Shorlex#11535
mér fecske, mielőtt jött kieg azelőtt annyi custom map-et csinálhattál amennyit akartál és kivétel nélkül mindegyiken azt tehettél fel cuccot ami jólesett (összes kék lila, árus, mittomén)
Most megnéztem és nincsenek update-elve a cuccok, illetve a fegyó-armor ilyesmit nem néztem de artifactek nincsenek a database-ben, az biztos. Na de ha az első játéknál is minden elérhető volt ami a valós játékban szerepelt, akkor IT-ben is valahol azok rögzítve vannak, az tuti, különben a game sem tudja olvasni. Ergo valahogyan ki kell kódolni és akkor király vagy.
Hozzáteszem hogy most télleg becskó leszek, de pl azt megnéztem volna hogy milyen új armorok vannak (mondjuk lehet hogy azok update-elve vannak, ahogy az előbb mondtam nem néztem meg) mert egy rohadt frissített adatbázist azt 2006 közepe óta még csak 120ra sem voltak képesek összekotorni, max az ign-nen volt egy egy ilyen próbálkozás (azt most is lehet nézni, de ilyen hülye zöld meg mittomén szarko is benne vannak), de messze nem olyan rendszerezett mint GBS-n, csak az meg öreg, elavult.
Na szal jó lenne az a database update, ha mást nem megnézni a dolgokat.