál, nekem ez "világcsúcs" :D -
dudovec #11542 fel 8 korul leszek csak Shorlex.. szal addig gyurd fel magad lvl 8 ra.. -
#11541 lutra albumos cserebere nélkül még greater artifact-ot sem lehet kirakni. ha van valaki sok recept-tel szóljon már hamacsizzunk egyszer. kösz -
Shorlex #11540 Dudovec gyerek izzítsál egy lvl1-es karit, mert vagy újat kezdünk totál előről vagy nyomom a conq-al és akkor jössz velem de akkor a bosskillek ugye az enyémek, mert hibrid megoldásokat nem szeretem. szal a lvl12-lvl1 párosítást azt felejtsd el. :D
Na indulok haza, 7 körül vagyok -
#11539 ja én azt hittem márc 9 a világpremier, de nemtom...
amúgy találtam olyan új lila fire botot, aminek 176 az alap sebzése és +26% fire dmg is van rajta. oracle-m kezébe téve olyan ternion tűzlabdák jönnek ki belőle, hogy öröm nézni. conjurer-nél mi lenne akkor?
meg vettem 38 milláért egy relentless stygian bow of annihilationt. hogy minek azt nemtom, de +53% dmg és +22% attack speed a statjai. -
Shorlex #11538 mér külföldön (tudjátok, ahonnan szoktam olvasni a fórumokat és lopom az ötleteket) már megjelent, nem? én meg onnan jövök üzleti útról (sőt nem is, hanem a helyi TQ fan fórum vezetőjével találkoztam hogy a laptopján személyesen mutassa be nekem amiket el kellene lopnom ötleteket) és a reptéren vettem egyet :DDD -
dudovec #11537 Ravasak: thx , sikerult vegul megtalalni:D
Fecske: en letoltam legenden , bar 1x meghaltam a csontinal enis , mert nemtudtam h ottvan , beszortam 1 adag eruptiont , aztan csak a dathwardot hallotam de mar nemvolt ido formra.. Aztan visszamentem , kinyitottam a ketrecet h kijojjon , es folyamatosan formoltam es rabiztam a dolgot a lichire meg az outsiderre:) A tobbi fika volt elegge, foleg h kintrol leolom oket:D Igaz a csontit is letudnam kintrol + stoneform , de 6 sec az eruption es 6 sec a form , szal pont eltalalja 1-2 darab meg miutan kijovok a formbol es attol visszaserulok kemenyen.. Form passivja meg kapna egy pontot , akkor +2 sec lenne , es ugy sima ugy , csak azt a 6 masodpercet is utalom kivarni , amikor para miatt elkell nyomjam:D
Amugy eleg jot dobott bazze , 2 uj lila meg 3 kek , ebbol 2 ien detektive faszsag , nemtom hogy gondoltak ezeket..
Ami engem beszivatott , az a nightmare volt ami a passage elejen van.. sebezni nemtudott szartse , de esku sokkal jobban birta a sebzest mint az actboss , pedig kapott reductiontol kezdve mindent... es amikor lehalt volna es 1 millimeter volt , akkor sem akart meghalni , visszahuztam ra az egeret es maxon volt a lifeja.. szal 5 perc szorkozas utan otthagytam , es mentem inkabb tovabb:D -
#11536 előbb talán megjelenhetne a játék, nem?
:) -
Shorlex #11535 mér fecske, mielőtt jött kieg azelőtt annyi custom map-et csinálhattál amennyit akartál és kivétel nélkül mindegyiken azt tehettél fel cuccot ami jólesett (összes kék lila, árus, mittomén)
Most megnéztem és nincsenek update-elve a cuccok, illetve a fegyó-armor ilyesmit nem néztem de artifactek nincsenek a database-ben, az biztos. Na de ha az első játéknál is minden elérhető volt ami a valós játékban szerepelt, akkor IT-ben is valahol azok rögzítve vannak, az tuti, különben a game sem tudja olvasni. Ergo valahogyan ki kell kódolni és akkor király vagy.
Hozzáteszem hogy most télleg becskó leszek, de pl azt megnéztem volna hogy milyen új armorok vannak (mondjuk lehet hogy azok update-elve vannak, ahogy az előbb mondtam nem néztem meg) mert egy rohadt frissített adatbázist azt 2006 közepe óta még csak 120ra sem voltak képesek összekotorni, max az ign-nen volt egy egy ilyen próbálkozás (azt most is lehet nézni, de ilyen hülye zöld meg mittomén szarko is benne vannak), de messze nem olyan rendszerezett mint GBS-n, csak az meg öreg, elavult.
Na szal jó lenne az a database update, ha mást nem megnézni a dolgokat. -
#11534 nemár, ezzel vsz csak a régiónkénti egy bónusz set-et érheted el. ha nem akkor a fejlesztők bolondok... -
Shorlex #11533 Néztétek a szettek elnevezését?
Pl. ez a sanjaku a szumóban azt a csoportot jelöli akik már magasabb szintűek mint a maegashirák... szal van valós alapja a dolognak :D vicces -
Shorlex #11532 KÖSZI!!!!!
na megtaláljuk az összes divine artifact unlock kódját és aztán custom map :DDDD
Na jó nem kivételesen becsületes leszek :DDD -
huntersec #11531 Ja, és egy kis easter egg, ha a bal felső sarokban a fejed mögötti órára viszed a kurzort, kiírja az időt. :) -
huntersec #11530 Hmm... unlock content -
#11529 teknősös pályán legenden vagy 10x kinyírt a reflectelős csonti, mire rájöttem, hogy nincs esélyem ellene. ti hogy nyírjátok ki? engem még epic-en is kinyírt egyszer :)