steweee#11546
a kiegészítő lemez mit csinál pontosan? az alapjátékhoz képest további helyszínek és elérhető szintek vannak? még nem jutottam el csak az oracléig. gondolom az még csak a játék kb fele lehet.
egyébként le vagyok nyűgözve. nemcsak hogy hihetetlen a grafikája, az árnyékokat és a tükröződéseket külön kiemelném, hanem az ai intelligenciája is kiemelkedően jó. itt már végre van hogy natúr kószálnak a vadállatok, nem mindegyik egyforma vehemenciával támad, vmelyik ha nagyon lesebződik menekül, van hogy csalogatnak egy nagyobb kelepcébe, láttam olyat hogy egy vaddisznó a kerítésen! átugratva támadott meg stb.
végre a vadállatok nem longswordokat és aranyat potyogtatnak mint más játékokban, minden fajra jellemző tárgydobálás van, és ez nagyszerű, nincs az az érzése az embernek hogy pl madarak nehézvérben és mana potionokkal repkednek a világban
lehet diablós, de már abban is nagy ötletek voltak, kár lett volna csak ezért kihagyni belőle mert már másütt is volt. igazából nem tudok olyat mondani ami hiányozna a játékból, mert minden létezőt beletettek. talán egy olyan trainer kellene csak , amivel a skillpontokat fel lehet tuningolni, mert annyiféle fejlesztési lehetőség van még egy skillosztályon belül is, hogy nem érek rá annyi karaktert fejleszteni hogy lássam mindet