• dudovec
    Ravasak: thx , sikerult vegul megtalalni:D

Fecske: en letoltam legenden , bar 1x meghaltam a csontinal enis , mert nemtudtam h ottvan , beszortam 1 adag eruptiont , aztan csak a dathwardot hallotam de mar nemvolt ido formra.. Aztan visszamentem , kinyitottam a ketrecet h kijojjon , es folyamatosan formoltam es rabiztam a dolgot a lichire meg az outsiderre:) A tobbi fika volt elegge, foleg h kintrol leolom oket:D Igaz a csontit is letudnam kintrol + stoneform , de 6 sec az eruption es 6 sec a form , szal pont eltalalja 1-2 darab meg miutan kijovok a formbol es attol visszaserulok kemenyen.. Form passivja meg kapna egy pontot , akkor +2 sec lenne , es ugy sima ugy , csak azt a 6 masodpercet is utalom kivarni , amikor para miatt elkell nyomjam:D

Amugy eleg jot dobott bazze , 2 uj lila meg 3 kek , ebbol 2 ien detektive faszsag , nemtom hogy gondoltak ezeket..

Ami engem beszivatott , az a nightmare volt ami a passage elejen van.. sebezni nemtudott szartse , de esku sokkal jobban birta a sebzest mint az actboss , pedig kapott reductiontol kezdve mindent... es amikor lehalt volna es 1 millimeter volt , akkor sem akart meghalni , visszahuztam ra az egeret es maxon volt a lifeja.. szal 5 perc szorkozas utan otthagytam , es mentem inkabb tovabb:D