Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lenne barmi tetje is a jateknak, vagy valami... akkor talan lenne ertelme ezzel izelni, hogy ki mit erdemel meg..
Csak szamomra az a fura, hogy mondjuk valaki az elso karakteret csinalja, de mar a legjobb cuccot akarja rá.. Soxor le lett irva, hogy elso karit 1.08 ban kezd, ternioner legyen, es ha mar ugyis ien hulye idorablo jatekkal jatszol , akkor raszansz 1 napot titanrunra, utana meg annyi es olyan karit kezdesz amit akarsz, mert tele vagy cuccal, ugy tudsz nagyonsok dolgot rendesen kiszamolni, meg megtervezni... Kb amiota van cuccom, 1 karit inditottam el ugy, hogy hianyzott neki 1 item, es tessek ott all azota is.. En 1 kibaszott panceler sirok itt a forumban kb nyar kozepe ota, mert eletkeptelen nelkule a karim, de senki nem adta oda, e mellett meg kb kiosztottam vagy 10 garnitura felszerelest (lila) nagyonsok embernek, persze freebe, annyit kertem csak, ha van olyan armor szoljon.. szolt barki is ?? -nem .. Jo meghagytam magamnak is oket, dehat nemart tudni, hogy amit talaltam lila cuccot, azt kb 4-5x kiesett.. Es most nem azt mondom h farmoljatok egesznap epic titant, mert lesz tracker, de attolmeg nyomhatsz titanrunt , mer ha talalsz valami ertelmes cuccot, akar meg el is tudod cserelni 1 trackerre, ha mar nem dobta ki... Egyebkent meg nem cheat! A cheat az az amikor megbabralod a karaktered adatait kulso programmal vagy bug segitsegevel , vagy amikor azokkal a 'hackes' cuccokkal mesz amirol itt irt valaki...
Memphisre különösen érzékeny, itt szinte mindig elõjön a probléma
A görög részen egyáltalán nem volt ilyen gond.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
áhh látom nem érdemes ebbe a vitába belemenni, ha nem akarod úgysem fogod megérteni hova vezet a dupe-olás.
amúgy meg úgy játszol ahogy akarsz, én meg máshogy ez jogos.
esetleg becserélnék mindenféle limlom lila cuccot trackeres set részeire, ha így megfelel mindenkinek. várom jelentkezéseteket. csókolom
\" örökké nem eshet.... \"
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
és tudod vannak ilyen nem annyira csalás jellegû dolgok, mint ez a dolg is, hogy elkezdek raktározni, aztán, ha tudok valakinek, akkkor segítek neki szívesen.
Lvl42-n ilyen lett:
Na szóval ez pl. egy igen nagy hülyeség a játékban még 120 alatt is, bár ha jobban belegondolok, végül is az is lehet egy cél, hogy elérd egyszer a kellõ szintet az ilyen gigaugráshoz, nem mondom... csak amióta bevezették ezeket a hülye lvl requesteket, azóta eléred a 40-45-t és ilyet ugrasz. Lehet hogy 108-ban már normalon is csupa lila volt rajtad, ami nem volt a legjobb, de éppen ezért mert már kezdettõl fogva is hordhattál dolgokat még ha nem is mindent, "hozzászoktál" hogy mit tud a kari, és olyan szépen lassan és folyamatosan fejlõdõs volt a dolog. Legalábbis nekem. Nektek lehet más tpasztalat persze. de ilyen nem volt az tuti... 😄
és mint azt már írtam, az elsõ karakterem kapott egyszer egy labirynth pajzsot, ennyi, az egy warfare volt, rehát stimmelt, de armort még azon kívül egyszer sem kaptam a géptõl és a fegyvereket is ritkának mondhatom, de az még elenyészõen elfogadható, ha így adna nekem armorokat is, nem pannaszkodnék és nem akarnék "csaláshoz" nyúlni. én sem csaltam sztem még sose sgy játékot nem játszottam úgy, mert ugye akkor tényleg nincs értelme, de így mit csináljak? vegyem fel ílyászként a battlemage páncélom(persze ez kizárt, mert nincs hozzá int-em) és ugorjak bele a warrior csizmába, hogy ne üssenek agyon legenden? ilyeneket dob nekem, ezen kívül pedig minden talált gyûrû az int-re ad pluszt meg %-ot, és a vásárolható cuccok is csak ritkán adnak értelmes pluszt, inkább zok is mindegyiknek +int-je van.........akkor mit csináljak, minthogy inkább kérjek?
kópiázni viszont baromira ne kópiázz mert szétbarmolja a multit is. képzeld már el hogy valaki talál egy -50% rec-es archmage gloves-t és ledupe-olja 100 embernek, aztán mindenkinek ez lesz és innentõl kb semmit nem fog érni ha esik bármi lila mert úgyis lesz jobb statos kópiázva. hû de jó, tényleg.
Na egyébként most lett 100%recharge a spellbinderem. az ilyen kariknál a 42-es level a határ, az a nagy választóvíz. Össze sem lehet õket hasonlítani... Megmutatom, bár nem akarok floodolni, de egészen elképesztõ a különbség egy lvl ugrás miatt... persze nyilván a cuccok miatt, de úgy értem hogy pont lvl42-nél jön be majd mindegyik.
Amúgy ha már itt tarunk tényleg megcsinálhatták volna úgy a droppokat, hogy legalább a fõbossok ládáiban mindíg legyen EGY! zöld cucc. Mert ez így jobban inspirálna mindenkit (persze magasabb szinten kék/lila) a bossok utáni "fosztogatásra". 😊
No mind1 ez csak egy észrevétel.....
Már nem is kell vele játszani, kész van.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
én brigandként nyomom, nem tudom, az tracker cuccaidból nem tudnál adni egy kópiát? mert még az epic íjász szettet sem sikerült összeszednem teljesen, azaz azt is a haver kapta állandóan, õ adta tovább nekem, de nagyon tudnám szeretni, ha lenne lelgend szinthez megfelelõ cucc áradatom 😊 a [email protected] címen megtalálhatsz msnen javarészt, de ímélben is jöhet a megkeresés 😊
Egyebkent ha jol emlexem 20 ason kerultem orientre, es 25 korul voltam amikor vegeztem a normmal,a szintidõ 5.5 ora , mondom minden fontos questel, persze ugy, h az elso 10-12 szinten meg nemtudtam cuccot adni neki. Epicet kb ugyanennyi ido alatt csinaltam meg. Legenden, 43 ason all a kari, valahol Tébánal, es van olyan 15-16 oraja.. Szal 24 ora alatt siman kitudod tekerni mind3 fokozatot, minden questel, es elvileg halal nelkul is , bar nemmentem vegig , sztem nemis fogok mar😊
azt tudod csinálni, hogy complett darabszám plusz egyet összegyûjtesz, és ha nem tetszik a bonus, akkor az egy pluszt beteszed amibe való és úgy adod hozzá a komplettet, mert ez az egyetlen módja hogy "újrakonfigurálhasd". aztán ugye marad megint egy darab plusz és ezt addig csinálhatod, amíg ki nem jön a megfelelõ complett bonus (persze mindig kiszeded vaulttal a cuccból). Vagy a másik, hogy annyi relicet gyûjtesz, hogy egyszer csak kidobja, amit akarsz. 😄
csak azért mondom mert az elsõ nagy átvedlésen átesett a spellbinder. DPS háromszorosára nõtt, jobb az a kari, sokkal jobb, mint amikor typhonnal meccseltem (megjegyzem hogy vaultolt cuccoktól lett ilyen, amik már meglettek volna typhon elõtt is, okos shorlex) és így tudok haladni számomra látványosan gyorsabban mint normalon. de ember, legalább 2 órája nyomom act1-t, igaz már athénban vagyok.
mondd, te végig colossusban rohantál és alig gyakáltál? mert ennyi idõ túl sokmindenre nem elég...???
csit sux😄
Azért az minõségileg más, ha mondjuk egy szaros incarnation achillest betennék egy lila fegyóba, mintha plusz 600% damage... az elõbbi max 25-40%-kal növelli a sebzést, a másik meg... na de mindegy, egyiket sem kell erõltetni és kész.
a hozzászólásodból éreztem, hogy te nem használod, bocs, hogy ti netesek, azt úgy értettem, hogy nyilván multizol másokkal akik meg sajna használják és így gondolom neked sem olyan nagy a game élmény.
bár szerintem ez az egész nem jelent nagy gondot. mert ilyenekkel nem multizol és kész. egymás ellen karakterek meg úgysem mehetnek, (vagy igen???) akkor meg kit érdekel hogy otthon a kis számítógépszobájában õ fél óra alatt csinál meg egy actet. csinálja.
Amúgy a hozzászólásomból szerintem kiderült, hogy bár megvannak ezek a csítes cuccok nem vagyok aktív használójuk, sõt...
Mindenesetre a csítes cuccok használata tendeciózus sajna és így mire megjön a kieg. addigra bárki legyakhat bármilyen monsztát egy suhintással
kisPocok: a fan site / karakter nevek fordítása oldal változatlanul az eredeti. adtunk vagy 10 tippet anno javításhoz, azokkal mi lett?
mert ha mégis akarnék, összehozhatnék én akár 5millió DPS-û karit, de annak mi értelme van???
hát ha ti netesek akarjátok használjátok, biztos élvezet gyakálni velük, csak épp a játékélmény marad el, ami szerintem a lényege az egésznek.
a cuccokat küldeném én, Te, de hova??? 😄
most gyakáltam le normal typhont a spellbinderrel 20 perc alatt... 😄
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest