Nu reggel óta nekem is megy a kicsike , bár sajna most kellett jönni melózni, úgyhogy szünet van
Egyrészt viszem a conquerorral tovább. Vele elég jól haladok. Bár kétszer sikerült behalnom vele, de az figyelmetlenség miatt volt... (Vannak valami démonok még elég az elején, amik két fegyósak és agyba főbe sütnek vmi dream kasztos francot... Na ott a vitality damage és healt red nagyon szemét volt... Szereznem kell nagyon gyorsan megfelelő védelmet ellene...)
A másik kari: Nature mellé felvettem a Dreamet. Egyelőre az új kasztról még nem tudok nyilatkozni, de a petek valami iszonyatok lettek... Szereznem kell lábvédőt, ami marha nagy speedet ad, mert a két farkas szétszed mindenkit, mire a közelbe érek... (És még nincs se Nightmare se Pet bónuszos gyűrűm+amum )
Artifectet összerakni... Mondjuk amilyen bónuszokkal rendelkezik pár nagyon is megértem, hogy úgy rakták össze őket, hogy nagyon nehéz legyen szerezni. (De remélem olyan nincs, hogy Ahoz kell B; a Bhez meg A... )
A scrollok viszont szerintem aránytalanul erősek lettek... Főleg az árukhoz képest...