23078
  • virs lee
    Hát nemtom, sztem kifejezetten gagyi a wow. Gfx 0, farmolni meg 5 év dio2 után már nem túl vonzó. Kaptam volna egyet ingyen (nagykeres havertól), kieggel, kártyával, collectorban, de kellett a fasznak. :) Majd ha lesz dio3, az talán jobban izgat, a warcraft világ amúgy se jön be annyira mint a dio.
  • zsirfecske
    télleg ezek a levelek kellenek valamire? talán a rejtett tartalomhoz?

vannak állat affixek a kiegben, mint pl 'of smiting' toldalék. 80% körüli health reduction 3% eséllyel, amulettben láttam.
  • virs lee
    Ugyanmár, én nem is gondoltam volna... ;D
  • MihBen
    Az 1.20-at. Az üzentet már nem írja ki csak egyszerűen kilép.
  • regis
    letter to mummy... mond ez nektek vmit? kek item, valamit hadovalnak benne a napfoldrol??? de nem vagyok kepben, kaki az angolom...:) fayum oasisben leltem ra, mikor kerestem a rejtelyes kincset... uyg kezdodik a level, hogy : dear mummy...:)
  • dudovec
    Fecske : nekemis van par dolog ami mar tetszik , de van masik par amivel elegedetlen vagyok picit.
  • dudovec
    :DD Az utolso or csapat, felteve ha ien 'kek' caster szerut is general, nem csak chargeolos fajtat, akkor ritka nagy killer , ugyanis ha nemtud stunlockolni, akkor lenyom valami spellel ami elol nemtudsz hovafutni mert egyenesen meg vegig abban a zart terben:D Altalaban dobom oda vaktaban a volcanic orbot, hameg nem sikerult kistunolni akkor stoneform, es ussek a petek:D Ritka nagy geci:)
  • zsirfecske
    ja és bocs a flame-ért de két vicc: level 66-on végeztem, éppenhogy. 65-ről kezdtem. nemtom ezt hogy gondolták, ha elejétől végignyomom kieggel multi és copper nélkül akkor kb max 65-ig lehet eljutni. akkor minek a level 70-es cap?

másik, találtam egy lila gyűrűt, aminek az '50 armom' felirat is ott van a statjai között. ez akkor csak akkor véd, ha az ujjamon találnak el? hehe
  • zsirfecske
    viszont csatlakoznék kérdezőként: ez a guardian-os passage tényleg mi akar lenni? talán ez lenne a LOCKED CONTENT?

meg a másik, uccsó wp nekem valahogy nincs meg. menjek vissza szétnézni mert elszaladtam mellette? ha igen dudo mondd meg légyszi nagyjából hol keressem. köszi
  • zsirfecske
    na lenyomtam énis hades urat. brutáljó csata volt tetszett, bár runolás szempontjából kicsit hosszadalmas :) de majd meglátjátok.

amúgy vicc, de az uccsó őr 3x kinyírt, hades-t meg simán elsőre lenyomtam, bár maradt fél percig egy behemótom ellene, amit az őr miatt castoltam.

biztos hurrogtok majd, de nekem a kieg maximálisan hozta az elvárásokat. gyönyörű, nehéz, tele új cuccokkal és az artifactok... kb 1 hónap lenne kirakni mindet. azért 1 divine-ig szívesen eljutnék.
  • huntersec
    Ja, meg még egy, rögtön az első résznél, Rhodes-nál a tengerparttól északra, ahol az erdős, ligetes részbe kell továbbmenni, ott ennek a bajáratától balra van egy kapu, de nem lehet bemmeni, Overlord's Passage - locked: sealed by Guardian. Na, most haladva tovább mindent legyakok, visszamegyek, semmi, zárva. Valaki tudja, hol ez a "gurdian"?!
  • huntersec
    Nekem még mindig a kérdésem az éjszaka kikapcsolása, ha közben vki rájöt, ossza meg.
    A másik, hogy találok ilyen kék tekercseket, egyiken egy vers van (Ode To The Night), a másik egy bevásárlólista (Grocery list), meg egy Letter from Troy, mik ezek??? Eladni nem leeht, csak a történetet színesítik? Vagy én vagyok láma. :)
  • Grusalak
    pontosan melyik fájlnál írja ki?
  • Grusalak
    melyik verziót töltötted le?
  • MihBen
    úgysem műxik
  • Grusalak
    Próbáld meg a frissen telepítettre felrakni. (=Eredeti exe)
    Nekem 1.20ra is simán felment, mert ott is eredeti volt az exe.
    A game.dll-t szerintem nem figyeli, mert potion mod be volt állítva, de azt simán felülírta.
  • MihBen
    Hali!
    Amikor megpróbáltam felrakni a javítást, ezt írta ki:
    The Titan Quest updater has encountered an error.
    Ez mitől van és mit tok vele csinálni?
  • ROMOTO
    Olyan afrikai diktátort védő dárda nekem is esett :) asszem Mobutu ...
  • ROMOTO
    11210;11213;11225;11227;11291 hsz :)
  • Antrax #11389
    kicsit bővebben? :)

Nagyon nagyon???
  • ROMOTO
    Nagyon :)
  • Grusalak
    Nu reggel óta nekem is megy a kicsike , bár sajna most kellett jönni melózni, úgyhogy szünet van
    Egyrészt viszem a conquerorral tovább. Vele elég jól haladok. Bár kétszer sikerült behalnom vele, de az figyelmetlenség miatt volt... (Vannak valami démonok még elég az elején, amik két fegyósak és agyba főbe sütnek vmi dream kasztos francot... Na ott a vitality damage és healt red nagyon szemét volt... Szereznem kell nagyon gyorsan megfelelő védelmet ellene...)
    A másik kari: Nature mellé felvettem a Dreamet. Egyelőre az új kasztról még nem tudok nyilatkozni, de a petek valami iszonyatok lettek... Szereznem kell lábvédőt, ami marha nagy speedet ad, mert a két farkas szétszed mindenkit, mire a közelbe érek... (És még nincs se Nightmare se Pet bónuszos gyűrűm+amum )
    Artifectet összerakni... Mondjuk amilyen bónuszokkal rendelkezik pár nagyon is megértem, hogy úgy rakták össze őket, hogy nagyon nehéz legyen szerezni. (De remélem olyan nincs, hogy Ahoz kell B; a Bhez meg A... )
    A scrollok viszont szerintem aránytalanul erősek lettek... Főleg az árukhoz képest...
  • SpiritFire
    privibe pls írjátok meg

előre is THX
  • SpiritFire
    persze a kieget
  • SpiritFire
    Tudtok egy gyors torrentet ahonnan letölthetem?
  • Antrax #11383
    De rég jártam erre ^^

Most nincs kedvem vissza olvasni...

szal légyszi mondjátok meg milyen erős az új kaszt...

pls
  • zsirfecske
    tejóisten, ezek után a gagyi gyűrűim nevetségesek. pedig épp akartam írni, hogy gyakorlatilag 1 lövéssel nullázom mindenkinek a mana-ját...

meg itt a study-s spear, kieg legelején esett:
  • dudovec
    http://dudovec.extra.hu/runnin.avi
    Itt a video amit leszedtem a youtuberol , utso refresh fountaintol a bossig , legend , nuku artifact/scroll , csak classic titan cuccban.
    33 mega , tuheto minoseg , 3perc.
  • Shorlex
    ez a lyre of apollo ez nagyon brutál valami ultra...
    ezzel még a conqnak is meggyűlne a baja, simán
  • dudovec

sokszar
  • dudovec
    Hades kurvajo ahogy meghal, baszottflash effect van , nameg lvl 85 a draga:D
  • nico000
    CSá!

Szerintetek miért van az, hogy ha a játék legelején (az első mellékküldetésben nem találok UNIQE (kék) Tárgyat akkor az egész játékban soha többet.
    Ha pedig találok akkor lépten nyomon dobogatja??
    A patch ezen segít???
  • zsirfecske
    artifact help: az üres hely a karilapon az artifact-eké, amiket receptek alapján ("pecsétes boríték") lehet gyártani jó pénzért az enchanter nevű mókusoknál ha megvannak a szükséges alapanyagok hozzá (receptben van leírva mi kell hozzá). összerakáskor bónuszt adnak mint a relic/charm-ok, inventory-ba helyezéskor olyanok mint bármi más cucc, csak táposabbak. lesser, greater és divine, ilyen sorrendben egyre erősebbek és egyre sansztalanabb összerakni őket a ritka hozzávalók miatt.

purlbind: az a hades treasure vagy iylesmi quest? mert akkor az csak később fog összejönni, ha megtaláltad a 4 követ amit az oltárokra kell helyezni. kisebb boss-okból esnek a gem-ek majd később.

na ennyi elég az írásból, játszom kicsit.
  • dudovec
    Nekem megvannak mar a kavicsok.. majd mindja telecseszem kepekkel akkor a forumot , bar meg csak 10 hades runt nyomtam kb.
  • dudovec
    Nemtom Shorlex.. ne hordd le ennyire sztem.. nekemis fura volt wow utan tq zni, de latod h azutan csinaltam meg par erdekes buildet es talaltam funt benne.. Teny h a kieg elso vegigvitelre kicsit csalodast okozott, mert picit tobbet vartam , bar meg az uj cuccokat nem lattam , meg nem probaltam ki a dreamet.. biztos meg fogom tenni.. De az utolso map az kezd tetszeni , sőt a boss is , sztem remekul el fogsz vele szorakozni.. Csak ezek a scrollok tul durvak szerintem.. artifactok viszont korrektek.
  • ROMOTO
    Hagyd a francba, ha lett volna valami érdekes, úgyis említetted volna ... :)
  • zsirfecske
    bazz széép amu. megéri ezért dream karit indítani egyszer...

romoto: 5 artifact-em van összvissz, ezek mind epic/legend charm-okból, embodiment/incarn relic-ekből állnak össze. meg egy két kieges incranból. a receptek főleg epic titanrunból + kieg quest-ből jöttek.

amúgy nekem már legend titán is nagy falat (semmi ensnare, no 100 rec a briganddal), így igen fun a játék. eddig olyan 6-7 halál.

'embodiment of the shade of hector' meg ilyesmik kellenének a greater artifact-jeimhez szükséges összetevőkhöz, ezek meg nem sanszosak legenden...
  • Shorlex
    Jó hát örülök neki hogy leszoktál a piáról a drogról meg a cigiről, de hidd el ez rosszabb... :DDD
    TQ majd felmegy ha lesz kedvem hozzá, egyelőre nincs sok.
    Úgy kb látom magam előtt hogy a conq a 70% absorppal kb mindenkit 2 mp alatt lecsesz, úgyhogy csak a helyszín változik, a gyakálás nem... na ezért nem tom hogy érdemes e feltenni, de persze felteszem csak kb nulla élmény lesz...
  • dudovec
    Romoto: igen , talaltam meg par kacatot , de rakjam be az osszeset , akarmilyen szar , de uj lila?
  • dudovec
    Guildwar az tok hasonlo , jo game azis.. Amit meg nagyon sokan dicsernek az a Lineage2 , sok arc aki wowozott inkabb jatszik azzal stb stb.. Wowwal telleg csak az a gaz h eleg addictiv. Az h fizetni kell erte, az valakit aki melozik nemhiszem h odacseszi az a napi 100 forint.. meg sztem megeri azt a lovet amilyen elmenyt ad, bar nekem leginkabb az adja az elmenyt amikor pvp van allando jelleggel, 10 vs 10 es csapatokban jo balancal..
    De PvE re szerintem elvezetesebb egy titan queest jellegu jatek, foleg ha solo jellegu gamer vagy..

Btw Shorlex az iranyitast atkene kicsit konfigolnod, mert eleg beginner hogy a,d vel forogsz , arra van a jobb klikk + eger , gyakorold kicsit es meglatod h jobblesz:D